Justin Trudeau. CC-BY-4.0: © European Union 2022 – Source: EP / Videostill Rumble/answers4sean.

De 17-jarige zoon van Dan Hartman is overleden als gevolg van het corona-vaccin. In een video gaat hij tekeer tegen de Canadese premier Justin Trudeau, die de mensen nooit heeft gewaarschuwd voor de dodelijke gevaren van de experimentele vaccins.

Backup:

Trudeau heeft onlangs ontkend denigrerende opmerkingen te hebben gemaakt over ongevaccineerde mensen. “Dat heb je wel gedaan!” zegt Hartman in zijn video tegen Trudeau. Hij voegt eraan toe dat de premier tegen Pfizer had moeten zeggen: “Fuck you. De deal gaat niet door. Je doet mijn volk kwaad.”

“Ik ken mensen die je haten en je misschien willen vergeven,” zegt de boze vader. “Maar nee, je blijft aandringen. Je bent van plan niet te erkennen dat er überhaupt iemand is gestorven door het vaccin. Je bent niet eens bereid de waarheid te vertellen. Vertel de waarheid!”

“Mijn jongen stierf door jouw vaccin! Fuck you!” schreeuwt de vader en stormt weg.

Eind vorig jaar noemde Trudeau ongevaccineerde mensen “racisten” en “vrouwenhaters”. De minister-president vroeg zich af of de samenleving deze mensen moet “tolereren”.

“We zullen deze pandemie beëindigen door vaccinatie,” zei Trudeau in het Frans. “Iedereen kent mensen die twijfels hebben en wij doen ons best om hen te overtuigen. Maar er zijn ook mensen die er fel op tegen zijn.”

“Ze geloven niet in de wetenschap en zijn vaak vrouwenhaters en racisten”, aldus Trudeau in de Western Standard, die eraan toevoegde dat het om een “zeer kleine groep” gaat.

  Onwetendheid is een zegen voor de slaven van de prik

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert W. Malone: Voordat u uw kind een prik laat gevenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky’s oorlogsmachine zit zonder brandstof – Verwacht binnenkort meer paniekaanvallen
Volgend artikelBuitenlandse huurlingen: De oorlog van het Kiev-regime zit vol corruptie, bedrog en vuile deals (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Hartbrekend als een ouder zijn kind verloren heeft door dit smerige biowapen. Alleen de hoogste straf is rechtvaardig voor het gajes dat dit op hun geweten heeft

  • Dat is waar. Maar wat voor slappe zak ben je al vader als je je kind laat inspuiten. Theoretisch gezien zijn zijn vrouw en hij de moordenaars van hun kind samen met Trudeau.

   • Ik heb deze week een dokters assistente gesproken ik heb haar voor het eerst in 2020 verteld wat ik er van vond zij was zeer onzeker , ze vertelde zij mij, ik wordt vanuit de praktijk onder druk gezet en werd opgeroepen om een gesprek over haar afwijzend gedrag, maar met alle druk heeft zij mijn raad gevolgd en de giftspuit blijven weigeren en zij is nu helemaal opgelucht .
    Verder zij ik haar het is een experiment spuit die zij mensen op hebben gedrongen en onder druk gezet kijk maar naar de QR code wij kwamen nergens meer binnen als wappie. Weten jullie wel dat dit medicijn nooit op de A lijst had mogen komen want het ging om een niet geteste spuit waar wachten wij nog op laten wij de moordenaars vervolgen door een eigen volks tribunaal. Kom in verzet laten wij dat tuig voorgoed uit de samenleving verwijderen kom op mensen wees niet bang voor Rutte en Kaag zijn tuig.

 2. Trudeau is a psychopath and he is not the only one. The Elite(Schwab, Yuval Hariri, Bil Gates, Rockefeller, Soros, Rothschild etc.,Big Pharma. Worldwide governments also show the same pattern. No empathy, remorse for killing people. The marks for a psycho.

 3. Wat een Idioot, een vader hoorde zijn minderjarige kinderen te beschermen…en Niet onder een bus duwen….want dat komt op hetzelfde neer…

  • Mee eens, maar vind jij het erg als hij turdeau de zoon van fidel een bezoekje brengt met een niet terugdraaiend effect,net als zijn zoon. Ikke niet🙊

  • Maar jij heb zeker nog niet gehoord dat je het RIVM en onze regering moet kunnen vertrouwen maar je snap het nog steeds niet ons rechtssysteem is door en door verrot en ze hebben onze ouders op gesloten in bejaarde huizen en verzorgingshuizen en wij als kinderen werden buiten gesloten, mijn vraag aan jou waar ben je al die tijd geweest, wij willen allemaal het beste voor onze kinderen en ik zou mijn woede maar meer op jou grote sekte leider Rutte en Hugo, wacht maar a.s, maandag zal jou vrijheid helemaal weg zijn en dan heb je helemaal niets meer te kiezen.

 4. Als het om een zeer kleine groep gaat waar maakte die flikker trudeau zich druk om een waarom al dat geweld en vijandigheid. Hij is wel degelijk een moordenaar.

  • Ik ga mij hier niet meer druk om maken ik probeer dag voor dag te overleven en dat nog wel zonder die giftspuiten zij hadden het kunnen en moeten weten dat je angst je heel bestaan kan vernietigen en dat moet gezegd worden dat heeft Rutte en Maxima vanuit het WEF goed gedaan en zij zijn daar zeker in geslaagd maar je zal elke morgen maar opstaan met zo een kwallen onder de ogen als Kaag dat ze niet gerust en goed hebben geslapen en de angst en met hun geweten moeten leven als zij dat tenminste hebben. Met een goed en eerlijk rechts kabinet waar Wilders de leider zou moeten zijn kunnen wij al die misdadigers vervolgen en de hoogste straf geven en dat kan er maar een zijn.

 5. TRUDEAU en alle andere verantwoordelijken op de wereld die die mrna injecties opdringen (het is geen vaccin……..) zij plegen geneocide op grote schaal.Alleen de hoogste straf is rechtvaardig voor het gajes dat dit op hun geweten heeft

 6. Het is een bastaard van castro.. die had er ook geen moeite mee honderduizenden van zijn eigen volk te vermoorden. Dus moorden zit in zijn bloed

 7. “Mijn lichaam is geen eigendom van de staat.”

  —> Dat is het dus wèl. Een persoon is een rechtspersoon (een juridisch construct) en geen mens van vlees en bloed namelijk.

  “Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam …”

  —> Dat kan dus niet in het licht van de bovenvermelde info. Je krijgt ook niet voor niets een BSN. Bovendien krijg je synthetisch m-RNA binnen of wordt je DNA gemodificeerd met behulp van gepatenteerde technologieën die eigendom zijn van een bedrijf en aangezien iedere lichaamscel DNA bevat is je fysieke lichaam dus eigendom van dat bedrijf. Misschien ervaar je je fysieke lichaam niet zo zeer als zijnde jezelf, maar eerder je ziel en als die nog niet verkocht is, is er nog hoop.

  ” en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen … ”

  —> Oh, zeker wel. De burgerbevolking is simpelweg grondstof van de fabriek Nederland. Hoeveel beslissingen worden er bv. wel niet genomen buiten ieder democratisch proces om?

  “… een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming …”

  —> Een fabriek mag nagenoeg alles doen met de grondstoffen die hij bezit.

  “De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.”

  —> Geloof je nog steeds dat je gedachten van jou alleen zijn? Wie heeft jou het wereldbeeld dat je steeds weer herhaalt, aangeleerd? Kom je ook wel eens van de supermarkt terug met meer producten dan je eigenlijk van plan was te kopen? Wie beslist eigenlijk echt? Uit onderzoek blijkt daarnaast dat een keuze of gedachte al 0,6 – 0,8 seconden aanwezig is voordat men zich hier bewust van wordt. Wie / wat beslist nou dan eigenlijk echt?

  Overigens is m-RNA buiten een cel veel te onstabiel. Zogenaamde verspreiding ervan via de lucht is dus absurd onmogelijk. Vergeet niet dat het hier ook NIET gaat om een levend organisme dat zelfstandig kan bestaan. Vergelijk het eerder met een suikermolecule: die kan je ook niet doden en is ook niet besmettelijk maar wel heel erg vergankelijk in bepaalde omstandigheden. Met moet die “vaccin”-ampullen dan ook niet voor niets invriezen tot -70 graden (liefst meer) en zelfs dan nog is de kans erg groot dat synthetisch m-RNA vervalt tot rotzooi … Dat er werkelijk iets bestaat als synthetisch m-RNA is überhaupt zeer de vraag. Men probeert al 30 jaar lang om zogenaamde m-RNA-vaccins te maken en dit is nog nooit gelukt. En nu ineens zou men dan …

  • Over bewustzijn bij het doen van boodschappen het volgende;

   Koopkracht, is de kracht om te laten liggen wat je NIET nodig hebt.
   Daarom kom ik al ruim 10 jaar niet meer in winkels.

 8. Trudeau die chinees ping ping de les wil lezen dat chinezen moeten kunnen protesteren terwijl die snotkoker alles doet om protesten op de meest smerige manieren te stoppen o.a. door bank tegoeden te bevriezen, De smerig hypocriete Trudeau hoort thuis achter de tralies op water en brood voor de rest van zijn miezerige leventje.

 9. Trudeau het uitgewoonde schoothondje van Klaus Schwab die samen met mormel Rutte samen allerlei seksuele kunsten moesten vertonen met audities bij het wef voor wie de grootste Ari had om op schandalen te gaan zitten en deze zo vervolgens te laten verdwijnen in deze eindeloze donkere sinistere diepe uitgewoonde holen van beide puppets. Werd gedeelde 1e plaats.

 10. Wat heeft vrouwenhaat en racisme daarméé te maken?? Men vergeet dat complottheorieën er is van mensen die niet onverschillig zijn, en eerder aan de veiligheid denken van anderen dan aan zichzelf. ze dwingen niemand dan de meeste meelopers van de fascisten. En ook ze krijgen geen subsidies van de staat om in hun voordeel te spelen.. En wie spreekt over overbevolking is fout. men moet niet spreken over overbevolking maar wel over de volume.

 11. Hartbrekend, om een volwassen vent te zien janken op tiktok, terwijl hij met een geweer de dader kan afvinken….

  Als je kind door de premier word vermoord, dan is uit naam van alle nog wel levende kinderen slechts een reactie de juiste….preventief de dader de rotonde des levens versneld laten doorlopen om verdere schade te voorkomen, maar nooit wraak.

 12. Zou die twee iele kroonprinsjes van Klaus wel ff in afgeloten ruimte willen hebben..en die ouwe psychopaat erbij…Kom na paar uurtjes alleen naar buiten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in