Screenshot

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky kondigt nu aan dat zijn land niet tot de NAVO zal toetreden, meldt Newsweek.com.

Vóór de inval van Rusland in Oekraïne stelde het Kremlin veiligheidseisen aan de NAVO, waarvan een van de hoofdpunten was dat Oekraïne niet zou mogen toetreden tot het door de VS geleide militaire bondgenootschap. De eisen werden afgewezen.

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft eerder te kennen gegeven dat het NAVO-lidmaatschap voor Oekraïne precies is wat hij nastreeft.

Maar nu schijnt hij van gedachten veranderd te zijn.

In een videoconferentie op dinsdag met de leiders van de landen van de Joint Expeditionary Force (JEF), zei Zelenski dat Oekraïne zich “gerealiseerd” heeft dat het geen deel zal gaan uitmaken van de NAVO.

“Jarenlang hebben wij het tegendeel gehoord, dat de deuren open zijn, maar dat is niet zo. Ons volk begrijpt dit, en wij beginnen op onze eigen kracht te vertrouwen,” zei hij.

“Wij beseffen dat Oekraïne geen lid van de NAVO zal worden. Wij begrijpen dat.”

In plaats daarvan heeft Kiev “nieuwe vormen van interactie met het Westen en aparte veiligheidsgaranties nodig,” vervolgde de president.

Volodymyr Zelensky heeft de Navo herhaaldelijk opgeroepen om een vliegverbod boven Oekraïne in te stellen en Russische vliegtuigen neer te schieten. Het Westen heeft deze oplossing verworpen met het argument dat een dergelijke stap de Derde Wereldoorlog zou ontketenen.

Reeds eerder heeft Zelensky verkondigt dat hij zijn belangstelling voor de NAVO-kwestie verloren had, omdat hij “besefte dat de NAVO niet klaar is om Oekraïne te aanvaarden”, maar misschien hebben zijn meesters in het Witte Huis aan zijn oor getrokken om de intensiviteit van het conflict niet te laten de-escaleren.

  Oekraïense oorlogsstokers weigeren de realiteit onder ogen te zien

Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Dezelfde mensen die nu over Rusland schreeuwen, zijn dezelfde zelfingenomen idioten die kleine kinderen dwongen met gif ingespoten te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe NAVO bewapent en traint nazi’s in Oekraïne, terwijl de VS Rusland’s buurland overspoelen met wapens
Volgend artikelVN: 636 burgers gedood in Oekraïne sinds invasie begon
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het zal. Er zit meer achter want hij gooit het op de navo die nu plotseling zgn niet willen dat Ukr toetreedt. Eerst stonden ze toch te smeken. Dus hoe zit het. Interessante wending in the game. Vergeet vooral niet dat die qr code NOOIT opgegeven wordt!!! Je komt hoe dan ook in de digitale bajes. Wsch die van het Grotere RuslsndChina die wereld macht wordt. Eerst EU in puin nog.

 2. Mij rijst de vraag wat WIJ gaan doen als Putin stelt over 24 uur Nederland de prehistorie in te nuken omdat wij?/ het regime Rutte/ kaag en andere stront wapens hebben gestuurd naar Oekraine….

  …stel dat onze enige optie om een kernaanval te voorkomen is om Rutte en aanhangend tuig per direct met geweld af te zetten….zou ons als volk dat lukken, in de auto stappen en naar De Haagh gaan, om genoeg eensgezind te zijn om het tuig in Den Haag te veranderen in decoratie voor de bomen rond het Malieveld voordat de 24 uur op zijn….?

  Want ergens komen we op het punt van ondergaan of vechten. En of het een kernbom is of een injectie die alle latente ziekten in ons lichaam activeerd, of 5G welke op maximale sterkte ons hoofd in word gejaagd….wat is de druppel die ons zelfbehoud activeert?

  Ik wil eigenlijk niet mijn tijd op internet doorbrengen, liefst was ik aan het andere eind van Europa in de zon tussen positieve zelfstandig denkende mensen maar ik zit hier, en om maar in onwetendheid leven met als enige waarheid het gejank van ons regime Rutte/Kaag is een aanval op mijn verstand en mens zijn.

  Dus gewoon de vraag: wat is DE druppel die ons zelfbehoud activeert?

  • Wanneer heeft vechten iets opgeleverd? En Rusland NL nuken. Dan hadden ze dat al lang gedaan omdat hier Amerikaanse kruisraketten, recent nog vervangen, gericht op Rusland staan. Mijn vraag is of Putin, Vrij Metselaar gewoon zijn rol speelt in dit theaterstuk. Waar 2 honden vechten om een been, gaat de derde er mee heen. Iedereen draait om de hete brei heen. Welke specifieke groep orkestreert al deze oorlogen en revoluties. Desnoods door zgn leden van hun eigen specifieke groep op te offeren. Theodor Herzl in zijn dagboek. Aanwakkeren van Antisemitisme met als doel zionistisme, de staat Israel creeeren. Amnesty International totaal verrot. Human Rights Watch idem. Medecins sans frontieres ook. Wat me ook opvalt is de duistere rol die door een aantal vrouwen gespeeld wordt. Niets geen betere mensen.

 3. De Joodse komiek Zelensky kraamt de hele tijd onzin uit, er valt geen touw aan vast te knopen.
  Hij verzint het gewoon terwijl hij spreekt.
  Hij lijkt wel een viroloog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in