De hele strategie van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky om zoveel mogelijk burgers te doden om de NAVO zo ver te krijgen dat ze WO3 begint, werkt niet.

Rusland heeft maandag naar verluidt zeer redelijke voorwaarden gesteld, waarbij het zijn militaire acties onmiddellijk zou beëindigen, bericht Chris Menahan.

Nu het Oekraïense leger in het Oosten omsingeld raakt en de Russische troepen Kiev steeds dichter naderen, heeft Zelenski dinsdag laten weten dat hij bereid zou kunnen zijn het aanbod te aanvaarden.

  Derde van wereldbevolking wordt gedood in volgende oorlogscyclus

Van AFP:

President Volodymyr Zelenskyy zei dat hij niet langer aandringt op NAVO-lidmaatschap voor Oekraïne, een delicate kwestie die een van de verklaarde redenen van Rusland was om zijn pro-westerse buur binnen te vallen.

In een ander duidelijk knikje om Moskou gunstig te stemmen, zei Zelenskiy dat hij open staat voor een “compromis” over de status van twee afgescheiden pro-Russische gebieden die president Vladimir Poetin als onafhankelijk erkende vlak voordat hij op 24 februari de invasie ontketende.

“Ik ben allang afgekoeld wat deze kwestie betreft, nadat wij begrepen hadden dat … de NAVO niet bereid is Oekraïne te aanvaarden,” zei Zelenskiy in een interview dat maandagavond werd uitgezonden op ABC News.

“Het bondgenootschap is bang voor controversiële dingen, en voor confrontaties met Rusland,” voegde de president eraan toe.

Verwijzend naar het lidmaatschap van de NAVO zei Zelenskiy via een tolk dat hij geen president wil zijn van een “land dat op zijn knieën om iets smeekt.”

Accepteer zijn voorwaarden, verontschuldig je aan de mensen die je voor niets hebt laten vermoorden en ga weer dansen in je Village People outfit.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Dezelfde mensen die nu over Rusland schreeuwen, zijn dezelfde zelfingenomen idioten die kleine kinderen dwongen met gif ingespoten te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

  Overzicht militaire situatie in Kherson op 20 oktober: Oekraïens offensief blijft bloedig steken (Video's)
Vorig artikelDankzij de oorlog van Poetin in Oekraïne: De race om de “Grote Reset” is begonnen
Volgend artikelAmerika’s nazi-strijders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. De rol van Zelenski is uitgespeeld.
  Het enige wat hem nu rest is, om zonder al te veel gezichtsverlies en een vrijgeleide te kunnen vertrekken.
  Hierna kunnen we ons weer bezig houden met dat EU ID bewijs Wat waarschijnlijk door Nederland voor getekend gaat worden.

  • Schurken worden op den duur bestraft voor hun wandaden tegen de mensheid of ze beroven zich van hun leven als ze geen uitweg meer weten om hun straf te ontlopen of ze vluchten naar de bananen republiek Duitsland of Nederland waar al meer oorlogsmisdadigers opgevangen zijn waarvan ze nog niet een weten wat die monsters van de dood hebben uitgevreten in hun land omdat ze vluchteling zijn geworden….. Het schaap Rutte en Co loopt hierin voorop….. En het schapenvolk volgt hem! Dus stem op de VVD als je je vrijheid wil kwijt raken!!!!!

 2. Nou dan Poetin toezien op het idee hoe Europa en de VS in een slachtveld van het WEF dreigt te veranderen, het moet Poetin als het ware uiterst extreem gelukkig stemmen hoe hier alles in het westen kapot wordt gemaakt en de de burgers onder een totalitair systeem gaan zuchten. Klaus ook blij?

 3. Zelensky is gewoon een domme IQ-loze puppet, maar zwicht gelukkig als er een beetje druk wordt uitgeoefend. Ik snap al jaren niet dat EU/USA altijd maar weer afgeven op Rusland. Wat heeft Rusland de afgelopen jaren fout gedaan? Het zijn USA en Europa die Afghanistan, Syrië etc binnenvallen, USA die zijn eigen burgers vermoord (oa 9/11), USA én EU die hun burgers doodsspuiten aanpraten etc. En Rusland? Doet zijn eiegn ding, Putin doet een beetje jagen, lekker eten en geniet van het leven. En juist dát kunnen die politieke psychopaten in het westen niet hebben. Ze zijn jaloers op het leven van Putin en willen ook dat iedereen tegen ze opkijkt. Maar helaas, het zijn hier allemaal woke puppetjes zonder ruggengraat. Domme debieltjes zonder ook maar een greintje zelfrespect. Wég met onze regering, tijd voor een ander systeem! En ik sta 100% achter Putin! 200%! AIVD lezen jullie mee? Jullie moeten opgedoekt worden! Jullie meesters zijn moordenaars! Ga écht werk zoeken!

  • onder welke steen heb jij de afgelopen 2,5 jaar doorgebracht?
   Putin is niet verslagen en Putin zal niet verslagen worden!
   Putin was mede initiatief nemer van BRICS ( het dumpen van de USA $$$$ dollar weet je nog? )
   DAT en DAT alleen is waar de deep state zich zorgen over maakt.
   Hun banktegoeden van door corruptie, list, bedrog en misdaad verkregen DOLLARS $$$$ zijn aan het smelten als sneeuw in de volle zon, en dat is nou net waar de schoen wringt.
   Altijd als de USA als reservevaluta in het gedrang komt, komt Amerika in actie met hun leger, maar nu hebben ze een tegenstander waar ze niet van kunnen winnen gevonden in Rusland, die op de koop toe ook nog gesteund worden door China.
   Daar wordt zelfs de deep state even heel stil van.

 4. Ik kan me niet onttrekken aan het idee, dat Zelensky handelde in opdracht van Biden.
  Hij zelf is te stom om zijn schoenveters vast te maken….

  Ik denk dat Biden verwachtte dat Putin niet zou beginnen, en dat voor die tijd oekraine bij de Nato zou zijn.

  Leven moet zwaar zijn voor de demente gladiool Biden; in Afghanistan werd geen grootschalige oorlog gestart, in Syrie werd zijn rol overgenomen door Poetin, en Europa krijgt ie ook al niet in handen….

 5. Ja Biden liegt af dat de USA biologische wapens zou gestuurd hebben naar Zelensky die door door de russen nu daarvan beschuldigd word en als totale onzin wordt beschouwd!!!!!!!!

 6. Ik zeg , het is een lulverhaal rechtstreeks uit de duim.
  En mocht dat eerst zo wezen dan maakt Rusland een dikke fout , want dan is het tijd rekken en anders niks .
  Dus daarom een lul verhaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in