Is het u opgevallen dat de president van Oekraïne (of gouverneur van de eenenvijftigste staat van Amerika), Mr. Zelensky, al wekenlang een wereldreis maakt? Londen, Helsinki, Parijs, Hiroshima? Dat komt omdat dit een van die maanden is waarin er jaren gebeuren; de wereld verandert met hypersnelheid. Hij lijkt een beetje bang te zijn en probeert de changing game voor te blijven. Wat voor een bepaalde kliek van zogeheten neocons in ons land klonk als een geweldig idee – Oekraïne gebruiken als een berenval – heeft in plaats daarvan vrij plotseling de vele faillissementen van Europa en Amerika aan het licht gebracht en de hele rest van de wereld buiten de Westerse samenleving in opstand gebracht. Oh, het wonder en de walging! schrijft James Howard.

Probeert u zich de situatie van Mr. Zelensky eens voor te stellen. Het machtige Amerika en het onverschrokken Europa hadden de voormalige komiek wijsgemaakt dat als hij meeging in een geniaal plan om Rusland te ruïneren en Vlad Poetin van het mondiale speelbord te stoten, zijn armzalige land zou worden omgevormd tot zoiets als Ukro-Disneyworld, terwijl hij, Mr. Z, zou worden gelauwerd en rijker zou worden dan hij zich had kunnen voorstellen. Zijn backup was de grootste hegemoniale macht die de wereld ooit heeft gezien. Het spel heette Let’s You and Him Fight.

De arme schlemiel trapte erin. Hij liet de NAVO (dat wil zeggen de VS) het grootste leger van Europa opzetten, uitrusten en trainen, inclusief bataljons keiharde Oekraïense nazi’s – die eerder zo nuttig waren geweest in de door Amerika gesponsorde Maidan “kleurenrevolutie” van 2014. Mr. Z volgde de orders van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken op om raketten en artillerie te laten neerkomen op Russischsprekenden in zijn eigen oostelijke provincies. Hij vroeg formeel het lidmaatschap van de NAVO-club aan. Zijn land ontving miljarden aan Amerikaanse dollars zonder toezicht op de accountantscontrole, die er gewoon om schreeuwden te worden afgeroomd door de Oekraïense leiders – die voor al deze praktijken immers iets verdienden. Wat kon er misgaan?

  Het nieuwe Rusland

En zo startte de Westerse samenleving de grootste oorlog in Europa sinds de jaren veertig. In februari 2022 had Mr. Poetin genoeg van de apenstreken op zijn “voorportaal” en stuurde een schoonmaakploeg. Het spel kon beginnen! De neocons van de VS stonden klaar om talloze Oekraïense troepen in een vleesmolen te stoppen die in theorie de wil en de middelen van de afschuwelijke beer zou uitputten en talloze voordelen zou opleveren die onze dominante positie in de wereld zouden versterken. Onze ongelukkige NAVO “partners” gingen akkoord met het programma, ondanks het feit dat hen werd gevraagd economische zelfmoord te plegen in het belang van het bondgenootschap (of zoiets). Hoe dan ook, ze hadden dat smerige Russische aardgas niet nodig. Ze gingen voor “groen” (Klaus Schwab zei het toch?).

Ondertussen werden de burgers van ons land tot in de puntjes klaargestoomd door het Propaganda-Industrieel Complex van de VS dat “Rusland, Rusland, Rusland” schreeuwde in opdracht van opiniemaker Hillary Clinton, een wannabe-president. De nieuwsmedia eisten de kruisiging voor haar tegenstander, Mr. Trump, die het afschuwelijke idee had geopperd dat de VS en Rusland een vriendschappelijke relatie konden onderhouden, aangezien de beer niet langer onder de rode vlag wapperde. Aye-yi-yi!!! Hij zei dat echt!?! De domme oranje sukkel!

Welnu, de mensen die de touwtjes in handen hebben in Amerika – dat wil zeggen, de tientallen ongekozen bureaucratische satrapen die hun nesten bewaken in de Okefenokee binnen de Beltway, in het bijzonder de krokodillenput die beleefd bekend staat als de Intel-gemeenschap – besloten Mr. Trump te onderwerpen aan een eenmansversie van de voortreffelijke kwelling die bedoeld is voor Rusland, Rusland, Rusland: pijn, schande en ondergang. Zes jaar later zijn ze nog steeds bezig, want de meedogenloze Mr. Trump zal zijn kruistocht om het Witte Huis terug te veroveren niet opgeven en iedereen ontkrachten die hem probeert te ontkrachten . Zijn vijanden hebben alle hefbomen van de juridische machtsmiddelen veroverd, en toch kunnen zij, verbazingwekkend genoeg, niets anders verzinnen dan de meest onbeduidende aanklachten om hem in gekaapte rechtsgebieden aan te klagen.

  De westerse reactie op de bevestigde dood van 63 Russische soldaten is veelzeggend!

Dit interne politieke conflict in de VS heeft de bevolking tot waanzin gedreven, terwijl het onze instituties ranzig heeft gemaakt en ons heeft overgeleverd aan een pathocratie die zich verschuilt achter een lachwekkend nep-president. Na meer dan een jaar van Amerika’s geniale plan om de wereldheerschappij te handhaven, doet Rusland het heel goed, dank u, bij het opbouwen van een geo-economisch kader voor handel dat niet onderworpen is aan de streken van de door de VS geleide Westerse samenleving. Rusland is een natie van mensen die zichzelf als man en vrouw beschouwen. Idem ras heisa. Idem bank Ponzis.

Na ruim twee jaar “Joe Biden” – welnu, ons land is het stadium van de bananenrepubliek van ontbinding en verdorvenheid voorbij en stoomt snel op naar een Hieronymus Bosch-dystopie van financiële, sociale, psychologische en morele ondergang. Elke officiële uitspraak is een leugen. Alles is kapot of gaat kapot. En schijnbaar met opzet. De knagende vraag is natuurlijk met wiens bedoeling?

En waarom vliegt de Mr. Zelensky de afgelopen maand van het ene land naar het andere? Omdat het spel van Let’s You and Him Fight op zijn einde loopt en Mr. Z zich op het thuisfront wel eens dodelijk impopulair zou kunnen bevinden. Hij is erin geslaagd meer dan honderdduizend jonge Oekraïense mannen de dood in te jagen in de vleesmolen, en misschien nog wel een miljoen meer zijn naar andere landen gevlucht. Oekraïne zal nu een land zijn van voornamelijk vrouwen, kinderen en oude mensen – met nog net genoeg overlevende soldaten die op jacht gaan naar de komiek die van Oekraïne weer een van de zieke grappen uit de geschiedenis heeft gemaakt.

  Washington Post verdoezelt nog steeds Amerikaanse oorlogsmisdaden en gebruik van biologische wapens

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky is een wandelende dodeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUitbreiding rol leger in 5G kan leiden tot “massale gegevensverzameling, tracering en bewaking” van burgers
Volgend artikelBakhmut valt in handen van Rusland, Joe Biden escaleert richting kernoorlog terwijl Amerika brandt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

 1. Zijn landgenoten zullen hem snel oppakken en berechten voor de destructie van Oekraine en miljoenen mensenlevens in een oorlog die op voorhand al niet te winnen was.

 2. mij verbaasd het altijd weer dat presidenten die een salaris van een miljoen per jaar krijgen na hun ambtsperiode ineens over honderden miljoenen beschikken…en vakantiehuizen in Zwitsalland en elders, extra paspoorten bezitten….ik dacht dat alleen dictators hun zakken vol propten…

 3. Voornamelijk vrouwen? Die zijn allemaal gevlucht en de mannen mochten / konden niet weg. En die vrouwen bouwen nu een nieuw leven op in een ander land en komen nooit meer terug.

  Wat overblijft zijn echt oude mannen want de rest gaat de vleesmolen in, zelf kinderen van 14 jaar moeten nu naar het front.

  komt de eerste decennia niet meer goed met UA. Alleen het gedeelte dat Rusland al heeft gaat goed en word nu al weer opgebouwd

  • Het hele gebeuren in de oekraine was een vuile streek van de EU/wef gebeuren van leiders die de draad kwijt zijn echter de schapen massa van de EU landen vinden dat goed en denken ach het raakt ons niet Dat natuurlijk een kapitale fout die vooral de jeugd niet terharte nemen en denken dat alles verder gaat Dus zoals feesten uitgaan uit eten (zie de terrassen die propvol zitten met veel jongeren) maar er is meer dreiging vanuit het Oosten dan ze denken Nog sterker het boeit hun niet Ook vakanties zijn er aan de lopende band van jongeren die en goed betaalde baan hebben Scheidingen zij er aan de lopende band omdat ze het met elkaar na een tiental jaren of nog minder niet meer aan kunnen omdat ze allebei een full time baan hebben en die moeten aanhouden om de schulden af te lossen en zoals gezegd alles willen meebeleven en aanschaffen want een inkomen kan niet meer en voor de kinderen op te vangen na schooltijd ook niet meer Al met al ze leven erop los en denken dat dit nooit meer anders kan Echter de dreiging vanuit het oosten wordt steeds groter omdat de de WEF en Brussel niet opgeeft en hun vernietigingsplannen van de wereldbevolking wil door zetten naar 4 miljard mensen dit vanwege de overbelasting van milieu en grondstoffen die toch echt beginnen op te raken!!!!!!! Het zal dus niet meer lang duren dat de EU ondergang een feit wordt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Volgens het WHO en onze gezondsheidsspecialist Kuijpers komt er deze winter een “NOG DODELIJKER CORONAVIRUS “, wat alleen in Nederland wel 10miljoen mensen zal treffen .
    Ze zijn de geesten al weer rijp aan het maken voor weer een hoop hysterie.

   • Rutte is een marionet van BRUSSEL en heeft te doen wat hij opgedragen krijgt Betalen aan waanzin projecten heeft hij al laten gebeuren Zoals pandemie en oorlogtuig verschasffen aan zelinski Opvang van honderduizenden asiel zoeker met vooral Oekrainers Oversterfte van de eigen bevolking veroorzaken daar doet also dat niet gebeurt is en er wordt ook geen onderzoek naar gedaan Al met al een dienaar van de kwade satans in brussel die van een andere planeet zijn op deze aarde!!!!!!!!!!
    Echter het overgrote deel van de schapen in zijn stal volgen hem naar de afgrond of slachtbank!!!!!

 4. Sprookjes propaganda, van James.
  Het voorhouden van een worst voor de hond, meer niet.
  Dit alles is gepland. Het loopt als een trein.
  Armoede en depopulatie naar de 500 miljoen.

  Voor de bolsjewistische heilstaat waar het gehele kabinet aandelen in lijkt te hebben, zonder uitzondering.
  Zie oa de aangenomen ‘wetten’
  voor evenwicht gebruikt men de verdeel en Heers methode.

  Zelensky zat / zit er warmpjes bij.
  Mocht hij opgepakt worden , is het de vraag of ‘hij’ het is in werkelijkheid.
  Zie de uitgehaalde clou met jefferson island’s clown die zogezegd zelfmoord pleegde.

  Mogelijk dat hij een slachtoffer van de oorlog ooit tegenkomt, tot nu toe lijkt dit niet gebeurd te zijn, na ruim 8 jaar.

 5. POLITIEK De geheime zaken van Mark Rutte

  https://www.stopdebankiers.com/de-geheime-zaken-van-mark-rutte/

  De geheime zaken van Mark RuttePublished 1 jaar ago on 3 maart 2021By Redactie SDB

  Het geval Demmink duikt met enige regelmaat op in de nationaal afgerichte mainstream media. Deze voormalige secretaris-generaal van Justitie zou zich schuldig hebben gemaakt aan het zich talloze malen vergrijpen aan minderjarige jongens in binnen- en buitenland. De laatste keer dat deze gepensioneerde vrijgezel in het nieuws kwam was toen CDA kamerlid Pieter Omtzigt zijn graaf- en onderzoekswerk naar de handel en wandel van een rijksambtenaar moest stoppen. Toenmalig fractievoorzitter van het CDA Sybrand Buma schijnt briesend van woede zijn kantoor te zijn binnengestormd en hem te hebben bevolen met zijn onderzoek te stoppen.
  Dit zou gebeurd zijn in opdracht van premier Rutte. Niemand kan uitleggen waarom nu precies ’s lands minister-president belang heeft bij het afdekken van de vermeende misdaden van een gepensioneerd rijksambtenaar. Als iemand onschuldig is, dan zou hij of zij er op moeten staan zijn naam van alle blaam te laten zuiveren door grondig onderzoek. De conclusie die kan worden getrokken is dan ook: schuldig. Ook Buma is schuldig wegens medeplichtigheid. Vandaar dat hij nu NSB’er van dienst is in Leeuwarden.

  Daarmee is Mark Rutte dan ook op zijn minst medeplichtig. Welk belang zou hij nu eens kunnen hebben om dit soort waarheidsvinding te torpederen en op basis van welke macht kan hij dat bij Buma afdwingen. Was de aspirant NSB-burgemeester ergens mee te chanteren? En als hij niet was te chanteren, was er dan iemand anders in de partij die wat op zijn kerfstok had wat koste wat kost moest worden verdoezeld? Hoe diep zit de Haagse politiek eigenlijk in het moeras van corruptie, omkoperij, chantage en intimidatie? Een premier die blijkbaar alles naar eigen inzicht naar zijn hand kan zetten – hoe kan dat?

  Iemand tipte ons over een website, waarin een gigantische opsomming van werkwijze en eigenschappen van de Nederlandse minister-president is te vinden. Het komt er in het kort op neer dat deze gedrilde menselijke mutant de macht kan uitoefenen met hulp van psychologische bewapening en hulp van duistere machten. Rutte heeft geen natuurlijk gezag en daardoor ook geen macht. Maar als werktuig van genoemde duistere machten lijkt het alsof hij is voorzien van een ongekend grote macht. De opsomming is beangstigend, een paar voorbeelden.

  Er wordt vanuit gegaan dat zijn dagen geteld zijn en hij binnen afzienbare tijd wordt gearresteerd. De regering, het kabinet en de koning, het uitvoerende ambtenarenapparaat, met name de wetgevers, zijn hun bevoegdheden overschreden. Waarop dat is gebaseerd moet als complex worden gekenschetst, er zouden goede en kwade krachten invloed hebben op zijn handel en wandel. De goede krachten zouden de overhand hebben in een tweestrijd. Misschien zijn de absurde maatregelen met als doel het isoleren van de bevolking in plaats van het “virus” de doorslaggevende factor. Het machtigste wapen wat Rutte schijnt in te kunnen zetten is het psychologische wapen van chantage en intimidatie in combinatie het volledig gebrek aan empathie. De aangeboren menselijke eigenschap van empathie is sinds de kinderjaren door programmering en naar verluid zelfs DNA-modificatie geëlimineerd. Eigenschappen van een psychopaat, al of niet met AI (Artificial Intelligence) gemanipuleerd.

  Gesproken wordt over het constant in onbalans houden van de bevolking door maatregelen en wetgeving. Rutte is daar gespecialiseerd in. Het zal menigeen zijn opgevallen dat 10 jaar liegen en bedriegen hem geen windeieren heeft gelegd. Hij heeft echter een totaal onbekend geheim gehouden leven.

  Het oorspronkelijk bewustzijn is een menselijke eigenschap die koste wat kost moet worden onderdrukt om te voorkomen dat de opperheersers, bekend of onbekend, aan de macht kunnen blijven wanneer enige vorm van natuurlijk gezag ontbreekt. Macht op basis van terreur, intimidatie, chantage en

  Wat ziet iemand die nog kan beschikken over zijn of haar oorspronkelijk bewustzijn?
  10 februari 2021 – Binnen afzienbare tijd vindt de in hechtenis name van Mark Rutte vanwege 2 door hem gepleegde moorden plaats. Dit zal een enorme impact hebben op de Nederlandse politiek en haar geloofwaardigheid. Deze gebeurtenis zal een grote impact hebben op enkele andere matrixlagen. Er zal hier sprake zijn van machtsverschuivingen.

  5 februari 2021 – Mark Rutte maakt optimaal gebruik van discrepanties. Hierdoor is het voor hem mogelijk zijn rol van minister-president uit te voeren, in het geheim alleen maar tegenwerkend.

  13 januari 2021 – De persoonlijkheid van Mark Rutte is bepalend voor het functioneren van het kabinet. Het gevoelloos regeren wordt hierdoor versterkt. Hij doet dit indirect door middel van tussenpersonen van vooral buiten de politiek.

  30 december 2020 – Mark Rutte is als vernietiger reeds zijn hele leven bezig om het oorspronkelijk bewustzijn op aarde tegen te werken. Dit doet hij door het leven op aarde lastig te maken. Zo heeft hij bijvoorbeeld ervoor gezorgd dat er geen belastingverlaging heeft plaatsgevonden op het gebied van de inkomstenbelasting tijdens zijn regeerperiodes.

  9 december 2020 – Mark Rutte neemt regelmatig deel aan satanische rituelen. In opdracht van de hoogste draconische orde chanteert hij vele deelnemers hieraan. Als hoogste politicus in de Nederlandse politiek is hij verantwoordelijk voor de aansturing van de beveiliging van de Nederlandse hooggeplaatste deelnemers. Bijna alle Nederlandse deelnemers worden door hem gechanteerd, behalve een lid van het koninklijk huis.

  30 november 2020 – Mark Rutte zet alles op alles om de Corona crisis zo lang mogelijk te rekken. Hij doet dit zolang als hij minister-president is. Mark Rutte is op de hoogte van het feit dat alles aangaande de Corona crisis is geënsceneerd om de mens met een oorspronkelijk bewustzijn tegen te werken. Mark Rutte heeft zijn volk nog steeds niet verteld dat het verplichten tot het dragen van een mondkapje ongrondwettelijk is. Hij heeft er geen belang bij dit te doen omdat hij er op uit is onrust te creëren. Deze onrust dient de belangen van zijn controlelagen.

  25 november 2020 – Mark Rutte heeft geheime inlichtingendiensten in dienst die opdrachten voor hem moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn crimineel van aard. Mark Rutte heeft vele slachtoffers gemaakt vanwege zijn geaardheid.

  21 november 2020 – Het berechten van Mark Rutte zal heel veel teweeg brengen bij het Nederlandse volk. Gedurende de periode van de berechting van Mark Rutte zal er sprake zijn van enorme onrust bij de Nederlandse bevolking. Deze onrust zal alle maatregelen vanwege de Corona crisis teniet doen. Het jaar 2021 zal de geschiedenis ingaan van buitengewoon veel onrust bij het Nederlandse volk. Deze onrust dreunt door in veel andere matrixlagen waardoor er daar veel onbalans ontstaat binnen de machtsstructuren. Dit is gunstig voor het daar aanwezige oorspronkelijke bewustzijn.

  20 november 2020 – Mark Rutte vindt pedofilie geheel normaal. Mark Rutte steekt al zijn energie om zijn geheime zaken aangaande zijn pedofilie onder de dekmantel te houden. Hij is hier continu mee bezig. Mark Rutte is van plan om alle geheime zaken omtrent zijn pedofilie zodanig geheim te houden, dat hij iedereen vermoordt die het openbaar willen maken. Mark Ruttes geheime zaken raken bijna allemaal pedofilie. Zijn voorkeuren zijn grenzeloos. Er is één zaak die Mark Rutte coute que coute voor zich wil houden. Het betreft hier pedofilie met kinderen onder de 1 jaar. Mark Rutte houdt zich in het geheim bezig met zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Het betreffen hier zaken aangaande pedofilie. Mark Rutte heeft zijn organisatie ten behoeve van zijn pedofiele praktijken zodanig ingericht dat Maxima mede aan de top ervan staat.

  15 november 2020 – Mark Rutte heeft vele geheimen. Eén daarvan is het verzamelen van geheimen van regeringsleiders over de gehele wereld. Eén van deze regeringsleiders is Boris Johnson. Mark Rutte heeft veel geheimen aangaande dingen die hij heeft gedaan in zijn leven. Eén geheim raakt het koninklijk huis. Tijdens zijn excentrieke privé leven heeft Mark Rutte vele slachtoffers gecreëerd vanwege zijn geaardheid. Deze slachtoffers hebben allen geheimhoudingsplicht gekregen.

  Mark Rutte heeft 40 eigen ondernemingen. Het vermogen van Mark Rutte wordt geschat op 10 miljard euro. Veel medewerkers van Mark Rutte hebben het moeilijk vanwege het feit dat zij exact weten wat zijn levensstijl is en zij niets mogen zeggen omdat zij een zwijgplicht hebben. Deze zwijgplicht is contractueel vastgelegd en hier zijn sancties aan verbonden die kunnen leiden tot de dood.

  maxima
  En zo gaat het maar door. Rutte zou al langer dan 10 jaar bezig zijn ons het leven steeds een klein beetje meer ondraaglijk te maken. Stapje voor stapje, stukje bij beetje, wetje voor wetje. Deze eeuwige vrijgezel heeft veel geheimen. Als u de website van Marianne Stelling doorleest, rijzen u de haren te berge – als het allemaal waar is. Pedofilie is het sleutelwoord, koste wat kost moet uit het nieuws blijven dat het bij deze zwaar gemankeerde “topfiguren” om dit soort liefhebberijen gaat. Patriotten zullen er korte metten mee maken. Rutte heeft geen besef van moraliteit en weet van moreel niets af. Hij is geprogrammeerd om te chanteren, intimideren en zichzelf gigantisch te bevoordelen.

  Er wordt gesproken over controlelagen, lagen in een matrix waarmee alles en iedereen wordt aangestuurd. Ministers en Staten Generaal, de ambtenarij en de diensten, het zijn slechts dode elementen die worden aangestuurd. Zelfs de kiezer wordt aangestuurd.

  Er wordt gesproken over ons oorspronkelijk bewustzijn, waarvan we ten koste van alles van moeten worden weggehouden. Dat, en niets anders is de taak van het regime wat ons nu terroriseert. Steeds een stapje achteruit. Een 10-jarenplan om te komen tot volledige onderwerping van de volgende generatie. U ziet het onder uw ogen gebeuren….. en het moet worden gestopt.

     • Sorry jongens… ik vind Rutte ook geen goede premier, maar dit gaat toch echt te ver. Dit is laster… waar is het bewijs… eigenaar zijn van 40 ondernemingen en dan tegelijkertijd een zware baan als premier met veel reizen en veel persconferenties… dat lijkt me onmenselijk om dat te kunnen, dus lijkt me onwaar.
      Wat me wel tegen staat aan Rutte is dat hij niets oplost… toeslagenaffaire, compensatie slachtoffers aardbeving schade, geen cent naar de Grieken, etc.. beloofd veel.. en na 10 jaar Rutte kan ik niet 1 positief iets opnoemen.
      En natuurlijk… hij kan dat niet alleen, maar als premier moet hij een kundig team samenstellen.
      Overigens wat ik wel goed vind / vond aan Rutte is dat de Corona maatregelen hier in Nederland gelukkig nog veel minder idioot waren als in andere landen. Vergelijk Nederland maar eens met Frankrijk en Italië, menig land verplichte bepaalde delen van de bevolking tot vaccinatie.. bij ons was er drang maar geen dwang. En hierin herken en typeer ik Rutte… hij doet gewoon mee met de grootste deler… als Scholz en Macron zich gaan verzetten tegen de oorlog in OekraIne, dan durft Rutte eindelijk het tij te keren.

  • Je vergeet een ontzettend belangrijk ding, hoewel ik altijd graag je reacties lees.
   Rutte is een homo, en dt verklaard veel, hij zou een relatie hebben gehad met een negroide man in afrika die ouder was. Daarna reisde hij graag naar afrika om de jongere versie uit te proberen. Inside gossip van 5 jaar terug. Gelijk iedere homo eigen is, zodra ze een gastje van 15 of 16 in hun kont kunnen pakken doen ze het. Het zijn en blijven smeerlappen op dat gebied. Ik ken geen enkele homo, die zich niet vergrepen heeft aan onder de 17. Ze (oudere homo’s)zitten maar al te graag op tinder om die jonge gastjes wegwijs te maken . Ik ken zo al veel slachtoffertjes van 15 ,16 die dachten met een. 22 jarige af te spreken op tinder om ontmaagd te worden en dan staat er een 40 of 50 plusser voor hun neus die ze misbruikt.
   Ik de k dat het feit dt rutte een homo is ook met deze zaken te maken heeft. Die nemen het niet zo nauw qua leeftijd en rutte zal misschien chantabel zijn …….aan jonge koorknaapjes in afrika🤷‍♀️

  • Ze zeggen wel eens homo zijn heeft niets te maken met het handelen van hun daden,maar homo’s in een functie met macht die maken er altijd misbruik van omdat een homo nou eenmaal geen gezond verstand heeft zoals een gezonde heteroman dat heeft. Zij hebben een bepaalde eigengereidheid waar ik niet tegen kan als vrouw en dat is als het puntje bij paaltje komt ze terugvallen op die narcistische houding van ze. Met alle respect kunnen goede verpleegsters zijn misschien homo’s maar ik bots continu tegen die eigengereidheid aan. Eens je dt ziet vn een homo begrijp je wat ik bedoel, dan komt ineens een bepaalde arrogantie naar boven die de lieve nicht omdoopt tot een kwal van een vant. Mijn ervaring dus. En ze vallen allemaal één voor éen door de mand bij mij. En dan worden het kleine jongetjes van 8 jaar die hun zin willen doordrijven en dat zie je bij rutte terug, kinderachtig onderontwikkeld gedrag. Typeert de homo voor mij. Maak een homo maar expres kwaad en je komt tot dezelfde conclusie als ik . Een jochie dat stil is blijven staan op de leeftijd van 8 of 9 jaar. En dat als een volwassen scheef handeld in doen en laten net als rutte, geen moraal compas meer omdat hij dat eigenlijk nooit heeft gehad, het kind in hem is nooit eomtioneel ontwikkeld. Hence gay….
   En ja niet iedereen is het eens met mij omdat ze het niet willen doorzien hoe homo’ eigengereid handelen in een kinderlijke onderontwikkelde levenshouding. 🙈

   • Verdorie 1000 x gelijk… helemaal juist in korte en krachtige woorden…uw tekst in deze blijft bewaard..dank U daarvoor 🌹🌟🌟🌟

   • In Brussel was er afgelopen zondag een LGTB+ Pride waarin ook premier De Croo mee opstapte….
    In België behoren ook nogal wat politici bij de LGTB+ club, denken we maar aan Elio Di Rupo en ‘Petra’ De Sutter.

    • Alexander De Croo (1975) mag zich een young global leader (YGL) noemen. Zijn vader Herman (1938) is in de leer geweest bij de Rockefellers. Vader & zoon in dienst van de illuminati/ Deep State/ Novus Ordo Seclorum.

   • Greet mei 23, 2023 at 13:38

    “Ze zeggen wel eens homo zijn heeft niets te maken met het handelen van hun daden,maar homo’s in een functie met macht die maken er altijd misbruik van omdat een homo nou eenmaal geen gezond verstand heeft zoals een gezonde heteroman dat heeft”

    De spijker op zijn kop geraakt Greet, ik wacht al lang op zo’n reactie, op Twitter is het helemaal een achterlijk zooitje met hun infantiele Tweets, maar af en toe kom je ook een pareltje tegen, als mensen aanstoot nemen aan het feit dat let op dat veel Homo’s en Potten belangrijke functie toebedeeld krijgen, er is jammer genoeg geen onderzoek geweest dat het aantal poten en potten noemt op belangrijke hoge politieke fucties.

    Niet om vrouwen te kwetsen maar het glazen plafond en het daaraan gekoppelde vrouwenquotum is helemaal ruk, gewoon een psychologisch spelletje wanneer een politica de burgers iets verteld dan wordt het eerder vertrouwt, daarbij komt ook het feit dat veel mannen vrouwlijker zijn geworden en vrouwen men kan het raden steeds “mannelijker” dat kan je aan alles merken.

    Ook de 22 wekenprik die zwangere vrouwen krijgen veroorzaakt in veel gevallen een chimeara effect bij de geborene, dus zowel mannelijk als vrouwelijk neurologische kenmerken, als op deze kinderen maar genoeg genderdysforie gelul op losgelaten wordt dan kiest zo’n kind hoogstwaarschijnlijk voor een ander geslacht waarmee ze geboren zijn, oud Minister Plasterk heeft zich met deze eugenetische zaken bemoeid (volgens Martin Vrijland), niets is zoals het lijkt.

   • Wat denk je waarom Rusland kapot moet. Heel dat homo, lhbti, woke en voorvechters voor de homorechten volk haten Rusland en Poetin als de pest.

   • Moet zeggen dat ik dit wel herken. Maar ik zie dit soort trekken ook vaak bij hetero’s. Verwend in hun jeugd, nooit tegengas gehad, alles was ‘geweldig’, “oh, wat ben je toch uniek!!!”, denken dat ze alles kunnen maken. Ik ken gelukkig ook veel homo’s met een gezond verstand. The proof of the pudding is in the eating. Ipv pudding fruitcake dan.

    • absoluut, mensen blijven mensen met 99,99 identiek DNA , maakt ni uit waar je hem insteekt of laat insteken… Rotzakken, m/v, vindt men overal !

   • Je hebt gelijkhoor veel van die mensen die een belangrijke positie bekleden zoals tutti wutti en die dan vrolijk blijft lachen voor de buhne natuurlijk als hem moeilijke of serieuse vragen worden gesteld en dan op een drippel pasje verdwijnt zonder op deze vragen een antwoord te geven of heeft er geen aktieve herinnering meer aan en meestal zie ik hem als hij thuis komt als een waanzinnige vanalles kapot smijten en zijn personeel de schuld geven over zijn eigen trieste toestand totdat de dokter voor de zoveelste keer hem een kalmeringsspuitje komt geven waardoor ten huize van…het stof en de scherven worden opgeruimd tot de volgende keer door het personeel. Of dit nu werkelijk waar is weet ik niet maar mijn gevoel zegt me dat

  • Adriaan;
   Interessant maar ik vind het veel speculatie .
   Zonder aantoonbaar bewijs.
   Eveneens dat hij als een totempaal wordt neergezet van kwaad, maw de rest is slachtoffer; hier gaan de bellen af bij mij.
   Ieder die eraan deelneemt 💸 is medeplichtig ; heeft niets te maken met chantage , die chantabel zijn KIEZEN hiervoor om dit te verbloemen (💸 over de rug van anderen ) zijn net zo ‘psychopatisch’ ingesteld.
   Maw het ‘ gehele ‘ kabinet en ver hierbuiten.

   • Achterliggende drive, zou kunnen zijn
    Kijk. DAT is het ‘kwaad’
    Blijf geloven in de rest.
    ‘De democratische heilstaat’

   • Hola mei 23, 2023 at 14:57

    Dat is jouw mening, mensen zijn het om allerlei redenen niet met elkaar eens, United we stand is een utopie, daarbij moet je de auteur van het artikel aanspreken, over zijn vermoedens.

    Duchesne mei 23, 2023 at 11:47 zijn reactie is niet gestoeld op vermoedens het is gewoon waarheid, en we zijn toch niet bezig om elkaar vliegen af te vangen, kom met een artikel of link die het tegendeel bewijst van het doormij geciteerde artikel.

    Wij staan erbij en kijken ernaar.

   • Bewijs genoeg als je verder kijkt dan je neus lang is. Bijv. eind vorige eeuw toen pedofiele homo’s op de barricade stonden voor seks met kinderen. Bijna in elke politieke partij zaten pedofiele homo’s die aan de touwtjes trokken. Sommige van die smeerlappen hebben nog steeds macht en blijven alles onderschijten tot hun dood.

  • Meeste homo’s vallen op jonge jongens; denk dat dat de reden is dat Rutte hem beschermd.

   P.s.: de russische meiden waren idd conservatief qua moraal. De moffen onderzochten alle gevangen genomen vrouwelijke russische soldaten (voordat ze gemarteld en afgemaakt werden) 95% was maagd.

  • @ Adriaan W. mei 23 at 12:36

   Ik meen wat aanvullende informatie voor je te hebben. Informatie die aangeeft wat voor mensen ons als volk menen te kunnen besturen. Veel over pedofilie en satanisme, oa ook over Joris Demmink en anderen.
   Een jaar of tien geleden las ik het volgende artikel al:

   https://capoditutticapi007.blogspot.com/2012/01/her-majestys-secret-servie.html

   Dit is deel I van de III. Onderaan het artikel vind je het volgende artikel. Het is even leeswerk maar zeer de moeite waard naar mijn bescheiden mening.

 6. Zelensky kan ook wel eens verdwijnen, zoals zijn generaal.. misschien vlieg accidentje.. zou mooi zijn voor de gewone Ukrainian..die tweetalig is.. Russisch en een andere..héhé..❤️🇷🇺🌹

  • Ja als je bedenkt dat blijkbaar het vliegincidentje met zijn minister onderandere staged is. Vermoord dus omdat het zijn opponenten waren.
   Vraag me af hoe diep zwelgnensky in zijn eigen shit zit. Ik denk dat hij gewoon niet meer oekraine in durft uit angst zelfmoord gepleegd te hebben met een kogel in zijn nek van achter😉

  • Raphaël Vangestel mei 23, 2023 at 14:07

   Hi Rapheël even een belletje laten rinkelen, dit is toch ook wat je bedoelde?

   De vliegramp bij Smolensk was een vliegramp die plaatsvond op 10 april 2010 waarbij het Poolse regeringsvliegtuig, een Tupolev Tu-154, kort voor de landing neerstortte nabij het militair vliegveld van de Russische stad Smolensk.

 7. Raphael; vliegaccident zou mooi zijn voor de script schrijvers.
  Geen bewijs achterlatend.
  Voor zelensky ✈️ 🏝
  Denk dat er velen hem voor zijn gegaan.
  Kan er een paar noemen, maar laat dit nu achterwege.

 8. Het is een artikel dat ook veel humor in zicht heeft en dat is erg knap, ik moet echter wel blijven benadrukken dat een Democratische of Republikeinse President in de VS geen enkel ander buitenlands beleid laat zien dan het nu is, onder bijna alle Presidenten zijn er op andere landen, regimes of leiders aanslagen geweest of vreselijke bombardementen, Trump is geen vredesduif, Biden is net als Trump een pop die bestuurd word door de geheime groep die zich boven de President begeeft, dat weten we toch allemaal, ondertussen hopen we dat er eens een eind komt aan deze ellende en een groep mensen die normaal denken, hoop erop maar misschien is dat een hopeloze zaak en moet Rusland echt volop het gaspedaal, dat doen ze nu wel denk ik, zo niet dan toch,reeds!!!

  • flardinga mei 23, 2023 at 15:59

   Juist Flardinga, de spijker op zijn kop geraakt, naar mijn mening zal eerder alles nog erger worden, de illuminatie, cabal hoe ze ook genoemd worden zijn sinds de jaren 60 met een de-populatie programma het huidige tijdsgewricht is helaas het einspel, géén remise voor de werldbevolking de Koning in het schaakspel wordt omgetikt, einde spel einde mensheid.

 9. Ieder zijn mening , Adriaan. Zowel die van jou als de mijne.

  “Is niet gestoeld op vermoedens maar gewoon de waarheid “ is voor de één de waarheid, voor de ander ‘kletskoek’, zolang er geen bewijs is.
  Niets te maken met vliegen afvangen.

 10. Een paar maand terug een helicopter ongeluk in oekiestan. Alles op video. Was een zware explosie IN de helicopter; 100% zeker een bom.Ook omdat er op gewacht werd met video camera

 11. Wat gebeurt er als Zelenski bescherming zoekt bij de China -BRICS landen om onder de terugbetaling van de uitstaande miljarden schulden uit te komen? Kunnen wij dan fluiten naar onze centen. Dan gaat het Westen zeker ten onder. Geld weg, wapens weg. Zou een strategie kunnen zijn van de multipolaire wereldorder.

 12. Estoy completamente de acuerdo, Zelensky y Biden son eso…un chiste malo de la historia.
  Pero un chiste que puede convertir a los habitantes de éste planeta, en un mundo depravado de transexuales y pedófilos.

 13. is toch net als polen in 1939, zelfde kneus aan de macht die wel dacht dat de ‘geallieerden’ hem zouden helpen, grote bek richting duitsland, maar land werd gewoon aan stukken gereten door de Russen, 0 hulp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in