Een nieuwe haatmisdaad op de Oekraïense televisie: de oprichter van de Oekraïense dienst voor mobiele militaire ziekenhuizen noemde Russische krijgsgevangenen “kakkerlakken” en beloofde hen te castreren. Hij zei dit tijdens een live-uitzending op het kanaal Oekraïne 24.

De Oekraïense journalist en politicus Anatoly Shari vestigde in een tweet de aandacht op een interview op de Oekraïense televisie en plaatste een fragment uit een zondagse live-uitzending op het kanaal Oekraïne 24, schrijft Detv.us.

Op een vraag van presentator Evgenij Kiselyov antwoordde Druzenko zelfverzekerd dat “van Rusland de soldaten op zijn,” en voegde eraan toe: “Poetin’s uitrusting brandt goed. De lijken van Poetin stinken, maar worden op de een of andere manier onschadelijk.” Daarna ging hij dieper in op hoe hij vond dat de gewonde Russische krijgsgevangenen verdienden:

“Ik was altijd een humanist en zei dat wanneer iemand gewond is, hij geen vijand is maar een patiënt. Maar nu is er een zeer streng bevel om alle mannen te castreren, omdat het kakkerlakken zijn en geen mensen (…) De artsen die de patiënten gered hebben, zeggen dat de Russen hier in groten getale zullen sterven. Iedereen die gekomen is zal zich de verschrikking van de Oekraïense bodem herinneren zoals de Duitsers zich Stalingrad herinneren.”

De medepresentator van de show ging er onverbloemd op in, en voegde eraan toe: “En zij zullen ter verantwoording worden geroepen.”

De ontmenselijking van de Russen op de Oekraïense televisie is geen bijzonder geval meer. Op 13 maart veroorzaakte een presentator van dezelfde zender opschudding toen hij de nazi-oorlogsmisdadiger Adolf Eichmann citeerde en opriep om Russische kinderen te doden “om een natie te vernietigen”. Deze overduidelijke haatmisdaad heeft tot nu toe geen juridische gevolgen gehad voor deze journalist.

  Zelensky: Nederlaag in Bakhmut zou ons dwingen tot een compromis met Rusland

Het is veelzeggend dat de vrijwilligers van de Pirogov-ziekenhuizen, die volgens hun oprichter Druzenko grote aantallen Russische soldaten doen sterven, in de westerse pers beschreven worden als de “medische engelen” van Oekraïne en geprezen worden. Dat hoeft niet te verbazen, gezien het feit dat de dood een centraal thema is in de Oekraïense oorlogspropaganda. In een videotoespraak op zaterdag verwees de Oekraïense president Vladimir Zelenskiy naar de vermeende 14.000 slachtoffers aan Russische zijde, geschilderd in bovendien duister-surrealistische taalbeelden:

“De voorste gelederen van onze verdediging liggen vol met lijken van Russische soldaten. Niemand raapt deze lijken op. Op deze lijken worden nieuwe detachementen naar voren gedreven, een soort reserves die de Russische leiding waar mogelijk opvoert.”

Sinds 24 februari voert het Russische leger een operatie uit om de Donbass-republieken op het grondgebied van Oekraïne te demilitariseren, te denazificeren en te beschermen. Rusland zegt dat het alleen militaire doelen bestrijdt en humanitaire corridors aanbiedt aan de burgers in de betwiste steden. Het Oekraïense leger stelt vaak stellingen op in woonwijken, wat leidt tot verwoestende vuurgevechten en de vernietiging van civiele infrastructuur.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïense TV roept op tot genocide op Russische kinderen – Citeert top nazi EichmannVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIn de schaduw van de oorlog: Oekraïne als het Great Reset-laboratorium van de wereldwijde tech-elites – Sociaal krediet en metaversum hel
Volgend artikelZiekenhuizen in heel Australië overstelpt door vaccin-gewonde patiënten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. ..lijkt me dat de propaganda en de neiuws censuur wel eens de meest ondermijnende zaken kunen zijn van de “democratische” regeringen. Nederldn bijvoorbeeld verbied zijn burgers om AL het nieuws te lezen en zelf conclusies te trekken maar serveert “waarheden” die zelfs door een simpele zie met 3 klassen lager onderwijs kunnen worden gezien voor wat ze zijn: onzin met als doel haat te zaaien.

  De zogenaamde vrije westerse wereld is ineens een censuur en onderdrukkings paleis, en kortgeleden werd er vast een voorzetje gegeven met de titel: “Russische spionnen zitten in alle delen van de samenleving”….
  Hiermee is een simpele basis gelegd om op termijn iederen met een afwijkende mening als “spion”te kunnen classificeren, dus aan te houden en op te bergen, en mogelijk gewoon “een natuurlijke dood” te laten sterven in een cel of een stil bospadje, genoeg agenten die daaraan meewerken, in ieder land van de unie.
  Er word een nieuwe realiteit voorbereid, en de signalen zijn heder voor wie erop let. Vrijheid is niet meer ons kenmerk alsmvolk, maar zwijgen en ja knikken. Waarom we nog naar de stembus gaan is mij een raadsel, maar bijna 60 % van de Nederlanders ook want die blijven thuis…en het zijn nu slechtse de gemeenteraad verkiezingen geweest….we zijn al een dictatuur, maar die farce van stembusgang komt de leiding nog van pas, het is een soort moreel chantage middel: je kunt stemmen, dus je hebt geen recht om in opstand te komen….het is voor wie de fopspeen zuigt en op melk wacht….

 2. Als in de nazi tijd een verheerlijking van de grootste beesten. Een schoft als mens verkleed.
  Overigens doet hier de msm volledig aan mee.

 3. Deugmensen hier in Nederland: net goed want het zijn geen mensen. Ik zie posts op nu.nl die 144 miljoen Russen niet meer als mens beschouwen, zonder censuur van nu.nl. De wereld is totaal van de wap.

  • Ach laat die deugmensen. Ik denk niet dat het zo heel lang gaat duren voordat we een voor het Westen ongecontroleerde reset gaan krijgen, en dan zullen we nog wel eens zien welke landen de sterkste economien gaan hebben. Zoals altijd in de geschiedenis zullen deze deugmensen hierop totaal niet voorbereid zijn en dus de hardste klappen gaan krijgen. Voor degenen die de zaken wel zien zoals ze zijn is het de zaak om hierop voorbereid te zijn door bijv. het geld op tijd van de bank te halen en om te zetten in bijv. goud en zilver voordat het waardeloos wordt.

 4. En dan te bedenken dat Kiev een rattenkolonie was, gesticht door bendes moordende rovende verkrachtende slaven jagende vikingen, die in feite grof tuig waren.
  Zie hier de nazaten; niet veel beter.

 5. Inderdaad, de verheerlijking van de Vikingen is heel apart. Het was idd gewoon het tuig zoals jij dat beschrijft. Het hele verhaal van onze geschiedenis, zoals ons dat sinds WOII door de strot is geduwd, is misleiding en propaganda. Ik koop zoveel mogelijk oude boeken, liefst van vóór WOII: daar staat nog in wat er is gebeurd. Want sinds de zg “slachtoffers” van WOII de JEWSA runnen en Europa succesvol tot een kolonie hebben gedegradeerd, is het onderwijs vervallen tot een propaganda-kanaal dat kinderen programmeert tot geblindeerde slaven die geloven in “manmade climate-change”, de Holohoest, dat er niks mis is met censuur, CBDC en die vanaf de creche en het peuterdagverblijf gegroomed worden door pedofielen vóór pedofielen. En die opzettelijk gedrogeerde (vaccins, fluoride, oestrogenen) en verslaafde screenagers worden volwassen zombies die de roverheid, in opdracht van de JewWorldOrder, alle kanten op kan jagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in