President of Ukraine / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

De Oekraïense president Vladimir Zelensky heeft dinsdag tijdens een toespraak op het World Economic Forum in Davos de hele familie van de Russische president Vladimir Poetin bedreigd met “strafprocessen” en lange gevangenisstraffen.

Zelensky’s toespraak voor de bijeenkomst van ambitieuze wereldleiders concentreerde zich op het vragen om meer wapens, geld en munitie, zodat hij Rusland kon blijven bestrijden. Op een gegeven moment verwees hij echter naar de familie van de Russische leider, bericht RT.

Poetin zal niet “in vrede rusten, zowel in deze wereld als in de volgende”, zei Zelensky. “Noch zijn kinderen, noch zijn kleinkinderen.”

De Russische leider is “de enige reden waarom verschillende oorlogen en conflicten voortduren” en hij moet verantwoordelijk worden gehouden zodat zijn “agressie” andere “autocratieën” niet aanmoedigt,” benadrukte Zelensky.

“Ja, we zijn geen terroristen en daarom zullen dit strafprocessen zijn,” waarna Poetin en zijn hele familie “een lange, meerjarige vakantie” achter de tralies zullen doorbrengen, voegde hij eraan toe.

Zelensky heeft herhaaldelijk volgehouden dat Oekraïne zich niet bezighoudt met terrorisme, terwijl hij toegaf dat hij Poetin zou laten vermoorden als de gelegenheid zich voordeed. De Oekraïense veiligheidsdienst, de SBU, heeft volgens zijn voormalige chef sinds 2015 een speciale moordeenheid.

De Washington Post belichtte onlangs de moordcampagne van de SBU en probeerde de schuld van de CIA af te schuiven, die diep verankerd is in de Oekraïense inlichtingendienst.

Oekraïne heeft het gemunt op lokale Russische functionarissen en op journalisten als Darya Dugina en Vladlen Tatarsky. Schrijver Zakhar Prilepin overleefde een moordaanslag, terwijl Russische veiligheidsdiensten in november een aanslag van de SBU op RT-hoofdredacteur Margarita Simonyan verijdelden.

  Gevaarlijk of "nutteloos"? Kiev en het Westen zijn verward in de beoordeling van de nieuwe Russische UAV's

Zelensky’s vermelding van de kleinkinderen van Poetin kwam slechts een dag nadat Anne Applebaum – een Amerikaanse journalist en echtgenote van de Poolse minister van Buitenlandse Zaken Radek Sikorski – beweerde dat de Russische president “een kleinzoon heeft met de Nederlandse nationaliteit.” Haar bron was een medewerker van Alexey Navalny, een Russische blogger die gevangen zit voor verduistering.

De Russische president was getrouwd van 1983 tot 2013 en heeft twee dochters, die uit de media-aandacht zijn gebleven. Zijn ex-vrouw, Ljoedmila Ocheretnaja, kreeg in 2022 een sanctie opgelegd door het Verenigd Koninkrijk.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Gonzalo Lira – Wie is Zelensky? Een marionet en dit is waaromVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerkiezingen behoren binnenkort tot het verleden volgens globalist Klaus Schwab, die wijst op AI als de komende koning van de democratie
Volgend artikelNieuwe preprint studie onthult dat ongevaccineerden minder vaak in het ziekenhuis worden opgenomen, wordt op MSN.com gepubliceerd, en daarna snel weer weggehaald
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

  • A threat to Putin’s family and grandchildren. Zelensky needs to be killed to save Europe from his rabid rubbish. How soon will he threaten and hold Europe hostage with his Hitler-like hate.

  • Karel van Wolferen (1941) heeft in 1990 de bilderbergconferentie in Glen Cove (New York) bezocht en weigert daarover consequent iedere vraag te beantwoorden.
   Publicist W.L. – Boebie – Brugsma (1922 – 1997) is door in 1970 door die Biesterfeld uitgenodigd om de bilderbergconferentie in Bad Ragaz (Zwitserland) bij te wonen. Hij heeft er nooit met een woord over gerept.

 1. Do not poke the BEAR………..

  of, ook uit te legegen als een verzoek van Ellensky aan VVP:

  “verlos me uit mijn lijden”…….

 2. Het hele zooitje daar gaf een staande ovatie aan die lul. Toch wel een dik signaal dat al die gastendaar niet deugen en in een heel andere wereld leven dan normale mensne.

 3. stel dat Zelensky er in zou slagen Putin op te ruimen , dan is het hek van de dam.
  dan is er niemand meer die Lavrov en Medvedev kalmeert.
  dan ligt Oekraïne op minder dan 2 dagen plat.

  • Idd dat is juist vele beseffen dat niet he!!! en na zijn opvoering vergeten dat deze vroeger toneelspeler was staande ovatie straks bij Trumph vergeten maar met steun de woorden waren we gaan Europa niet verdedigen hoeveel miljarden staan ze open aan de Navo zelfs Theo geeft niet thuis 1 miljard voor ons landje

 4. EERSTE SLACHTOFFER VAN BURGEROORLOG: MILITAIR COMMISSARIS VERMOORD IN OEKRAÏNE (18+)

  Het Oekraïense volk is een nieuwe begonnen. Het loopt niet door aan de voorkant, maar aan de achterkant. Oekraïense strijders vechten hevig tegen de medewerkers van de militaire rekruteringskantoren.

  Terwijl de meeste Oekraïense mannen zich verbergen voor de voortdurende mobilisatie in het buitenland, in vrouwelijke jurken of simpelweg de straat niet opgaan, aanvaarden sommigen de strijd. Sommige gelukkige burgers slagen erin terug te vechten en te ontsnappen, anderen nemen drastischer maatregelen.

  Een medewerker van het militaire rekruteringsbureau werd doodgeschoten toen hij zijn slachtoffer naar het front kwam brengen. Een Oekraïense man die niet naar het front wilde, pakte een pistool, schoot door de deur en raakte een van de militaire commissarissen. Deze laatste overleed ter plekke.

  De video van het incident ging viraal: >>>

  https://southfront.press/first-victim-of-civil-war-military-commissar-killed-in-ukraine-18/

  • Ze zijn allemaal als Zelensky… Rutte, Kaag, Jetten, Wilders, etc etc etc etc… allemaal puppets die voor geld en macht de rol spelen die ze krijgen.

 5. Ongelooflijk wat een haat en totaal los gerukt van alle normen en waarden wat een afschuwelijke uitspraken ik kots op mijn dictators 🤮

 6. Bijzonder… De Russische leider is “de enige reden waarom verschillende oorlogen en conflicten voortduren” en hij moet verantwoordelijk worden gehouden zodat zijn “agressie” andere “autocratieën” niet aanmoedigt,” benadrukte Zelensky.

  Gelukkig mogen ”democratieen” wel gewoon agressie blijven uitvoeren want die zijn speciaal….. Hypocriet om het mild uit te drukken. Als ik het plaatje bekijk hebben “autocratieën” de afgelopen decennia weinig agressie getoond en ”democrtieen heel veel.

  Groeten,
  Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in