Copyright World Economic Forum (www.weforum.org) swiss-image.ch/Photo by Remy Steinegger / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Klaus Schwab, oprichter en voorzitter van het World Economic Forum, liet gisteren in Davos zijn ware nazi-kleuren zien door te zeggen dat landen binnenkort geen moeite meer hoeven te doen om “verkiezingen” te houden, omdat kiezers gemakkelijk vervangen kunnen worden door kunstmatige intelligentie, schrijft Leo Hohman.

AI is meer dan capabel, zei hij.

Schwab maakte de ijzingwekkende opmerkingen tijdens een WEF-interview met Google mede-oprichter Sergey Brin, dat op X werd geplaatst door Ezra Levant van Rebel News. Bekijk deze verbazingwekkende uitwisseling hieronder:

Eén ding over technocratische globalisten: Ze zijn niet verlegen. Ze praten opschepperig alsof iedereen hun opwinding deelt over alle dood en ontmenselijking van de wereld die ze voor ogen hebben.

Tijdens de discussie hadden Schwab en Brin het over “digitale technologieën”, zoals AI, en hoe die gebruikt zouden kunnen worden om de globalistische agenda van het WEF vooruit te helpen.

“Dus technologie nu, en digitale technologie, hebben vooral een analytisch vermogen,” zei Schwab terwijl Brin bevestigend zijn hoofd knikte.

“Nu gaan we naar voorspellende kracht en we hebben de eerste voorbeelden gezien. Uw bedrijf is er erg bij betrokken,” zei Schwab, alsof hij het kleine wondertje van Google een vaderlijk schouderklopje wilde geven.

Schwab kwam toen met de globalistische zaken en maakte een verbluffende opmerking die ongetwijfeld begraven zal worden door de mainstream media en de zoekmachines van Google. Schwab zei dat “de volgende stap” voor digitale technologie het vervangen van kiezers door A.I. zou zijn.

  Net als het "vaccin" zijn Chemtrails langzame genocide

“Maar dan zou de volgende stap kunnen zijn om in de prescriptieve modus te gaan, wat betekent dat je niet eens meer verkiezingen hoeft te houden omdat je al kunt voorspellen,” zei hij. “En daarna kun je zeggen: waarom hebben we verkiezingen nodig? Omdat we weten wat het resultaat zal zijn.”

Weet je nog dat Yuval Harari, de topadviseur van Schwab, een paar jaar geleden zei dat mensen in een tijdperk van AI geen vrije wil meer hebben? Dat is misschien waar Schwab hier naar verwijst. Als AI weet wat iedereen denkt en in staat is om de keuzes van mensen te beïnvloeden en op een gegeven moment letterlijk alle keuzes voor hen maakt, waarom zouden we dan nog moeite moeten doen voor “verkiezingen”? De wereld zou op dat moment niet langer bevolkt worden door mensen, maar door op afstand bestuurde transmensen. Dat is het uiteindelijke doel van technocraten als Schwab – de mensen ontvolken en vervangen door AI-geaugmenteerde transmensen.

Westerse politici die altijd opscheppen over “het verdedigen van onze democratie” en “menselijke waardigheid” zijn daar aan het flirten met deze anti-mens Nazi Klaus Schwab. Ze geven niets om democratie of vrijheid. Volg gewoon het geld! Dat is wat gouverneur Brian Kemp van Georgia en de rest van de Westerse vuile politici daar aan het doen zijn.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Yuval Noah Harari zegt dat “niet-organische entiteiten” en “emotieloze algoritmen” binnenkort de aarde zullen overheersen – met andere woorden, AI overname komt eraanVolg Frontnieuws op Telegram

  12 jaar over de houdbaarheidsdatum: Kunt u het nog eten?

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin: Als Oekraïne burgers in Rusland blijft aanvallen, zal de Oekraïense staat worden vernietigd
Volgend artikelZelensky bedreigt Poetins kleinkinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. De elites willen kunstmatige slimheid, want kunstmatige intelligentie zal onmiddellijk herkennen dat de elites het grootste probleem op aarde zijn.

 2. Each of the WEF members got a de–aranged minds. They are all satanic controlled
  They are so stupid ,that they cant see that they are dicking there own grave .
  Hopefully sooner then later,

  • They are smart en materialistic, the perfect slaves. The elites want the entire matrix to stay like this, because without corruption the elites are powerless. ManKIND has te realize that we are also digging our own graves becaus we do all the work… we do everything they want. The only way to stop these dumbass clowns, IS TO STOP DOING WHAT THEY TELL US TO DO.

   Money money money… people are destroying things becaus they need money. We need to let go of money and let everything fall apart to take away the power of the elites. We need a financial monster crisis and in that crisis we need to reject everything the elites offer us.

   They are maffia, we need to get out of their grasp by striking and boycotting everything. But first things must build up some more. Stay cool, keep calm, reject EVERYTHING the elites offer us. It’s time to sacrifice the short run and this insane consumer driven world, in order to save everything on the long run.

 3. Nou als ik bedank hoe slecht de AI vertaalfunctie werkt zie ik het heel donker in met hun Kunstmatige Intelligentie. Af en toe zet ik NL ondertiteling onder video’s (hier staan er een paar ( https://rumble.com/user/freebitNL ) maar dat ding maakt gerust van een nee een ja, van iets groots iets kleins enz..

  Bij belangrijke boodschappen is dat heel erg lastig en moet je dus ieder woord controleren of er ook staat geschreven wat er bedoeld wordt. Maar misschien zit de censuur er al ingebakken, zou zomaar kunnen..

   • Ja zijn AI met zijn instellingen. De Nederlandse overheid gaat ook een ai bouwen. En als ik de vragen door de ai van de overheid onjuist beantwoord vindt of nepnieuws bouw ik een alternatieve AI.

    Kortom totale bangmakerij. Maar dat is hun modus operandi. Net als msm en alternatieve media, gewone zorg, alternatieve zorg, de leugen AI en de eerlijke AI of gebruik ze beiden. Iedereen met een creditcard kan een AI bouwen. Het heeft me een half jaar kost alles uit te zoeken maar als ik mijn kennis deel kan iedereen het in een dag. Het probleem ai is dan opgelost.

    En ja er gaan banen kapot. In 70% van de gevallen maar goed ook. Dan gaan die toch lekker bij moeder vrouw zitten met een uitkering. Nederland is daar rijk genoeg voor, hier hoeft niemand van de honger dood te gaan. Zal een hoop gezeilk en corruptie op de werkvloer schelen. Anders confisqueren we het vermogen van de Oranjes, is toch gestolen. Geen gezeik iedereen rijk.

 4. Het geblaat van de neuroten zal zeker opgepakt worden door de kudde die alles best vindt en naar het gemak kijkt. Als alles mooi geregeld wordt voor je, prima toch? Dus die snoeverij van die griezels is echt zo vreemd niet. Er wordt namelijk aan alle kanten, op allerlei manieren rond de klok hard gewerkt aan nieuwe snufjes om geld te graaien en macht te winnen. Dat zag je toch met de gifspuit? Het moet nu toch wel duidelijk zijn dat dit spuit experiment hartstikke goed verliep? Hoor je de Ingespotenen luidkeels brullen dat ze genaaid zijn? En straks gaan ze weer naar de giftrog.

  Dan zijn er al die andere ontwikkelingen, zoals de Ruimtevaart dat niemand boeit, de geoengineering dat niemand boeit, de gmo gewassen en de slachting van de veehouderij, het weer als oorlogsvoering dat ook niemand boeit, en dan is er de hele kluit aan zgn wakkeren die ’tegen de global warming’ protesteert (wat een giller), die verklaringen verzint voor wat boven hun hoofd afspeelt, en die met het vlaggetje van de underdog wappert. En ga zo maar door.

  Wie heeft er zin in een biertje met een paar gezellige mensen? Uitjeqritisch op 26 Jan. Het is echt niet het einde van de wereld hoor, waar we in zitten. Dat einde was al zo vaak voorspeld. Maar je kan niet tegen de kudde op, en het is die kudde die de neuroten aan zet houdt. Neuroten ophangen? Dan komt er weer een nieuwe. Als giftige paddestoelen rijzen ze uit de sompige brei van de kudde. En zo gaat het al eeuwen…. Het enige dat je kan doen, is niet meedoen. Iphone bij het schroot, electr auto bij het schroot, TV bij het schroot, bank rekening bij het schroot, etc etc. Biertje, dat kan nog.

 5. en als je AI hakt dan kan je je tegenstanders op wettelijke wijze vermoorden. laten we het systeem hakken en hem op het menu zetten wegens corruptie.

  • Precies ik geloof die onzin al jaren niet, is alleen om het volk af te leiden van de dictatoriale wetjes die er gelijk doorgedrukt worden.

 6. Ik begrijp niet hoe een kleine groep dictators, die slechts uit lijkt te zijn op macht en oorlog, niet door de mensheid kan worden afgezet. Dit fenomeen doet me denken aan mijn aquarium, waar één vis de controle heeft over twintig andere vissen. Als die twintig vissen zich zouden verenigen, zou het machtsevenwicht snel worden hersteld.

  • In de dierenwereld is altijd het slimste of sterkste dier de baas en zorgt voor zijn roedel. In onze wereld is iedereen zwak, ziek en misselijk en laat zich leiden door de grootste idioten die er bestaan. We zijn met zijn allen het belang van zinvol geweld vergeten. Geweld is de enige taal die die psychopaten in onze regeringen verstaan.

   • @Durachuk…

    🎯

    De zwakste, domste, meest corrupte en gestoorde idioten zijn door de psychopathische elite op alle levels tot leiders en leidinggevenden gemaakt. Er is een Kakistocratie gecreëerd om de mensheid te ontregelen om ons te verzwakken en dom en idioot en gewetenloos te maken. De elites weten dat wij kopieermachines zijn en ze geven ons overal voorbeeldgedrag om de mensheid totaal te ontregelen.

    Als ik het vertaal naar apen in de jungle. De psychopaten die normaal door de groep worden herkend, geïsoleerd, worden natuutlijk gezien vermoord of verstoten. In ons geval hebben ze de macht gegrepen en ze doen alles om de wijsheid/intelligentie/bewustzijn in de groep zo laag mogelijk te houden, zodat zij de baas blijven. Iedereen die intelligent is, wordt door hun systeem herkent en geïsoleerd en vernietigd, verstoten of vermoord.

    We leven in een omgekeerde wereld… een Kakistocratie. Dit was een aanvulling op je reactie Durachuk. De mensen die wakker zijn moeten alles gaan weigeren… ALLES. De mensheid moet pas op de plaats maken ipv blijven meedoen aan het spel van de elites. WIJ doen al het werk… WIJ moeten de machine stil leggen, maar dat gaat niet lukken. De elites leggen de machine straks stil om ons afhankelijk te maken en ons de CBDC in te dwingen. WIJ moeten alles weigeren en alle luxe en comfort durven opofferen tot hun plannen falen.

    • We zijn compleet gehypnotiseerd. Althans een heleboel mensen. Bang voor psychopaten terwijl ze juist bang moeten zijn voor ons. Maar dat gaat er bij teveel mensen maar niet in,

    • klopt, maar dat vraagt solidariteit, want eendracht maakt macht en dat ontbreekt,

     daarom zijn zij, als slechts kleine club zo machtig, zij dwingen de eendracht af op straffe van dood en uitsluiting

     • We laten andere de vuile klusjes opknappen, ga jij maar eerst. Dat leren we al met slootje springen (als de jeugd nog een sloot kan vinden tenminste) ga jij maar eerst, en dan wist je dat de eerste de grootste kans liep op een natte poot. Konden anderen mooi zien hoe het niet moet.

      Of juist laten zien hoe me wel moet springen als het goed ging en dan durven ze vaak wel. Was je met een groepje van 5 was er altijd wel eentje die als eerste sprong, de slootjespringen held. Een ander durfde weer als eerste gaan spioneren of de boer niet in de omgeving was en we appels konden jatten, maar we kennen onze buren nu niet eens meer en je kan niet alles in je eentje.

  • Ze spelen samen onder een hoedje, hebben het geld, de gewapende macht, de boeken, de massamedia enzovoorts in bezit, vandaar dat de medemens betoverd is en zelfs tegen goede mensen lelijk doet, de aardige mens zienden als gevaar, zo zijn ze geïndoctrineerd.

   • 🎯

    Op het einde der tijden, zal slecht als goed worden gezien en goed als slecht.

    De elites hebben wat wij nu meemaken duizenden jaren geleden bedacht. Ze zijn klein begonnen en in miljarden stapjes hebben ze naar 2024 toegewerkt. Allemaal terwijl wij druk werden gehouden. En nu is het zij of WIJ.

    • Überhaupt is het raar dat wij in 2024 leven… want hun jaar nul is destijds ook begonnen met een reset. Ze willen nu weer op nul beginnen.

     Er zijn duizenden en duizenden en duizenden jaren geschiedenis voor het jaar nul, maar wij leven in 2024… koekoek… alles staat op zn kop. Alles is een leugen.

 7. Voorlopig is de SpreidingsWET een gelopen race voor het demissionair WEF Regime

  De paniek onder politici en de media wordt steeds duidelijker
  ‘Remigratie’ werd uitgeroepen tot het slechte woord van het jaar 2023. Dit besluit laat duidelijk zien hoe groot de paniek moet zijn onder de Duitse politieke en media-elites, al is daar eigenlijk geen reden voor als je voor democratie bent.

  Dat ‘remigratie’ werd gekozen als het slechte woord van het jaar 2023 is absurd omdat het woord in 2023 geen rol speelde en pas in januari 2024 de krantenkoppen haalde. De reden was dat de propagandaorganisatie correctiv, die wordt gefinancierd en gecontroleerd door de media, begin januari een lang maar slechts gedeeltelijk informatief artikel publiceerde met de titel ‘ Geheim plan tegen Duitsland ’. correctiv is opgericht door een mediagroep en wordt gerund door vertegenwoordigers van de reguliere media om – volgens de officiële legende – de reguliere media in de gaten te houden als zij fouten maken. Omdat de media dit corrigerend controleren en financieren, is het duidelijk dat het tegenovergestelde het geval is. >>>

  https://www.anti-spiegel.ru/2024/die-panik-bei-politik-und-medien-wird-immer-deutlicher/

 8. ‘We shall have world government, whether or not we like it. The question is only whether world government will be achieved by consent or by conquest’.
  – Bankster – James Warburg (1896 – 1969), February 17, 1950 testimony before the US Senate Committee on Foreign Relations

 9. Artificiële intelligentie maakt het ook mogelijk om de elite zelf de nek om te draaien.
  Overigens heeft het geen zin om met geweld ergens tegenin te gaan, m.i. Zoals iemand al eens zei, een overheid wil graag die tegenkracht want daar heeft ze een antwoord op. Het is als een springveer: als je die indrukt met geweld drukt de veer terug. Maar als er geen druk is op de veer dan is deze krachteloos. We zouden een eigen nieuwe geweldloze samenleving op moeten gaan bouwen die met een boog om het huidige systeem heen gaat, dat is dan niet te stoppen.

  • ‘Zoals iemand al eens zei, een overheid wil graag die tegenkracht want daar heeft ze een antwoord op.’

   Ze laten ons een spel spelen en wij blijven meedoen. Alleen weigeren/ongehoorzaamheid lost iets op. Uiteindelijk zal iedereen inzien dat onze onderlinge liefde de oplossing is. Één voor allen en allen voor één is onze macht en kracht. Daarom doet de elite er alles aan om ons verdeeld te houden. Dat is hun hoofdtaak en die begint door elk individu in een verdeelde staat van ZIJN te houden dmv angst.

 10. Dit is maar een mild idee. Wat ik veel enger vind is dat ze iedereen een ”digital twin” geven die legaal bindende beslissingen voor je mag nemen zonder jouw input en kan je dan niet meer overrulen.

  Groeten,
  Hugo

  • Het lijkt clownesk, maar jammer dat deze clown toevallig wel heel veel wereldleiders om zich heen heeft verzameld en miljarden te besteden heeft, dus helaas moeten we dat heel serieus nemen. Staat je vrij om dat niet te doen, natuurlijk, zoals de rest van slapend nederland.

 11. Verleden tIJD … over niet zo een langen tijd is Klaus zelf verleden tijd en dan kunnen weer ons oude leven op pakken
  Weg met die dromer en zijn aanhang

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in