Transgender officier

Radio Sputnik belde me vanmorgen op en vroeg me commentaar te geven op de recente toespraak in Oxfordshire, Engeland van de directeur van de CIA, William Burns. Ik scande snel het nieuwsbericht en nam aan dat het een grap was. Ik controleerde snel of dit een hoax was of weer een slim stukje satire van de Babylon Bee. Nee. Burns is echt zo dom. Misschien is de echte Bill Burns ontvoerd door buitenaardse wezens, schrijft Larry Johnson.

CIA-directeur William Burns noemde de oorlog van Rusland tegen Oekraïne een “unieke kans” om spionnen te werven voor de inlichtingendienst.

“Onvrede over de oorlog zal blijven knagen aan het Russische leiderschap, onder het gestage dieet van staatspropaganda en gepraktiseerde onderdrukking. Die onvrede creëert een unieke kans voor ons bij de CIA, in de kern een menselijke inlichtingendienst,” zei Burns zaterdag tijdens een lezing voor de Ditchley Foundation in het Verenigd Koninkrijk, volgens een transcript van zijn opmerkingen.

Ik heb de volledige video van Burns’ opmerkingen hieronder geplaatst. Als u hoopte dat Burns de enige volwassene in de regering Biden was, vergeet dat dan maar. Burns, hoewel goed van de tongriem gesneden, is een oppervlakkige, leugenachtige idioot.

Burns’ bewering dat de oorlog in Oekraïne een “eens in de generatie kans” is, onthult zijn ontstellende onwetendheid over wat er nodig is om een buitenlander te rekruteren om verraad te plegen. Er was een tijd tijdens de Koude Oorlog dat een CIA-officier een Sovjet inlichtingenofficier of militair kon overtuigen van het imago van de Verenigde Staten als een duidelijk superieur alternatief voor de Sovjet-Unie – de VS had een vrije pers, een gezonde complexe economie, een robuust politiek systeem en, het allerbelangrijkste, vrijheid (dat was tenminste wat de VS verkondigde).

  Verzonken verliesaversie in Oekraïne
Transgender officieren

Vandaag de dag zijn de Verenigde Staten het enige land ter wereld met een staat van dienst van veertig jaar imperiale militaire wanpraktijken en de verspilling van biljarden dollars. In plaats van de wereld veiliger te maken, hebben de Verenigde Staten chaos gezaaid. In de Verenigde Staten zitten meer politieke gevangenen weg te kwijnen in de gevangenis dan in Rusland en de vrijheid van meningsuiting, vooral voor christenen, wordt steeds harder aangevallen door de bedrijfsmedia die maar al te graag voor de Amerikaanse regering werken. De Amerikaanse inlichtingendiensten en militaire organisaties zijn een puinhoop. Amerikaanse militaire leiders zijn gefixeerd op het promoten van transgender ontaarding, slagen er routinematig niet in om rekruteringsdoelen te halen en vernietigen het fundament van “uniformiteit” dat een essentiële eigenschap is van succesvolle legers. Ik daag u uit om mij een mentaal stabiele Russische inlichtingenofficier of militair te laten zien die staat te popelen om zich bij deze VS aan te sluiten.

Burns’ onthechting van de werkelijkheid wordt onderstreept door zijn viering van de CIA Telegram advertentie waarin Russen werden opgeroepen om de CIA te bellen. Het kreeg 2,5 miljoen views. Niemand in Burns’ team had de ballen om hem te vertellen dat de meeste van die hits afkomstig waren van sceptici die niet konden geloven dat de CIA zo absurd was of van mensen die graag wilden lachen.

En hier is de Russische reactie, die de CIA-boodschap meedogenloos onderuit haalt (en ik vermoed dat veel Amerikanen nog steeds geloven dat de KGB intact is en Arnold Schwarzenegger niet herkennen):

  Wat informatie over emigreren naar Rusland

Burns’ vasthouden aan de vermoeide meme dat Poetin in de problemen zit en Rusland faalt, maakt het bijna onmogelijk voor elke fatsoenlijke CIA-analist om een alternatieve reeks feiten en analyses te bieden die dat narratief uitdagen.

Burns’ Ditchley-lezing zou het Kremlin wakker moeten schudden dat de topambtenaren van de VS, zoals Burns, echt zo dom zijn en echt geloven dat Oekraïne aan het winnen is en Rusland aan het falen is. Irak had Bagdad Bob. Amerika heeft Bakhmut Bill. Mijn hemel!!!


Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MK-Ultra: Gedragsverandering door drugs en martelingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Britse pers heeft al artikelen geschreven over een vuile bomaanslag en geeft Rusland de schuld
Volgend artikelScott Ritter: “Het is allemaal voorbij voor Oekraïne”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Die lefty’s hebben ook een bepaalde look waaraan ze te herkennen zijn. Dit lijkt erop dat het deels genetisch is aangelegd.

  Maar ik ben tevens van mening dat iedereen de rode pil tot zich kan nemen. Zo blijf ik hoopvol.

 2. Een lapzwanz…….en ja, ik weet het. Je mag mensen niet veroordelen op hun uiterlijk. Maar de hedonistische zelfgenoegzaamheid straalt van dat smoel af .

  Maar als dit het beste is wat die Rothschild idioten uit de kast kunnen trekken…….mwah. Dan gaat het niet lang meer duren.
  😆
  Tjessis.

 3. Dat is de paradox, als je genoeg keren grote onzin verkondigd dan gaan vele die onzin als de enige waarheid aanvaarde. Dit geldt ook voor diegene die deze onzin in eerste instantie verzonnen hebben. Als die keus eenmaal gemaakt is, is het bijna onmogelijk als buitenstaander om die onzin te weerleggen. Dan dendert de onzin verhalen trein onverminderd door in alle hoeken en gaten van de samenleving. Daaraan verschijnen van zelf nog meer onzinnige verhalen, waardoor ze steeds verder van de werkelijkheid afdrijven, zonder dat de meeste het door hebben. Je verkrijgt als ware een parallelle samenleving, waar alles anders is dan in de werkelijkheid. Zo ontstaat de tweeddrachten binnen de samenlevingen en beide partijen denken werkelijk dat alleen zij het bij het rechte eind hebben. Dit kan zelfs zover gaan, dat ze elkaar de oorlog verklaren en elkaar de hersenen inslaan om hun gelijk te kunnen behalen. In die situatie zitten we nu, als waarnemer die onafhankelijk toe kijkt via de zijlijn, zie je hoe het steeds verder escaleert. Rusland aan de ene kant, die nog in de werkelijkheid leeft en de andere kant het westen die in hun fictie wereld leven.

  • Hoi Qvic,

   Karl Rove (een heel vervelende man) stelde het mooer dan jij moet ik zeggen. Quote;

   ”“We’re an empire now, and when we act, we create our own reality. And while you’re studying that reality — judiciously, as you will — we’ll act again, creating other new realities, which you can study too, and that’s how things will sort out. We’re history’s actors . . . and you, all of you, will be left to just study what we do.”

   Groeten,
   Hugo

 4. Ik zit te wachten op deel 2 van ‘Der Untergang’ maar dan met Elenski in een Kievse bunker met ‘buitenlandse adviseurs’.

  Ik heb al zoveel (slechte*) memes gezien van die bunkerscene die proberen uit te beelden hoe woke en copium hand in hand gaan. Het geweldige acteerwerk in deze film laat precies zien wat cognitieve dissonantie is.

  Het leuke eraan is dat het Hitler in zijn eindstadium van door drugs veroorzaakte mentale teloorgang laat zien die tekenend is voor de westerse woke community. Dezelfde cancel cultuur die zelfstandige denkers steevast wegzet als nazi, fascist en extreem rechts.

  Het dus niet alleen ‘beschuldig de ander van wat je zelf bent’ in politiek kader maar ze zien niet hoe het ook slaat op hun eigen psychische zwakte.

  Het westen steunt het gelijkgezinde ‘democratische’ regime in Oekraïne dat vecht voor ‘onze democratie’ door de complete mannelijke bevolking in de vleesmolen te gooien, burgers te bombarderen, gevangenen te martelen en vermoorden, dammen en pijpleidingen op te blazen en andere oorlogsmisdaden, kinderen te fokken en versnijden voor donororganen en sex, illegale mensen-, drugs en wapenhandel, geld witwassen en dodelijke virussen kweken in biolabs. En vergeet de proeftuin voor CBDC niet voor het volgende geldsysteem.
  En vervolgens worden journalisten en politieke tegenstanders opgesloten of vermoord, alle oppositie partijen verboden, kerken verboden, geplunderd en verbrand, de hele sportwereld gegijzeld om (wit)Russen te boycotten en… verkiezingen uit te stellen tot ‘de overwinning op Rusland’.

  Alles wat fout en corrupt is in het westen wordt gerepresenteerd met een geel-blauwe swastikavlag van originele levensechte nazi’s met Totenkopf, Swarze Sonne en Wolfsangel. Maar dat zien ze niet.

  Zoals Hitler niet bestaande divisies wilde inzetten wil onze elite haar niet bestaande ‘robuuste’ normen en waarden inzetten. Daar trapt toch geen Rus in?

  Russen zijn vechtjassen. Wat ik op de foto’s zie zijn alleen maar defensierokjes. Van die ‘je weet wel’ mannen die met hun blote reet boven de loopgraaf uitsteken al roepend ‘pak me dan, als je kan’. Dat werkt ongeveer hetzelfde als een Duitse leopard in de Donbas met Duits kruis op de wang, een prijs op het hoofd en een bullseye op de rug.

  * ik noem het slecht omdat ze vaak alleen Engelse ondertitels neerzetten in plaats van nasynchroniseren zoals bv lucky tv. Gewoon lui dus. Als je Duits verstaat is het effect weg en is het gewoon dezelfde scene. Ik heb een hekel aan slechte ondertitels want de tegenstrijdige input verstoord het verhaal.

 5. Hij kan er ook niets aan doen dat jij er zo uitziet als zijn tante. Daarom ga je tenslotte in het leger, om mensen te helpen die evenveel chance hebben. Op het Waterlooplein stond er ook zo’n zak; ze wilden dat weer Joods maken. Zo stond er ook zo’n fanatieke Israëlische Jodin, en als ik daarnaast een koffie nam raakte ze al bezeten dat ik haar zag. Het is castrerend alleen al die blik. Dat plein werd trouwens meer een soort enge Gazastrook.

   • Kanker kanker.
    ZEKER zegt het meer over mij. Overal worden spionnen neergezet. Ook op de UVA, en zelfs ‘vrienden’ bekeren zich tot de verraders misschien om er niet buiten te liggen in hun kutbestaan. Het draait erom hoe jij eruitziet. Overal worden de roetmoppen neergezet als controle. De vorige mondiale afstraffing is niet begrepen. Nog steeds wordt gedebatteerd over de ingrediënten. En de mechanische oplossing. Ze kunnen er niet bij dat iemand de macht zou hebben. Niet 1 van de snuggere apologeten haalde het.

 6. Dit soort soldaten maken dat de Russen natuurlijk zitten te rillen en hopen dat zij niet naar hun Naziburen in Kiev gestuurd worden want dat zou wel eens enorm verschil kunnen gaan maken.

 7. Die Burns en vele andere van die “topfiguren” hebben een vrouwelijk geslachtsdeel in hun hersenen zitten daarom zijn zij van die imbecielen!

 8. Een drol kun je niet oppoetsen……en ze proberen het tóch.

  Een stinkende klus…..klucht….

  Het zou lachwekkend zijn als het niet zo van Godverlaten triest was .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in