Eigenlijk klinkt een spel waarin irritante vrouwen in rolstoelen tegen een draak vechten leuk, als je tenminste de draak speelt. Dit is het meest morele zeepbedrijf dat ik ooit in mijn leven heb gezien.

Deze fascistische natie is in een trieste staat wanneer het aan zeepfabrikanten wordt overgelaten om zich uit te spreken over entertainment media ontworpen voor tienerjongens waarin geen lelijke dikke vrouwen voorkomen, schrijft Andrew Anglin.

Bounding Into Comics:

Het nieuwste merk dat inhaakt op de ‘body positive’-beweging, het merk Dove, heeft een nieuwe reclamecampagne gelanceerd waarin fans van videogames worden opgeroepen “de enge definities van schoonheid” die in moderne titels voorkomen, te verwerpen.

De hygiëneproducten van Unilever namen op 11 mei voor het eerst “stelling tegen overdreven geseksualiseerde vrouwen in videogames” met de onthulling van een nieuwe commercial waarin ze spelers opriepen om “steotypen te elimineren” en “het gevoel van eigenwaarde en lichaamsvertrouwen van jonge spelers op te bouwen”.

De reclame werd openbaar gemaakt via het officiële Twitter-account van de reclame- en marketinggerichte nieuwszender The Drum en is ontwikkeld in samenwerking tussen Dove, het Unreal Engine-opleidingsteam van Epic Games en de activistische organisatie Women in Games. De reclame in kwestie opent met een opname van een slagveld vol drakenbotten:

Ewww

Van daaruit komt een met ijs gewapend beest uit het puin tevoorschijn, om te worden opgewacht door een vrouwelijke krijger genaamd Cinthia – wiens ontwerp blijkbaar sterk geïnspireerd is op de titulaire hoofdpersoon van Battle Angel Alita en vernoemd is naar een echte speler die voorkomt in de campagne van Dove – die hem snel neerhaalt met een energiestoot van haar zwaard.

Terwijl ze in haar overwinningspose terechtkomt, klinkt er plotseling een bel en dematerialiseert het digitale landschap waarin de twee tegenstanders zich ooit bevonden om te onthullen dat ze niets meer waren dan ‘acteurs’ die de rol van hun respectievelijke personages speelden.

Cinthia keert vervolgens terug naar huis, naar wat een combinatie lijkt te zijn van een kleedkamer-slash-appartement, om vervolgens lichtelijk ontzet te raken nadat ze haar volledig uitgedoste, welgevormde figuur in een spiegel heeft gezien.

In een poging haar uiterlijk te ‘eigenen’ met een heldhaftige pose, geeft ze haar façade al snel op en bevrijdt ze haar grotere gestalte van de beperkende grenzen van haar harnas en veegt ze wat make-up van haar gezicht.

  Doctoraal econoom zegt dat de energie- en financiële situatie in Europa "veel erger is dan velen begrijpen," waarschuwt voor "chaos" in de komende weken of maanden

Nu ontspannen en comfortabel, wordt haar pauze al snel onderbroken door de bel “terug naar de set”.

Van haar een zeug maken was niet genoeg, ze moesten haar ook nog de meest irritante grijns geven die menselijkerwijs mogelijk was.

Voordat ze echter terugkeert naar haar werk, werpt ze een lange blik op haar spiegelbeeld. De heldin komt in het reine met haar eigen uiterlijk en gaat vervolgens weer aan de slag, zonder haar defensieve uitrusting.

“74% van de meisjes voelt zich ondervertegenwoordigd in videogames”, luidt de advertentie vervolgens, waarbij verwezen wordt naar een onderzoek uit 2022 van Dove, het genoemde Women in Games en het Centre for Appearance Research, dat kennelijk gebaseerd is op een eenvoudige enquête en waarvan de methodologie niet openbaar is gemaakt. “We zijn een partnerschap aangegaan met Unreal Engine en Women in Games om hier verandering in te brengen.”

Om de resultaten van deze samenwerking te tonen, herhaalt de advertentie vervolgens de vorige gevechtsscène, maar deze keer met Cinthia’s oorspronkelijke model vervangen door haar meer ‘representatieve’ model.

Terwijl Cinthia haar armen kruist voor een laatste overwinningspose, besluit de advertentie: “Let’s make virtual beauty, real.”

In een promotie die ter promotie van de campagne aan The Drum werd verstrekt, verklaarde Dove global VP Leandro Barreto: “Dove gelooft dat schoonheid een bron van vertrouwen moet zijn, niet van angst, in elk aspect van het leven, zowel echt als virtueel.”

“Hoewel de gamesindustrie belangrijke stappen heeft gezet om inclusiever te worden, moet de vooruitgang worden versneld om de enge definities van schoonheid die nog steeds zichtbaar zijn in de virtuele wereld aan te vechten,” voegde ze eraan toe. “Samen zonder partners hopen we een echte impact te maken op de miljoenen vrouwen en meisjes die hun vrije tijd doorbrengen met het spelen van games.”

Volgens de officiële website van ‘Real Virtual Beauty’ omvatten de inspanningen van de campagne niet alleen de bovenstaande advertentie, maar ook een exclusief Roblox-spel dat draait om “een school voor kinderen met superkrachten die wordt belegerd door een groep schurkachtige studenten die negativiteit verspreiden” en een “Real Beauty in Games Training programma – een online cursus ontworpen om ontwikkelaars, makers en artiesten te onderwijzen over schoonheid en diversiteit in gaming.”

  Bizar satanisch wandtapijt tentoongesteld op WEF-top in Davos

“Gamers willen levensechte diversiteit, zelfs in de fantasiewereld van gaming, maar er is werk aan de winkel als het gaat om vrouwelijke vertegenwoordiging in videogames – vooral als het gaat om het creëren van avatars,” legde de campagne uit over haar trainingsprogramma. “Met modules die zijn ontwikkeld in samenwerking met het Centre for Appearance Research (CAR), het Dove Self Esteem Project (DSEP) en deskundigen uit de sector, zal de cursus ontwerpers leren hoe ze onbewuste vooroordelen kunnen vermijden in alle stadia van de ontwikkeling van avatars en personages, zodat vrouwelijke spelers de kans krijgen om opnieuw te bepalen hoe ze worden vertegenwoordigd in de game-ervaring.”

In een democratie draait alles om macht. Machtige mensen dwingen je dingen te doen tegen je wil.

Niemand die videogames speelt, vraagt om walgelijk dikke vrouwen in videogames. Deze mensen van het zeepbedrijf komen binnen en beginnen je te vertellen “je zult doen wat wij je zeggen te doen!”.

Ondertussen, in Japanse spellen…

Trouwens – Dove maakt eigenlijk geen zeep, maar wasmiddel.

Ik geloof niet eens in zeep, maar als ik zeep zou gebruiken, zou ik geen zeep gebruiken die ingrediënten bevat die ik niet onmiddellijk kan identificeren.

Het enige doel van zeep is een schuim te creëren waarmee u gezonde microben van uw huid kunt schrobben. U kunt dit schuim maken met vetten van dieren of planten, en diverse andere dingen uit de natuur.

Het überhaupt gebruiken van zeep is eerlijk gezegd ziekelijk. Het heeft geen invloed op uw lichaamsgeur om geen zeep te gebruiken. Historisch gezien kan het schuim redelijk gebruikt zijn om ernstig vuil gemakkelijker los te krijgen met beperkte hoeveelheden water. Als u een douche heeft, en u heeft een washandje of een loofah, heeft u geen enkele reden om zeep te gebruiken. Absoluut niet.

Lichaamsgeur komt van zweet, dat uit uw poriën komt. Het komt niet van het oppervlak van uw huid. Dit zou overduidelijk moeten zijn.

Deodorant voor de oksels is in de moderne wereld het belangrijkste middel om lichaamsgeur tegen te gaan. Omdat u de hele dag kleding draagt, gaat u onder bepaalde omstandigheden zweten, met name onder de armen (en vanuit uw liezen) waar de primaire klieren zitten. Deodorant voor oksels is nog verraderlijker dan zeep, omdat het eigenlijk een chemisch proces gebruikt om uw klieren ervan te weerhouden warmte en/of gifstoffen uit te stoten via zweet.

  De Wakkere Versus de Onwakkere: Wanneer angst het gezond verstand vernietigt

Natuurlijk, als u een schoon dieet volgt, zal het zweet niet ranzig ruiken, omdat uw lichaam niet snel gif probeert uit te drijven, hoe dan ook (tenzij het urenlang in stof blijft zitten).

Maar er is geen echte oplossing als u op kantoor werkt. Zelfs als u een schoon dieet volgt, zult u zweten en een muskusgeur creëren, die merkbaar is voor mensen in uw omgeving als u uw armen optilt.

Ik zou zeggen dat het probleem ligt bij vrouwen op het werk.

Uiteraard.

U ruikt zwetende mannen in de sportschool, neem ik aan, en daar heeft u geen last van. In feite – vreemd maar waar – verhoogt de geur van andere mannen uw testosteron, wat helpt in de sportschool (of op het werk, wat dat betreft).

Dit is natuurlijk biologisch logisch – als er een situatie is waarin andere mannen zich opwinden en grote hoeveelheden zweet produceren in de natuur, zou dit potentieel geweld inhouden. Je ziet het natuurlijk ook in de sport. Agressie van andere mannen impliceert dat je misschien agressief moet zijn (tenzij je een laffe flikker bent), en dus is het logisch dat je lichaam manieren heeft om het agressiepotentieel te bepalen.

Afgezien van een confrontatie zou het ruiken van het muskuszweet van een andere man en het verhogen van je testosteron nuttig zijn in een oorlogssituatie, waarin je je opmaakt voor de strijd. In gesimuleerde oorlog – sport – doen mannen dit nu, samen oppeppen voor wedstrijden, elkaar oppeppen voor het (gesimuleerde) gevecht.

Maar nogmaals, dit laatste heeft niets te maken met zeep, want u kunt gemakkelijk dode cellen van uw huid verwijderen zonder zeep (vooral als u stromend water in huis hebt, wat u waarschijnlijk wel hebt).


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De Grote Reset Fase 2, “The Hunger Games”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSITUATIERAPPORT 21/05/23: Bakhmut gevallen, Artemovsk herrijst. Wat is de volgende stap?
Volgend artikelHoe het Oekraïense leger bakhmut ontvluchtte (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Misschien moet het zeep bedrijf eerst lessen leren uit de Budwesier light campagne, dat heeft bijna het gehele merk geruïneerd. Klanten hebben een boycot gedaan van het merk.

  • Het beeld werd gecreëerd dat het transgenders en hun aanhangers zijn die Budweiser Light consumeren. Andere mensen willen zich daarom – terecht – niet meer met dit transgender merk associëren.

 2. Hoe komen zoveel gepeste, lelijke, mislukte mensjes toch op zulke plaatsten in bedrijven en politiek terecht? Het is echt een “ons helpt ons” wereldje daarboven in de top. De op school gepeste, door pappie aangerande linkse woke minderheid die revenge neemt ofzo. Man o man o man hoe komen die idioten toch zo? Kan me niet voorstellen dat ze allemaal debiel geboren zijn. De wereld lijkt echt met de dag idioter te worden. Ik vind dit een stom zinnetje, maar ik gooi ‘m er toch maar in: HOE DAN??!

  • Ze worden continue geïndoctrineerd door school, media, games. En die worden allemaal gesponsord door de olie-industrie, big pharma, wapenindustrie enz. Onze chemische medicijnen zijn allemaal gebaseerd op olie.

   Mensen worden dom gehouden en de braafste krijgen hoge posities om de monopolie wetten er door te kunnen blijven drukken en handhaven.

   Vind je het niet opvallend dat alle huidige scholingsprogrammas begonnen met de industriële revolutie? En de medische ‘wetenschap’ gelijke tred houd met de opkomst van de olie-industrie?

   Zo dan.

 3. Vrouwen zijn groepsbewuster, als je er een tegenkomt kom je er gelijk tientallen tegen, dat is oppassen ook. Maar daarom zijn ze zo militant. Het is ook de reden dat beschaafde volkeren (in het Midden-Oosten) ze een beetje kort houden. Maar nee, van de milieubeweging moeten ze nu autorijden in Saoedi-Arabië.
  Lelijke vrouwen denken interesse democratisch af te dwingen via de wet. Hoewel ik niet steeds vrouwen met elkaar vergelijk, maar dat is enkel een trek van mij uit wijsheid en onthechting. Dat is trouwens voor die vrouwen soms heel tragisch afgelopen.
  Ik zag net zo’n heel knap meisje met een heel sexy figuur met haar moeder die enorm dik was. Ja, dat is ook vergelijken, maar ik zag een bepaalde schoonheid in dat stel omdat er geen belangen spelen.
  Iemand vroeg me om advies hoe je vrouwen moet versieren. Ik zei ik had eens duiven, en deed zelfs een beetje mee aan duivensport. Maar ik kwam tot inzicht; ik laat ze vliegen en ik zorg niet voor ze en jaag er ook niet op, en soms komt er een bij me kijken als ik buiten zit. Sommigen herkennen me en ze zijn trouw, een altijd dezelfde die al aankwam als ik een broodje haalde.

  • Ronald Jan Heijn zei dat door de Aquarius-invloed knappe vrouwen niet meer geïdealiseerd zullen worden, ‘het is geen enkele persoonlijke kwaliteit, het wordt dus wat saaier’. Of het een persoonlijke kwaliteit is weet ik niet, ook hier speelt karma en beheersing van het fysieke of astrale lichaam, dus evolutie. Ik weet hoe die gelijkheid ontstond, misschien net andersom, toen ik Hollywood ontvluchtte voor de glamour en iedere vrouw zich hier begon te gedragen als een celebrity.

   • Paar dagen geleden liep ik de wijk in richting een groen gebied waar ik frequent met mijn viervoeter rondloop. Met oog voor detail – behalve wanneer het aankomt op hetgeen iemand aan heeft of op heeft (drank en harddrugs uitgezonderd) – zag ik een nog jonge Hommel op het trottoir zitten. ´Diertje in nood´ was de gedachte die door me heen ging. ´Die heeft nectar nodig´, was de parallelle gedachte. Dus nam ik een blad van wat vegetatie om de Hommel op te nemen en te transporteren naar de bloeiende Meidoorn welke iets verderop staat. Mijn trouwe aangelijnde viervoeter liep rustig met me mee. Terwijl ik bezig was om de Hommel in contact te brengen met de bloempjes van de Meidoorn kwam er een mevrouw aangelopen. Ze had ook een hond(je) bij zich. Zonder te kijken wat ik aan het doen was, vroeg ze of ik mijn hond even bij me kon houden. Daarop vroeg ik haar of haar hond ´er niet mee kon omgaan´. Daarmee bedoelde ik het feit dat haar hondje mijn hond moest passeren en hier moeite mee had, maar dat begreep ze wel. Haar antwoord was dat haar hondje bang was van andere honden. Het hondje was redelijk op leeftijd en ik kaatste de bal terug door te stellen dat ze ´m dat al wel had kunnen afleren. Haar reactie was dat haar hondje weleens was gebeten door een hond. Praktisch ieder ´normaal´ mens zou onmiddellijk en vol begrip de gewenste ´veilige ruimte´ creëren. Daartoe behoor ik niet en ik antwoordde dat ik ook weleens door een hond ben gebeten. Er volgde een stilte. Ik vervolgde met te zeggen dat ik ook weleens geslagen ben door mensen. Stilte volgde. Ik sloot af met de stelling dat ´we niet allemaal konden wegkruipen´. Ondertussen stond ik nog altijd met die Hommel op een blad in de Meidoorn en met mijn trouwe viervoeter aan de lijn. De mevrouw met haar hondje passeerde zonder nog iets te zeggen en de Hommel die het leven weer aankon, vloog op uit de Meidoorn. Ook wij vervolgden onze route. Ik heb niet zoveel met ´save spaces´ zolang ikzelf er geen recht op schijn te hebben. Ik heb ook niet zoveel met mierenneukerij.

 4. ´Laurens Buijs, onderzoeker en docent aan de Universiteit van Amsterdam is door het College van Bestuur op non-actief gesteld. Hij zou door zijn tweets waarin hij zich verdedigt tegen de aantijgingen als zou zijn onderzoek onwetenschappelijk zijn een onveilig klimaat scheppen voor zijn critici. Buijs doet gender-kritisch onderzoek waarbij hij vraagtekens plaatst bij het concept “non-binariteit”. Een klein groepje woke-studenten heeft om disciplinaire maatregelen gevraagd richting Buijs. Hoe om te gaan met woke? Waarom beschermt de UvA het onderzoek van Buijs niet? Over deze vragen gaat deze uitzending.De ontwikkelingen in de zaak-Buijs krijgt nu ook een juridische dimensie. Buijs heeft de UvA gedagvaard wegens het schenden van de klokkenluidersregeling. Meer informatie vindt men hier:
  · Cliteur, Paul, “De woke-aanval op Laurens Buijs: een geslaagde cancelling aan een Nederlandse universiteit. Kritiek op non-binaire voornaamwoorden leidde uiteindelijk tot schorsing docent”, Doorbraak, 29 4 2023: De woke-aanval op Laurens Buijs: een geslaagde cancelling aan een Nederlandse universiteit – Doorbraak.be

  · Wolthekker, Dirk, “Docent en klokkenluider Laurens Buijs sleept UvA voor de rechter”, Folia, 8 mei 2023: Docent en klokkenluider Laurens Buijs sleept UvA voor de rechter https://ap.lc/KnR2q

  · Buijs, Laurens, “Verklaring: Laurens Buijs dagvaardt UvA wegens overtreding klokkenluiderswet”, Website Buijs, 8 mei 2023: Verklaring: Laurens Buijs dagvaardt UvA wegens overtreding klokkenluiderswet – Laurens Buijs https://ap.lc/wkfwo

 5. Het lijkt er inderdaad op dat mensen met een laag zelfbeeld de macht hebben gegrepen en hun trauma projecteren / afreageren op iedereen.
  Steeds meer merken die ik links laat liggen, gillette, Nike, Adidas en vele anderen. Zodra ik een tv reclame zie waarin blanke mannen als sukkels worden neergezet sla ik het product over. Wel heeft televisiereclame mij geleerd dat getrouwde (familievader) mannen sukkels zijn en de vrouwendumpende bachelor een held met veel status.
  Je leert veel van tv. Gelukkig hoef ik als blanke man nooit in het leger, daar ben ik veels te zwak en dom voor.

 6. Ik vraag me af waarom meisjes (en jongens) zich ueberhaupt “vertegenwoordigd” moeten voelen in die totaal stupide games? Wat voor nut hebben die games voor ze behalve stom tijdsverdrijf en verslaving.

  • het waarom is waarschijnlijk het ikke ikke ikke gevoel omdat ze verder weinig waard zijn..in hun eigen gedachten…Pffff

 7. wat die zeep betreft heb ik ooit eens gelezen..en sinds ongeveer 20 jaar geleden gebruik ik Nooit geen zeep meer en al zeker geen deodorant…alleen bij lange intensieve wandelingen ruiken mijn oksels een beetje.. that’s it.. meerdere gezondheids boeken bevestigen dit…dus geen Google hoor die kraken geen zaken af.. integendeel…ps al die boeken liggen gratis te lezen in een fatsoenlijke bibliotheek…al zijn daar wel enkele boeken niet meer in voorraad..ra ra ra

  • Iemand zeep voor zijn verjaardag geven (of pepermunt) is ook altijd zo’n fijne subtiele hint 😀

   Zeep, hygiëne, actieve houding en gezondheid staan toch met elkaar in verband.
   Obesitas, luiheid en onverzorgd uiterlijk is ermee in tegenstelling.

   Dieren besteden immers ook een groot deel van de dag aan persoonlijke verzorging.

 8. Zomaar wat geplukt links en rechts .
  Wat IKZELF ook vindt hoor .
  Gelukkig neen ik dingen om later terug te kijken kan met een bloedgang door de reclame violen😀.Komt tie kleine lezing . Waar ik ook achter sta en niet op de persoon ansich ageer (laat dat wel zijn ).
  Het door de strot duwen dat is irritant en blaartrekkend .
  “Zonder nadenken zei Big Jack: “Dat er in de reclameblokken op de
  televisie veel te veel zwarten zitten. Of je een clip ziet voor boter,
  borrelhapjes, parfum, aperetiefdranken, auto’s, providers,
  hondenbrokken, verzekeringen, electrische fietsen of noem maar op,
  telkens zit er daarin minstens één zwarte persoon, vaak twee of drie.
  Alsof er hier in Nederland praktisch evenveel zwarte als witte mensen
  rondlopen. Alsof nagenoeg ieder Nederlands gezin bestaat uit een zwarte
  vader, een witte moeder en hun gekleurde kinderen. Het is trouwens
  altijd de vader die zwart is, nooit de moeder. Het is een aanfluiting
  van de realiteit in ons land. Zwarte mannen die met hun witte vrouw
  samen hondenbrokken geven aan de witte hond met zwarte vlekken, die zijn
  een zeer grote minderheid. En denk je, à propos, dat in reclameclips van
  de Senegalese of Zambiaanse televisie – voor zover ze daar al televisie
  hebben – evenveel witte acteurs zitten als hier zwarte acteurs? Het
  slaat nergens op.
  Ik kijk nooit meer naar reclame op de Nederlandse tv. En ik heb m’n hond
  vergiftigd zodat hij geen brokken meer moet eten die gepromoot worden
  door een neger.”
  Van de zomer viel er bij huishoudens een catalogus van een kledingmerk op de mat, waarin enkel donkere modellen stonden. In een reclame van phone-company Hollandsnieuwe is bijkans de gehele ‘cast’ donker van huidskleur. Is het met het aantal van deze mensen in de media niet op hol geslagen?
  __________________________________________________________________________________
  “7 van de 10 advertenties op televisie zit vol met negers !
  Ik word er kotsziek van, we zitten hier niet in Afrika.
  Ik vermoed dat reclame makers dit doen omdat dit het witte brein provoceert en het zo misschien beter registreert.
  Het kan natuurlijk ook een soort complot zijn om witte mensen te proberen te vervangen door zwarte.
  Of het is simpelweg een economisch fenomeen waarbij zwarte neger acteurs goedkoper zijn.
  Hoe het ook zij, ik ben het beu.
  Nou zijn het vaak produkten die mij zowiezo niet intereseren, mocht dat wel zo zijn dan gaan deze door mij geboycot worden.
  Wat me echter niet lekker zit is dat dit een soort brain washing is en daar moet nu maar eens tegen opgetreden worden met een nieuwe wet die dit soort reclames verbied.
  Er moet ook door de televisie en reclame waakhond bijgehouden worden hoe vaak een reclame op televisie voorbij komt waarbij er een neger in zit.
  Wordt een bepaalde limiet overschreden bijvoorbeeld 10% dan krijgt het desbetreffende televisie of website bedrijf een boete !
  In de toekomst kan het misschien nodig zijn om een politieke partij voor witte en blonde mensen op te richten die vecht tegen goedkope arbeid uit neger landen !
  Groetjes,
  Skybuck.
  P.S.: Racisme gezeik steek je maar in je reet ! 😉 =D
  __________________________________________________________________________________”In films. In series. In spotjes van de overheid en nationale organisaties, reclames op tv en commercials op internet. Op omslagen van magazines, in ‘editorials’ van high-end tijdschriften en op de mode-plankieren van fashion-ontwerpers. Steeds meer verschijnen daar donkere mensen. In het gemiddelde reclameblok figureert in bijkans ieder spotje een donker persoon. Er is in een Ziggo-commercial een hoofdrol voor een chocoladekleurige dame met een hip neon-roze kapsel, in de kindertheatershow Ernst, Bobbie en de Rest wordt er met de camera ‘ingezoomd’ op tropische mensen in het publiek. Een ‘solo’ voor een donkere man in een Peugeot-reclame, de donkere baby die met zijn vader druppels ontdekt in een aanprijzing voor babymelk van Nutrilon en een oproep van een getint meisje voor een Open dag van een college in het midden des lands in huis-aan-huiskrant Stadsblad.
  Dit meisje staat alleen op de foto. Er is geen witte leerling bij. Zijn de media ‘doorgedraaid’ in het tonen van donkere mensen?
  __________________________________________________________________________________

  Tja klingt als een klok .
  Ik heb het zelfde pure overkill.
  Fijne dag nog .

  • Ik kijk geen tv meer. Ik lees ook geen krant. En blokkeer alle reclame of kijk weg. Dat geeft héél veel rust.

   Niet meer gehersenspoeld door de corporate en staats media met hun propaganda.

   Ik zoek mijn vermaak en informatie en inspiratie zelf wel uit.

  • TV-commercials met zwarte acteurs krijgen wellicht grote kortingen en/of meer overheidssubsidies.
   Sinds de komst van digitale kabeltelevisie kunnen de kijkcijfers in real time opgevolgd worden.
   Hoe leuk zou het niet zijn als die zwaar zouden dalen telkens men kijkers een gekleurde woke reclame door de strot wil duwen.

 9. De vrouwen geven zo veel geld uit aan troep producten van Unilever, Dove en enz die alleen giftige stoffen bevatten in een magische product die zij geloven de leugens van de marketing. Hoe kan dat dat zij en hij de leugens van deze bedrijven blijven geloven.

 10. P.S Sneeuwwitje is ook zwart nu . (geen grapje)
  Bizonder inclusief.
  Let wel ik heb geen aversie tegen gekleurde mensen.
  Wat mij wel irriteerd is de veel gebruikte slogan in series en films de verwijzing naar jullie witten .
  Maar owee als je terug reageert dan komt de antisemitisme kaart of de rachisme kaart welke te pas en te onpas getrokken worden . Niet OK !!>🤨

  • Michael Jackson gebruikte speciale zeep en daarmee verkleurde in de tijd zijn huid van donker naar wat lichter donker. Op de Filipijnen, mocht ik concluderen, ligt een scala aan producten die de donkere huid lichter maken. Praktisch geen ´normale´ zonnebrandcrème te vinden daar. Heel vreemde constatering. Hetgeen me tevens opviel, was dat het vooral de lichtergekleurde Filipijnen zijn die daar de overheidsfuncties bezetten. Zal wel een cultuurdingetje zijn… Een subcultuurdingetje is nog waarschijnlijker.

  • ‘Sneeuwzwartje’ dus. Zou het enkel toeval zijn dat de woke waanzin sinds de ‘corona vaccin epidemie’ echt van start gegaan is?

 11. Vrouwen hebben vaak een externe locus van identiteit. Hun zelfbeeld komt van wat anderen van hen vinden. En daarom zijn ze zo gevoelig voor cosmetica en reclame.

  Cosmos is het omgekeerde van chaos. En cosmetica is een poging in hun chaos weer wat orde aan te brengen. En in plaats dat ze wat aan de oorzaak doen gaan ze dan plamuren en spuiten. Lipstick on a pig zoals ze dat in Amerika zo fijntjes zeggen. Bleef het daar maar bij. Nee, totaal onder 7 lager primer tot toplaag, en een parfumwalm die 100m ver te ruiken is.

  Ga met je DIKKE ONGEZONDE reet naar de sportschool Shamu! En stop met friet in je bakkes douwen.

  Zo. Dat is er uit.

  Die helden in spelletjes zien er niet voor niets slank en gespierd uit. Dat heet GETRAIND. Dat ideaalbeeld is misschien niet haalbaar voor iedereen, maar het is wel benaderbaar. Leef gezond en eet gezond. En vooral: wees verantwoordelijk voor je mentale gezondheid.

  STOP met RECLAMES KIJKEN. Zap weg, spoel door, kijk de andere kant op, zet het geluid uit, blokkeer het mentaal (kijk naar het tellertje), praat er hardop doorheen. Laat je niet HERSENSPOELEN.

  En dan mijn iets genuanceerdere kijk op hygiëne en zeep. Ik ben het grotendeels met de schrijver eens. Maar hij lijkt weinig ervaring te hebben met echt werk. Ga maar eens een motor repareren. Of paardrijden. Of hout zagen. Of loodgieterswerk. Dan wil je echt wel zeep gebruiken om niet compleet uitgestoten te worden door de samenleving. En shampoo (of een soort zeep) om je haar te wassen.

  Heel veel vuil gaat vanzelf wel weg als het water-oplosbaar is. Maar talg niet. En andere olieen en vetten op je huid en in je haar gaan oxideren en dat stinkt gewoon. Dan krijg je *ahem* “essentiële” oliën *ahem*. Essentieel klinkt als ‘nodig’ maar het is een anglicisme voor ‘vluchtige’ olie. Dat ruik je omdat het vervluchtigd in de lucht. Ook wel etherische olie.

  Eiwitten wil je ook graag van je huid verwijderen. Meestal gaat dit wel met water. Maar als je het niet doet ga je heerlijk naar rotte vis ruiken.

  Water is polair (electrisch verschillend geladen zijden) en vet en olie niet. Vet stoot water af. Maar als je vet en as (loog) mengt hak je de kop van een lang vetmolecuul af en wordt deze ook polair. De staart hecht zich aan vet en de kop trekt water aan. Dat is ZEEP. Als je dat oplost met water kun je vet verwijderen en olie oplossen in water waar het kleine bolletjes vormt. Een troebele suspensie.

  Correctie op het artikel: SCHUIM heeft GEEN REINIGENDE WERKING. Schuim is namelijk droog en heeft zeer weinig massa. Het is meest lucht. Zeep moet je met water gebruiken. Het schuim is wel vaak een teken dat er nog genoeg actieve zeep in het water zit.

  Ik was me zelf elke dag met alleen water. Ik scheer me omdat gezichtshaar mij vreselijk afleidt, en het stinkt naar talg. Natte lap erover en ik ben weer fris. Haren kort geknipt/opgeschoren. Elke paar dagen wel wassen met zeep en goed schrobben om het teveel aan vet en dode huidcellen te verwijderen. Dat gaat namelijk ook kriebelen. En ik gebruik alleen een deostick met een lekker geurtje die echt goed werkt na het wassen. Dan ben ik de hele dag fris. Geurtjes zijn bewust aangebrachte etherische oliën die wèl lekker ruiken.

  Mensen die totaal geen zeep of parfums gebruiken “uit principe” zijn gewoon asociale viezerikken. Waarom zou je naar ranzig vet en rotte vis willen ruiken als je ook naar geurige fruit, kruiden en bloemen zou kunnen ruiken? Aandacht voor jezelf is ook aandacht voor je medemens.

  Je moet het alleen niet overdrijven. En je moet het doen uit eigen motivatie, niet om aandacht te vragen. Niet voor goedkeuring van anderen maar uit respect voor anderen.

  • Zelfs heel knappe vrouwen zijn dikwijls nog onzeker als gevolg van futiliteiten zoals een paar gram te veel wegen of een paar rimpels te veel hebben omdat hun vrouwenbrein zich hierop fixeert en alles uitvergroot.

 12. “Gamers willen levensechte diversiteit”. Klopt, ik ben zelf ook zo’n gamer. Vroeger had je een 3d shooter, waarbij je negers moest afknallen. Lijkt me nu vermakelijk om lelijke, dikke wijven en transgenders af te knallen of die mevrouw van die Dove advertentie uit haar rolstoel te schieten. Gewoon, als entertainment.

 13. Géén probleem.Ergens in het midden van de game of serie, doet ze wat aan plastische chirurgie en dan is het probleem zo opgelost.Toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in