Acteur en komiek Rob Schneider is een beetje sceptisch over de vrijlating van nog eens twee miljard door de EPA goedgekeurde GGO-muggen.

Wat zou er mis kunnen gaan?

Schneider ging naar twitter om een artikel te delen waarin de nieuwste stap werd aangekondigd en merkte sarcastisch op: “Maak je geen zorgen. Ik weet zeker dat de regering & Bill Gates het beste met ons voor hebben,” schrijft Thepeoplesvoice.

Infowars meldt: Hij vroeg zich af of de muggies mensen met iets zouden injecteren wanneer ze mensen “prikken”.

“Wat kan er misgaan met het vrijlaten van 2 MILJOEN GMO-muggen?!” grapte hij op X. “Als ze mensen bijten, wat wordt er dan precies in de mensen geïnjecteerd? Maak je geen zorgen… Ik weet zeker dat de regering en Bill Gates het beste met ons voor hebben.”

Het artikel van Children’s Health Defense (CHD) dat Schneider plaatste, legt uit: “GE-muggen, gemaakt door biotechnologiebedrijf Oxitec, zijn vrijgelaten in de VS, ook al kunnen de langetermijneffecten rampzalig zijn.”

De muggen zijn uitgezet in Californië, Florida en Texas, waarbij zich in de laatste twee staten onlangs de eerste gevallen van lokaal malaria voordeden in 20 jaar.

Bekijk de volgende exclusieve Infowars-reportage van Jon Bowne voor meer informatie over de bizarre plannen van de wetenschappelijke elite voor GMO-muggen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Waarschuwing: Door Gates gefinancierde fabriek kweekt 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen per week om in 11 landen uit te zetten Volg Frontnieuws op Telegram

  De 10 grootste bedreigingen voor uw voedselzekerheid in 2023 ... HINT: Bereid u voor op een "supermarktpolitiestaat" met bewakers, rantsoenering en rellen

Lees meer over:

Vorig artikelEen nachtmerrieverhaal over het Covid-vaccin dat iedereen moet lezen – De volgende persoon die kreupel, gehandicapt of dood is, kunt u zijn!
Volgend artikel“Blitz”-operatie met satellieten en Elektronische Oorlogsvoering: Kh-47M2 Kinzhal vernietigde de Duitse Patriot in Kiev – Oekraïense radars zagen overal 7,5 Mach nep-raketten.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Van de week op NPO Radio 1 over de tijgermug die knokkelkoorts kan overbrengen 2 geregistreerde gevallen in Nederland, niet allen met oude autobanden waarin water staat is een oorzaak dat muggenlarven zich kunnen vermeerderen ook alle stilsaande waters, poelen ect kunnen de emelten zich ontwikkelen, Bill Gates is de God van de misantropen n.m.m.

   • Ik heb er vorige week één gezien. Één! Ik vroeg me toen hetzelfde af. Waar zijn al die zwaluwen gebleven?

    Een beetje hetzelfde met mussen. Vroeger waren het de meest gewone vogeltjes. Nu zie je ze amper, maar het sterft van de merels. Om over duiven maar te zwijgen. Stomme vliegende ratten. Blijven maar terugkomen en schijten alles onder.

    Ik hou echt van dieren maar ik kan ze niet allemaal evenveel waarderen.

 2. figuren die menen het recht te hebben om veranderingen in de schepping der natuur aan te brengen dienen standrechtelijk geëxecuteerd te worden. Deze figuren hebben een walgelijke kronkel in hun brein.

 3. Oh help. Muggen.

  De zwaarste belediging voor een lid van Minerva Leiden…..?!

  ” Keaghel……wat ben jij een vgeaselijkhe mūgh…..!

  Persoonlijk vind ik het een belediging voor de mug. Maar dat terzijde.

  Uit die poel van stilstaand en rottend water in dit land, worden straks weer verse politici geoogst…….en kereltjes als Demmink de Verkrachter, Lullutje Rosenmuller de Haatzaaier…… Lubbers, die net zo’n vuige draaikont was en is als Ruttel….dat domineetje van het CDA, die bij lugubere rituelen is gesignaleerd……die niet te vreten kweekZalm kwam uit die stinkpoel.
  ….dat vieze windvaanventje van d66, wat veel te lang bleef hangen Pechtold…..waar Borst smorgens tegen vertelde dat ze de pedofielen bekend ging maken, en savonds werd vermoord.

  Moet ik doorgaan…..??…..het neemt nogal wat ruimte, en volgens mij kent iedereen het verhaal eigenlijk wel. Die lompe ‘Rhino’ van Justitie, die net zo traag lulverhalen produceerde om Demmink uit de wind te houden……(hoe hiette dat buffel ok alweer.?)…..en ga zo maar door.

  Het moge inmiddels allemaal wel verondersteld worden bekend te zijn.

  Muggenpoeltjes?…….wat dacht u van de Purmer -Beemster-Schermer?…..met al die dooie slootjes.

  Volgens mij is het een hoop gezeik….uit dat dooie wereldje van mentaal gedepriveerden, wat wetenschappertje wil spelen als Jan Klaassen in de poppenkast van de hoerenkast.

  Onbelangrijk….?!….. misschien niet.

  Ben alleen maar van mening dat de onbenullige primaten die in staat zijn om dergelijke rottigheid uit te halen, een pak slaag verdienen waar ze een paar weken mee vooruit kunnen……en de brand in die rotholen waar dat gefabriekt wordt.

  Iemand heeft zo’n buurman.

  Een valse en dolle hond wordt afgemaakt…..want dat is humaan ivm het gevaar.

  Het zijn die fokking voetsoldaatjes, die voor de uitvoering van de wef-plannetjes zorgen.

  Waar zitten die?

  • Ja inderdaad mooi verwoord, dat humoristisch, cynisch/sarcastisch waardeer ik wel.
   Nieuw feitje voor me is die mogelijke oorzaak van Borst. Het was al met al een onduidelijke toestand daar in Bilthoven. Goedwillende mensen zijn de klos als zij hun mond open doen. Er is altijd wel iemand die voor veel geld een klusje wil klaren. Maar hoe zit het daarna met hun eigen geweten. Komen ze dan daarmee wel klaar? Of worden ze ook nog eens “ontoerekeningsvatbaar” verklaard en lang opgeborgen, in het vergeetboek raken?
   I

 4. Iedere dag verbaasd het me meer en meer dat ze dit alles met ons kunnen doen zonder dat er ook maar iemand op deze aardkloot opstaat om ze te stoppen. Elke dag kijk ik omhoog en zie dat ze weer alles aan het dichtspuiten zijn. Vaccins die gif zijn. Nu weer muggen die worden losgelaten en hoogstwaarschijnlijk ziektes bij zich dragen. Overal in de wereld regeringen die de het volk niet dienen maar de rijken. Zij kunnen hiermee doorgaan alleen maar omdat ze door niets of niemand worden tegengehouden. Ik stop want mijn bloed kookt zo onderhands.

  • Die chemtrails is inderdaad wel striking tegenwoordig. S ochtends blauwe lucht. Dan zie ik de strepen komen en ja hoor paar uur later bewolkt zucht….ze hebben dat verhipte zonneschild helemaal niet nodig. Zo komt t ook amper door

  • @ Marcel, ja en dit alles is al jarenlang voorgekookt met het resultaat van een nachtmerrie waarmee we dagelijks meer en meer worden geconfronteerd.
   @ Tiswat, ik zie dat ook en je ziet het langzaam dichttrekken. Besprak gisteren nog even wat je allemaal moet doen om je voeding zuiver te houden. Eigenlijk alle fruit, groente ed wassen met Natrium Bi-carbonaat. Ook biologisch want dat groeit ook buiten.
   Maar wel blijven ademen, lijkt me een goed plan 🙂 .

   • (Pas) in 2015 constateerde ik(zelf) dat er iets niet klopte aan de lucht. Ben toen gaan zoeken op het net naar een verklaring die ik niet kon vinden. Dan gaat er weer wat aan tijd voorbij.. Nog een poging.. Opnieuw nada. Een derde poging en toen eindelijk vond ik iets en toen kon ik verder met onderzoek. Destijds een volledig jaar gespendeerd aan het maken van foto´s en filmpjes en een yt kanaaltje opgezet met eigen content en content welke ik al zoekende tegenkwam en waarvan ik mini opnames maakte en plaatste. Vandaag de dag kijk ik soms nog eens naar de lucht, maar het houdt me niet meer zo intens bezig als toen en waardoor mijn woede aanvallen werden gereduceerd.

    Ontgiften van groenten, fruit, etc. maar ook jezelf m.b.v. Natrium Bi Carbonaat / Bakingsoda is inderdaad een topadvies. De meest goede adviezen geef ik dan ook graag aan anderen door.

    Voor mezelf.. maakt het me eigenlijk allemaal geen reet meer uit. Ik heb me voorgenomen niet al te oud te willen worden. Doe er dus ook mijn best niet voor. Je moet tenslotte ergens aan dood gaan. 🙂 Dus wanneer je vanuit mijn toetsenbord een advies tegenkomt, is deze van harte gegund, maar verwacht niet van mij dat ik me er zelf ook aan houd.

    That´s my way of living.
    Groet van een every day learning student.

    • @ anti: dank voor je reactie. Ja ook Na-bicarbonaat inwendig, ontzuren.
     Houden aan eigen adviezen is oh zo lastig in de praktijk. Dat merkte ik vandaag aan een heftige offday. Dat had voorkomen kunnen worden. Nu weer laat aan de pc.
     Maar van waar het niet zo oud willen worden? Privé of de wereldse omstandigheden?
     Kan ik me wel voorstellen, maar ik wil zo graag nog zoveel meemaken, vooral hoe deze misdadigers worden aangepakt. En of het niet zo’n schertsvertoning is als kennelijk het Neurenberg Tribunaal was, zoals we het nu kunnen zien.
     Maak/hou het goed, vooral met jezelf!

     • Vergeet appelazijn niet, gewoon mixen met zuiver water en over de hele elke keer wat drinken, of zwarte thee gemixt met groene thee en wat honing mmmmmmmmmm ook zo goed en zo zijn er veel meer goede en gezonde oplossingen zonder chemische troep.

 5. De mens is een gevaar voor zichzelf geworden.
  Bill Gates voorop.
  Dit figuur zal nooit stoppen, hij is een eugeneticus “pure sang”.❗️
  Het gekke is dat dit soort mensen vaak een lang leven hebben kijk naar Kissinger….. en andere “ oudjes”

  Met covid is het hem / Billy niet of onvoldoende gelukt om de bevolkings populatie voldoende te verminderen, nu lijkt de volgende dreiging eraan te komen.
  Pas goed op jezelf.
  Zoals Chem trails kunnen muggen ook zomaar “ uitgestrooid “ worden…..
  Muggen Zijn beter te zien dan vira, de verspreiding is makkelijker en hoeft niet dodelijker te zijn, omdat ze zichtbaarder zijn en we bestrijdingsmiddelen hebben.
  Ook al moet je soms zelf “ op jacht”
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee….. ‼️

 6. Rond 2013 is Leo Koehof gevraagd, met toestemming van het Rode Kruis (ik meen ook behorend tot de NGO’s) om aan te tonen dat Malaria binnen 24 uur kon genezen. Dit speelde in Uganda en is met formele papieren door de kliniek bevestigd! Maar dàt is natuurlijk te snel om de farmacie aan het werk te houden met nog meer gifzooi. Dus is er behalve in een artikel in Spiegelbeeld (datum niet paraat) en in Frontier (mei 1 juni 2013), nooit meer iets over gehoord. Kennelijk was dat bedreigend voor de farmacie en moest er meteen actie worden ondernomen want op 2-8-013 schreef het AD: sinds 1959 is de Malariamug in NL uitgeroeid.
  Op 2-9-2013 meldde het AD: Malariamug in NL. En op 9-8-2013 meldde het AD “dat een vaccin in aantocht was”. Wat het AD nog eens herhaalde op 25-7-2015.
  Nu komt Malaria mogelijk weer om de hoek kijken maar we weten hoe dat snel kan worden bestreden. We weten natuurlijk niet wat er nog meer aan rotzooi in die muggen is ingebracht. Dus ontgiften, ontgiften blijft noodzakelijk.
  Hoort zegt het voort (liedje gaat anders, maar laat maar even gezien de rest van de tekst).
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee, zie het net ook door Anna geschreven. Dat is dan een heel leger bewuste mensen!
  Wat ben ik toch blij met alle kennis die wij met z’n allen bezitten en zo kunnen delen!

 7. Wat een ongelofelijk criminele actie. Hoe verdedig je jezelf tegen muggen? Tegen deze GE muggen 100%? Amper te doen.

  Normaal heb ik weinig last van muggen. Meestal maar een klein bultje van 5mm dat amper jeukt. Vreemd genoeg jeukt het de laatste jaren veel harder. En mijn succes bij de jacht wordt door ouder worden helaas ook minder. Zucht. Vervelend genoeg om iets tegen te willen doen.

  Ik heb net zo’n blauw UV licht muggen killer op Aliexpress gekocht voor 2 knaken. Ruikt wel erg naar ozon. Ook niet echt gezond…

  Het beste helpt nog: deuren dicht houden en veel kamerplanten voor de zuurstof in huis. Wel zo gezellig.

 8. We denken dat Ozon slecht is, maar is dat ook zo? Waarom wordt dat dan ook gebruikt bij diverse therapieën? Er is heel veel bekend, ook over de goede werking van ozon, maar mogen we natuurlijk niet weten…..
  Prof. Payr zegt: ozon kan helpen waar zuurstof tekort schiet. Natuurlijk moet iemand wel weten wat hij doet.
  Ozon wordt overigens ook gebruikt in de voedingsindustrie om bacteriën e.d. onschadelijk te maken voor betere en of langere houdbaarheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in