Ze wisten dat Covid “vaccins” niet effectief zijn

Het project om iedereen aan het lijntje te houden tegen de hoogste menselijke en financiële kosten werd in augustus 2020 geschetst door de redacteur van het BMJ (British Medical Journal):

“In plaats daarvan stevenen we af op vaccins die de ernst van de ziekte eerder verminderen dan beschermen tegen infectie, die slechts een kortstondige immuniteit bieden, en die in het beste geval door de fabrikant zijn getest tegen placebo.

Dit zou niet alleen het vertrouwen van het publiek kunnen schaden en wereldwijde middelen kunnen verspillen door een slecht werkend vaccin te verspreiden, maar zou ook kunnen veranderen wat wij onder een vaccin verstaan. In plaats van langdurige, doeltreffende ziektepreventie zou het een suboptimale chronische behandeling kunnen worden. Dit zou goed zijn voor het bedrijfsleven, maar slecht voor de wereldwijde volksgezondheid”.

Covid-19 – Minder haast, meer veiligheid

Weinigen zullen betwijfelen dat we zo snel mogelijk een vaccin tegen covid-19 nodig hebben, en er worden grote vorderingen gemaakt, onder meer wat betreft ons inzicht in de immunologie van SARS-CoV-2.1 Maar welke schade kan de wedloop om er een te maken aanrichten? De Wereldgezondheidsorganisatie heeft richtsnoeren opgesteld voor de minimumeigenschappen van een vaccin, waaronder 50% werkzaamheid, temperatuurstabiliteit, mogelijkheid tot snelle opschaling, en een goede evaluatie ten opzichte van comparatoren. Maar, zo schrijft Els Torreele, deze basisvereisten worden snel uitgehold door de heersende opvatting dat alles beter is dan niets.2 Dus in plaats daarvan stevenen we af op vaccins die de ernst van de ziekte eerder verminderen dan beschermen tegen infectie, die slechts een kortstondige immuniteit verschaffen en die in het beste geval door de fabrikant zullen zijn getoetst aan een placebo. Dit zou niet alleen het vertrouwen van het publiek kunnen schaden en wereldwijde middelen kunnen verspillen door een slecht werkend vaccin te verspreiden, maar zou ook kunnen veranderen wat wij onder een vaccin verstaan. In plaats van langdurige, doeltreffende ziektepreventie zou het een suboptimale chronische behandeling kunnen worden. Dit zou goed zijn voor het bedrijfsleven maar slecht voor de mondiale volksgezondheid.

Australische politie krijgt COVID-19 volmacht om kinderen met geweld uit hun huizen te halen

“Vaccinnationalisme” is ook een punt van zorg, zegt Daniel Altmann.3 De goedkeuring door Rusland van zijn vaccin, gebaseerd op een kleine niet gepubliceerde fase 2 studie bij 38 vrijwilligers, suggereert dat we al in de greep zijn van een wapenwedloop in de stijl van de koude oorlog, zegt hij. Het aan de kant schuiven van de noodzaak van een groot fase 3 onderzoek is als “meedoen aan een marathon, de eerste meters lopen en dan eenzijdig jezelf tot winnaar kronen terwijl alle anderen vooruit lopen”.

Juiste tests voor de veiligheid van de patiënt vormen de kern van een nieuw streven naar ergonomisch ontwerp van medische apparatuur, schrijft Jane Feinman.4 Ergonomie, of menselijke factoren, betekent het verminderen van de kans op menselijke fouten, en is vooral belangrijk voor apparatuur met een hoog risico die wordt gebruikt in stressvolle en onbekende situaties, zoals die werden ervaren door het personeel op het hoogtepunt van de pandemie. Misschien zal covid-19 inspireren tot een wijdverspreide passie voor goed ontwerp, evaluatie en aankoop, zodat het personeel niet langer de zondebok is voor fouten die worden veroorzaakt door slecht aangekochte apparatuur.

Zijn wij in het VK klaar voor de winter? John Middleton voorspelt een perfecte storm van opnieuw opduikende covid-19, griep, een achterstand van onbehandelde langdurige aandoeningen, overmatige sterfte door koude, en de effecten van economische ineenstorting en een mogelijke no deal Brexit.5 Om klaar te zijn, concludeert hij, zullen we alle volksgezondheidsinterventies nodig hebben die vanaf het begin niet goed zijn geïmplementeerd: surveillance, test en trace, fysieke afstand houden, quarantaine en isolatie, en bescherming van personeel en kwetsbare groepen. Het is nu tijd om ons voor te bereiden, maar daarvoor heeft het Verenigd Koninkrijk een strategie nodig in plaats van een aanhoudende reeks reflexmatige reacties op gebeurtenissen.6

Dat is gewoon stom

Referenties


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer-directrice rent voor haar leven na confrontatie met Project Veritas-verslaggeverVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBRANDBRIEF NEDERLAND, WORDT WAKKER! Wij willen geen controlemaatschappij, geen great reset, maar een democratie met een betrouwbaar kabinet!
Volgend artikelDer Impfpass – Een Kafkaiaans kort verhaal
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

 1. Sinds het begin van de Covid-19 pandemie zo’n twee jaar geleden zouden er op een totale wereldbevolking van bijna 8 miljard mensen ondertussen zo’n 5 miljoen mensen aan het coronavirus overleden zijn.
  Elementaire rekenkunde leert ons dat de kans om te overlijden aan Covid-19 de afgelopen twee jaar dus amper 0,05% was, wat neerkomt op een kans van slechts 0,025% op jaarbasis.
  De draconische maatregelen van de overheid om de beweerde Covid-19 pandemie te bestrijden tarten dan ook iedere logica.
  Net zoals de maatregelen van de overheid tegen de beweerde global warming ten gevolge van menselijke CO2 uitstoot, zijn de maatregelen tegen Covid-19 van de overheid ook een politieke zwendel om hun rood-groene agenda er bij de bevolking door te drukken.

  • Hoi Doordenker,

   Het gaat helemaal niet om corona doden. Het gaat helemaal niet om klimaat, het gaat helemaal niet om veiligheid (oa tegen terrorisme) het gaat helemaal niet om vul maar aan. Het gaat om macht. Pure macht. Niets meer, niets minder.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in