Iemand moet Josef K. belasterd hebben, want op een morgen werd hij gearresteerd, zonder iets echt verkeerd gedaan te hebben, schrijft TE Creus.

Zijn hospita, Frau Grubach, had een kokkin die hem elke dag rond acht uur ontbijt bracht, maar deze keer kwam ze niet opdagen. In plaats daarvan stonden er twee heren in donkergrijze kleding bij de deur.

“Mogen wij uw vaccinpaspoort zien?” vroegen ze.

Josef K, die een werkloze vrijgezel was en voornamelijk thuis bleef, wist niet dat hij een vaccin had moeten nemen, laat staan dat hij een “vaccinpaspoort” bij zich moest hebben, een concept dat hij niet echt begreep, ook al legden de twee heren het hem tot in de kleinste details uit.

Nadat hij ontkende in het bezit te zijn van een vaccinpaspoort, een certificaat, een QR-code of enig bewijs van een actuele en bijgewerkte vaccinatie, verklaarden de twee heren hem te zijn gearresteerd.

“Maar waarom word ik gearresteerd?” vroeg Josef K, schuchter en beleefd, want hij had er een hekel aan onbeleefd te zijn, zelfs tegen vreemden die hem ’s morgens vroeg onaangekondigd wekten.

De twee heren legden uit dat er in de stad een verschrikkelijke besmettelijke ziekte heerste en dat hij, omdat hij nu verplicht ingeënt moest worden en hij geen vaccincertificaat of paspoort had, de volksgezondheid en de veiligheid in gevaar bracht.

Josef K antwoordde dat hij niet begreep hoe hij iemand in gevaar kon brengen, laat staan de hele samenleving, aangezien hij nooit de ziekte had gehad waar zij het over hadden, en deze dus niet kon hebben verspreid. Bovendien verliet hij zijn huis nauwelijks deze dagen. Maar het mocht niet baten.

  Het Covidvaccin werkt niet

De heren waren onvermurwbaar dat hij een misdadiger was omdat hij zich niet had onderworpen aan de nog experimentele medische procedure, die echter, zo verzekerden zij hem, “100% veilig en doeltreffend” was.

“Maar waarom is dit vaccin verplicht?” vroeg hij. “Kan het niet gewoon optioneel zijn voor degenen die dat willen?”

Het antwoord was dat alleen met een 100% volledig gevaccineerde bevolking, wat op dat moment twee “prikken” betekende plus nog een “booster” elke zes maanden, de stad “kudde-immuniteit” zou kunnen bereiken, en dus de verspreiding van de ziekte zou kunnen stoppen en de pandemie zou kunnen beëindigen.

“Dus het vaccin houdt de verspreiding van de ziekte tegen?”, vroeg Josef.

Hier moesten de twee heren een beschaamde pauze inlassen en toegeven dat het de verspreiding niet echt tegenhield, en dat er in feite meer gevallen waren geweest sinds het vaccin was ingevoerd dan ervoor, maar zij hielden vol dat de ongevaccineerden het probleem waren, omdat zij door onverantwoord ongevaccineerd te zijn een slecht voorbeeld gaven aan de rest van de bevolking. Bovendien zou het concept van “vaccinpaspoorten” niet volledig kunnen werken als mensen niet om de zes maanden hun verplichte vaccins kregen.

“Maar als het vaccin de verspreiding niet tegengaat, wat is dan het nut van de vaccinpaspoorten?”, vroeg Josef.

Hier moesten de twee heren weer een beschaamde pauze inlassen, en hem meedelen dat het nut van de vaccinpaspoorten was om mensen te dwingen zich te laten vaccineren, zodat ze beschermd zouden zijn tegen besmetting door de ongevaccineerden, ook al zouden ze het nog steeds kunnen krijgen van de gevaccineerden, maar het zou tenminste nuttige opsporingsinformatie kunnen verschaffen aan de autoriteiten. Alleen met totale vaccinatie zou het mogelijk zijn voor de maatschappij om “terug te keren naar normaal”.

  Pure horror: Arts ontdekt mysterieuze "zwarte structuren" in het bloed van gevaccineerde patiënten

“Maar als we elk half jaar een vaccin nodig hebben, en een ‘vaccinpaspoort’ om overal heen te gaan, en nog steeds binnenshuis maskers moeten dragen, en elke winter te kampen hebben met lockdowns, en niet eens van de ziekte afkomen, hoe is dit dan op de een of andere manier “terug naar normaal?”, vroeg Josef nog eens.

Hier begonnen de heren hun geduld te verliezen. Een van hen maakte een dreigend gebaar en de andere bewoog zich om de deur te blokkeren, voor het geval Josef K alleen maar probeerde om hen af te leiden met ingewikkelde vragen terwijl hij een ontsnapping plande.

Josef K begreep nog steeds niet waarom ze hem wilden arresteren, noch waarom een “vaccinpaspoort” nodig kon zijn voor iedereen, gezond of ziek, maar regels waren regels.

Bovendien deelden de twee heren hem mee dat hij de boetes en de lange gevangenisstraf kon ontlopen als hij hen diezelfde dag nog zou volgen naar het dichtstbijzijnde vaccinatiecentrum.

Dus deed hij wat hem was opgedragen en nam een dubbel vaccin, plus nog een paar “boosters” tegelijkertijd, voor het geval dat.

De volgende ochtend ontwaakte hij uit ongemakkelijke dromen en ontdekte dat hij in zijn bed was veranderd in een gigantisch insect. Maar dat is een ander verhaal…


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wanhopige Israëlische politica: “Het is een heel, heel, heel enge situatie”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZe wisten dat Covid “vaccins” niet effectief zijn
Volgend artikel60.000 wetenschappers en artsen ondertekenen de The Great Barrington Declaration tegen massale mRNA-vaccinaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het schijnt dat de mens in zijn ontwikkeling naar een hoger bewustzijn en ontwikkeld telepatisch vermogen gestopt moet worden om dit mensenras onder controlle te kunnen houden, en om de mens te beletten een machtig galactisch ras te worden.
    De geheime organisaties, met aan hun hoofd de zgn. Reptielen hybride mensen, de adellijke bloedlijn op deze wereld, hebben hiertoe heel lang geleden beslist, en voltrekt zich thans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in