Ze moeten ergens zijn: vindt men de vaccinsterfgevallen in de “onverklaarbare sterfgevallen?

6

We horen hier en daar over sterfgevallen door vaccinaties, de officiële cijfers zijn beangstigend genoeg. Maar, zo zegt men, in relatie zijn het er toch maar betrekkelijk weinig die aan de inenting sterven. Slechts in het promillebereik. Maar tegelijkertijd lezen we dat in gevallen waarin het erg veel lijkt op een door vaccinatie veroorzaakte dood, het geval eerst moet worden onderzocht, het zou tenslotte ook een toevallige tijdsgebondenheid kunnen zijn, schrijft Niki Vogt.

Kortom, de sterke indruk ontstaat dat iedereen die ONGEVACCINEERD sterft een Corona-dode is als deze persoon in de laatste maand positief testte (hoewel er veel valse positieven zijn). Wie niet duidelijk recent negatief testte en überhaupt geen symptomen had, en ook geen contact had met iemand met symptomen, komt snel als Corona-slachtoffer in de statistieken terecht.

Als echter een GEVACCINEERD persoon overlijdt, moet eerst worden bewezen dat hij aan de vaccinatie is overleden en niet aan iets anders. Zelfs jonge, gezonde mensen, mannen en vrouwen in de bloei van hun leven en tot dusver in perfecte gezondheid, zijn louter in “tijdsbestek” gestorven, tenzij de doodsoorzaak “vaccinatie” duidelijk is aangetoond. En dat gebeurt in zeldzame gevallen.

Sinds de lancering van het vaccin plotseling 25.000 onverklaarbare sterfgevallen 

De Amerikaanse site Infowars heeft nu een video gepubliceerd die een heet spoor zou kunnen zijn. Natuurlijk werd het onmiddellijk van YouTube verwijderd, maar het is opnieuw geüpload op een alternatief platform (en hieronder ingesloten). De video is gemaakt door topondernemer Steve Kirsch, die betrokken is geweest bij de behandeling van Covid-19 met traditionele medicijnen en daarvoor een stichting heeft opgericht. Hij is zeer betrokken bij de zaak. In deze video toont hij gegevens van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC  en het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, waarin 25.000 onverklaarde sterfgevallen worden gedocumenteerd die, vreemd genoeg, precies “in tijdscontext” beginnen met het begin van de vaccinatiecampagne.

Vooral de laatste groep is interessant: de onverklaarbare sterfgevallen. Sinds het begin van de vaccinatiecampagne is het aantal sterfgevallen in deze groep omhoog geschoten. Alleen al in de categorieën R00-R94 zijn er in de VS sinds februari 25.800 sterfgevallen geweest. Veel meer dan normaal zou worden verwacht in deze periode. Volgens VAERS, een agentschap dat “bijwerkingen van vaccins” (vaak ernstige bijwerkingen) in de Verenigde Staten bijhoudt, zijn slechts ongeveer 5.000 mensen na/aan een vaccinatie tegen Corona overleden. Waar komen dan die andere, ongebruikelijke, 20.000 “onverklaarbare sterfgevallen” vandaan? Kan het zijn dat er meer sterfgevallen door vaccins waren dan gemeld? Of heeft de CDC enkele definities veranderd, vraagt Austin G. Walters. Steve Kirsch heeft deze cijfers in een video gevisualiseerd.

  Eric Clapton: "Dit moet stoppen"

Bewezen effectieve medicijnen tegen covid worden tegengewerkt

Hij stelt zijn stichting voor en zegt dat ivermectine een uitstekend, veilig en doeltreffend geneesmiddel is om de Covid-infectie te bestrijden, als men de behandeling maar vroeg genoeg begint bij het verschijnen van de eerste symptomen. Dr. Fauci schoof deze veilige, bewezen opties terzijde en drong aan op de ontwikkeling en vaccinatie van het experimentele vaccin.

De opgesomde symptomen die tot de dood van die 25.000 onverklaarde gevallen hebben geleid, passen bij de bekende bijwerkingen van het vaccin, zegt hij. En de rode curve van onverklaarbare sterfgevallen schiet omhoog zodra de vaccins begonnen. De cijfers voor deze grafiek zijn afkomstig van het CDC en het is ook de CDC die simpelweg stelt dat deze sterfgevallen NIETS met het vaccin te maken hebben en de sterfgevallen daarom onder “onverklaard” scharen.

Het spoor leidt naar de gegevensverzamelingen…

Steve Kirsch laat in de video precies zien hoe en waar je de gegevens kunt vinden en demonstreert precies op welk punt de sterftecijfers omhoog schieten. Alles wijst erop dat de COVID-19 vaccinaties inderdaad 25.000 Amerikaanse burgers hebben gedood. Hij vraagt wat er zou gebeuren als “de Russen” langs zouden komen en gewoon 25.000 mensen zouden vermoorden. Zouden ze gewoon hun schouders ophalen en het door laten gaan. Hij becijfert dat zelfs ongeveer een miljoen mensen vaccinschade kunnen oplopen en waarschijnlijk voor de rest van hun leven gehandicapt zullen zijn.

Door grote medische praktijken wordt het cijfer van statistisch één vaccindode per 5.000 Covid-gevaccineerden gerapporteerd, legt hij uit. Aangezien ongeveer 140 miljoen Amerikanen tegen Covid zijn ingeënt, komt dat neer op 28.000 sterfgevallen, wat ongeveer hetzelfde is als het cijfer voor “onverklaarde sterfgevallen”. Ook zou een navraag bij een insider van de HHS (United States Department of Health and Human Services), die toegang heeft tot CMS-gegevens (het content management system van de HHS), hebben uitgewezen dat de insider uit die gegevensbank heeft kunnen afleiden dat VAERS slechts een vijfde van de werkelijke sterfgevallen door vaccins heeft gerapporteerd. De officiële cijfers van VAERS zijn 5.000, dus zitten we weer op een veronderstelde 25.000. Verschillende manieren om achter de werkelijke aantallen te komen, kwamen uit op een aantal van waarschijnlijk 25.000 vaccindoden in de VS.

  Zijn de Covid-vaccins veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap? - De 920 vrouwen die er hun baby door verloren hebben, denken wellicht van niet

Maar het blijft blijkbaar geclassificeerd als “onverklaarde sterfgevallen” en zoals het er nu voor staat, komt er geen onderzoek.

Twitteraccounts van artsenverenigingen worden verwijderd

Steve Kirsch laat in de video ook een tweet zien van het Covid-19 Evidence-Based Clinical Response Panel, (een vereniging van artsen die op Twitter informatie met elkaar delen ) die hij heeft kunnen archiveren voordat het account door Twitter werd verwijderd. Deze tweet toont een statistiek van sterfgevallen in de afgelopen 30 jaar als gevolg van 70 verschillende vaccins van alle soorten tot en met mei 2021, waarbij gebruik wordt gemaakt van het VAERS-cijfer van slechts 4.561 sterfgevallen als gevolg van Covid-19-vaccins tot en met mei. Hieruit blijkt duidelijk dat zelfs met het (waarschijnlijk veel te lage) aantal van 4.561 sterfgevallen, de Covid-vaccins in enkele maanden tijd veel meer doden hebben veroorzaakt dan alle vaccinaties van de afgelopen dertig jaar samen. Een statistiek die de Amerikaanse autoriteiten zeker niet zal hebben behaagd.

En laten we nu deze artsenvereniging en hun Twitter account googelen. En daar vinden we dit op Google (screenshot):

We klikken op de link en:


Veilige en doeltreffende vaccins?

De video is echt zeer informatief en bevat veel meer explosieve informatie. Het neemt ons mee op een uitstapje naar overheidsgegevens over Covid. Ook artsen in het Verenigd Koninkrijk mobiliseren zich tegen vaccinatie. Zij wenden zich tot de MHRA (Medicines & Healthcare products Regulatory Agency), die toezicht houdt op de veiligheid van gezondheids- en geneesmiddelen in het VK, bijwerkingen en sterfgevallen analyseert en statistieken opstelt. Ook hier eisen de artsen beleefd maar vastberaden toegang tot de cijfers van het Britse “Yellow Card System”, zodat zij met klinische deskundigen kunnen werken aan een geldige evaluatie van de rapporten.

Ook wordt veel van wat we al weten hier opnieuw bevestigd.

Wat Steve Kirsch hier onder “Oh Shit”-momenten zegt, betekent niets anders dan dat de wetenschap geen idee had wat de effecten van vaccinatie in het menselijk lichaam waren. Ze hebben een of ander genetisch gemanipuleerd serum, en nu ontdekken ze dat het een heel ander effect heeft dan was gepland.

De geïnteresseerde burgers werd verteld dat bij de vaccinatie noch een levend noch een dood virus wordt geïnjecteerd, maar “slechts” de eiwitten van de spikes van het virus. Deze stekels zijn de armpjes waarmee het hele virus zich aan de cellen vasthecht om er binnen te dringen en zich te vermenigvuldigen. Dus, alleen de spikes en ze doen niets anders.

  Piloten bezwijken halverwege de vlucht: "Nog nooit zoveel gevallen als sinds de Covid-vaccinaties"

De spikes zijn het probleem, niet de oplossing.

Maar dat is niet het geval, zoals de wetenschap inmiddels heeft geleerd. Deze spikes vermenigvuldigen zich in de cellen en zetten het immuunsysteem op scherp om achter de spikes aan te gaan en zo het hele virus te bestrijden als het zou binnendringen. Zij blijven echter niet beperkt tot het rondzweven in enkele cellen en de bloedbaan, maar de spikes reizen naar de hersenen, het hart, de eierstokken en de teelballen, waar zij ook de cellen binnendringen en deze genetisch veranderen. Bovendien blijken deze “onschadelijke spikes” de bloedvaten te beschadigen en daardoor bloedstolsels te vormen en massa’s ontstekingen te veroorzaken. Vandaar de hartspierontstekingen, zelfs bij jonge mensen, en de bloedstolsels in de hersenen – en bovendien worden de eicellen in de vrouwelijke eierstokken veranderd en de mannelijke spermacellen ook.

In de hersenen veroorzaken de spikes ook ernstige neurologische problemen, spraakverlies, blindheid, soms zelfs fatale problemen als gevolg van trombose in de hersenen. Ze cirkelen door de bloedvaten en beschadigen die, en veroorzaken overal bloedstolsels en ontstekingen. Zelfs in de hartspier, wat een ernstige ziekte is die snel levensbedreigend kan worden. En dit is bij tieners. Bovendien is er sinds het begin van de vaccinaties een ongewone toename van ernstige herpes-uitbraken.

Het is nu ook bekend dat deze vaccins miskramen en extreem zware menstruatiebloedingen kunnen veroorzaken, zelfs bij vrouwen die al in de menopauze zijn. Ik ken zelf ook zo’n geval. Er zijn nu honderden van dergelijke rapporten.

Deze spike-eiwitten die in het lichaam circuleren veroorzaken in feite een soort permanente mini Covid-ziekte. Bovendien is het volstrekt onduidelijk hoe lang een menselijk lichaam met deze belastingen kan leven en functioneren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNucleïnezuur vaccins gebruiken een genenkanon die gemuteerde code in je cellen dwingt om prionen te maken die je bloed verstoppen
Volgend artikelSpaans bedrijf dwingt 23-jarige zwangere werkneemster zich te laten vaccineren – kind na 42 minuten en moeder na 6 dagen dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Da vraag ik mij zelf al af meer dan een jaar af.

  Waar zen de cijfers van de covid overledene,, autopsie,, nada…

  ? ? ? ? ?
  Groetjes uit @ntw@rpe

 2. Anna-Marie in de Doofpot net zoals de rest bij de onschendbare hufters die zij regeringsleiders noemen van 193 landen en de GTop7 om een bevolking te laten sterven op commando vd labbekakken omdat Zij het er teveel vinden NU tm 2023 ,maar de Media wel laten voorbij gaan van in 2050 , 21 miljoen mensen hier in Nederland wonen , Hoe Dan …elk jaar mensen vermoorden voor hun.patenten in de farmeutische Industrie en de doel is Money in hun pocket

 3. Deze wereld wordt steeds walgelijker. En de instellingen en het gedrag van veel mensen met hetgeen er gebeurt nog meer. Maar het ergste is dat we via sociale netwerken alles te weten komen wat er met vaccins gebeurt en de gevallen worden steeds dramatischer.

  In dit geval wil een man een bedrijf aanklagen, omdat het zijn 23-jarige vrouw, die bovendien zwanger was, tot vaccinatie heeft gedwongen. En de vaccinatie werd, zoals zo vaak, een tragedie. De baby die zij droeg in de baarmoeder kreeg een hartinfarct en stierf 42 minuten na de toediening van het vaccin.

  De moeder, die pas 23 jaar oud was, stierf zes dagen nadat ze het vaccin had gekregen. Mogen beiden in vrede rusten.
  https://ejbron.wordpress.com/2021/06/17/spanje-bedrijft-dwingt-zwangere-vrouw-tot-vaccinatie-kind-na-42-minuten-en-moeder-na-6-dagen-dood/

 4. Zojuist: Studenten worden na het bijbrengen van een”handigheidje” ingezet om te prikken.
  Maar wat zijn de motieven voor een student om zo iets te doen. Is ze bijgebracht wat ze eigenlijk doen?
  Onbegrijpelijk, als een en ander boven tafel komt zijn ze, ook als ze zelf niet geprikt zijn, ook voor het leven beschadigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in