Eurofighter Typhoon © Aldo Bidini / Wikimedia GNU Free Documentation License

Ik heb het bij het rechte eind, read my lips, dat de SMO de volledige onmacht van de NAVO blootlegde wat betreft de planning van echte grootschalige gecombineerde wapenoperaties. Met de nadruk op “gecombineerde”, dat wil zeggen, in het algemeen, operaties met coördinatie van de diensten, inclusief luchtmacht. Vergeet ook niet dat Rusland nog steeds zijn reserves niet heeft ingevoerd. Voeg daarbij het feit dat het ISR-complex (Intelligence, surveillance, target acquisition, and reconnaissance) van de VS 24/7 voor de VSU werkt. Nu krijgen we dit:

De NAVO is van plan deze zomer haar grootste luchtmachtoefeningen ooit te houden, kondigde de Duitse strijdkrachten aan in een verklaring. De oefeningen, ‘Air Defender 23’ genaamd, zullen plaatsvinden tussen 12 en 24 juni en er zullen naar verwachting honderden vliegtuigen van tientallen landen aan deelnemen. In totaal zullen 10.000 soldaten en 220 vliegtuigen aan de oorlogsoefeningen deelnemen, aldus de Bundeswehr, die eraan toevoegde dat zij “in het Europese luchtruim” zullen trainen. De VS zullen 100 van de vliegtuigen uit hun voorraden leveren, aldus de verklaring. Volgens Berlijn worden de oefeningen voornamelijk boven Duits grondgebied gehouden, hoewel een door de Bundeswehr gepubliceerde kaart laat zien dat ook het luchtruim van Estland, dat aan Rusland grenst, en van Roemenië, dat aan Oekraïne grenst, kan worden gebruikt. Het plan van de oefeningen “is gemodelleerd naar een Article 5 Assistance scenario”, aldus de Bundeswehr, die het een “uitdagende luchtoperatietraining” voor de deelnemende troepen noemt. De oefening is bedoeld om de samenwerking tussen de deelnemende landen te “optimaliseren” en de “kracht” van het militaire blok te demonstreren. – RT

Zoals alles wat het gecombineerde Westen de afgelopen tien jaar doet, is deze oefening natuurlijk niets anders dan PR, omdat de luchtmacht van de NAVO precies nul ervaring heeft met het opereren tegen gelijken. In termen van luchtverdediging is Rusland weergaloos, schrijft Andrei.

Als het Pentagon denkt dat deze cijfers indruk zullen maken op de Russische generale staf, kunnen ze maar beter echte oorlogsvoering leren:

Bijna 9.000 Amerikaanse troepen zullen naar verwachting deelnemen aan de oefening Defender 23, die op 22 april begint, aldus de plaatsvervangende perschef van het Pentagon vandaag. “Deze jaarlijkse, bijna twee maanden durende oefening is gericht op de strategische inzet van Amerikaanse troepen, het gebruik van voorraden van het leger en de interoperabiliteit met Europese bondgenoten en partners”, aldus Sabrina Singh tijdens een briefing vandaag in het Pentagon. “Ongeveer 9.000 Amerikaanse troepen en ongeveer 17.000 troepen van 26 geallieerde en partnerlanden zullen deelnemen en delen van de oefening zullen zich uitstrekken over 10 verschillende Europese landen,” zei Singh. – U.S. Department of Defense

Het spreekt voor zich dat volgens verschillende schattingen het aantal resterende troepen dat de VSU probeert in te zetten en te rangschikken in een soort aanvalsvuist voor het fel geadverteerde “tegenoffensief” (zelfs de term is verkeerd) rond de 200.000 ligt. De Russen anticiperen er rustig, bijna nonchalant op. Zoals Ramzan Kadyrov uitlegde – we willen dat ze komen. Zeker, het aantal van 17.000 troepen die operationeel volledig ongeschikt zijn om te vechten tegen iets wat ook maar in de verste verte lijkt op SMO, kan alleen maar voor een glimlach zorgen. Hetzelfde geldt voor de gehele 200 NAVO-vliegtuigen die, in geval van echte oorlog, hun AWACS “vectoring” zal worden ontzegd door zowel soft als hard kills–R-37 iemand–en vervolgens massaal zullen worden neergeschoten. De vliegvelden zullen worden vernietigd en de vliegtuigen die hun taak kunnen voltooien, wat die taak ook zal zijn, zullen geen basis hebben om naar terug te keren. Het lot van de Oekraïense luchtmacht is een goede indicatie, ondanks de propaganda BS die allerlei “deskundigen” schrijven voor allerlei luchtgevechtstijdschriften in het Westen.

  Oekraïne zwicht voor internationale druk en lanceert noodlottig offensief

Dus, toen ik dit las…

“We willen vastberaden geallieerde luchtmacht demonstreren. Samen met de VS en onze bondgenoten in Europa zullen we een zeer zichtbaar en krachtig signaal afgeven van geloofwaardige afschrikking in het luchtruim.” – Lt. Gen. Ingo Gerhartz, hoofd van de Duitse luchtmacht. – Twitter

Ik glimlach, gezien het feit dat als de Luftwaffe met zijn nominale 141 Eurofighters, waarvan de meeste niet luchtwaardig zijn, een signaal wil afgeven – sure. S-400 of Buk-M3, naast vele andere, echt geïntegreerd, in tegenstelling tot het geval is met de AD van de NAVO, complexen, om nog maar te zwijgen van de Russische luchtmacht wiens BVR kills USAF “mavericks” doen watertanden, niet uitmaakt wat neer te schieten – overgebleven Eurofighters of 30-tal F-35’s die Duitsland van de VS kocht. Hetzelfde geldt voor de rest van de NAVO-strijdkrachten. Het vonnis is al geveld: de NAVO-luchtmacht kan niet overleven in het moderne luchtruim wanneer zij wordt geconfronteerd met een geavanceerde en grote luchtmacht, luchtverdediging en EW zoals die van Rusland. Dat brengt ons bij die lekken uit het Pentagon.

Tom Lipscomb opperde vandaag een zeer interessant idee over die lekken. Als we aannemen dat de Russen de bronnen van die lekken zijn:

Misschien maken ze het mogelijk om Amerikaanse/NAVO-documenten te gebruiken, in plaats van alleen Russische beweringen, om een juridisch kader vast te stellen en een dossier op te bouwen voor welke regeling Poetin ook aan Oekraïne wil opleggen. Het helpt Poetin te bewijzen dat zijn interventie nodig was door een actieve en voortdurende samenzwering onder leiding van de Verenigde Staten om Oekraïne te gebruiken om Rusland aan te vallen en te ondermijnen. In de wereld waarin de oorlog in Oekraïne begon, onder een veronderstelde heersende Amerikaanse hegemonie gebaseerd op “regels” gedicteerd door Amerika’s neiging du jour, was Poetins “verslag” misschien correct volgens de normen van het internationaal recht, maar had het geen echte macht. En de westerse financiële en militaire macht heeft veel van de internationale rechtbanken en regelgevende instanties ondermijnd om de westerse belangen te dienen in plaats van die van de internationale gemeenschap. Maar gezien de immense veranderingen in de internationale machtsstructuur als gevolg van de strijd in Oekraïne, worden de Verenigde Staten en het Westen schoppend en schreeuwend meegesleurd in een wereld waarin zij slechts enkele van de vele machten zijn en niet langer de overhand hebben. De Russische diplomatie heeft de meerderheid van de wereld vakkundig tegen de westerse illusies van dominantie gekeerd. Nu de oorlog zijn einde nadert in een Oekraïense nederlaag die de militaire en economische zwakte van de westerse mogendheden blootlegt, kan Poetins de jurisprudentie operationeel en de facto worden in een multisoevereine wereld die terugkeert naar de normen van het internationaal recht. – Sonar21

Mogelijk? Absoluut. Hoe kwamen de Russen aan die documenten? Wel, iemand in het Pentagon heeft ze gelekt, waarom niet naar de Russen, die boordevol geld zitten en kunnen betalen voor leuke dingen die de gelekte persoon wil. Dat is de manier van inlichtingendiensten. Uiteindelijk is het kader na die lekken vastgesteld – de VS zijn nu de jure, niet alleen de facto, actief betrokken bij het conflict en het bewijs daarvan is voor iedereen zichtbaar. Dat opent een volledig nieuw blik wormen in de zaak en, vergeet niet, dat ik jarenlang heb geschreven dat niet alleen het Oekraïense regime, maar velen in het Westen op de vlucht zouden zijn voor gerechtigheid, die zal worden geformaliseerd door het oorlogstribunaal voor Oekraïne, dat door Moskou zal worden opgericht. Hé, de wereld verandert met een adembenemende snelheid. Dat brengt ons tot slot bij het nieuws dat Texas van plan is een digitale munt uit te geven op basis van goud.

  Wat gaat de NAVO doen aan Oekraine?

Veel mensen, die bang zijn voor de digitalisering van valuta, hebben het belangrijkste feit gemist: als het wetsvoorstel wordt aangenomen, zal de valuta gebaseerd zijn op GOUD. Ja, dit is niet alleen de stap naar een soort soevereiniteit en zacht separatisme van Texas, maar het is een perfecte indicator dat zeer velen in het Amerikaanse bedrijfsleven het vertrouwen in de Amerikaanse dollar verliezen, ongeacht of dit wetsvoorstel al dan niet wordt aangenomen. In gerelateerd nieuws kondigden de Russen vandaag de start aan van twee winningsfabrieken in Jakoetië (in het Russisch) bij belangrijke goudertsafzettingen. Ik kan alleen maar herhalen – schiet op, we zijn op onontgonnen terrein.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Meer dan 120.000 inwoners van de Donbass zijn slachtoffer geworden van het Kiev-regimeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRobert F. Kennedy jr. – De Heldenreis
Volgend artikel“Slachter” van M777 houwitsers in Oekraïense oorlog: Rusland noemt het wapen dat verwoesting onder NAVO artillerie aanricht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Tjonge, tjonge, wat een schertsvertoning. En waren blijven nu die klimaatdrammers? Is dit geen luchtvervuiling of de beroemde CO2 uitstoot? Of gelden die sancties alleen voor de gewone burgers?
  Streef verdorie naar vrede in plaats van deze idioterie, die op den duur alleen maar leed, ellende en armoede brengt!

  • Ja Jan die gelden alleen voor de gewone man Niet voor Elite .
   Schandalig die gore puntneus Rutte met zijn gedrijf over co2 en stikstof hoor je niet , Hang die oetlul eerst maar eens op

 2. Geen vrede. Het gaat om de wet van de sterkste. Idem voor uw werkplaats, uw collega’s, in de winkel. Het is de hele menselijke geschiedenis hetzelfde geweest.

 3. Nu de oorlog ten einde loopt in Ukra , daar ben ik nog niet zeker van .
  Eerst maar eens zien wat er gaat gebeuren .
  Komt het zootje va de clown echt in beweging en komt er een offensief en Rusland geeft hen een grote deksel op de neus , Ja dan is de oorlog zo over denk ik maar voor die tijd eerst niet te lullen over de De oorlog loopt op zijn eind .
  Een kat in het nauw doet rare sprongen , Eu in het nauw doet rare sprongen .
  Die domme Polen hebben van 2 wereld oorlogen Niets maar dan ook niets geleerd die laten zich gebruiken door het vieze zootje uit Amerika dus kijk er niet raar van op dat die zich geroepen voelen om mee te doen aan die oorlog .
  Kan het mis hebben natuurlijk maar zo kijk ik er tegenaan .
  Rusland doe je best en hak alles in puin in Ukra en EU hoe eerder hoe beter

 4. Mooi zeg, Schiphol zal helemaal wel in de problemen komen door deze idiote oefeningen, zeker nu de Nederlandse land en luchtmacht geheel onder Duitsbefehl staan, enfin de 4e industriële Revolutie van Klaus Schwab dendert als een vrachttrein door.

 5. Wat een idioten, ze maken alles kapot voor de gewone man met dat oorlogsgedram. Er is maar een oplossing. Maar dat mag ik niet zeggen.

 6. Ik moet mij aansluiten bij de klimaatzorgen. Dergelijke oefeningen stoten veel onnodige co2 en stikstofoxide uit. Wat nog veel erger is dat de oefeningen starten in het broedseizoen. In ieder geval is het in Nederland (ik denk ook in Duitsland) verboden om broedende vogels te storen met lawaai en overlast. Ik verwacht / eis als milieubewust burger dat d66 Kaag en GroenLinks hun banden met klaus schwab inzetten om dit milieudrama te voorkomen. Dergelijk ondoordacht gedrag zet gevaarlijke precedenten tav uitstoot co2 / No_x/fijnstof. Ik hoop dat George Soros zelf zeer rap een vliegticket geeft aan greta thunberg en gelijkgestemden om hier tegen te demonstreren.
  Nu is het moment daar om te laten zien dat het WEF en EU prioriteit geven aan de luchtkwaliteit van Europa, beter nog, de luchtkwaliteit van de wereld.

 7. Het aankomende digitale valuta is een ramp voor elke onafhankelijke denker. Het maakt geen donder uit waarmee het op papier mee gedekt wordt. Alles wat digitaal is, is een code van nullen en eentjes het is niet tastbaar. Dus is het niets anders dan gebakken lucht fictief geld. Waardoor het in het oneindige aangemaakt kan worden uit het niets en/of geprogrammeerd kan worden van hoe lang het geldig blijft en waar je het aan en bij wie en wat uit kan geven en waar of wat niet. Het is enkel ons een illusie te geven, dat het beter wordt. Op de zelfde basis als nu het fiat valuta, wat ook in het oneindige aangemaakt is. Zonder stroom bestaat het niet eens. Als ze zo op de borst kloppen dat het gedekt is met goud, waarom dan niet contant geld in de vorm van gouden munten. Of is dat nu net het probleem, dat dan de bevolkingen te veel vrijheid geeft en zo onafhankelijk wordt van een centrale macht.

  Doorgaans worden mensen blind en dom zodra zij horen dat het digitale valuta door goud of andere grondstoffen gedekt wordt. Zolang er geen tastbare waarde voor het universele ruilmiddel komt, zijn alle digitale oplossingen net zo corrupt en fraude gevoelig als het huidige fictieve geldsysteem. Door alles digitaal te maken, wordt alles controleerbaar door een hogere macht. Hogere machten corrumperen altijd en dan zit iedereen in een digitale gevangenis, zonder tastbare tralies. Zodat die hogere macht iedereen kan dicteren en zo rechtsom of linksom iedereen willen onderwerpen met een sociaal credit systeem. De achillespees hiervan is elektriciteit, want zonder stroom verdampt alles van de hogere macht.

  Een betere wereld bouw je niet op vertrouwen en woorden van een centrale macht, maar iedereen op gelijke voet en respect voor elkaar. Decentralisatie van alles, zodat macht niet gecentraliseerd kan worden door klein clubje die met list en bedrog op iedereen willen parasiteren, zoals nu. Want wat is vooruitgang, als iedereen ondergeschikt in een totalitair systeem gepest wordt met dwang.

  De geplande vliegtuig oefening is dan ook op bluf gebaseerd, nu ze de hete adem van Rusland in hun nek voelen. Het westen heeft al vele decennia hun militaire macht laten verslonzen en er constant op bezuinigd. Want zij waren immers de hegemonie van de wereld. Nu ze steeds meer met de werkelijkheid mee geconfronteerd worden, worden ze erg nerveus. Want nog nooit in de 100 jaar hegemonie is er een macht opgekomen die hen kan evenaren of zelfs machtiger is dan zij. Daar we allang door sociopaten en psychopaten geleid worden en die hanteren doorgaans altijd bluf poker om de ander te intimideren en zo zich bij voorbaat al verloren heeft. Maar nu in de vorm van Rusland waar het bluf pokerfase niet op werkt, moet er een toneelstukje opgevoerd worden om met intimidatie alsnog het resultaat te willen behalen.

  In ieder geval zou tenminste het eigen Europese volk onder de indruk moeten geven, om zo meer soldaten of rekruten uit de EU op te kunnen offeren in de strijd voor de Amerikaanse NGO’s, die heel Oekraïne al hadden opgekocht.

 8. Tja, als je de westerse ministers van defensie bekijkt, hoef je niets anders te verwachten.
  Totale nitwits. Trutten op een breikransje.

 9. Pentagon Files’ een lek of misleiding? | ‘Britcoin’ – UK start met CBDC https://www.youtube.com/live/BqZUYooRQQQ?feature=share

  It’s time for a Tax Rebellion Chris Coverdale informs me that it is illegal to pay taxes. He calls for a tax rebellion to stop war, killing and genocide. https://youtu.be/YuYiKb9CwQY

  De nazi’s hebben in het geheim een fascistisch Vierde Rijk gesticht in de VS en willen wereldheerschappij. Toch bleven de magnaten dromen van een wereld onder het bestuur van de nazi’s. Terwijl Berlijn werd gebombardeerd, smokkelden ze Hitler en andere nazikopstukken het land uit. Na de oorlog zetten ze de plannen voor een Vierde Rijk in een fascistische VS voort.
  WEF: The Fourth Industrial Revolution | Transhumanism = “The very idea of a human being as some sort of natural concept is really going to change. Our bodies will be so high-tech we won’t be able to really distinguish what’s natural and what’s artificial.” People have lost all trust in the institutions that were supposed to serve them, but which now oppress with tyrannical force. There is no way back, now that legitimacy has been squandered. Soeverein of Slaaf? Hoe is dit nou geregeld in NL en met wat voor soort piraten hebben we eigenlijk te maken? https://www.youtube.com/live/p2yRXoDUEpA?feature=share

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in