Als ik me kandidaat stel, zal mijn topprioriteit zijn om een einde te maken aan de corrupte fusie tussen de staat en het bedrijfsleven, die onze economie heeft geruïneerd, de middenklasse kapot heeft gemaakt, onze landschappen en wateren heeft vervuild, onze kinderen heeft vergiftigd en ons van onze waarden en vrijheden heeft beroofd.” – Robert F. Kennedy, Jr.

Meer bewijs – alsof u nog meer nodig had – dat we in een geesteszieke samenleving leven, is de blijkbaar brede acceptatie van het idee dat “Joe Biden” zich opnieuw kandidaat zal stellen voor het presidentschap. Het is zo duidelijk absurd dat je je moet afvragen of mRNA-“vaccins” echt (zoals het gerucht gaat) de activiteit in de frontale kwabben uitschakelen. Heeft u toevallig gezien hoe deze ontaarde catspaw naar de microfoon van het Witte Huis stapte om gescripte opmerkingen te maken over de schietpartij op de school in Nashville, om vervolgens te vervallen in enkele minuten ongescripte schertsvertoning over hoe hij naar beneden kwam op zoek naar chocolade-ijs? Dat is uw huidige leider van de vrije wereld, schrijft James Howard Kunstler.

We hoeven niet te wijzen op het spoor van vernieling dat het regime van “Joe Biden” in iets meer dan twee jaar door ons land heeft getrokken. Maar u moet wel nerveus aanvoelen dat we gaan oogsten wat deze cabal heeft gezaaid. Amerika valt uit elkaar. “JB” heeft toegestaan dat een malafide bureaucratie van ons een wreed onvrij land heeft gemaakt. Ons smerige Oekraïne-project maakt de westerse samenleving kapot. De rest van de wereld heeft het gemerkt en distantieert zich snel van ons, vooral van het gebruik van onze dollar voor handel en investeringen.

Ze zorgen voor een economische ineenstorting die erger is dan de Grote Depressie. Ze hebben de rechtsstaat getorpedeerd. De marxistische sociale waanzin die ze hebben losgelaten, heeft miljoenen jonge geesten ontregeld. Ze maken overuren om de taal te vernietigen, zodat we niet meer weten waar we het over hebben. Hun rassen- en genderhaspels hebben van ons een clownsnatie gemaakt. Het slechtste van ons wordt gewaardeerd en het beste wordt geschrapt. Ze hebben het verkiezingsproces vervalst. En het wordt steeds duidelijker dat ze minstens een miljoen mensen invalide hebben gemaakt en gedood met hun medische tirannie.

  Smart Cities en 15-minutensteden: We moeten ophouden toe te staan dat deze criminelen ons langzaam naar de technotirannie leiden

Het is u misschien opgevallen dat Robert F. Kennedy jr. heeft aangekondigd dat hij zich kandidaat stelt voor het presidentschap als Democraat. Ik kan me vergissen, maar het lijkt me dat dit alles verandert. Laat me u eerst iets interessants vertellen over RFK, Jr. Ondanks de familienaam en alle bagage die daarbij hoort, is hij niet in het minst imperialistisch. Hij is pretentieloos. Hij communiceert in gewoon Engels (en met een beschadigd strottenhoofd). Ik betwijfel of hij het idee had om zich kandidaat te stellen tot het huidige moment. Maar soms roept de tijdgeest, en dan moet je opstaan, zelfs als je heel goed begrijpt dat je daarvoor gedood zou kunnen worden.

Het leven van de heer Kennedy was een moeilijke heldenreis. Hij was een jongeman met problemen, soms verdwaald in drugs. Zijn huwelijk eindigde zo slecht mogelijk (zelfmoord van zijn vrouw). Hij heeft de afgelopen vijfentwintig jaar gewijd aan het bestrijden van de groeiende dreiging van Big Pharma en doet dat behoorlijk dapper, gezien het feit dat de Amerikaanse regering de plunderingen van Pharma ondersteunt. Hij schreef HET boek over Dr. Anthony Fauci, en het is een geweldig boek. Hij verzet zich tegen zowat alles waar de Democratische Partij tegenwoordig voor staat. Dit moet vreemd lijken, maar ik vermoed dat een aanzienlijk deel van de gewone Democraten er heimelijk op gebrand is om het Woke / Deep State despotisme, dat de partij als een pokkendeken omhult, van zich af te schudden. Voor velen zal het zijn alsof ze uit een nachtmerrie ontwaken.

Nu ga ik u iets vertellen dat u versteld zal doen staan, iets dat misschien in een stil hoekje van uw eigen hersenen schuilt, iets dat voor mijn generatie al tientallen jaren daarbinnen verborgen zit, en dat is dit: er is een diepe, oerwens in de Amerikaanse psyche om de schade aan ons land, veroorzaakt door de moord op John F. Kennedy en zijn broer Robert, te herstellen. 22 november 1963 was precies het moment waarop deze natie ontspoorde, en veel Amerikanen begrijpen dat. RFK, Jr. heeft ondubbelzinnig verklaard dat hij gelooft dat de CIA zijn oom, de president, heeft vermoord. En hij steunde onlangs de voorwaardelijke vrijlating van de moordenaar van zijn vader, Sirhan B. Sirhan, wat suggereert dat er veel meer achter de moord op Bobby zat dan die patsy.

  De oorlog tussen kennis en domheid

Hier is de kern van de zaak: die wens om de gruwelen van de geschiedenis recht te zetten is een gevoel dat veel sterker is dan al het andere dat momenteel rondwaart in de mist van emotie die een natie in extremis in zijn greep houdt, zeker sterker dan alle onzin over gelijkheid, diversiteit en inclusie en de kwade trouw aspiraties van de klimaatverandering / Grote Reset club. RFK Jr. biedt een uitweg uit dat alles. Hij is misschien sterk en eervol genoeg om daar onze nieuwe nationale realiteit van te maken.

Dan is er de heer Trump. Hij heeft zijn eigen nog vreemdere heldenreis gemaakt, gezien zijn oorsprong in de vastgoed- en showbizzwereld en zijn persoonlijke peccadillen. De heer Trump heeft ook het kwaad in ons land herkend en is begonnen dat allemaal recht te zetten. Hij werd oneerlijk en onophoudelijk aangevallen door mensen met een slecht karakter en kwade bedoelingen, tot op de dag van vandaag, nu hij geconfronteerd wordt met een absurde politieke vervolging in Manhattan. Je moet zijn standvastigheid en veerkracht bewonderen tegenover zo’n massale officiële kwade trouw. De eerste keer dat hij in het Witte Huis zat, heeft de heer Trump het werk echter een beetje verprutst. Hij had vele mogelijkheden om tegenstanders zoals Christopher Wray en de verraderlijke generaals die hem in de rug bleven steken, te ontwapenen en te ontslaan, maar hij deed het gewoon niet. Hij werd bespeeld met de hele Covid-fraude en heeft nog steeds geen afstand gedaan van de dodelijke “vaccins” die zijn ontwikkeld in de Warp Speed-fraude.

  De Westerse civilisatie houdt op te bestaan

Hoewel ik de zaak van officier van justitie Alvin Bragg in New York beschouw als een onfatsoenlijke schijnvertoning, waarover de heer Trump zal zegevieren, en hoewel ik hem erken als de huidige leider in de strijd tegen een putsch van de globalisten, denk ik dat de heer Kennedy een veel betere keuze zou zijn om de rotzooi op te ruimen die van ons is gemaakt. Ik was vooral geschokt door de toespraak van de heer Trump in Mar-a-Lago op de avond van zijn aanklacht. Ik weet dat velen zijn manieren charmant vinden, maar ik vind zijn manier van spreken kinderachtig en vreemd onduidelijk – en het laatste wat dit land nodig heeft is nog meer retorische verwarring. En ik stoor me ook aan de histrionische opsmuk die erbij hoort – de grandioze muziek, de talloze vlaggen en zegels. Het heeft eigenlijk een bananenrepubliek-smaak.

De heer Kennedy daarentegen brengt een plechtige nederigheid in de scène. Zelfs met zijn zwakke stem spreekt hij duidelijk en met inzicht. Hij is een uitstekend schrijver. Hij doet me veel meer denken aan wat goed was aan ons land en de mannen die het ooit voortbracht dan de flamboyante Gouden Golem van Grootheid. Ik ben aan boord voor de rit. Het wordt verdomd interessant en ik hoop dat de schoften hem niet proberen te vermoorden, want dat zou echt het einde voor ons betekenen.

In zijn eigen woorden:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Robert F. Kennedy ‘must see’ interview over Fauci, Big Pharma, politiek en de pandemie (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom Poetin mogelijk de documenten over de operaties van de VS/NAVO heeft onthuld
Volgend artikelZe hebben… problemen met luchtmacht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Ieder genie, iedere schrijver of kunstenaar, wetenschapper of politicus was een medium, stond ergens. Het hangt af van de inwijdingsgraad en de taak van iemand hoe ontvankelijk hij is voor impressies van de hiërarchie van meesters, die zelf vaak doorslaggevend waren in de bestemming van hele staten. Abraham Lincoln was een 1e straals ziel van de vierde inwijding, en hij zou tegenwoordig in Washington wonen, fysiek. Het hangt ook af van de stralen (van ziel en persoonlijkheid, mentaal, astraal en fysiek, 5 niveaus) of bepaalde staatslieden met elkaar om kunnen gaan.

  Veel politici staan tussen de eerste en tweede inwijding (sommige ook daaronder, weinig daarboven). 1 = astrale polarisatie, 2 = mentale polarisatie, 3 = de eerste echte ziele inwijding. Pas als iemand op 1.6 staat is hij in staat leiding te geven, las ik.

  John F. Kennedy was een 2.4 ingewijde. Dat is tamelijk hoog ontwikkeld. Hij was een 2e straals ziel, dat was zijn magnetisme. (De 1e straal is elektrisch, de 2e magnetisch.) De schade bij het verlies van een ingewijde is groter voor de mensheid dan bij een normaal mens, omdat inwijding grotere dienst veronderstelt.

 2. Op wanttoknow.nl heb ik een reactie n.a.v. een artikel over Robert F. Kennedy jr. geschreven. Het schijnt dat hij zijn 7 kinderen heeft laten vaccineren en dan vraag ik me af: ‘wat is waarheid’.

   • Beste Jan,
    Bij niburu ontbreek het nogal eens aan correcte bronnen.
    In het verleden vaak bezocht maar door subtiele/manipulerende verhalen zonder onderbouwing hebben mij doen besluiten om daar niet meer te kijken.
    En al helemaal niet meer nadat ik via een contactmail een reactie kon krijgen op mijn bemerkingen t.a.v. hun verhalen.( nooit een antwoord van niburu gekregen).

    Voor wat betreft Robert F. Kennedy jr.;
    Er is geen koe zo bont, of er zit een vlekje aan.
    Wat zou jouw voorkeur zijn als presidentskandidaat?

    • Ik vind Niburu juist één van de beste sites met hele betrouwbare informatie, goed onderbouwd en degelijke bronnen. Bovendien heb ik ooit op een artikel gereageerd welke blindelings werd overgenomen zonder ook maar een punt of komma te verplaatsen. Wat mij betreft een uitstekende site.

     Ik pleit al heel lang voor het afschaffen van politici in het algemeen. Zij zijn juist de veroorzakers van alle rottigheid, niet de oplossing. Het volk zou juist middels petities en BINDENDE referenda de koers moeten bepalen. Chantage en omkoperij is dan uitgesloten.

     • Jan,
      Waarom reageer jij niet op de vraag van Tigron :Wat zou jouw voorkeur zijn als presidentskandidaat? Ben jij nou een nulletje of een sulletje!! Of is je EGO te groot..

 3. Rob, wat het vaccineren van zijn kinderen betreft heb ik in het verleden begrepen dat daar vaccinschade was en dat dat juist de reden is voor zijn inzet tegen de vaccinaties en opzetten van Children’s Health Defense. Wat in dit artikel ook staat is dat eigenlijk niemand en geen enkele organisatie te vertrouwen is door alle verborgen agenda’s. Want wereldwijd en ook in NL zijn vele organisaties op de achtergrond bezig waarheden boven tafel te halen, als dat dus echt het doel is. Dus daar moet je kennelijk ook aan twijfelen.
  Tijd zal ook dit leren, maar het is best lastig om op die wijze het kaf van het koren te scheiden.
  Niburu gaf 8-4 dit commentaar. https://www.niburu.co/buitenland/18444-wordt-robert-f-kennedy-jr-de-nieuwe-amerikaanse-president.

 4. Robert Kennedy jr. heeft wel de goede opvattingen.
  En uit al decennia met ‘Children’s health organization’ bezig.
  Zijn boek over Fauci / CDC / Pentagon / “epidemieën” / gain of function, enz. is ijzersterk.

  Maar hij heeft geen politieke organisatie met steke medestanders.
  En of hij te vertrouwen is, moet nog blijken.

 5. Kennedy, komt voort uit ( familiair ) netwerk , per definitie onbetrouwbaar.
  3 jaar zeveren/ keuvelen niets gepresteerd met ‘ zaken’ voor een nep rechtspraak.
  Gaat om daden , niet om sprookjes
  Neurenberg ‘45 een opgezet circus.
  Door de USA, EU de aanstichters, planners van wo 2 .

  Ben tegen elke vorm van “ democratie “ zoals in USA , en EU is.
  Het is niets meer dan script , acteurs uit een carousel die het uitvoeren.

  • Mogelijk dat toenmalig Rusland er ook bij hoorde. Was Rood toen de oorlog uitbrak, als de kleur van een Duitse Vlag destijds.

 6. Juist met de Kennedy’s zal ik altijd sympathie houden, ook al komen zij uit de elitefamilies van de VS, geen twijfel over hebben mensen voortgebracht die moedig waren en ergens voor stonden, John F en Robert Kennedy zijn vermoord door de CIA, voor hun standvastigheid, als je daardoor sterft kan iedereen losgaan en deze broers benoemen wat ze willen maar voor mij zullen zij altijd respect en sympathie krijgen, de enigste gekozen Presidenten van de VS, verder heb ik met geen enkele President daar iets, ja van de First Nations wel natuurlijk, niet van de Witte Amerikanen of Obama, 0,0% sympathie!!!

  • Patriarch Joseph P. – Joe – Kennedy I (1888 – 1969) was lid van het ultrageheime genootschap soevereine militaire orde van malta (smom) en hij was een van de drie hitmen, die in opdracht van de duistere krachten Black Thursday (24.10.1929) heeft veroorzaakt met het instorten van de aandelenmarkt tot gevolg.
   Edward M. – Ted Kennedy jr. (1961) heeft meer dan eens Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little Saint James bezocht.

 7. Wat James H. K. schrijft is spijker op de kop. Wat ik wel altijd apart vind in de VS, is dat iemand enerzijds de status quo zo helder kan beschrijven, maar dat ze dan ook meteen bedwelmd raken van de paar keuzes die er zijn voor de POTUS. En ze beginnen dan meteen hun lofzang over die ene keuze die de andere in het stof moet laten. En dan begint ook het geroezemoes in het volk, en zo worden de paar wannabe’s in de schijnwerpers gezet, tot de ‘verkiezingen’ komen: de opperhoofden kwaken, en het volkt kwaakt luid terug. Heb je ooit kikkers horen zingen in de avonduren? Er kwaakt er eentje een paar keer, en het hele koor kwaakt luid terug. En zo gaat dit urenlang. Dus, in de VS is er nooit iemand die kwaakt dat geen van de POTUS wannabe’s veel soeps is; ze bejubelen eén van de opgeschotelde wannabe’s, en het volk kwaakt mee, of ze kwaken met de andere wannabe mee. Er verandert helemaal niks. Ook met deze voormalig drugs-verslaafde (dus een verslavings-gevoelige persoonlijkheid) zal niet veel veranderen, ook al boet hij voor zijn zonden met zijn Childrens healthdefense organisatie. Dat oom Robert Kennedy door de CIA vermoord is, daar zal geen twijfel over zijn. Maar om het pad nu weer netjes te maken zoals het destijds was, dat vergt meer dan een hark.

 8. Forget Trump ! Het enige echt eerlijke criterium dat ertoe doet is niet of je anti-globalist of nationalist of ‘moraalridder’ bent, maar of je voor eerlijkheid en waarheid(svinding) gaat, voor échte wetenschap op elk niveau… En iedereen die de valse Farma-kwákzalvers’wetenschap’ van al vele decennia lang níét doorziet is gezákt, mislukt, levert bewijs van totale incompetentie en incapabel en immoreel zijn op elk gebied…
  Op een bij voorbaat rot, blubberig drijfzand fundament valt niets dan tijdelijke en toenemende rottigheid en snel verval en destructie van álles te bouwen… Dus inderdaad Kennedy…en vergeet alle anderen… Misschien een Desantis als runningmate onder Roberts supervisie en dan houdt het wel zo’n beetje op… Tenzij die prachtige dame uit South-Dakota of Del Bigtree en James Corbett en nog zowat types nog verdere politieke ambities hebben…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in