Photo by Jade Koroliuk on Unsplash

De telling van gisteren van Oekraïense slachtoffers in Bakhmut (waar Kiev nog slechts 5% van de stad controleert) was tragisch aangezien de Oekraïners 385 man verloren, waaronder verschillende westerse huurlingen.

Kiev probeert zijn gewonden te evacueren via de “weg des doods” die Bakhmut met Chasiv Yar verbindt en door het platteland dat is veranderd in een “dodenakker”, bericht Pronews.

Het platteland is bezaaid met beschadigde Oekraïense voertuigen van westerse afkomst, waaronder Turkse Kirpi-voertuigen en Amerikaanse M-113’s.

De Russen sloegen meedogenloos toe met thermobarische TOS-1’s bij de westelijke doorgang van Bakhmut, van waaruit ze wisten dat de Oekraïners zouden proberen te ontsnappen naar Chashiv Yar.

#3May⚡🇨🇦🇷🇺🇺🇦Mercenarios #Canadians bite the Dust.
-Kyle #Porter; (27 jaar oud), Calgary stad, provincie Alberta, (#Canada).
-Cole #Zelenko, (21), St. Catharines, Ontario, (#Canada).
-Beiden dienden in “UKRO Foreign Legion.
-Porter, gesneuveld in #Artemovsk.

TOS-1A (Solntsepyok) thermobarische munitie in Artemovsk-Bakhmut verplettert NAVO//
Wagner gaat door met harde en bloedige gevechten met de nazi’s om de westelijke regio Artemovsk te bevrijden…
#ебать4308 #UkraineRussiaWar #Artemovsk #Bahkmut #Kherson #Vugledar #Avdiivka

Wat betreft de Oekraïense tegenaanval in Zaporizja weet nog steeds niemand zeker of het echt een hoofdaanval was of slechts een misleiding of offensieve verkenning.

  Het lot van het Zelensky-regime is bezegeld

Ook in Uglendar en Bakhmut werd een tegenaanval uitgevoerd. De Russen zeggen dat ze alle drie mislukten en Wagner zelfs ruimte gaven om verder op te rukken.

Het probleem met de Oekraïners is dat ze all-in gaan. Als het beruchte tegenoffensief mislukt, zullen ze volkomen machteloos zijn om de Russische aanval het hoofd te bieden.

Morgen zullen mogelijk nieuwe beelden van de gevechten van vandaag opduiken, voornamelijk van de Oekraïense offensieven in #Zaporizhia, #Ugledar en #Bakhmut.

Beide mislukten, en Wagner Group rukte nog verder op na deze poging tot Oekraïense opmars naar de vestingstad.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Colonne Nederlandse YPR-765 pantserwagens van de Oekraïense strijdkrachten door Russische luchtmacht vernietigd (VIDEO)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMoskou voert momenteel massale luchtaanvallen uit op de militaire infrastructuur van het Kiev-regime (Video’s)
Volgend artikelZal de massale chemtrailsvergiftiging van ons hemeloppervlak een Killing Field Effect veroorzaken?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Geen medelijden mee, je vecht ergens als huurling voor veel geld, je dacht volgens de media een makkie lekker Russen killen. Blijkt dat je geen Rus gezien hebt maar alleen thermogranaten om je oren heen. En nu ben je dood met je egoïstische actie?, familie verdrietig achter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in