Screenshot YT

In de nasleep van het vertrek van Tucker Carlson bij Fox News, trok een toespraak die hij hield na de uitzending van zijn laatste show de aandacht op social media.

Tijdens de viering van de 50e verjaardag van de Heritage Foundation op zaterdag, hield Carlson een toespraak over het maatschappelijk moreel verval. Tijdens de toespraak gaf de voormalige Fox News presentator niet aan dat hij het netwerk zou verlaten, schrijft Jack Phillips.

“Je kijkt om je heen en je ziet zoveel mensen breken onder de spanning onder de neerwaartse druk van wat dit ook is dat we doormaken. En je kijkt met minachting en verdriet als je ziet dat mensen die je kent quislings worden. Je ziet ze zich ontpoppen als lafaards. Je ziet ze meegaan in het nieuwe, nieuwe ding dat duidelijk een giftig ding is, een dom ding,” verklaarde hij. “Je weet wel, dingen zeggen waarvan je weet dat ze niet geloven omdat ze hun baan willen behouden. Als er één persoon in deze zaal is die dat niet heeft gezien door George Floyd, COVID en de oorlog in Oekraïne, steek dan je hand op? Oh niemand? Juist. Jullie weten allemaal waar ik het over heb.”

Carlson voegde toe aan het publiek: “En jullie zijn zo teleurgesteld in mensen. Echt waar. En je realiseert je dat het kudde-instinct misschien wel het sterkste instinct is. Ik bedoel, het is misschien sterker dan het honger- en seksinstinct. Het instinct, dat weer inherent is om net als iedereen te zijn en niet uit de groep te worden verstoten, niet te worden gemeden.”

  Dr. Coleman: Wij zijn in de eindfase van de opmars naar "De Grote Reset"; Wij moeten nu winnen of voor altijd verliezen

Zijn toespraak tot de conservatieve organisatie kwam slechts een dag nadat zijn laatste Fox News show was uitgezonden. Tegen het einde van het programma vertelde Carlson zijn kijkers dat hij maandag terug zou komen, waarmee hij suggereerde dat de beslissing om te vertrekken wellicht door Fox was genomen.

“Maar je kijkt rond en je ziet deze mensen en sommigen van hen hebben echt een zware prijs betaald voor het vertellen van de waarheid en ze zijn uit hun groepen verstoten, wat die groepen ook zijn, maar ze doen het,” zei hij later in zijn toespraak. “Hoe dan ook, ik kijk met de grootst mogelijke bewondering naar die mensen,” zei Carlson. “Ik word betaald om dat te doen. Ik word niet gestraft. Iemand kwam naar me toe: ‘Je bent zo dapper.’ Echt waar? Ik ben een talkshowhost.”

“Het is alsof ik geen mening mag hebben die ik wil. Dat is mijn werk. Daarom betalen ze me. Het is niet moedig om de waarheid te vertellen in een kabelnieuws show en als je dat niet doet ben je echt een idioot, je bent echt laf. Je liegt op televisie? Waarom zou je dat doen? Je verdient letterlijk de kost om te zeggen wat je denkt en dat kun je niet eens, alsjeblieft.”

Op maandag gaf Fox News een verklaring uit dat het uit elkaar ging met Carlson, en een andere presentator, Harris Faulkner, zei dat de twee partijen tot een “wederzijdse” overeenkomst kwamen. Carlson heeft geen publieke verklaring over de zaak afgelegd.

  Wat het Bud Light-fiasco onthult over de heersende klasse

Tijdens datzelfde evenement maakte Heritage Foundation voorzitter Kevin Roberts een grap tegen Carlson over het mogelijk verliezen van zijn baan bij Fox News – dagen voor zijn vertrek. Roberts zei dat “als het fout gaat bij Fox News, er altijd een baan voor je is bij Heritage.”

“Je hebt me eerder gered,” lachte Carlson. “We doen dat voor veel mensen, heel graag,” zei Roberts.

Voor zijn vertrek was Carlson de hoogst gewaardeerde Fox News-persoonlijkheid en soms de nummer 1 show in het kabelnieuws. De afgelopen dagen interviewde hij Tesla-oprichter Elon Musk en voormalig president Donald Trump, en zond hij maanden daarvoor nooit eerder vertoonde beelden van 6 januari uit in zijn show.

Maandagavond werd ochtendpresentator Brian Kilmeade aangetrokken voor een nieuwe Fox News show die tijdens Carlson’s oude tijdslot wordt uitgezonden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Tucker Carlson: We “stevenen af op een van de grootste rampen in onze geschiedenis” met Oekraïne-beleid (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTucker Carlson stond op het punt Elite Pedofielen Ring te ontmaskeren voordat hij werd ontslagen
Volgend artikel“Robert Kennedy is een Trojaans paard”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Tucker Carlson heeft net zoals Alex Jones maar ook Joe Rogan een heel goed instinct voor de waarheid. Deze lieden hielpen Amerika en de rest van het vrije westen door sommige van zijn tot nu toe donkerste uren. Inherent aan dit “gutfeeling” is dat je ook af en toe dwaalt in de duisternis. Veel mensen kijken daarnaar. Ik zie vooral de 96% dat ze het bij het juiste eind hebben. Ik ben zelf ook een gevoelsmens en ken het dwalen dus erg goed, maar ik ken ook dat moment dat je raak schiet. Mensen zoals Tucker Carlson houden een toorts der waarheid omhoog, ook als ze zelf worden aangevallen. Ook als ze zelf niet helemaal juist en perfect zijn, gelijk hebben. Neen! Juist als je imperfecties hebt, is het zo ontzettend belangrijk dit te doen. Al deze mannen zijn ontzettend alleen met hun zelf opgelegde taakstelling. Als je iets uit de laatste 10 jaar wilt halen om van te leren dan is het dat verdeel en heers technieken echt werken. Er zou veel meer gedaan moeten worden om bubbels te overbruggen. Samenwerking moet er zijn. Kennisdeling. Dan maar geen exclusieve scoop. En dat is dan gelijk hun manco. Ego en trots zorgt ervoor dat het licht de mensen niet bereikt die het moet bereiken. Deel je show. Deel de spotlight. Steek geen monoloog af, iedere keer maar weer. De onderwerpen zijn er te belangrijk voor. Strijd je alleen? Dan sterf je alleen. En dat hadden ze kunnen weten

  • Eerst de waarheid uit de duisternis trekken
   en aan het lichtbrengen.
   Wat deze ook Echt moge zijn.

   The war is in the
   Aether/ether
   Against powers
   and principalitys.

   De ether is onderanderd hier.
   En alle andere media.

   New age filosophy zoals ik om mij heen in opgroeide ,
   moeders en vrijgevochten geëmancipeerde dames willen het paradijs vieren terwijl we nog in oorlog zitten ,
   claimen dat de gedachte het zal manifesteren.
   We trillen ons naar een hogere frequentie van liefde.
   Liefde is niet wegkijken bij andermans leed ,oogjes toe of handje voor het oog vingertje voor de mond , horen zien zwelgen en weglopen en weglijken voor angst dat is de angst zelf die zich vermomd als liefde en liefdeverklaring egoïsme van het zelf.

   Denk en voel je de vrede in,
   En wegkijken bij oorlog verderop dat is “hun pad” zeggen ze steevast.
   Maar hier floreren we financieel dankzei die banken-oorlog ergens anders en brengt dit mij in causaal verband met parasiteren op anderman ellende.

   Ik draag liever mijn eigen kruis

   Er mot toch echte eerst troep opgeruimd worden op aarde.
   En ookal heeft het “kwaad” zeker een doel , het kan niet mag niet het eind-doel zijn.
   Moeder aarde trekt dat never nooit niet , die gif , chemie , straling , oorlog en parasitisme op haar leven.

   Manifestatie .:
   zoals madam blavatskys new age 1 volk 1 hive-mind gedachte is gewoon communisten corporatie nw0 of derde/vierde neo-nazi rijk

   Manifestatie bestaat niet
   alleen uit de 3 fases
   denken / voelen /uitspreken
   Maar plannen en doen zijn stap vier en vijf die nu door de slaven en slacht-offers
   worden uitgevoerd.

   Hun rijk en geplande rijk is eeuwige slavernij voor een deel van het volk en eeuwig floreren voor een selecte groep.

   Daar werk ik niet aan mee.
   Wil ik niet onder floreren.
   Vrede of “licht” graag , maar wel gehele alles omvattende vrede op de hele planeet met alle betrokkenen.

   Geen regels voor mij , duister
   en geen regels voor een ander , licht.

   sterven doe je altijd alleen.

  • quote-Tucker Carlson heeft net zoals Alex Jones maar ook Joe Rogan een heel goed instinct voor de waarheid–

   Allemaal gecontroleerde oppositie, allemaal vrouwen skeletten……
   Alles is een leugen, wen er maar aan.

  • Robert jensen is een lul emmer en een zakkenvuller. Verkoopt slechte tshirts(logos vallen er af en dunne haar aantrekkende kwaliteit en is op geen demonstratie te bekennen.
   Weer een vrouwen skelet…… alles is een leugen wen er maar aan.

  • @J.R.. Dat rode bandje gaat door bijna alle geloven heen, ook spiritueel, al eeuwen lang. Het staat voor bescherming tegen het kwaad, uitgesproken vloeken en jaloezie van kwaadwillende. Daarbij wel gek inderdaad dat een Christen deze draagt aangezien dit het enige geloof zo’n beetje is die dit juist niet gebruikt.

 2. En wat als Alex jones Tucker carlson en Joe rogan (kom op mensen kijk nou naar t logo van z’n show met illuminati oog) gewoon deel uitmaken van de hele club? Good cop bad cop maar allebei van deep State. Zogenaamd de mensheid verlossen van de deep state met zgn ‘goede mensen’ waardoor de echte (meest verrotte deel van) de deep state als redder op toneel komt. Judasgeiten om de zogenaamd wakkeren alsnog in slaap te laten sussen. Jensen show… oppervlakkig entertainment met stukje waarheid en alsnog mensen in slaap laten sukkelen. Trump Musk white hats q-anon enz allemaal zoethoudertjes zodat mensen alsnog zichzelf afhankelijk opstellen van een ander mens voor de oplossing en zodat ze zelf niets hoeven doen. Zonde, dan loop je alsnog de afgrond in

 3. Met liefde is het net als met geduld. Als je op de bus staat te wachten is geduld een goede zaak; als je iemand ziet verdrinken is het geen goede eigenschap. Liefde is geclaimd door LGBT, pedofilie, en anti=racisme, en heeft betrekking enkel op kinderen. Of kindmensen die er vanuit onze fysieke glamour even klein en kwetsbaar uitzien; nauwelijks in staat om kinderen te krijgen ligt daar juist hun grootste ambitie. Tegenstanders zijn er genoeg, maar troost van hen te ontvangen gaat te ver.

 4. Heeft Fox 690 millioen gekost….. maar ok, als je je wilt conditioneren aan de gevestigde (linkse) orde…….
  Of ze zijn bedreigd, of omgekocht.
  Tucker was het gezicht van Fox.

  In zijn plaats zou ik zelfstandig worden….

 5. Van de eens zo geroemde vrijheid van meningsuiting in het Westen wordt iedere dag meer afgeknabbeld door zeer agressieve extreem-linkse systeem-parasieten. Spreken over sommige zaken is zelfs gewoon taboe en strafbaar geworden.

  • Ja Doordenker-2, Fox News is echt van de linkse kerk, zij liepen al die tijd toch de vrijheidsstrijder Trump te steunen en natuurlijk dan ben je extreem links, ik volgde deze Tucker dan ook niet, not my cup of tea, zelf zegt hij dat hij ook lang heeft meegedaan met dat gelul, nu zal hij wel als zelfstandig journalist een echt eigen geluid gaan kunnen laten horen, met zijn eigen geluid ben ik zeker blij en zie hem zeker als een moedig man, hij staat in ieder geval nog voor iets, daarom ook post ik ook hierop de site terwijl er zeker niet over alles hetzelfde gedacht word en dat hoeft ook niet natuurlijk, vrijheid van expressie, waar heb je dat nog, inderdaad steeds minder, triest en beangstigend tegelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in