Het is nauwelijks te overtreffen in termen van gewetenloosheid: terwijl de Duitse regering meer dan 30 miljard euro per jaar uitgeeft aan vluchtelingenhulp, migranten en dergelijke (of 1 miljard aan de “strijd tegen rechts”), krijgen de slachtoffers en gewonden van de overstromingsramp – die, let wel, op zijn minst een falen van de autoriteiten was, maar waarschijnlijk een geval van willekeur – slechts 400 miljoen euro aan steun. Dat is ongeveer 300 euro (!) per getroffen persoon. Maar dat is niet genoeg: nu worden de burgers die zich in de wederopbouw bevinden ook nog met COVID-19 vaccinatiecampagnes belaagd, bericht unser-mitteleuropa.com.

Vaccinatiebussen arriveren in overstroomde gebieden

Alsof de getroffenen geen andere zorgen aan hun hoofd hebben, stuurt de deelstaatregering van Rijnland-Palts “Corona-vaccinatiebussen” naar de overstroomde gebieden langs de rivier de Ahr, zodat de mensen als het ware tijdens de opruimingswerkzaamheden hun “shot” kunnen krijgen. En zelfs de vrije keuze van vaccins tussen Pfizer en Johnson&Johnson zal de overstromingsslachtoffers “plezieren”.

“We moeten nu oppassen dat we van het management van de ramp geen superverspreidende gebeurtenis maken”, is de cynische redenering van David Freichel van de Corona-communicatiestaf van de staatskanselarij in de deelstaat.

Het is mogelijk dat de staatskanselarij verwijst naar alle lokale en federale politici die tijdens hun PR-bezoeken aan de crisisgebieden aan hun eigen Corona-maatregelen en -richtlijnen schijt hadden. Merkel en haar politieke collega’s hielden niet de minimale afstand en droegen geen mondkapjes:

In plaats daarvan kan de burger in nood zich nogmaals laten vermanen en instrueren niet af te wijken van de Corona-maatregelen, zelfs niet in een crisissituatie.

  Zweedse deskundigen zijn verbaasd: Sterke daling van het aantal kinderen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Globale tijdbom” – Eerste geval van postmortaal onderzoek van tegen SARS-CoV-2 gevaccineerde patiënt; “viraal RNA aangetroffen in elk orgaan van het lichaam”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSteeds meer sterfgevallen: bijwerkingen van COVID-19 vaccins [VigiAccess gegevensanalyse]
Volgend artikelPublic Health Scotland: 5.522 Schotten binnen 28 dagen na het krijgen van een COVID-19 injectie overleden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Zeker geen fysieke oplossing zoeken, dat zou een einde maken aan deze politieke smeerlapperij, en dat willen we absoluut niet !

 2. nog een leuke binnekomer…Engelse infrastructuur brokkeld af door Corona app. Blijkbaar krijgen mensen opdracht via app om in zelf quarantaine te gaan en dus te stoppen met werken……

  https://www.thesun.co.uk/news/15658619/key-workers-self-isolation-pingdemic/

  In deze wereld van volgzame idioten en schapen is het steeds aanlokkelijkker om de wereldbevolking van 8 miljard naar 500 miljoen te brengen. Het aantal randdebielen is enorm, gisteren Dansen met Janssen, vandaag Sjansen met Janssen en morgen janken met Janssen….omdat er ineens een tweede vagina of penis groeit onder de oksel, of omdat lichaamsfuncties acuut stoppen…..of omdat het mobiele netwerk pijn geeft.

  Over 5 G is veel geschreven, maar je kon het zien aankomen, een minister had het al gezegd, het is ideaal om de bevolking te controleren en te beheersen. Met die GRafi stof kun je dus beter de radio ontvangen. Mensen lachenom anderen als die zich zorgen maken, maar heeft iemand wel eens gerealiseerd dat de hele basis van het zenden van geluid en beeld is gebaseerd op stroom door een geslepen kristal sturen…..dat iedere computer en ieder mobieltje een stukje kristal heeft om alle informatie op te slaan. De basis van het telecommunicatie netwerk is kristal, quarts of steen, wat je wil.
  Vroeger lachte ik om mensen die stenen in de tuin legden bij planten of om op te laden, maar het zou wel eens niet zo stom kunnen zijn…..er is meer dan we weten. Een tomaat uit ene kas smaakt en is niet hetzelfde als een uit de volle grond. Er mist iets….een kind ontstaan uit geweld is geen levensgenieter, een kind gemaakt uit liefde is een ander soort mens. Energie die je meekrijgt als zaad en eicel elkaar ontmoeten, de basis van leven….gekloonde schapen en kindjes uit een Petrie schaaltje zijn anders en missen iets ongrijpbaars, hebben vaak zwakten omdat ergens een energie niet is meegekomen. Onzin, yep, altijd ook gedacht, maar bij de Kelten werden sommige zaken enkel gedaan bij volle maan en als deze op het hoogste punt stond….Eb en vloed zijn ook bepaald door de maan….

  5G en inspuitingen is een dodelijke cocktail en kan selectief worden toegepast. Is 5 G dan zo gevaarlijk? Een magnetron verwarmd van binnen uit een voorwerp door trillingen, geluidsgolven. Daarvoor word Beryl gebruikt, het meest giftige ding in je magnetron, je kan met een Beryl deel uit magnetron een vol restaurant uitroeien. De stof is dus giftig en kan ook nog eens water zo warm maken dat het kapot gaat. 5G is op top vermogen precies hetzelfde. Een enorm snelle trilling die signalen stuurt, golven uitzend. En daarmee een wapen is. Kleine dieren en insecten en sommige mensen ondervinden op dit moment al hinder van de 4G, 5G, vele malen sneller dan 4G, mag niet eens worden genoemd door de pers.

  Het is straks slechts wachten op iemand of iets dat ergens een 5G mast hackt en op volle sterkte zet. En dan nog zal ontkend worden dat 5G de oorzaak was….Het is pure macht.

  Nog een leuke binnenkomer: het P2000 systeem van de nooddiensten activeerd latente aanwezigheid van Leukco cellen. In Jip en Janneke taal, als je het in je genen heb activeerd P2000 je Leukemie gen. Zal nooit worden toegegeven….fijn voor je kids ook…

  Er is Chroom 5 of 6 geweest waar defensie personeel ziek van werd, Mycoplasma Fermethans incognitus bij de Bijlmerramp wat mensen hun leven met , giftige speeltoestellen waarbij het 25 jaar na ontdekking duurde voordat er een verbod kwam, landmijnen die spontaan ontploften, medische experimenten op kinderen in ziekenhuizen, en steeds word alles ge doofpot. De lijst is heel erg lang, en typisch is dat wie voor die overheid werkt ook gewoon mag sterven of wegrotten vanwege bewust geheim gehouden en niet gecorrigeerde fouten van de leiding….Als je regering op regering hebt die de eigen bevolking laat barsten en bedriegt en liever de burgers en hun kinderen kapot ziet gaan dan bij de politieke carrieres van sommigen / eigen mensen (beesten) een vraagteken te zetten, wat heb je dan?

  In elk geval geen vertrouwen meer in die en de opvolgende regeringen met dezelfde leugenaars en criminelen aan de leiding.

  Tijd voor een grote reset in de politiek, laten we in Den Haag beginnen. Touw mee, en de hooivork.

  Een leven, en nooit als slaaf. Liever dood met het zwaard in de hand dan smekend om nog een spuitje.

  Laten we kiezen voor het leven, in elk geval dat van onszelf en onze naasten.

  Duchesne.

 3. Zie die twee halve garen staan voor die bus!
  Volslagen van lotje getikt.
  Inderdaad, het “vaccin” tast de hersencellen aan, dat is duidelijk te zien aan dit soort ‘slachtofferhulp’. Ik mijd Duitsland al jaren als de pest, als je daar een ongeluk krijgt is het eerste wat ze doen een gifspuit in je lichaam rammen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in