Volgens de meest recente statistieken die afgelopen vrijdag door de CDC zijn vrijgegeven, heeft hun Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) nu twee keer zoveel Amerikaanse sterfgevallen geregistreerd na de niet-FDA goedgekeurde experimentele COVID-19 injecties in de afgelopen 8 maanden, dan sterfgevallen die zijn geregistreerd na ALLE door de FDA goedgekeurde vaccins in de afgelopen 30 jaar, bericht Medicalkidnap.com.

Ondanks deze door de Amerikaanse regering CDC geverifieerde feiten van de betreffende experimentele COVID-19 injecties, blijft men ze niet alleen toedienen, maar dringt men er nu ook op aan om ze verplicht te stellen als een vereiste voor tewerkstelling in zowel de overheids- als de particuliere sector.

En tot nu toe lijkt het erop dat de meerderheid van het Amerikaanse publiek bereid is om mee te doen aan wat alleen maar kan worden bestempeld als massale genocide.

Zoals reeds vorige week werd vermeld, is Israël nu van plan een derde injectie met de Pfizer injecties te geven aan diegenen die al twee keer zijn geïnjecteerd en het overleefd hebben, waarbij eerst de senioren aan de beurt komen, en we kunnen binnenkort zeker dezelfde uitrol ook hier in de VS verwachten.

De 30 juli datagegevens in VAERS, waarvan iedereen erkent dat het niet de volledige gegevens zijn van sterfgevallen en verwondingen na COVID-19 injecties, onthult 11.940 sterfgevallen en 618.648 verwondingen onder 518.770 gevallen, waaronder 12.808 blijvende handicaps, 65.272 bezoeken aan de spoedeisende hulp, 40.873 ziekenhuisopnames, en 11.198 levensbedreigende verwondingen.

Bron

Er zijn ook 1.175 voortijdige sterfgevallen van ongeboren kinderen na COVID-19 injecties bij zwangere vrouwen. (Bron.)

  Shitstorm tegen de film "Cuties" die kinderen seksualiseert - nu eisen leden van het Congres dat er actie wordt ondernomen tegen Netflix

Dit moet wel de meest gecensureerde informatie zijn in de V.S. op dit ogenblik, ook al is ze gebaseerd op de eigen gegevens en het eigen rapporteringssysteem van de Amerikaanse regering.

Wanneer men het CDC met deze statistieken confronteert, antwoordt het dat deze rapporten geen oorzakelijk verband aantonen. Zij willen iedereen doen geloven dat al deze sterfgevallen en verwondingen na de COVID-19 injecties gewoon “toevalligheden” zijn.

“Meldingen van ongewenste voorvallen aan VAERS na vaccinatie, inclusief sterfgevallen, betekenen niet noodzakelijk dat een vaccin een gezondheidsprobleem heeft veroorzaakt. Een onderzoek van de beschikbare klinische informatie, met inbegrip van overlijdensakten, autopsie, en medische dossiers, heeft geen oorzakelijk verband aangetoond met COVID-19 vaccins.” (Bron.)

Echter, als u zoekt naar sterfgevallen als gevolg van alle door de FDA goedgekeurde vaccins gedurende de 30 jaar voorafgaand aan de noodtoestemming voor het gebruik van de COVID-19 injecties, zult u zien dat er nu ongeveer twee keer zoveel sterfgevallen zijn als gevolg van de COVID-19 injecties in vergelijking met sterfgevallen als gevolg van ALLE vaccins gedurende de afgelopen 30 JAAR.

Bron

Reken maar uit mensen. Controleer de feiten van de CDC gegevens.

De COVID-19 injecties kregen in begin december 2020 voor het eerst toestemming voor noodgebruik. Dus de geregistreerde sterfgevallen op 23 juli 2021 na deze injecties is 11.940, in minder dan 8 maanden.

Maar laten we het afronden op 8 maanden, wat zou neerkomen op een gemiddelde van 1.492 sterfgevallen per maand.

Van 1/1/1991 tot 11/10/2020 waren er 6.068 sterfgevallen in 359 maanden, wat neerkomt op een gemiddelde van 17 sterfgevallen per maand na door de FDA goedgekeurde vaccins.

  Naleving is stom: 3,8 miljoen volledig gevaccineerde Oostenrijkers staan op het punt als ongevaccineerd te worden beschouwd en hun vrijheden te verliezen

Dat is een toename van 8676% van het aantal geregistreerde sterfgevallen na de COVID-19 injecties, vergeleken met sterfgevallen na alle eerdere door de FDA goedgekeurde vaccins.

Wat zijn de statistische kansen dat dit allemaal “toevalligheden” zijn?

Vrijwel NUL. De CDC liegt tegen u. Zij dienen de farmaceutische bedrijven, niet het Amerikaanse volk, en hoe eerder u dat doorheeft, hoe beter, want uw leven staat op het spel, en uw leven is betekenisloos voor hen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

33-Jarige “volledig gevaccineerde” man drijft de spot met “anti-vaxxers” en noemt hen “idioten” en “debielen” – binnen 3 maanden dood na zijn experimentele inentingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFactcheck – Wat zijn de risico’s van de COVID-19 injectie?
Volgend artikelWreedheid in uniform: man overlijdt na politieoptreden – geweld tegen vreedzame mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ik blijf telkens weer alles bij wat ik lees het werkelijk niet te geloven vinden dat ze, ondanks enorme lijsten met slachtoffers, gewoon blijven doorgaan.
    En het ook nog blijven pushen om er vooral een gif prik te halen.
    Ik dacht dat ze bij die varkensgriep prik er al mee ophielden toen er 25 doden vielen.
    Hier hebben we het over 10.000den doden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in