Een voorbijganger in een stad in Australië legde het moment vast waarop een man twee politieagentes in elkaar sloeg die hem benaderden om zijn aandacht te vragen in een poging om de strenge lockdown van het land te handhaven, schrijft Thebl.com.

In Bankstown, een stad in New South Wales, 16 kilometer van Sydney, nam een ongeïdentificeerde man met zijn mobiele telefoon vanuit een auto een incident op van een man die midden op de weg stond en plotseling twee politieagentes aanviel die op hem af waren gekomen. Hij gaf een politieagente een knietje in het gezicht, terwijl haar collega, die eerder al een paar klappen van dezelfde man had gekregen, via de radio om hulp riep.

Uiteindelijk stapte de tweede agente moedig op de man af en gaf hem een schok met haar tasergeweer. Op dat moment hoort men de man gillen, maar staat onmiddellijk op om weg te rennen.

Volgens de Daily Mail gebruikte de politie de beveiligingscamera’s in de straat om de man te volgen tot ze hem lokaliseerden.

Op het politiebureau sloeg hij een derde agent in elkaar. Alle drie de agenten belandden gewond in het ziekenhuis.

De politie beschuldigt de 43-jarige man van het schenden van de quarantaine en het mishandelen van politieagenten.

Volgens politiebronnen stond de man midden op straat en werd hij bijna aangereden door een bus. Toen de twee politieagentes van in de 30 hem benaderden om hem te vragen opzij te gaan, viel hij hen aan.

  17.000 artsen en wetenschappers eisen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de georkestreerde COVID-pandemie aansprakelijk worden gesteld

Mensen in de buurt naderden om de politie te helpen, en de persoon vluchtte naar een treinstation.

“De man sloeg en schopte naar verluidt beide agenten, die pepperspray gebruikten in een poging hem te bedwingen, voordat hij het gebied uit rende en op een trein stapte,” zei de NSW-politie in een verklaring.

Detective Superintendent Todd Cunningham prees de agenten voor het werken in de gemeenschap “in moeilijke omstandigheden, vooral rond COVID.

“We verwachten dit niet als ze naar hun werk komen, vooral niet in zulke moeilijke omstandigheden als iedereen thuis is geweest,” legde de rechercheur uit. “De agenten zijn elke dag naar hun werk gekomen, waarbij ze hun eigen gezinnen in gevaar brengen als ze naar huis gaan, en ze zouden dit niet hoeven te verdragen.”

Interessant is dat de gebruiker die de video van het incident heeft geüpload dezelfde dag een andere video heeft gepost waarop te zien is hoe twee politieagenten in dezelfde stad een man proberen te arresteren, maar er niet in slagen hem te stoppen; hij rende weg terwijl de agenten gewoon toekeken hoe hij ontsnapte.

Strikte lockdown in Australië

Australië beleeft de 12e week van strenge quarantaine. Mensen mogen hun huis niet verlaten zonder ‘redelijke reden’, dus mensen kunnen worden gearresteerd als ze zonder goed excuus in het openbaar rondlopen.

De maatregelen van de regering Scott Morrison maken deel uit van de “zero Covid”-strategie ter bestrijding van de Delta-stam van het coronavirus, dat naar verluidt zeer besmettelijk is.

De quarantaine heeft de infecties echter niet kunnen voorkomen, en de strategie is nu om 70 procent van de bevolking gevaccineerd te krijgen, legt Daily Mail uit.

  Wreed en schokkend - Agenten in Londen gebruiken aanvalshonden tegen betogers die tegen vaccinpaspoorten zijn

Wat zijn de restricties in de omgeving van Sydney?

Het is iedereen verboden het huis te verlaten, behalve voor “essentiële redenen,” zoals het kopen van voedsel, naar medische afspraken gaan, of het uitvoeren van essentiële formaliteiten.

Wie voor essentiële zaken naar buiten gaat, moet dat binnen de bebouwde kom doen en een bewijs van adres bij zich hebben.

Het dragen van gezichtsmaskers is zowel binnen als buiten verplicht.

Sporten mag alleen of met z’n tweeën worden gedaan.

Volledig gevaccineerde personen mogen met maximaal vijf personen “socialiseren”, maar moeten een bewijs van vaccinatie kunnen tonen.

Scholen en kantoren moeten gesloten blijven, en restaurants werken alleen onder de ‘bezorgmodus’.

Volgens een verslag van Al Jazeera is de regering sinds medio augustus van dit jaar begonnen met het “ter plekke” opleggen van boetes van 3700 dollar aan degenen die op de openbare weg worden aangetroffen en de quarantaine overtreden.

Daarnaast heeft zij ook boetes van $2200 ingevoerd voor degenen die regionale lijnen overschrijden, d.w.z. hun steden verlaten zonder een officiële vergunning.

“De boetes behoren tot de hoogste die ik ooit heb gezien en we gaan ze vanaf vandaag uitschrijven”, aldus Mick Fuller, politiecommissaris in New South Wales. “De mensen die de bevelen omzeilden en met hun gezin op vakantie gingen naar een ander omderkomen, dat is voorbij.”

New South Wales is de dichtstbevolkte staat van Australië, met een bevolking van meer dan 8 miljoen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

57-jarige man bespot “anti-vaxxers” – DOOD zeven dagen na Johnson & Johnson injectieVolg Frontnieuws op Telegram

  Wat de Covid-vaccin hype niet vermeldt
Vorig artikel“Onze soort wordt genetisch gemodificeerd”: Wat is er gebeurd in 2020-21 – De “Pandemie”
Volgend artikelReiner Fuellmich heeft bewijs dat de elites de pandemie aanwakkeren om de bevolking te verminderen en de economische ineenstorting te maskeren die zij zelf hebben veroorzaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

 2. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

  • Ja is ook een manier, op facebook worden er erger dingen gezegd, dat mensen hier zaken zeggen die bv aanstootgevend kunnen zijn, lijkt mij eerder normaal, door het feit wat je op Frontnieuws allemaal kan lezen, zien, mensen zijn kwaad, worden kwaad, het is als een uitlaatklep, er is nog altijd een verschil als je iets zegt of effectief iets zou doen, dat het bepaalde mensen zou kunnen aanzetten, ja dan kan je beter niks meer schrijven, lezen, zeggen, of wat dan ook, de msm niet meer volgen, waar is dan de hele opzet van jullie informatie, het komt op mij over van, hou maar braaf je mond, als het een vluchteling is staat iedereen maar te kijken en mag je niks doen, wat dat mag dan weer niet, ik ga jullie voor zijn, jullie willen natuurlijk niet een informatie kanaal zijn die geweld promoot. Lees gewoon zelf eens de commentaren van mensen, of je daar dan al of niet bepaalde woorden zou gebruiken, daar kan je over blijven praten.
   inderdaad een revolutie, jullie schrijven het zelf, daar zou ik ook door kunnen aangezet worden, gesuggereerd worden om actie te ondernemen, het woord revolutie doet mij denken aan de Franse revolutie, daar zijn heel veel doden gevallen, dus jullie wikken en wegen jullie commentaar ook niet echt, lijkt me normaal dat mensen bepaalde woorden gebruiken, omdat mensen heel kwaad zijn, maar dan ook heel kwaad, wees dan ook transparant Frontnieuws, fijne vaccinvrije dag gewenst.

 3. Burgers en zelfs bejaarden worden neergeknuppeld door agenten.
  Zoveel filmpjes hiervan gezien op internet.
  Het maakte mij ook woedend hoeveel extreem geweld agenten gebruiken tegen hun eigen bevolking, sinds covid aanwezig is.
  Ik snap dus heel goed deze woedeuitbarsting van de man in het filmpje!

 4. Nooit gedacht dat ik hiervoor stond te juichen maar here we are. Lekker dit. Zou graag zien dat een stad wint van het lokale korps daar. En dan een mooi volksfeest. Zonder doden, gewoon de stad uit drijven. Over the county limit. Ik zie dit sowieso al voor me in m’n dromen. Hele films kun je er van maken.

 5. Ik begrijp niet waarom agenten de bevolking onderdrukken? Terwijl agenten zelf in hun vrije tijd ook burger zijn die ook kapot gaan aan die geestgestoorde lockdowns ingesteld door een zieke elite die zelf in kapitale villa’s wonen met een ruim park eromheen. De bevolking met een inkomen onder de 100.000 moet zwaar bloeden. De sadisten met de top posities en top inkomens blijven doorfeesten.
  Als ik agent was dan legde ik de lockdown instructies totaal naast mij neer.

  • Kijk maar eens door de geschiedenis heen, die trouwens ook door de elites, de winnaars geschreven wordt, het zijn voornamelijk de arme sukkels die opgeruimd worden. Vooral hen die jammeren dat ze voortdurend slachtoffer van de geschiedenis zijn zijn degenen die achter de schermen de meest stiekeme en achterbakse streken uithalen. Een mooi voorbeeld daarvan is de aanval op de USS Liberty, 9 11 en de Covid-19 hoax !

  • De Rothschilds zouden een vermogen van meer dan 500 triljoen hebben, ze zijn actief in bijna alle banken, enkel 3 niet, Iran, Noord-Korea en Cuba, als je het fortuin van de Rothschilds zou verdelen onder 7 miljard mensen zou elke mens een bedrag van 71000 dollar kunnen ontvangen, tel maar uit.
   Ze zijn actief in de goudhandel, diamant handel, nog maar te zwijgen van de rampen waar zij ook in betrokken zijn, wat heel frapant is, tijdens de 2de wereldoorlog zijn ze alles kwijt geraakt door Hitler.
   Ze bezitten de grootste en duurste kunstcollectie ter wereld, je houd het niet voor mogelijk, zo een mega fortuin bouw je niet op een normale manier op, de hypotheek die mensen op hun huis hebben, ze hebben patenten, die niemand heeft, en als er toch zijn die er hebben, zorgen zij er wel voor dat zij de enige gaan zijn, hoe, moet je niet lang over nadenken.

   • Inderdaad niet te lang over nadenken. Deze mensen moeten gewoon weg. Hun rijkdom is absurd. Ze zitten ook achter het creëren van deze covid hoax en het holocaust verhaal. Ze hebben zelf het financiële stelsel ontworpen waardoor ze zo rijk blijven. Geen hypotheekplicht meer. Banken worden geen eigenaar van de woning meer bij het niet tijdig aflossen van een lening voor de woning. Banken zijn dienstverleners. Mensen zouden veel sneller een stukje eigendom in de vorm van een woning moeten kunnen krijgen en zouden maar één woning mogen hebben. Geen gespeculeer meer met woningen. Geen successieplicht meer voor de mensen die hun woning aan een kind schenken. Geen vermogensbelasting meer over je woning. Als mensen hun baan kwijtraken houden ze hun huis. Niet meer die onzekerheid dat je je dak boven je hoofd kwijt raakt. De overheid of wie dan ook blijft van je woning af ! De Rothschilds zullen dit niet zo leuk vinden en liggen we daar wakker van, nee toch ! Onze onzekerheid houdt op hun zekerheid te zijn !

 6. Als ik zie hoe de politie in Australie te werk gaat… konden ze van mij de T*r**g krijgen.
  Zoek het lekker zelf uit ik ging ze echt niet helpen.

 7. Kijk maar eens in de DDR en verder oost-europa! Gewoon volhouden en op een gegeven moment, sluiten politie en leger zich bij het volk aan, zie Romenia maar, waar afrekenden met hun tiran! Tegen de massa kan men niet op!

 8. Twee agenten die zichzelf niet kunnen verdedigen? Mmmmhh.
  Kun je zien dat ze “alleen” niks voorstellen, en altijd met vele, en zwaar bewapend komen.

  • Daarom zorgen ze ook altijd dat ze in de meerderheid zijn. Zo werkt het ook in het groot. De VS valt toch ook geen landen aan die zelf ook atoomwapens hebben. Het zijn toch ook altijd de grote brede, bully’s die een schriemke jennen, sarren en uitdagen en zich superieur wanen omdat ze er vanuit gaan dat ze ‘em toch wel kunnen’ hebben. Strijd is veel list en bedrog. Lok je vijand in de val en hak hem in de pan !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in