Uit Duitse gegevens van Bestattungen.de (Begrafenissen.de) blijkt dat er veel meer mensen sterven door koud winterweer dan door warm zomerweer.

De laatste tijd is er in Duitsland een gecoördineerde desinformatiecampagne geweest door beleidsmakers en de media, allemaal bedoeld om mensen te laten geloven dat zomerhitte de echte moordenaar is. En dus moeten regeringen tijdens hittegolven de noodtoestand afkondigen en beperkingen opleggen, wat het afgelasten van grote openluchtevenementen zoals festivals en sportwedstrijden, rijverboden en lockdowns met zich mee kan brengen, schrijft P Gosselin.

Het gaat allemaal om het redden van duizenden levens en het waarborgen van uw veiligheid, beweren ze (ten onrechte)! En vergeet niet dat de gemiddelde zomertemperatuur in Duitsland onder een relatief koele 20°C ligt.

Al die aandacht voor de gevaren van zomerse warmte lijkt vreemd, vooral omdat de meesten van ons het meest naar dit seizoen uitkijken en de verschrikkelijke lange winters duchten, een tijd waarin mensen gedwongen worden om zoveel tijd binnen door te brengen.

Winter doodt, zomer redt levens

Vandaag kwam ik een rapport tegen van Bestattungen.de (Funerals.de), een site die natuurlijk bekend is met de zaken en statistieken van sterven. Het is duidelijk dat koude wintertemperaturen veel gevaarlijker zijn dan warme zomertemperaturen, volgens hun gegevens:

Afbeelding: Besttatungen.de (vertaald in het Engels).

Zoals de grafiek laat zien, ligt het sterftecijfer 9,7% boven het gemiddelde in het holst van de winter, februari, en 7,1% onder het gemiddelde vlak nadat Duitsers zijn blootgesteld aan 3 zomermaanden van tegenwoordig “dodelijke hitte”. In feite begint al het dodelijk lijden pas te eindigen als de temperaturen eindelijk opwarmen in april. Natuurlijk is het rapport niet zo recent, maar we kunnen er zeker van zijn dat het sterftegedrag niet veel veranderd is.

  WIJ EERST: De meeste "voedselterugroepacties" tijdens de pandemie zijn eigenlijk voedingsmiddelen die omgeleid worden naar opslagbunkers van de regering voor de rijken en de "elite"

De gegevens suggereren ook hoe cruciaal vitamine D is

De gegevens wijzen ook op de kracht van vitamine D. Met een volle tank van deze cruciale voedingsstof zijn mensen tot ver in de herfst veel beter bestand tegen infecties en ziekten. Tegen het midden van de winter, wanneer de vitamine D-spiegels uitgeput raken, worden veel meer mensen vatbaar voor ziekten, zeggen veel deskundigen. Daarom adviseerden zo velen om vitamine D te nemen tijdens de COVID “pandemie”.

De volgende tabel toont de rangschikking, van de meest dodelijke maand naar de minst dodelijke maand:

Bron: Bestattungen.de

De zomer redt levens

Nogmaals, de bittere koude maanden januari en februari zijn de echte moordenaars, terwijl de zomermaanden de echte levensredders zijn. Het is absoluut idioot van beleidsmakers om gefocust en geobsedeerd te zijn op hitteplannen voor de zomer. Het enige hitteplan dat mensen nodig hebben is: ga naar buiten, trek uw kleren uit en geniet van het warme weer! Schaduw en koud water is alles wat u nodig hebt om af te koelen.

Volgens Bestattungen.de:

De Duitse weerdienst ziet weergerelateerde factoren als de belangrijkste redenen voor het verschil in sterfterisico. Vochtige, koude lucht verhoogt het risico op verergering van bestaande ziekten. Vooral aandoeningen van de luchtwegen kunnen ernstiger worden in de wintermaanden. Hartaanvallen kunnen ook worden uitgelokt door het weer.”

Andere factoren zijn ook psychologische aspecten en het gebrek aan daglicht en de daarmee gepaard gaande “winterdepressie” verhoogde melatonine en verminderde serotonine.

We hebben een “stom-beleid-beschermingsplan” nodig

We moeten onszelf en de beleidsmakers echt de vraag stellen: waarom wordt verwarmingsbrandstof zo duur gemaakt terwijl we weten dat het veel meer levens zou redden? Stom overheidsbeleid is wat mensen doodt, en niet de levensreddende Duitse zomers.

  Heeft COVID Paniek een massapsychose veroorzaakt?

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Radicale droogte veroorzaakt door militaire weerwapensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederlandse burgers organiseren patrouilles met app-tracking en arresteren migranten (Video)
Volgend artikelHet Mondiale Zuiden staat op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Het bloed in de Aderen worden te stroperig
  Gevolg Hart kan niet opbrengen die door te laten circuleren
  Hartklep raakt defect
  Leid tot de dood
  Om te voorkomen
  Geeft acht op deze
  Neemt geen Onschuldig vermoorde wezens en hun vetten ter tong streling als voedsel
  Dat is geen Diermensen voer zo ook allerlei andere Onnodige vetten Zurigheden en Zoetigheden
  Men hoort voor zichzelf uit te zoeken waar in welk rijtje het Dier genaamd mens in thuis hoort
  Omnivoren , Herbivoren of Carnivoren

  Kleed Uzelf Warm aan
  Beweeg minimaal

  Let wel dit geld voor de Winter periode het meest

  Elke beweging te veel is funest
  Dus zogenaamde Gym & allerlei andere sport scholen is uit den boze
  Blijft ver weg van Chemicali vergift Mengers Ziekenhuizen allerlei Chemi Doktoren
  Chemi betekend vergift
  Ongeschikt voor de Dieren genaamd mensen en hun lichamen
  Alstublieft knoop deze laatste goed in de oren
  Klaus Schwabberlapp heeft deze term medisch laten invoeren veranderen om de gehele mensheid drastisch te zuiveren
  Helaas op een verkeerde manier
  Want de mensheid bij brengen
  Alleen dan te neuken
  Pas na het trouwen anders verboden
  En trouwen mag pas als men zowel jongen als meisje 27 jaren jong zijn maximaal 2 kinderen per gezin
  Mag maar èèn maal trouwen
  Uiterste kind krijg leeftijd 32 jaren voor echtpaar
  Daarna verboden
  Dit zou veel minder pijn en frustratie teweeg brengen
  Veel beter acceptabel zijn door iedereen
  Om de bevolkingsgroei een rem te zetten

  Dank U

  • Aanvulling
   Wilt U vitamine D aanvullen
   Ga dan minimaal gekleed even een Half uurtje elke dag een wandelingetje in de buitenlucht Zon of geen Zon maken
   Dat zal U de Dag door helpen

   • Zeker Ringo, heerlijk wandelen als de resten van de chemtrails op iedereen alsook op de akkers met (biologische) groenten en fruitbomen op iedereen en alles neerdalen.
    Soms vergeten we dat dat ook aan de hand is en we daar allemaal mee te maken hebben en moet je van de kwaden de minst kwade kiezen.
    Bekend is dat groente en fruit even laten staan in water met natrium bicarbonaat de opgedane gifstoffen kan verminderen. Een goed waterfilter helpt ook om minder gifstoffen binnen te krijgen.
    Wat er niet inkomt, hoeft er ook niet uit.

    • lien augustus 12, 2023 at 17:27

     Hamer, spijker kop, raak.

     Onbespoten groenten, ja chemtrails bevatten een brouwsel van barium, glasvezel met nano aluminium (bekend als CHAFF), radioactief thorium, cadmium, chromium, nikkel, sporen van schimmels, ethyleen dibromide en polymeervezels. Barium is net zo giftig als arsenicum en werkt op het hart. Aluminium is schadelijk voor de hersenen.

 2. In welk seizoen vinden de meeste geboortes plaats?
  Waar en in welk seizoen reizen de overledenen de nieuwkomers tegemoet? En elkaar groeten.
  Hier wordt het woord redden gebruikt!?
  We moeten meer mensen redden.
  Mijn oma van vaders kant overleed in januari 1959 , mijn opa sprak toen uit, nu mijn vrouw dood is wil ik ook niet langer leven en voegde de daad bij het woord en overleed 2 dagen later. Ze werden op dezelfde begraafdag begraven en het was berekoud.
  Wij mensen leven in een tijd die verdoofd is, we zijn weggeraakt bij onszelf en we weten daardoor niet meer hoe we moeten sterven.
  De frase van de Nederlandse schrijver, ben zijn naam kwijt, luidt; ‘sterven is niet moeilijk, iedereen kan het’.
  Nou ik denk dat de meerheid in de aanloop naar zijn of haar dood nog ernstig hard moet leren om hoe dood te gaan.
  Gewoon omdat ze tijdens het leven zich niet bezig hebben gehouden met het het leven na het leven. Zich niet de vraag hebben gesteld; hoe zou het ‘ daar’ zijn in de hemel, na mijn fysieke dood.
  Het vergemakkelijkt zo ongelooflijk veel het overgaan.
  In het gewone aardse leven sterf je aan de dingen die zich voor doen, hoe vaak was je in een levenssituatie die eindigde en jij je leven moest herzien, herijken?
  Dat is sterven ad dingen!
  En achteraf had je het niet willen missen omdat het zoveel nieuws gebracht heeft. Nieuwe levenswegen.

 3. Ringo, dat wat je zegt over op een humane manier de bevolkingsgroei terugbrengen maar wat niet gedaan is zet de slechtheid
  nog in een extra licht.
  Ik heb dat vaak gedacht en ook dat daar vanaf de zestiger jaren mee gestart had moeten worden. Eerder eigenlijk. Wel wereldwijd. Mooi dat ik dit nu lees. De eerste keer dat ik dit idee geschreven zie.
  Ben afkomstig uit een katholiek milieu en ik heb meer dan tachtig volle neven en nichten.
  Zo’ n beetje de rijstkorrel die zich vermeerdert.
  Maar goed, misschien is over deze oplossing wel degelijk nagedacht maar het als een onmogelijkheid naar de eeuwigheid verwezen.

  • Geen nood, de Wef is bezig wat aan de overbevolking te doen. U staat ook op de lijst van de overbodigen, maar misschien dat er nog iemand van de tachtig nichten en neven overblijft….

  • China heeft het gedaan maar toen met 1 kind per echtpaar
   Hierbij hebben die chinezen bij geboorte van een dochter dat kind vermoord
   Wat heel funest was
   Balans verstoring
   India is diezelfde wetsvoorstel plan aan het maken
   Gaat spoedig ingevoerd worden
   Per gezin maximaal 2 kinderen geen moord partijen

    • Dat land is van Nature al bekend om geweldloosheid
     Weet U Maha Atma Gandi nog te herinneren ?
     Die de Indiers als schild gebruikte
     Ze laten hunzelf door onbenullen vermoorden
     Dan dat ze ertegen gaan verzetten
     Dat heet en is nou geweldloos opstellen
     Vredig en geweldloos in opstand

      • Beste Mensen

       Jazeker
       Die crimineel Gandhi
       Die Hielenlikker van Negativiteiten
       Handelende in opdracht van de Negatieve entiteiten

       En ook gelijk
       Geen Wet zonder geweld

       Die zijn er in principe ook niet nodig
       Als alles en iedereen aan elkaar gelijk zijn
       Om elkaar geven
       Mensen lezen de Bijbel niet of niet op de manier zoals het hoort
       Open mindid
       Het Paradijs op Aarde is daar waar geen Regels en Wetten nodig zijn om Harmonieus met elkander te kunnen leven
       Dat Was en is het dat resort het kloppend Hart van Mama Aarde van BHARATH
       Of wat ervan is overgebleven onder de naam India
       India is geen Bharath maar het Kloppend Hart van Mama Aarde genaamd Bharath
       Als die kloppende Hart ophoud te bestaan
       Dan valt de Aarde in brokstukken uitelkaar
       Zie animatie Avatar Kinderfilm als kinder tekenfilm The Avatar
       Is een mooi uitleg gegeven
       Hoop dat het word begrepen

       Dank U

 4. Bill Gates en zijn überbazen willen, brenge het op, wat het opbrengt (variant op koste wat het kost), zo veel mogelijk mensen vermoorden – door medicijnen of door afdekken van zonlicht.

 5. En ondertussen worden de zwangeren naar de slachtbank gebracht. Lees artikel eens goed : door onderzoek uit andere landen (dus geen cijfers uit Nederland zelf) blijkt dat meer zwangere vrouwen dan niet zwangeren griep krijgen. Levensgevaarlijk voor ongeboren kind dus hup de spuit erin… maar wat zijn de cijfers? 11.000 vrouwen per jaar griep (naar schatting…), waarvan 45 ziekenhuisopname waarvan 1 op IC. Maar 45?!?! En dat is zowel zwanger als niet zwanger. Waar hebben we t over?!?! Das nix! En dan zou t kind hoog risico lopen?! BS!! En dan nog even niet gesproken of t de ‘gewone’ prik is of een gezellige combi met modRNA. Tis in ieder geval gratis… Je wordt hier zo moe van hè… https://www.telegraaf.nl/financieel/1762139535/zwangere-vrouwen-kunnen-gratis-griepprik-halen-op-consultatiebureau

  • Beste Mensen

   Met andere woorden vrouwen die Zwanger zijn krijgen gedwongen gratis Euthanasie
   Dat is mooi …

   Gezegde
   Twee vliegen met een vliegenmepper klap
   Doet denken aan een Crimineel Gandi & een Sprookjes verhaal over een jongen die in het Bos onder een boom zat met veel vliegen om hem heen aangezien Hij boterham met honing bij zich had
   Even verder weg lagen drie Reuzen te slapen
   Deze jongen sloeg Zeven vliegen met een klap dood
   En zei het ook hardop
   Als jullie niet willen luisteren
   Weg gaan dan krijgen jullie ervan langs
   Eigen schuld dikke buld
   Hahaaa….
   Zeven in een klap
   En die reuzen hoorden dat
   Werden bang voor even
   Dat is de tijd die de All Alien bekend onder de namen het KwallenRas de Doorzichtigen het Blanke dus nodig had om te infiltreren
   Inkruipen binnenin in een belichaming
   Langzamerhand drong het door tot die Reuzen
   Dat er iets niet klopte
   Intussen waren er wel honderden jaren verstreken

   Beter te laat dan Nooit
   Uiteindelijk werd de Beer Reus wakker in officiële zin
   Taraaaa ….
   Russsland …
   Dit Alles vind plaats op Mama BhaRath
   Begrijpt men het een beetje ??

   Als de mensheid het Ego ik overwonnen heeft dan zal Mama BhaRath Aarde wederom Vrede en Harmonie kennen

   Dank U

 6. Alles wat maar enigszins aan het zogenaamde “climate change” kan geweten worden, wordt breed uitgesmeerd in de pers. Of het juist is, heeft geen belang. Het moet enkel juist lijken. Met een doodgraversstem worden nu de branden op Hawaii besproken. De empathie met de slachtoffers druipt van het scherm. Maar nog niet zo gek lang geleden brachten de kernproeven op de eilanden daar dood en ellende bij de bevolking. Denk ook aan de proeven met de atoombom op de eilanden met de frivole naam “bikini’. John Pilger heeft er een indringende docu over gemaakt. De inlijving bij de VS heeft die mensen niet veel goeds gebracht. Zelfs tegen branden kan een hoogtechnologische natie niets beginnen. Is het niet bizar dat men in een tijd waar men over ruimtereizen naar de maan en naar Mars spreekt nog geen verweer tegen deze natuurkrachten heeft? De enige oplossing lijkt dan de groene transitie te zijn, die misschien binnen 10, 20, 100 jaar iets zal oplossen. Het is dan ook makkelijker om problemen in de toekomst op te lossen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in