Vorige maand voorspelde klimaatonderzoeker Dane Wigington dat in 2023 “40 miljoen in het Westen zonder water zouden zitten.” Het ziet er naar uit dat de regering van de V.S. net zo bezorgd is als Wigington over de extreme droogte. Het Bureau of Reclamation heeft zojuist een allereerste plan voor gedwongen watervermindering aangekondigd, nu de Colorado rivier in West-Amerika tot een druppeltje slinkt. Wigington beweert dat de ernstige droogte in het Westen en over de hele wereld geen natuurlijke gebeurtenis is, maar veroorzaakt wordt door door de mens gefabriceerde weermodificatie, geoengineering genaamd, schrijft Greg Hunter.

Wigington legt uit:

“Wat zien wij over de hele wereld? Het is niet alleen Europa en niet alleen het westen van de V.S., maar ook Zuid-Amerika. Wij zien radicale aanhoudende droogte die overal de gewassen verpulvert, terwijl Las Vegas overstroomd wordt in een gemanipuleerd scenario. Dit is allemaal technologie. Zij controleren de kraan, punt uit. Wij zeggen dit al anderhalf decennium bij GeoEngineeringWatch.org. Alles manifesteert zichzelf. Wat zien wij? Terwijl Vegas overstroomd wordt, zien wij in de broodmand in het Midwesten en Californië temperaturen van 43 graden, op sommige plaatsen een luchtvochtigheid van één cijfer, en de oogsten imploderen hier zowat.”

Wie is verantwoordelijk voor de grootste droogte in de laatste 1.200 jaar? Wigington zegt dat uit documenten blijkt dat het het leger van de V.S. is. Wigington zegt:

“Zbigniew Brzezinski, voormalig nationaal veiligheidsadviseur van de presidenten Johnson en Carter, heeft officieel verklaard dat klimaatmodificatie-operaties het uitzonderlijke heimelijke wapen van het Amerikaanse leger zijn om landen en hun bevolking inschikkelijker te maken. Klimaatmodificatie is het kroonjuweel wapen van het Militair Industrieel Complex. Het is niet alleen voor buitenlandse tegenstanders, maar ook voor hun eigen bevolking. Zij kunnen hen op de knieën dwingen zonder dat zij ooit weten dat zij aangevallen worden. Bedenk hoe absurd dit is, wanneer wij klimaatmodificatie-operaties hebben die de neerslag voor tientallen miljoenen in de V.S. afsnijden, en niemand schijnt er een idee van te hebben. Niemand is bereid deze olifant in de lucht te erkennen.”

Het leger gebruikt ook bosbranden als wapen. Wigington zegt:

  De echte prijs van elektrische auto’s

“Wij hebben een document gevonden dat getiteld is “Bosbranden als militair wapen””. (Wigington heeft ook een video gemaakt met dezelfde titel.)

Het noemt eigenlijk de processen of het stappenplan ter voorbereiding van intense verbranding. Het meest vernietigende aan dit document is dat het niet alleen vele plaatsen in de V.S. specifiek noemt, waaronder Mount Shasta waar ik woon, het noemt ook de “prime burn windows” voor andere bondgenoten van de V.S. die nu in brand staan, zoals Portugal, Spanje en Griekenland. Hoe veel vernietigender kan een document zijn? Dit is business as usual voor het leger van de V.S. Denk eens na over de waanzin hiervan. U verbrandt bossen als militair wapen en brengt schade toe aan uw eigen burgers.”

Wigington zegt dat er een kort tijdsbestek is om de mensen volledig wakker te schudden om geo-engineering te stoppen, maar de belangrijkste groep is het leger van de V.S. Wigington zegt:

“Onze militairen doen hier onbewust aan mee … Er wordt hun verteld dat zij iets doen voor het grotere goed. Het is iets dat de planeet redt, terwijl het in feite de planeet doodt.”

Wigington heeft het over al het vervuilde regenwater, de nucleaire oorlog, nano-lipide deeltjes, aluminium in uw lichaam en hoeveel tijd wij nog hebben voordat het hele ecosysteem implodeert door de door de mens veroorzaakte weermodificatie, geoengineering genaamd.

Er is nog veel meer in het 36 min. durende interview.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

WEF suggereert de zon verduisteren om klimaatverandering tegen te gaanVolg Frontnieuws op Telegram

  Het klimaat is altijd al in "verandering" geweest: Middeleeuwse warme periode en mini ijstijden

Lees meer over:

Vorig artikelToespraak van Poetin tot de deelnemers en genodigden van de 10e Conferentie van Moskou over Internationale Veiligheid
Volgend artikelDe WHO vraagt het publiek om ideeën om de Apenpokken een andere naam te geven, en verwijdert vervolgens de beste suggesties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

 1. Laat ik ´m nog maar weer eens een keer neerzetten die petitie om geoengineering te stoppen en die ongeveer al zo´n DERTIEN jaren loopt. Om te huilen. Ik denk dat de initiatiefnemer er ondertussen de brui aan heeft gegeven aangezien de mensjes toch niet wakker te schoppen zijn. Gelijk heeft hij! Het zet namelijk toch geen zoden aan de dijk.

  https://chemtrails.petities.nl/

  • Aanvullend: deze petitie is nader beschouwd een burgerinitiatief en waarvoor andere juridische regels gelden. Hoe en wat ben ik vergeten. De wereld draait door en ook ik ben er fulltime mee bezig geweest maar heb mijn portie in de Wilgen gehangen. De restanten staan ergens op het internet.

  • Zijn hele domme mensjes. Torn de Olympische spelen in China waren zorgden ze met G.O voor sneeuw. Dus als je heel simpel denkt kan het ook omgekeerd. Maar die mensjes willen het denk niet zien.

   Petitie ooit getekend.

  • Beste Mensen

   Goed gezien
   De start of bron van al het kwaad

   Gestuurd door doorgedraaiden enig en alleenig om Macht Roem en vereerd willen worden als GodDuivels en DuivelGods
   Zoals KillBill en Vrienden Collega’s
   Meer niet

   Dank U

  • Als iedereen een beetje helder blijft ( Kan blijven) aub gooi je kont niet in de krib .Merk al dat je super boos bent .Zo ik ook net als vele anderen . Ik probeer mensen een heldere ingeving te geven , door te vragen ,Wat vind u van deze wolken strepen ? Niet in de gaten, zeggen ze mij . Maar ik zal er eens vaker naar gaan kijken, Heeft u weleens gehoord, van weer manipulatie ? Zoek maar eens op .GEOENSENERING of zoals de denkers zeggen chemietrails ( DUCK DUCK GO ) doet ook als of hij stom is ) Wat sprayen ze al sinds de jaren 50 uit ? simpel als je het weer kan beïnvloeden . HEB JE MACHT

 2. Geo-engineering is het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen van de aarde, met als doel klimaatverandering, en meer specifiek de opwarming van de aarde tegen te gaan.

  Lol

  Als ge de geo-geschiedenis van de aarde bekijkt, ziet ge dat er eeuwenlang aangepast en veranderd is, naargelang de noden en/of verlangens. Voor handel, voor eigen gewin, voor veiligheid.
  Gronden ontzilt, dijken gebouwd, spaarbekkens en stuwdammen gebouwd, gebaggerd en/ of opgespoten, rivieren verlegd… opgespoten eilanden voor Dubai.
  Walvissen in de Seine, wat wilt ge als alle wateren verstoord worden door sonargeluiden die die beestjes hun oriëntatie aantast.
  Dat ze nu eens toegeven dat niet het klimaat veranderd maar de mens in zijn expantiedrift alles naar de … helpt.

  Goe bezig 🙂

 3. Waarom zouden ze dat dan zo zichtbaar doen? Vind al die strepen en hokjes zeker vreemd en onnatuurlijk,vroeger nooit gezien.
  Als ze ons al willen resetten,dan kun je toch ook het water aanpakken,gaat sneller en kostenbesparend.!
  En die dikkoppen lopen toch ook buiten.?
  Lijkt me eerder iets om het weer te veranderen.?

  • @Snappie – Vraag niet zoveel en ga je verdiepen in de linken die er staan. Wellicht kom je tijdens je onderzoek nog andere relevante bronnen tegen die je de weg wijzen naar de waarheid. Zo verging het mij tenslotte ook.

  • Het heeft inderdaad met militarisering van het weer te maken, maar ook met het oplappen van de schade die gemaakt wordt aan de bovenlagen, zoals de ionosfeer, door de enorm veel lanceringen die plaatsvinden tegenwoordig. En er is meer gaande….

 4. Het is de cabal gelegen en gewenst…de wereldbevolking en ziek, en zwak en dood te maken.
  Dit gebeurd door vele tegen-natuurlijke maatregelen, allen bedacht en uitgevoerd door de who/wef/un en de bilderbergjes.
  chemtrails,voedselvergiftigingen door onnodige e-toevoegingen, grafeenoxide in b.v. de cornflake,s 5 G….gifspuiten van de cabal—pfizer/moderna e.a.
  Alles bij elkaar een dodelijke coctail indien je niet ZIET….of wenst te ZIEN.

 5. Kijk af en toe eens omhoog, naar de strepen in de lucht, en ga een patroon zien. Het weer als wapen is al jaren aan de gang. Pasgeleden nog over NederLaLaLand, met die hitte. Een paar dagen geleden begonnen ze met de ‘water’ strepen, om vocht aan te trekken, en de dag erna begon de regen. Kijk gewoon af en toe omhoog, ipv op je mobiel de hele tijd, en dan ga het het ook zien. Er is geen excuus voor die strepen, het is geen condensatie van een vliegtuig.

  • Haha aan de wolken is genoeg op te merken. Als je naar een schoorsteen kijkt van een fabriek en als daar rookwolken of die nu wit of zwart zijn uitkomen. Kan ik geen pijl trekken op de willekeurige natuurlijk gevormde rookwolken wat voor vorm er uit te halen is. De onderste lagen bewolking t/m 5 km hoogte(de maximale ongemanipuleerde hoogte wat een gok is) zien er meestal hetzelfde uit als wat er uit de fabriekspijp komt. Dat noemt men Hollandse luchten met vriendelijke stapelwolken. Maar het valt erg op dat het meestal de hogere lagen bewolking op kruishoogte en kilometers eromheen er anders uitzien. Erg vaag die schapenwolken patroon wat doet de wind daar en niet lager waarom de wolken er zo uitzien? Het lijkt eerder op golven die erdoor heengaan. Vandaar dat je elke keer strepen ziet en dan heb ik het niet over condens of chemtrails. Strepen vaak dezelfde richting op ook al kruizen de bv chemtrails zich en dat zijn golven, vul maar in wat voor golven. Ook opvallend is wolken en stukken blauwlucht ertussen met vrijwel allemaal dezelfde formaten. Of wolken die perfect op dezelfde hoogte lijken te beginnen. Nog nooit heb ik shelfclouds gezien in 36 jaar of mamoetswolken en de enge golfwolken alsof je onder water naar boven kijkt. Regenbogen waren er altijd al maar sinds kort regenboog gekleurde “vegen” sluierbewolking of gewone vegen sluierbewolking van een witte kwast verf. Reinier van de berg julie geliefde weerman weet er alles van, ook een van de puppets, je ziet die perversie van die kop afdruipen. Kijk ze eens lachen die wappie met z’n wolken.

    • In grotere gebieden zoals de USA gebruiken maakt men gebruik van hele opstellingen en/of wagens. Schepen worden er ook voor ingezet. BigBoystoys.

    • En dat is zo’n shelfcloud war ze zo trots op zijn, prachtig staaltje techniek niet? Net als dit https://happyrent.nl/nl/goedweer.

     Huur je eigen haarp antenne voor enkele tonnetje en je kan iedereen goedweer garantie geven door de wolken op afstand te houden of weg te sturen, goed voor de festival kaartverkoop. Nederland weer he, ze zijn er als de kippen bij. Maar de meeste denken dat het allemaal normaal is en ontschuldig CO2 klimaat verandering (goed voor het opwarmings alibi). Onwetende of vergeten dat kassen volgepompt worden met co2 voor de goeie snellere groei, maar wat goed is voor het geld ach sssst steek je kop maar weer terug in het heerlijke zachte zand.

      • Dit was een grap dus ik nam het te seriuus helaas dan, maar check wellicht ook je andere bronnen staat er in de zin. Als de technologie 100 jaar of wat op ons vooruit zou lopen dan is wat wij nu hebben en zien voor het publiek dus erg ouderwets. Het zou me dus niks verbazen als zulke dingen al bestaan.

 6. Als je gevist hebt in de omgeving van raamsdonksveer, dan heb je hoogstwaarschijnlijk je dobber heel snel van links naar rechts of andersom zien gaan. Vanwege de enorme stroming, veroorzaakt door al het water wat afgevoerd werd. Het was niet normaal hoeveel water daar werd weggevoerd!!

  • Slechts een heel klein poosje geleden werd verkondigd dat door de opwarming van de aarde (kuch) de dijken, wallen en straten opgehoogd dienden te worden. Daartoe kwamen diverse landmeters in actie en werden brieven verzonden naar de mensen die ´in de weg´ zaten om vrij baan te maken en bomen te kappen vanwege de ophogingen welke voorhanden waren. Slechts een kleine periode erna en anno vandaag wordt aangekondigd dat wegens de droogte laag water staat waardoor bepaalde binnenschippers bepaalde producten niet konden vervoeren en waardoor de inherente producten in onvoldoende mate konden worden aangevoerd en waardoor de prijzen omhoog zouden gaan enzovoorts enzovoorts. Tja …

   Onlangs las ik een reactie van iemand die in Portugal was geweest en waar de bevolking op een droogje werd gezet, d.w.z. men moest zuinig aan doen met het water i.v.m. watertekorten. Onderwijl was een groot waterbassin zodanig gevuld dat de bevolking er zo´n drie jaren mee kon doen. Tja …

 7. Ik woon in Portugal, en hier heeft het al 7 maanden op rij niet geregend.
  Maar vorig jaar hebben wij veel regen gehad. Meer dan normaal. En er werd verteld dat de waterbekkens genoeg gevuld waren voor de komende twee jaar. Nu is in de Algarve (waar ik niet woon) water op ratsoen gezet. Maar een paar weken terug ben ik met een vriend naar de Fontes de água quente (heet water bronnen) nabij Porto geweest. Om daar te komen moet je langs een grote dam rijden en het water resevoir is daar helemaal vol! Ook van anderen hoor ik dat de resevoirs goed gevuld zijn. Dus het water tekort is hier complete bollocks!
  En! De golfvelden mogen wel besproeid worden, want die zijn prive. Dat terwijl de boeren hun gewassen zien verpieteren omdat zij niet mogen besprenkelen. (hier een methode om zuinig met water om te gaan).

 8. Tegenwoordig weten ze al dat de zomers droogte en hitte geven en de winters nat maar niet zo koud zijn. Vandaar dat een half jaar lang zowat uit elk wolkje direct regen kwam en het bijna elke dag regende. En vanaf begin maart 2022 het zowat ineens opklaarde en bijna elke dag tot heden zowat blauw is, van grijs naar blauw en vice versa per half jaar is het weer tegenwoordig. 2021 hebben ze het met rust gelaten was duidelijk vandaar die “zwakke zomer”, maar enkele jaren daarvoor was het gelul er ook al. Vaak zie je per week dat het weer en vooral de temperatuur steeds lang bijna hetzelfde is, hoe kan het zowat elke dag per week bv 23 graden en alleen sluierbewolking zijn? De natuur doet eigenlijk vanalles door elkaar en soms zo een soort week en soms langer ertussen, maar dit gebeurd nu wel erg vaak met steeds hetzelfde weerpatroon. Ze zijn zo blij als de records van 1971 eindelijk gebroken worden en andere weerrecords die achter elkaar sneuvelen in enkele van, juist de afgelopen 5 jaar. Klimaatengeneering op maat voor u om te blijven slapen en geloven in co2 en dat het teveel is in de atmosfeer en daardoor de hele planeet opwarmt.

 9. Ridder Bill Gates heeft alles te maken met geo-engineering en ook met genocide door een gifspuit:
  RIDDER BILL GATES
  Erg “grappig” is dat een “virus” niet bestaat en dat de ridder Bill Gates zomaar allemaal leugens kan vertellen omdat hij zo onmetelijk rijk is geworden door de verkoop van het virus-gevoelige Windows programma. Maar dat zijn computervirussen die wel bestaan. Ridder Bill Gates is in feite een verwarde man met hallucinaties die thuishoort in een inrichting voor mentaal gestoorden. Het echte probleempje is dat er zovele artsen en andere hoogwaardigheidsbekleders ZOALS VRIJMETSELAARS zijn die tegen betaling dit sprookje van ridder Bill Gates over een “virus” verkondigen dat in de echte wereld een COMPUTER VIRUS is.

 10. Ach, feit is dat het weer al heel lang wordt gemanipuleerd. Sluizen die opengezet worden, jodide in de lucht geschoten om het droog te houden en nog legio zaken. De 1 april grap heeft dus wel ergens een kern van waarheid dus het is je vergeven.

 11. Weg kijkers zijn lafaards en daar hebben wij 83% van zij geloven wat de grootste leugenaar van Nederland Rutte zegt , dat geeft gewoon aan dat zij steeds het zelfde antwoordt wij zullen zien het zal zo een vaart niet lopen wappies en en profesoren zijn allemaal leugenaars dat laat zien hoe die paar hersenen die ze nog hadden helemaal door de gift vaccin die ze hebben gehad de hersen op zijn aan het vreten, ga gerust allemaal dood schaapjes en groet jullie kinderen die denkelijk ook al de spuit hebben ontvangen door jullie, jullie willen van de kinderen af tuig.

 12. Vandaag – vanwege de beroerde atmosfeer – herinnerde ik me het gegeven dat niet alleen bomen een sta in de weg zijn voor de uitrol van 5G, maar tevens zuurstof en vocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in