WHO-team: China weigert primaire data over Corona vrij te geven

1

De WHO krijgt geen toegang tot de onbewerkte brongegevens over de eerste Coronavallen die begin vorig jaar in China zijn ontdekt. De communistische staat weigert de gegevens vrij te geven, beweert een van de gedetacheerde deskundigen van de organisatie, meldt Reuters. Dit maakt het moeilijker om te achterhalen hoe het virus is ontstaan.

De WHO heeft een team van deskundigen naar China gestuurd om uit te zoeken hoe het nieuwe Coronavirus is ontstaan.

Het werk wordt echter bemoeilijkt door de weigering van China om volledig mee te werken. Dit beweert virusdeskundige Dominic Dwyer van de WHO, die deel uitmaakt van het WHO-team.

Volgens hem wil China de gegevens die het heeft van de eerste bekende Coronavallen niet delen, een bericht dat vrijdag voor het eerst werd gemeld in de Wall Street Journal en de New York Times.

De WHO heeft gegevens opgevraagd van 174 vroege gevallen, maar ontving alleen een door de Chinezen gemaakte samenvatting.

Dergelijke primaire gegevens zijn meestal geanonimiseerd maar bevatten toch belangrijke details, waaronder vragen die patiënten hebben moeten beantwoorden.

Het verkrijgen van dergelijke informatie is “de praktijk om een virusuitbraak te kunnen onderzoeken”, zegt Dominic Dwyer tegen Reuters.

De gegevens zijn bijzonder belangrijk, wijst hij erop, aangezien slechts de helft van de 174 gevallen was blootgesteld aan het virus op de Wuhan dierenmarkt, die vaak is geïdentificeerd als de bron van het virus.

Waarom China weigert de informatie bekend te maken is onduidelijk.

Een ander lid van de WHO-groep, Peter Daszak, is echter een andere mening toegedaan en beweert dat de WHO wel degelijk toegang heeft gekregen tot belangrijke gegevens. Reuters heeft geprobeerd Daszak te bereiken voor een meer gedetailleerd commentaar.

  Kijk: WHO-chef geeft toe dat infostrijders NWO-agenda hinderen

Noch China noch de WHO hebben officieel commentaar gegeven op de zaak.

Eerder deze week verwierp de WHO de theorie dat het virus afkomstig is uit een Chinees lab, ondanks het feit dat prominente wetenschappers dit stellig hebben beweerd. De WHO is dan ook niet van plan dit spoor verder te onderzoeken.

Microbiologe vindt brisante aanwijzingen van laboratorium-oorsprong van het Coronavirus

Vorig artikelEen transhumanistische droom: door DARPA gefinancierde implanteerbare biochip om Covid-19 op te sporen
Volgend artikelDonald Trump vrijgesproken – kan comeback maken als president
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Trump heeft van in den beginne gezegt dat het een set up was van china hij noemde het trouwens steeds het chineese virus. Daarom moest hij verdwijnen van de globalisten en vooral ook voor obama die miljarden gegeven hadt aan dat labo in china juist voor zijn einde als president toen hij door hadt dat trump zou winnen en niet zijn voorziene pupy aan een string en zo door haar verder kon regeren en de usa in handen houden en de wereld .Vooral de aandacht vd mens in de straat hun aandacht verzwakken door het aanwakkeren van rassenhaat en de islam overheersing op te dringen door zijn gekozen ministers met al die onwettige migrantie en hun rassenhaat . Blm Heel der steden in de us door opgezette raids zijn vernietigd .Maar heel de wereld is nu een oorlogs veld . En zoals in belgie de globalisten met een staatsgreep de macht hebben genomen hebben zij door fraude de amerikaanse president machteloos gemaakt en een gewetenloze bandiet in gebruik genomen Om Terug kinderen te vermoorden in de schoot van hun moeder. De meeste zwakkere ouderen vermoordt in de opvanghuizen. Mensen met onderliggende aandoeningen werden heel erg ziek en stierven ,ook de gehandikapten .,en begon het in belgie wat beter te gaan dan kregen ze daar te horen dat er een nieuwe terugval zou zijn , die begon dirrect te voorschijn te komen zij hadden genoeg materiaal in hun labo’s om eventjes er wat van rond te strooien .dus terug strengere onderdrukkingen en nog wat meer angst verspreiden .Er zijn niet meer doden gevallen ,dan andere jaren met een zware griep. Maar wel hartfalen en kankerpatienten jongeren en zelfmoorden en depresieve mensen en huisgeweld allemaal geschoven onder de naam en schuld van covid ..ja er komt een oorlog trump heeft vrede gebracht in de wereld biden obama willen oorlog zoals zij al aangetoond hebben in de straten van de us met hun organisaties blm en andere ,ondersteund van de sociale media en de superrijken die de alleenmacht willen ja en binnenkort komt hij ,die heel de wereld en de mensheid zgn zal redden en vele blij zullen zijn , dat zij zijn nummer in hun hand of voorhoofd zullen krijgen willen of niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in