Een experimenteel nieuw vaccin dat samen met de Amerikaanse regering werd ontwikkeld, beweert in staat te zijn het menselijk DNA te veranderen en zou reeds volgend jaar kunnen worden ingezet via een door DARPA gefinancierde injecteerbare biochip, schrijft Raul Diego op MintPress News.

Om u eraan te herinneren wie DARPA is, het Defense Advanced Research Projects Agency is een agentschap van het Amerikaanse Ministerie van Defensie dat onderzoeksprojecten uitvoert voor de strijdkrachten van de Verenigde Staten, waaronder ruimtevaartprojecten. De jaarlijkse begroting bedraagt ongeveer drie miljard dollar.

De belangrijkste wetenschappelijke ontdekking sinds de zwaartekracht heeft zich bijna tien jaar lang in het volle zicht verborgen gehouden, en het destructieve potentieel ervan voor de mensheid is zo enorm dat de grootste oorlogsmachine van de planeet onmiddellijk haar enorme middelen heeft ingezet om het in bezit te krijgen en te controleren, en het onderzoek en de ontwikkeling ervan heeft gefinancierd via agentschappen zoals het National Institutes of Health (NIH), het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), en BARDA van HHS.

De revolutionaire en puur toevallige doorbraak werd in 2010 gerealiseerd door een Canadese wetenschapper genaamd Derek Rossi. De nu gepensioneerde Harvard-professor beweert in een interview met de National Post dat hij een manier had gevonden om de moleculen te “herprogrammeren” die de genetische instructies dragen voor de celontwikkeling in het menselijk lichaam, om nog maar te zwijgen van alle biologische levensvormen.

Deze moleculen worden “boodschapper ribonucleïnezuur” of mRNA genoemd, en de pas ontdekte mogelijkheid om deze instructies te herschrijven om elk soort cel binnen een biologisch organisme te produceren, heeft de koers van de westerse geneeskunde en wetenschap radicaal veranderd zonder dat iemand het tot nu toe echt in de gaten had.

  Coronapropaganda: de aanval van de Killer Mutanten

Zoals Rossi het zelf formuleert: “De echt belangrijke ontdekking hier was dat je nu mRNA kon gebruiken, en als je het in de cellen kreeg, kon je het mRNA elk eiwit in de cellen laten uitdrukken, en dit was het grote ding”.

Het was zo groot dat Rossi in 2014 met pensioen kon gaan nadat het bedrijf dat hij samen met de participatiemaatschappij Flagship Pioneering had opgericht, was verkocht aan – Moderna Inc. dat bijna een half miljard dollar aan federale subsidies had binnengehaald om vaccins te gaan ontwikkelen met behulp van de technologie. Rossi is niet langer verbonden aan Moderna buiten zijn aandelenbezit en “kijkt alleen wat er verder gebeurt”.

Afstandsbediende biologie

Reeds in 2006 deed het DARPA onderzoek naar de identificatie van virale pathogenen voor de bovenste luchtwegen als onderdeel van zijn PHD-programma (Predicting Health and Disease), dat leidde tot de oprichting van het Bureau of Biological Technologies (BTO) van het agentschap, meldde Whitney Webb in een artikel voor The Last American Vagabond in mei.

In 2014 lanceerde BTO van DARPA zijn In Vivo Nanoplatforms (IVN)-programma, dat onderzoek doet naar implanteerbare nanotechnologieën wat leidde tot de ontwikkeling van “hydrogel”.

Hydrogel is een nanotechnologie waarvan de uitvinder al in een vroeg stadium pochte dat “als het lukt, met goedkeuring van de FDA, dan zouden consumenten sensoren in dit substraat geïmplanteerd kunnen krijgen om hun niveaus van glucose, zuurstof en lactaat te meten”. Dit contactlensachtige materiaal vereist een speciale injector waarmee het onder de huid moet worden ingebracht, waar het op licht gebaseerde digitale signalen kan verzenden via een draadloos netwerk zoals 5G.

  VS bevestigen: Covid-19 enige oorzaak in slechts 6% van de Corona-sterfgevallen

Eenmaal stevig geïmplanteerd in het lichaam, zijn menselijke cellen overgeleverd aan elk mRNA-programma dat via dit substraat wordt aangeleverd, waardoor een nachtmerrie van mogelijkheden wordt ontketend.

Het is misschien de eerste echte stap in de richting van volledig transhumanisme; een “filosofie” die in zwang is bij veel machtige en invloedrijke mensen, zoals Ray Kurzweil en Eric Schmidt van Google, en waarvan de voorstanders de samensmelting van technologie en biologie zien als een onvermijdelijk gevolg van de menselijke vooruitgang.

De particuliere onderneming die is opgericht om deze technologie, die het mogelijk maakt biologische processen op afstand te controleren en die de deur opent naar de potentiële manipulatie van onze biologische reacties en uiteindelijk ons gehele bestaan, op de markt te brengen, heet Profusa Inc. en haar activiteiten worden gefinancierd met miljoenen van het NIH en DARPA.

Een volledige dochteronderneming

In maart 2020 werd het bedrijf stilletjes opgenomen in de overvolle Covid-19 bazaar, toen het een injecteerbare biochip aankondigde voor de detectie van virale ademhalingsziekten, waaronder Covid-19.

In juli werd een door Fauci’s NIAID en de NIH gefinancierd voorlopig rapport over een mRNA-vaccin tegen SARS-CoV-2 gepubliceerd in The New England Journal of Medicine, waarin werd geconcludeerd dat het door Moderna voor de studie geleverde mRNA-1273-vaccin “bij alle deelnemers immuunreacties tegen SARS-CoV-2 teweegbracht, en dat er geen voor de proef beperkende veiligheidsrisico’s werden vastgesteld”, en “de verdere ontwikkeling van dit vaccin” ondersteunde.

Een maand eerder had de NIH een gezamenlijk belang in Moderna’s mRNA Covid-19 vaccin geclaimd, onder verwijzing naar een contract dat in december 2019 werd ondertekend en waarin werd bepaald dat de “mRNA coronavirus-vaccin-kandidaten zullen worden ontwikkeld en gezamenlijk eigendom zullen zijn van beide partijen”.

Moderna betwist het standpunt van de federale overheid en stelt dat het bedrijf “een uitgebreide inventaris van intellectuele eigendom onder licentie heeft” en “zich niet bewust is van enige intellectuele eigendom die ons zou verhinderen onze productkandidaten, waaronder mRNA-1273, te commercialiseren”.

Het enige obstakel is een leveringssysteem, dat hoewel Moderna beweert het afzonderlijk te ontwikkelen, maar waarschijnlijk geen FDA-goedkeuring zal krijgen totdat de eigen DARPA-hydrogeltechnologie van de federale overheid, samen met de door Profusa gefinancierde DARPA-lichtsensortechnologie, die naar verwachting begin 2021 Fast Track-goedkeuring zal krijgen van de Food and Drug Administration, en hoogstwaarschijnlijk zal worden gebruikt om een Coronavirusvaccin af te leveren dat het vermogen heeft om ons DNA letterlijk te veranderen.

  Steriele EO (Etheenoxide) in Corona-tests: "Ze doden ons opzettelijk"

Bovendien onderzoekt het Department of Health and Human Services (HHS) momenteel de octrooiaanvragen van Moderna, omdat het zou hebben nagelaten “steun van de federale overheid” te vermelden in zijn octrooiaanvragen voor het Covid-vaccin, zoals de wet vereist. De technische fout zou ertoe kunnen leiden dat de federale overheid een belang van 100% heeft in mRNA-1273.

Arts met biowapenexpertise noemt Covid-19 injecties “bewapende medicijnen”

Vorig artikelVerschillende Franse en Zweedse ziekenhuizen schorten Covid-19 vaccinatie van verpleegpersoneel op – 1 op de 4 werd ziek van de spuit
Volgend artikelWHO-team: China weigert primaire data over Corona vrij te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Bedankt voor deze Informatieve uitgebreide Frontnieuws.
    Ik ben een vrouw van bijna 78jaar,ik woon een een dorp en ik ben vanaf deze Covid-19 indoctrinatie- Plandemie, geen moment in deze hypnose-toestaand. meegegaan. Omdat ik vanaf het begin mij niet angstig heb laten praten. Ik veel tegenstand ondervonden, en ben voor gek verklaard. En dat is nu al zo vanaf Maart 2020. In mijn woonplaats worden de “regels”keurig opgevolgd. Omdat ik geen bekeuring wil vanwege dat ik geen “mondkapje” wil dragen. heb ik er zelf eentje gefabriceert van een gekleurd servetje. Tot op heden heb ik er geen commentaar opgekregen ! Nu ben ik tocht blij dat ik nu Uw bericht van FRONDNIEUWS lees, en daarin wordt uitgelegd, hoe dit alles is ontstaan in 2010. Dus deze Plandemie is zeer zorgvuldig uitgedacht om tweederde van de mensheid,uit te roeien! Ik wil dit even kwijt aan u. Ik heb geen mensen om mij heen die dit alles niet willen of kunnen geloven! Het is menselijk gesproken, ook haast ongelooflijk! ‘Men”zegt tegen mij :Dit bestaat niet, jij bent gek, gestoord en een complotdenker en zo meer.
    Het is vcor mijn ziel , gedachten en gevoel dit schrijfsel te sturen. Bedankt voor uw heldere uitleg. FRONDNIEUWS. Alle mensen zouden dit moeten willen weten. deze informatie wordt helaas de mensheid onthouden. Geld is belangrijk. Niet mijn overtuiging, oh nee, wij als mensheid hebben geld wel nodig als “ruilmiddel”. Hiermee wil ik mijn relaas beeindigen. IK wens u voorspoed, geluk en veel bekendheid toe. Hartegroet: Gerda Hoogvorst,Broek op Langedijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in