Guilhem Vellut from Annecy, France / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Onlangs berichtte ik over hoe het laatste ontwerp van het WHO-pandemieverdrag werd afgezwakt.

Nu wordt gemeld dat Groot-Brittannië weigert het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie te ondertekenen en dat ze geen enkele vorm van het verdrag zullen ondertekenen die de soevereiniteit van Groot-Brittannië ondermijnt, schrijft Peter Imanuelsen.

Dat is heel goed nieuws.

De reden dat ze tegen het verdrag zijn, is echter dat landen verplicht zullen worden om 20% van de pandemiegerelateerde gezondheidsproducten weg te geven. Met andere woorden, dingen zoals vaccins, medicijnen en beschermingsmiddelen zoals gezichtsmaskers.

Met andere woorden, het is eigenlijk een vorm van wereldcommunisme.

Want dat is wat het is. De WHO is een stelletje ongekozen elites die jouw leven willen beheersen.

Wist je dat Dr. Tedros, de leider van de WHO, eigenlijk werkte voor een communistische junta in het regime van een marxistische dictator in Ethiopië.

De huidige WHO-leider is destijds ook lid geworden van de TPLF-partij, die begon als een communistische partij.

Dus de leider van de WHO heeft een communistische achtergrond en hij vertelt mensen hier hoe ze hun leven moeten leiden?

We hebben allemaal gehoord over de verschrikkingen van Nazi-Duitsland, en terecht. Ze deden veel onuitsprekelijke en kwaadaardige dingen en sinds WO2 is afgelopen, worden mensen onderwezen over de gruwelijke dingen die ze deden, zodat het nooit meer kan gebeuren. Zoals ik al eerder heb gezegd, moeten we de geschiedenis kennen om ervan te kunnen leren. Als we niet weten over de slechte en verkeerde dingen die mensen voor ons hebben gedaan, hoe kunnen we daar dan van leren?

  Het narratief is aan het instorten

Rijke landen worden gedwongen om medicijnen en apparatuur af te staan en aan de WHO te geven.

Hoe zit het dan met de andere delen van het verdrag, zoals het feit dat de WHO met “aanbevelingen” kan komen voor landen om lockdowns of vaccinaties te implementeren? Dat was prima, maar medicijnen en vaccins weggeven aan de WHO, dat ging te ver!

Maar het is goed dat een groot land nu weigert het verdrag in zijn huidige vorm te ondertekenen.

Groot-Brittannië heeft gezegd dat ze zullen eisen dat elk pandemieverdrag de nationale soevereiniteit zal moeten respecteren.

Zou dit het begin kunnen zijn van het mislukken van het pandemieverdrag van de WHO?

Hoeveel andere landen zouden zich kunnen aansluiten bij de afwijzing, in navolging van Groot-Brittannië?

Dit is een enorme ontwikkeling en we moeten in de gaten houden wat er verder gebeurt.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WHO-directeur-generaal klaagt over online “samenzweringstheorieën” over WHO-pandemieverdragVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe “gids” leert Britse parlementsleden “samenzweringstheorieën” te herkennen
Volgend artikelWaarom Israël aan het verliezen is op diplomatieke front
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Evengoed zie ik daar weer iets zéér slecht in..ze ontlopen daarmee ooit gestraft te kunnen worden (denken ze toch)… juist zoals het Zionistische Amerika…maw ze weten meer… Zwaar weer op komst ❗❗

 2. Geloof er niks van. Het is gewoon een spelletje om mensen te laten denken van kijk onze overheid doet haar best om blablabla.

  Die smerige bruine pinda premier zit diep in de hol van de WEF, daar heeft hij ook de kleur van gekregen. Als smerige reptiel schwab blauwe kak poepte dan was Sunak ook blauw geweest.

  • Exactly! They’ll probably come up with something like, “Can you agree with 5% instead of 20%?”
   And the Brits will say, “Well, yes of course we can, can’t we? Lovely…”
   The globalists who ‘have penetrated every government’ will not give up!
   Unless, they found another way to install CBDC with social credit score and digital ID. Like a complete failure of the monetary system, which is about to happen. Then, they don’t need this WHO treaty…

 3. “Het gebeurt: Groot-Brittannië weigert WHO-pandemieverdrag te ondertekenen.”

  Dit artikel hoort thuis in een buitencategorie van strategische desinformatie, The City Of London is de kwaadaardige giftige spin, net zoals het Vaticaan welke allemaal gericht zijn op het implementeren van een Satanische Nieuwe Wereld Orde.

  • Met in tÒp, of zeg ik béter ” in ’t centrum ” O8CTOGON * SUISSISS ”
   place 2 B : Genebra, – ” A Toca do Polvo ” ” ’t Nest van de 8ctopus “: Gempf, Genève ….,
   &&&&&&&& Davos, vvvv💀FCKf-, c.q. WG🌑🐍-basis !

   Alover/via/làngs “tha Quarta’ MileSquare” ofte “CitY of London, zègge Templ(ar)e Bar”,
   and tha 2 iHs-(jesuît) Black & White papen @ Roma ……, till de “WAShTON”, en “CastrOnada” !

   “* Vero Nihil Verius *” ~ “* NEMO ME IMPUNE LACCESIT *”
   1O V 2O24 OO:33
   LiLi MonteSoffiare Me DiRiGe

 4. Dat WHO verdrag is 1 grote zwendel, maar ook alle regeringen frauderen er flink op los. De politiek is doordrenkt met landverraders die keihard meewerken wat de Rothschild banken bepalen. Want echt alles is onder onze kont verpand aan deze Rothschild banken zonder dat wij mensen dat weten. Zelfs ons lichaam hebben de landen ons al verpand bij onze geboorte aangifte. De mens zelf hebben de regeringen dood verklaard, zodat ze ieder mens als slaaf kunnen behandelen. Zodat de regeringen meer geld konden lenen van de illegale private Rothschild banken. Zo ook alle farmaceutische bedrijven, de voedingsindustrie, de vele NGO’s, de religie huizen eigenlijk over de gehele linie in ons dagelijkse leven. We worden continu voor gelogen, bedondert, gechanteerd, vergiftigd, onderworpen aan experimenten, bestraald met hoge magnetronstralingen. Alsof de mens met alle mogelijke middelen geëlimineerd moeten worden, omdat de zelf benoemde elite dan meer kunnen toe eigenen. Hoe meer je te weten komt, hoe meer je tot de conclusie komt dat we in een hel leven, echt alles is corrupt tot in elk fundament.

  • Tussen 27.05 en 01.06 wordt in Genève voor de 194 WHO-lidstaten de 77ste World Health Assembly (WHA) gehouden. 77 is het twee na hoogste meestergetal van de vrijmetselaars. Het belangrijkste doel van het zes dagen bijeenkomen is het p(l)andemieverdrag te ondertekenen, waardoor bij een volgende plandemie de onder leiding van Tedros staande WHO carte blanche krijgt bij het afkondigen van allerlei maatregelen waardoor onze laatste restjes vrijheid definitief verdwijnt. Het mondiale digitale concentratiekamp is dan een feit.

 5. Dat verbaast mij elke keer op nieuw , hoe criminele hebben zich geplaatst in onze denkwereld..Wij denken over hun, praten over hun, doen ook als crimineel doodgewone en normale iets is….WHO , EU, en elke andere sort van macht hebbende organisatie..ze zijn niks anders dan criminele..door alles wat ze denken, zeggen, doen…is dat echt zo moeilijk te begrijpen..?

 6. Londen bestaat uit 32 zogenaamde boroughs en als je de city of London daarbij optelt, kom je op 33, het ultieme meestergetal van de sinds 1776 door de ordo illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars.
  In 1717 is in Londen de eerste vrijmetselaarsloge gesticht en daarom beslaat de oppervlakte van de uiterst giftige spin aka the city of London 1,717 m2 miles.

  • Inderdaad, The City. Een heel klein deel van de stad Londen, maar waar de geldmachine staat.
   Er zijn drie Corporations (bedrijven) die de wereld regeren, zegt men:
   1. The City of London: daar waar het geld wordt geregeld
   2. Washington D.C.: daar worden de oorlogen geregeld
   3. Vatican City: daar wordt de religie geregeld

   Drie steden op aarde vallen onder geen enkele nationale autoriteit en zijn dus soeverein (écht vrij), ze hebben eigen wetten, ze betalen geen belastingen, ze hebben hun eigen politiemacht en hebben hun eigen vlag.

   Deze drie steden controleren de economie, de militaire bewegingen en de spiritualiteit van degenen die de macht hebben. De drie steden zijn en worden gerund als bedrijven. Samen controleren zij de politici, de rechtbanken, de onderwijsinstellingen, de voedselvoorziening, de natuurlijke hulpbronnen, het buitenlands beleid, de economieën, de media en de geldstroom van de meeste landen, evenals 80% van de totale rijkdom van de wereld.

  • Bron: sinhalanet punt net/three-corporations-run-the-world-city-of-london-washington-dc-and-vatican-city
   Er zijn veel meer bronnen die hetzelfde beweren, maar ik nam deze voor nu.

   Daarom met bovenstaand in het achterhoofd vraag ik me wel eens af, wat is nu de wérkelijkheid eigenlijk? Zijn het allemaal smoke and mirrors hoaxen en false flags of gebeuren er wérkelijke bepaalde dingen? Ik weet het soms dus niet meer en neem dan maar aan dat veel onzin is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in