Foto via anonymousnews.ru

De totalitaire Corona-staat hinkt wat betreft censuur slechts één stapje  achter de Chinese communistische dictatuur aan. Wetenschappers en journalisten die kritiek hebben op de regering worden op alle kanalen uitgewist en belasterd, vreedzame betogers – voor de grondrechten – worden geteisterd met waterkanonnen, en de voorbereidingen voor het afdwingen van een verplichte vaccinatie, een nauwelijks onderzocht vaccin, zijn op alle gebieden in volle gang. De snelheid waarmee “samenzweringstheorieën” op dit moment als waarheid betuigen, laat voor toekomstige ontwikkelingen het ergste vrezen.

Volledig nieuwe vaccins worden in een sneltreinvaart in laboratoria door elkaar gebrouwd, en worden in de gewaande noodzakelijke spoed niet onderworpen aan grootschalige studies, laat staan aan studies die over een lange periode moeten worden uitgevoerd om ernstigste bijwerkingen en de gevolgen op lange termijn voor gevaccineerde patiënten te kunnen uitsluiten, schrijft auteur Stefan Schubert op Anonymousnews.

Dit in de geschiedenis uniek vaccinatie-experiment op mensen wordt nu werkelijkheid. Hoewel – uniek in de orde van grootte ja, maar niet in de systematische aanpak van een elitaire kliek. 2020 herhaalt hier een rampzalig proces dat reeds in 2009 op kleinere schaal werd uitgevoerd.

Grootschalig experiment met een onvoldoende getest vaccin

Destijds werden de burgers door dezelfde Corona-protagonisten in angst en schrik gejaagd voor een ongegronde Mexicaanse grieppandemie. In de voorhoede daarvan stonden opnieuw de heren van de WHO, die zonder meer de Mexicaanse griep tot een “wereldwijde epidemie” uitriepen.

Toentertijd lieten zich ongeveer 30 miljoen Europeanen door politici, de media en grote farmaceuten tot een overhaaste vaccinatie verleiden – inclusief bijwerkingen. Ik citeer nu uit een artikel in het tijdschrift Spiegel met de titel ‘Fabrikanten van Mexicaanse griep-vaccins hebben de risico’s vanaf 2018 genegeerd‘:

“Ongeveer 30 miljoen Europeanen kregen negen jaar geleden het Mexicaanse griep-vaccin Pandemrix. Ook toen waren er al grote zorgen over de veiligheid. Nu worden er nieuwe, ernstige beschuldigingen geuit. … Zelfs toen al hadden veel mensen kritiek op het feit dat de normen te veel werden verlaagd vanwege de haast. (…) De aanzienlijk frequentere bijwerkingen zijn onder meer allergische schokken, gezichtsverlamming, stuiptrekkingen, vasculaire ontsteking en hersenontsteking… Wolfgang Becker-Brüser, redacteur van het farma-kritische telegram: “Ik heb toen al gezegd dat de Mexicaanse griep werd gebruikt om in Duitsland een grootschalig experiment te starten met een vaccin dat niet voldoende was getest en daarom ongeschikt was voor massavaccinatie”.

U beleeft momenteel een déjà vu? Welkom bij de club, ik voel me net zo. Big Pharma kijkt nu naar Corona als een extra multi-miljard dollar business. Bovendien een bedrijfsmodel dat geheel risicoloos is, niet voor de gevaccineerden, maar voor de miljardairs in de directiekamers van deze bedrijven. Hun lobbyisten lieten de EU-Commissie ongelooflijke resoluties aannemen door politici die ze eerder hadden “ingekocht”.

  Drie weken na totale opening in Texas: dalende aantallen gevallen, nauwelijks gebruik van ziekenhuizen

Samenzweringstheorie wordt een feit

Wat een paar weken geleden werd belasterd als een gechargeerde samenzweringstheorie is nu een feit: de miljarden zware farmaceutische industrie heeft bij de overheden een vrijwaring voor schade en bijwerkingen van haar Coronavaccins afgedwongen. In plaats daarvan moeten de Europese belastingbetalers – d.w.z. de gevaccineerde patiënten zelf – betalen voor eventuele gevolgschade. Geniaal, is het niet? Je moet er maar opkomen.

U bent van mening dat het te veel klinkt als een samenzweringstheorie? Helaas niet. U kunt erover lezen in de Berliner Zeitung:

“De kosten van de schade die de Covid 19-vaccinatie zou kunnen veroorzaken, moeten blijkbaar worden gedragen door de Europese belastingbetaler en niet door de farmaceutische industrie. Een woordvoerder van de Europese Commissie zei tegen de Berliner Zeitung: “De voorlopige contracten met de bedrijven bevatten compensatieclausules voor het geval dat een fabrikant wordt veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding”.

En op de site van apotheke adhoc staat:

“Covid-19 vaccins: geen aansprakelijkheid voor fabrikanten… De Europese Unie (EU) verleent fabrikanten van potentiële vaccins tegen Covid-19 vaccins beperkte aansprakelijkheid in geval van onvoorziene bijwerkingen”.

Dit zou zeker een van de beste en meest lucratieve bedrijfsmodellen aller tijden moeten zijn, nou ja, men zou natuurlijk op voorhand van alle scrupules moeten afzien, en een beetje onbedoelde nevenschade is bij ons inmiddels bekend. Wie wijst op de risico’s van deze nieuwe, nauwelijks onderzochte vaccinatie, wordt door Big Pharma, de politiek en de mainstream media onmiddellijk belasterd als Corona-ontkenners en complottheoretici.

In het Corona-tijdperk is alles wat er van het voormalige Big Pharma-criticus dagblad Spiegel over is, een schaduw van zijn vroegere ik. Afgezien van zijn absolute conformiteit aan de overheid bestaat der Spiegel nog slechts uit spot, minachting en agitatie tegen elke criticus van de Corona dwangmaatregelen. Ik vraag me af of dit komt door de 2,3 miljoen dollar die de Spiegel van de Bill en Melinda Gates Foundation voor “journalistiek werk” heeft gekregen? Absoluut niet, wie anders beweert kan alleen maar een samenzweringstheoreticus zijn.

  België heeft een van de hoogste infectie- en virusdodencijfers ter wereld - ligt de reden hiervoor in de migratie?

De verplichte vaccinatie komt eraan!

Terwijl de miljardenwinsten dankzij Corona – voor vele jaren of voor altijd – zullen vloeien, is de heer Drosten reeds op zoektocht naar een aanvullend bedrijfsmodel, pardon Freudiaanse verspreking, op zoek naar een nieuwe pandemie. In een interview met het zakenblad Capital is te lezen:

“Charité-onderzoeker Drosten waarschuwt voor een nieuw pandemiegevaar. (…) Viroloog Christian Drosten wil na afloop van de huidige Coronapandemie onderzoek doen naar het MER-virus. MERS is de volgende pandemie-kandidaat, zei Drosten in een interview met Capital”.

Laten we het nu hebben over de volgende “samenzweringstheorie”, de verplichte vaccinatie: Zonder twijfel heeft de grote coalitie, met de steun van de Groenen, haar stempel gedrukt op de onderdrukkingswet, pardon, ik weet niet wat er vandaag de dag mis is met mij, de Infectiebeschermingswet, moet het natuurlijk genoemd worden, want uiteraard heeft de Merkel-regering alleen het beste voor voor degenen die hier al langer wonen. De Duitse regering heeft dus een mogelijke inentingsplicht opgenomen in de nieuwe wet op de infectiebescherming – zelfs het staatsorgaan ZDF moet dit toegeven. Op zdf.de is te lezen:

“Infectieziektebestrijdingswet zou tot vaccinatie kunnen verplichten. Het Bondsministerie van Volksgezondheid zou vaccinatie verplicht kunnen stellen voor “bedreigde delen van de bevolking” volgens de wet op bescherming tegen infecties”.

Daarnaast wordt op veel levensgebieden een enorme druk opgebouwd, waarbij aan het einde een indirecte verplichte vaccinatie staat te wachten. Zo wordt nu voorbereid dat vliegen, en dus vakantiereizen, alleen wordt toegestaan met een inentingsbewijs. De woordvoerder voor het gezondheidsbeleid van het CDU in het EU-Parlement, Dr. Peter Liese, eist dat mensen met een corona-vaccinatie meer mogen doen dan niet-gevaccineerden:

  Bewijs: ineffectieve lockdowns gebaseerd op gemanipuleerde testcijfers

“De EU-politicus Peter Liese van het CDU (christen-democraten) wil dat mensen die gevaccineerd zijn tegen Corona “al in de zomer een volledig normaal leven kunnen leiden”. Naar zijn mening “moet er meer mogelijk zijn voor mensen die gevaccineerd zijn dan voor mensen die er om persoonlijke redenen tegen beslissen”. En CDU-man Liese duwt er meteen de volgende eis er recht achteraan. Concerten en grote evenementen moeten alleen mogelijk zijn voor burgers die een Coronavaccinatie kunnen aantonen.

De C19-vaccins bieden geen bescherming tegen infecties en zijn vergelijkbaar met pijnstillende hoestmiddelen

Vorig artikelPfizer’s CEO “niet zeker” of het vaccin zal voorkomen dat mensen Covid-19 verspreiden
Volgend artikelVaccin-bijwerkingen “betekent dat het lichaam goed reageert”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Massaal in opstand komen is wat we moeten doen. Ik merk nog steeds ongeloof onder mensen om mij heen. Ze kunnen zich niet voorstellen dat ze nu al gevangen zijn. Volledig blind zijn ze. Voordat iedereen is geïndoctrineerd en lam achter de bezetters aan lopen, blijft het belangrijkste om mensen wakker te maken. Met genoeg medestanders kunnen we de bezetters met gemak verdrijven.

  • Voor dat er een verplichting was droegen mensen al geheel vrijwillig een masker.
   Het enige ongeloof wat ik merk is dat ze niet kunnen geloven dat er mensen bestaan die het niet geloven dat wij in een corona crisis zitten .
   Ze maken je nog net niet af als je zegt dat het allemaal een hoax is en dat ze zwaar in de maling genomen worden.
   Maar dat komt ook nog wel.
   We worden vanzelf al als vijanden gezien als ontkenners.

 2. Het is wel bewezen dat 9 maanden na een grote stroomstoring er opeens een geboortepiek verscheen.
  Nou ja, de elektriciteit in Afrika is ook niet om naar huis te schrijven.

 3. Mij hebben ze er niet mee. Ga nooit op vakantie en ook niet naar grote evenementen. Maar dit moet wel stoppen voor de mensen die dit wel willen.

 4. We hebben een nieuwe theorie nodig (gewoon omdat we het kunnen)
  ff denken.. hm ..
  1984 Orwell
  1+9+8+4=22 ja, 2022!! “het jaar van de grote afrekening, miljoenen zullen sterven aan het vaccin”
  Nou dat lijkt me wel een goeie om de wereld in te slingeren, toch?

  En nu denk jij .. hee dat kan wel eens waar zijn, niet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in