Fotocollage © Report24, WHO-Logo; Model: Freepik

Deze verklaring is volledig in strijd met de publiciteitscampagnes, zoals die bijvoorbeeld door de regeringen van Oostenrijk en Duitsland voortdurend worden verspreid. WHO-directeur-generaal Tedros Ghebreyesus zei in zijn toespraak op 22 december dat boosterprogramma’s in rijke landen de pandemie zouden helpen verlengen. “Geen enkel land kan zichzelf uit de pandemie boosteren,” zei Ghebreyesus tegen de pers.

Herinnert u zich de vele verklaringen dat de aanbevelingen van de WHO moeten worden opgevolgd? Alle medische uitspraken over de pandemie die niet overeenstemmen met die van de WHO moeten worden gecensureerd – dat is de lijn van diverse internetgiganten. Geldt dit ook voor de inhoud van de toespraak van woensdag 22 december? schrijft Report24.news.

Zoals talrijke internationale media, zelfs de spreekbuis van de Duitse socialistische regeringspartij SPD, de RND, meedeelden, heeft het hoofd van de WHO een duidelijke verklaring afgelegd over de boosterprogramma’s.

Deze zouden het risico met zich meebrengen dat de pandemie zelfs nog langer aanhoudt. Verdere verklaringen van de functionaris passen weer beter in het wereldwijd overeengekomen narratief: de meeste ziekenhuisopnames zouden de ongevaccineerden treffen (aantoonbaar onjuist, zoals kan worden vastgesteld in elk land met een hoge vaccinatiegraad, met als specifieke voorbeelden Israël (sinds augustus!) en Engeland).

Uit gegevens uit het VK blijkt dat de meerderheid van de gehospitaliseerden al lange tijd te vinden is onder degenen die meerdere vaccinaties hebben gekregen.

Helaas wordt de verklaring van Ghebreyesu niet gestaafd met de wetenschappelijke waarheid dat men tijdens een pandemie nooit moet vaccineren. Alleen hierdoor ontstaat een veelheid van ontsnappingsmutaties – die we nu na bijna twee jaar ook wereldwijd zien in een twintigtal “hoofdstrengen” en honderden sub-mutaties. De WHO chef beargumenteert zijn verklaring met “sociale rechtvaardigheid”. De rijke landen zouden vaccins wegspuiten bij armere, behoeftige landen.

  Vertwijfeling of vlucht naar voren? Corona-gevallen onder gevaccineerden mogen niet meer geteld worden

Deze verklaring moet ook worden gezien in het licht van het feit dat landen met een lagere vaccinatiegraad ook niet meer of minder door de vermeende pandemie worden getroffen dan andere landen. Volgens Tedros zouden de vaccins echter wereldwijd talloze levens hebben gered, naar schatting 3,5 miljoen. Dit cijfer kan natuurlijk door niets worden gestaafd – en een serieuze analyse is ook niet mogelijk vanwege de identificatie van de vermeende covid-sterfgevallen. Daarvoor zouden er autopsies moeten zijn en niet de ruwe toeschrijving die aanvankelijk op de schatting van een arts was gebaseerd, en later op een positieve Covid-test in het verleden.

Tedros zou heel graag de resterende driekwart van de werkende bevolking in Afrika vaccineren. Intussen schudden de mensen daar gewoon hun hoofd bij het idee; zelfs met al het bedrog zijn er nooit noemenswaardige doden gevallen. De redenen zouden kunnen zijn: meer beweging, meer zon, voldoende vitaminevoorziening en een door en door jonge bevolking.

“Zolang we niet de hele wereld vaccineren, denk ik niet dat we deze pandemie kunnen beëindigen,” zei Tedros. Alleen als de rijke landen, in de geest van gelijkheid, hun vaccinatieboosters aan de armere landen doorgeven, zou de situatie zijn opgelost.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De video van de Duitse arts was juist, NU hebben we dit uit FrankrijkVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNano-Technologie in Covid injecties – Het is voor communicatie, het is technologisch parasitisme
Volgend artikelCarlos Tejada: 49-jarige Wall Street Journal en New York Times schrijver plaatst zijn booster injectie-foto op Instagram, enkele uren later dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Een klein poosje geleden zag ik een filmpje waarin Bill Gates zich uitsprak omtrent het tegenvallen van het percentage ‘gevaxxineerden’ en zijn conclusie dat de overheden onvoldoende overredingskracht hadden om de gehele bevolking zich te laten prikken.
  Vandaar dat de respectievelijke ministeries nog een vals tandje bijzetten om dit af te dwingen aangezien men zich heeft te confirmeren aan ‘de zaak’ van deze club van psychopaten. Degene die het filmpje alsnog weet te plaatsen bij voorbaat mijn dank. Dan hebben we de precieze gegevens omtrent deze uitspraken.

 2. Een club geïnstitutionaliseerde criminelen helpt de wereld en haar bewoners ten gronde!!
  Het zij fascisten van het allerergste soort !! De vaccinazi’s zijn medogenloze schaamteloze lieden ,zoals in Nederland o.a. de demissionaire schaamteloze psychopaten ;Mark R. ,Hugo de J. ,obersturmbannführer Ferdinand G. en niet te vergeten de terroristenvereerster Sigrid K.!!
  Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal zal uiteindelijk gerechtigheid brengen,en deze voorgenoemde geïnstitutionaliseerde criminelen kunnen dan niet meer zeggen:” Wir haben es nicht gewusst “!!

  • Hoi Léon van Duren,

   Ik wil graag aangeven dat deze lieden opgezadeld zitten met een systeen dat onworpen is om te falen. Zij en wij beiden. Neurenberg 1.0 bracht geen gerechtigheid en zo zal 2.0 dat ook niet doen.

   Ik weet dat het niet populair is om hier te zeggen maar de massa is zelf mede schuldig aan hun eigen ondergang. Ze stemmen er graag voor en handelen er ook naar.

   Ik neem aan dat je het schuldhulp verleningsprogramma kent. Zowel de organisatie die het kriediet verleende als de mens die dat kriet vroeg vonden het allemaal prima want beide wisten, de rest van de samenleving zou betalen. Ruim een derde van de mensen in schuld hulpverlening stelde dat ze het zo weer zouden doen want tijdelijk zo een geweldig leven die ze anders nooit hadden gehad. Let wel, het pecentage is veel hoger want een niet sociaal wenselijk antwoord. De bedrwijven vinden het helemaal top want meer omzet en ze worden toch wel betaald.

   Dat is maar 1 voorbeeld waar het systeem waarin we leven alles corrumpeert. Kijk naar landen waar ze wat verder in het verval zitten. Allemaal systemen waar mensen meer consumeren dan ze produceren. Gaat altijd fout. Alle rijken gaan door interne rot kapot. ZOals ook deze. Het is niet anders want menselijke natuur. Bereid je maar voor. Dat is alles wat je kan doen.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in