© Jakayla Toney op Unsplash

Volgens een plaatselijke studie is het vaccin van Pfizer slechts voor 41% effectief tegen symptomatische COVID, terwijl de Britse statistieken melding maken van 88% effectiviteit, bericht timesofisrael.com.

Nieuwe gegevens uit Israël en het VK schetsten donderdag een verwarrend en tegenstrijdig beeld over de doeltreffendheid van het COVID 19-vaccin van Pfizer in de strijd tegen de Deltavariant van het coronavirus.

Uit nieuwe statistieken van het Ministerie van Volksgezondheid blijkt dat het Pfizer-vaccin – het vaccin dat aan bijna alle Israëli’s wordt gegeven – nu gemiddeld slechts 39% doeltreffend is tegen de infectie, terwijl het slechts 41% doeltreffend is in het voorkomen van symptomatische COVID. Voorheen was het vaccin van Pfizer-BioNTech voor meer dan 90% effectief tegen infectie.

Uit een nieuwe Britse studie, die deze week in het New England Journal of Medicine is gepubliceerd, blijkt dat hetzelfde vaccin voor 88% effectief is bij het voorkomen van symptomatische COVID – meer dan het dubbele van het percentage dat uit de Israëlische gegevens naar voren kwam.

Het Israëlische onderzoek was het er tenminste over eens dat het vaccin zeer doeltreffend was in het voorkomen van ernstige ziekte, met een effectiviteit van 91,4%.

Sommige analisten hebben gewaarschuwd dat de cijfers over de doeltreffendheid van de vaccinatie door een aantal factoren zeer onnauwkeurig kunnen zijn, onder meer door de vraag of er accurate gegevens zijn over de besmettingsgraad onder de ongevaccineerden, die voor dergelijke statistieken van cruciaal belang zijn.

De Israëlische statistieken lijken ook een beeld te schetsen van een afnemende bescherming naarmate de maanden na de vaccinatie verstrijken, naarmate de immuniteit afneemt. Mensen die in januari zijn gevaccineerd, zouden nu slechts 16% bescherming tegen de infectie hebben, terwijl degenen die in april zijn gevaccineerd 75% effectief waren.

  Dr. Peter McCullough waarschuwt: Covid 'gevaccineerde' mensen zijn een gezondheidsbedreiging voor de ongevaccineerden (Video)

De artsen wijzen erop dat dergelijke cijfers niet alleen een weerspiegeling kunnen zijn van de tijd die is verstreken sinds de vaccinatie, maar ook van het vooroordeel dat degenen die vroeg werden gevaccineerd vaak mensen waren met gezondheidsproblemen en die vatbaarder zijn voor infecties, zoals ouderen.

In reactie op de Israëlische cijfers zei epidemioloog Nadav Davidovitch, professor aan de Ben Gurion Universiteit en voorzitter van de Israëlische artsenvakbond, donderdag tegen The Times of Israel: “Wat we zien is dat het vaccin minder effectief is in het voorkomen van transmissie, maar het is gemakkelijk te missen dat het nog steeds zeer effectief is in het voorkomen van ziekenhuisopname en ernstige gevallen.”

Davidovitch voegde daaraan toe: “Het is nog steeds uitstekend, zeer goed in het voorkomen van ernstige gevallen en sterfte, maar minder goed in het voorkomen van overdracht. En daarom kunnen we niet vertrouwen op vaccinatie alleen, we hebben groene pasjes, tests, maskers en dergelijke nodig.”

Davidovitch benadrukte dat alle cijfers als voorlopig en van beperkte relevantie moeten worden beschouwd, aangezien het aantal positieve patiënten momenteel nog betrekkelijk gering is. “Het is vrij vroeg om commentaar te geven omdat het aantal positieve mensen nog vrij klein is,” zei hij.

Hij sprak nadat de ministers de herinvoering van het Groene Paspoort hadden goedgekeurd, dat deelname aan grote evenementen beperkt tot degenen die gevaccineerd zijn, hersteld zijn van COVID-19 of een geldig negatief testresultaat hebben.

De vernieuwde beperkingen zullen vanaf 29 juli gelden voor zowel binnen- als buitenevenementen met meer dan 100 deelnemers. De eis om een bewijs van vaccinatie, genezing of een negatieve test in de laatste 72 uur te kunnen tonen, zal alleen gelden voor personen ouder dan 12 jaar. Onder deze leeftijd zijn er geen beperkingen.

  "Super Immuniteit": Pandemie stort in tot zelfparodie

Het besluit is goedgekeurd door het zogeheten coronaviruskabinet, een ministerieel forum op hoog niveau dat de leiding heeft over de reactie van de regering op een pandemie. Het moet nog door de regering worden bekrachtigd en zal naar verwachting zondag tijdens de wekelijkse kabinetsvergadering in stemming worden gebracht.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volgens Frans geneesmiddelenbeoordelingsbureau zijn alle vier de Covid-19 vaccins gevaarlijk en moeten ze uit de handel worden genomenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWHO beveelt genetische manipulatie van mensen aan
Volgend artikelWit-Russische president verklaart dat IMF en Wereldbank hem smeergeld hebben aangeboden om COVID-beperkingen op te leggen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Heel die onderzoeken en statistieken zijn gebakken lucht. Er is geen “virus” dus hoe gaan ze varianten vinden op niks? Ziekenhuizen zijn leger dan leeg, allemaal vanwege een bedachte ziekteverwekker. Al ruim anderhalf jaar leven we in deze leugen. Ik kom zoveel mensen tegen die hier nog steeds met open ogen intrappen en trots zeggen; ja, wij schudden weer handen, wij zijn volledig gevaccineerd!. Idioten. Ik probeer GEEN handen meer te schudden, want ik vertrouw die nanozooi niet en wil niet “besmet” worden met die dna veranderende troep. Sorry dat ik het zo hard zeg, maar van mij mogen alle ingespotenen zsm wegvallen. Wat als “gevaccineerde” mensen kinderen krijgen? Die zullen 100% die troep ook meedragen en weer doorgeven. Dit moet stoppen, er moet een oplossing voor gevonden worden zodat die zooi niet generatie op generatie doorgegeven gaat worden. Waarom trapt het gros van de mensheid hier elke zoveel jaar weer in? Om de zoveel tijd is er weer een massale injectiecampagne en vallen er bosjes mensen om. Wat nu gebeurt is massale genocide, wereldwijde moord door een kleine groep psychopaten. Is het gros van de mensen echt zo dom dat ze dit niet in- (willen) zien?

  2. De aangestelde en door-het-volk-verkozen regeringen wringen zich kennelijk in alle bochten om het bedrog toch maar te blijven ondersteunen voor hun opdrachtgevers die ze een paar kwartjes toewerpen als betaling. Maar ze zitten zo vast in de leugens van de misdaad dat ze elkaar nu ook tegenspreken! Straks moeten ze op landelijk niveau gaan overleggen wat ze allemaal aan het publiek gaan meedelen in getallen zodat ze op dezelfde lijn zitten. Hee, Queen Elizabeth, wat zet jij neer voor dat domme volk? En Macron, wat voor getallen laat jij die mafketels zien? Het is zieker dan ziek. De rotzooi in de gifspuit verdwijnt nooit meer uit je DNA en gaat dus generaties mee, en de nakomelingen zullen steeds ziekere en zwakkere versufte molletjes worden, die ook regelmatig ingespoten worden. Mensen zullen dankbaar hun eerstgeborene overhandigen aan de vroedvrouw die al klaar staat met de spuit. Net zoals jongetjes routinematige ontveld worden bij de geboorte in de US (circumcision heet dat). Straks zullen de babies meteen een spuit krijgen nog voordat ze hun eerste schreeuw maken…Of mss zelfs al in de buik, dwars door de baarmoeder heen. Nog beter.

    De Ingespotenen mogen nu nog van geluk spreken dat ze toevallig met een placebo zijn ingespoten (want is zo onderhand wel duidelijk dat dit een experiment is), maar als ze straks de zgn “boosters” gaan nemen, dan gaat het goed fout. Hoe meer mensen ingespoten worden met het gif, hoe meer verziekt de volgende generatie zal zijn. Waarom mensen er in blijven trappen, is uit onvermogen verder te kijken dan hun neus lang is. En uit zelfbelang. Want de Ingespotenen mogen meedoen aan het sociale gebeuren en op de normale mensen rammen. En pas op voor wat de Ingespotenen uitzweten en uitasemen.

    Het is een zieke rotzooi geworden hier op Aarde. Zieker dan ziek. Maar je probeert hier en daar toch nog een zonnestraaltje te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in