© Pink Floyd - Another Brick In The Wall, Part Two (Official Music Video), screenshot YouTube

Het klinkt belachelijk om te zeggen, maar het is een feit: het tijdperk van vrijheid in het Westen is voorbij. De valse vlag aanval, 9/11, werd gebruikt om de oorlogen van de neoconseratieven in Israël’s naam in het Midden-Oosten te lanceren. Belangrijker nog, de angst voor “moslimterroristen” werd gebruikt om grondwettelijke bescherming zoals habeas corpus en een eerlijk proces opzij te zetten en om andere ingrepen in de vrijheid door te voeren, zoals de Patriot Act en de massale NSA-spionage van Amerikaanse burgers zonder huiszoekingsbevel. Vandaag de dag kunt u in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk gearresteerd worden voor het zwaaien met een Palestijnse vlag. In de VS kunt u voor het uitoefenen van uw vrijheid van meningsuiting ontslagen worden. Alleen goedgekeurde meningen kunnen veilig worden verkondigd. De feiten doen er gewoon niet toe. Officiële narratieven hebben het gewonnen van de waarheid, schrijft Paul Craig Roberts.

Deze vernietiging van de vrijheid is al lang geleden begonnen. Ik heb 23 jaar geleden een boek gepubliceerd over de transformatie van het recht van een schild van het volk in een wapen in de handen van de overheid, wat het duidelijk is, zoals blijkt uit de valse aanklachten tegen Trump en de gevangenneming van 1000 mensen die hun recht op het Eerste Amendement gebruikten om te protesteren tegen de diefstal van de verkiezingen van 2020 van president Trump. Bijna niemand gelooft de aanklachten tegen Trump, zelfs de Democratische aanklagers, rechters, het Ministerie van Justitie en leden van het Congres niet. Wat voor hen belangrijk is, is het vernietigen van hun haatobject. De feiten doen er niet toe. De VS beleeft vandaag stalinistische zuiveringsprocessen. Stalin wist dat de bolsjewieken geen kapitalistische spionnen waren en dat wist het Sovjetrechtssysteem ook, maar Stalin liet desondanks de bolsjewistische leiders executeren.

  Tijd om aan deze waanzin een eind te maken 

In de VS zijn het niet alleen de Democraten die oproepen tot meer censuur en onderdrukking van het Eerste Amendement. Republikeinen zijn net zo vervreemd van vrijheid als Democraten. Nikki Haley, Tim Scott en zelfs Ron DeSantis roepen op tot meer censuur en inperking van de vrijheid van meningsuiting om de Palestijnse kant van het verhaal te onderdrukken. De linkse Democraten en de rechtse Republikeinen zijn het er nu over eens dat het vrije woord aan banden moet worden gelegd, dat het mensen ongemakkelijk kan maken, zich bedreigd kan voelen en verkeerde informatie kan verspreiden door af te wijken van de officiële verklaringen. Links en rechts verschillen van mening over wat ze onderdrukt willen zien, maar ze zijn allebei bereid om het vrije woord te onderdrukken in het belang van hun agenda.

De huidige beperkingen van het Eerste Amendement begonnen met “politieke correctheid” op de universiteiten. Sommige dingen mochten gezegd worden en andere niet. Sommige rassen en geslachten mochten ze zeggen en anderen niet. Mannen mochten verbaal aangevallen worden, maar vrouwen niet. Blanken mochten uitgescholden worden, maar zwarten niet.

De georkestreerde Covid pandemie zorgde voor nationale censuur. Het Covid narratief mocht niet in twijfel worden getrokken, zelfs niet door vooraanstaande medische wetenschappers. Dat kon bij het vaccin ook niet. De feiten deden er niet toe. Het gebruik van goedkope preventieve en genezende middelen, Ivermectine en HCQ, werd verboden. Bijgevolg verdiende Big Pharma miljarden dollars aan een “vaccin” dat Covid niet voorkwam, maar wel ernstige bijwerkingen had – de dood en blijvende gezondheidsschade voor miljoenen mensen.

  De meute, angst en het nieuwe totalitarisme

Dr. Reiner Fuellmich, de vooraanstaande Duitse mensenrechtenactivist, heeft jarenlang een grote groep medische wetenschappers en advocaten geleid die een rechtszaak voorbereidden namens de miljoenen mensen die stierven of gewond raakten als gevolg van het Covid-“vaccin”. Dit heeft Big Pharma en hun handlangers in regeringen, die medeplichtig zijn aan de misdaad om miljarden mensen een injectie te geven met een stof waarvan bekend is dat het gevaarlijk en levensbedreigend is, geïrriteerd.

Er werden al snel pogingen ondernomen om Dr. Fuellmich in diskrediet te brengen en het zwijgen op te leggen. Een rechter veroordeelde hem afgelopen mei wegens het beledigen van mensen en veroordeelde hem tot het betalen van een grote som die werd verlaagd tot 2100 euro. Zo vestigde de Duitse rechtbank het principe dat vrije meningsuiting beledigend kan zijn en bestraft kan worden.

Tijdens een reis met zijn vrouw in Mexico werden hun paspoorten verloren of gestolen. Op 13 oktober gingen ze naar de Duitse ambassade in Mexico om ze te laten vervangen, niet wetende dat er in Duitsland een arrestatiebevel was uitgevaardigd tegen Fuellmich voor wat een aanklacht van fraude lijkt te zijn. Volgens nieuwsberichten valt Mexico buiten de jurisdictie van de EU en kon het arrestatiebevel niet ten uitvoer worden gelegd, dus werd Fuellmich door de Duitse regering ontvoerd en naar Duitsland gevlogen om daar gevangen te worden gezet. Zijn advocaten hebben de beschuldigingen van fraude, die lijken neer te komen op het stelen van het geld van zijn organisatie, onderzocht en beschouwen de aanklachten als absurd. Op het moment van schrijven bestaat het enige bewijs uit een beschuldiging, mogelijk een omgekochte of afgedwongen beschuldiging.

  De wereldwijde populistische OPSTAND komt in een stroomversnelling nu de mensen in de wereld tirannie, lockdowns, corruptie en perversie verwerpen

Maar Westerse regeringen zijn niet langer verantwoordelijk en kunnen alle frauduleuze aanklachten indienen die ze maar willen, zelfs tegen de president van de Verenigde Staten. Het doel van deze aanklacht lijkt te zijn om Fuellmich in diskrediet te brengen en te voorkomen dat zijn rechtszaak doorgaat. Na gefrustreerd te zijn door de weigering van rechtbanken in de Westerse wereld om de zaak Covid op basis van het verzamelde bewijsmateriaal te berechten, heeft een rechtbank er uiteindelijk mee ingestemd. Naar mijn mening werd er een arrestatiebevel uitgevaardigd en werd Fuellmich gevangen gezet om te voorkomen dat Big Pharma en zijn regeringsbondgenoten verantwoording zouden afleggen.

Het lijkt erop dat de wet vandaag de dag in Duitsland een wapen tegen de waarheid is, net zoals dat in nazi-Duitsland zou zijn geweest. De Duitse regering met haar buitengewone onderdrukking van vrij onderzoek, vrije meningsuiting en protest krijgt snel de kenmerken van nazi-Duitsland, net als Groot-Brittannië met de onbepaalde opsluiting van Julian Assange in strijd met habeas corpus.

https://leohohmann.substack.com/p/attorney-and-international-freedom

https://www.globalresearch.ca/not-a-single-court-in-the-western-world-is-willing-to-examine-the-covid-19-evidence-crimes-against-humanity-revealed-by-dr-reiner-fuellmich/5829809


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bizar door de EU gefinancierd stripboek voorspelde pandemie – met globalisten als reddersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPro-Israël propaganda-leugens versus realiteit
Volgend artikelWetenschappers verklaren dat Ivermectine kanker geneest – Media blackout
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • In het westen is vanaf voor en na mei 1945 geen democratie…!!!
   Hier heerst een bezetting, Amerika met zijn NAVO.
   Het Westen regeert door Hegemonie, en met een unipolar politiek systeem..!!
   Daarbij komt, dat het westen zich heeft RIJK gerekend met vals geld.
   Het westen leeft op drijfzand, oftewel, Derivaten, Schuldpapier en waardeloze Obligaties.
   Ook is de Petrodollar geen wereldreservemunt meer, steeds meer landen Accepteren geen Dollars, en sommige landen ook al geen Euro’s.
   Het westen is FAILLIET, en de curatoren staan klaar om het westen te Ontmantelen.
   Democratische Westen staan al onder curatele, het westen zitten in het nauw, en maken daarom rare sprongen, Ze willen de macht blijven houden, verliezen betekent, luisteren naar anderen, Het Westen zegt: dat nooit, dan liever vechten, Oorlog voeren tot we er bij neer vallen.
   Nu, ze vechten, maar de munitie raakt op, het westen gaat met stenen gooien en stokken slaan, en ze gaan schelden, dat deden wij vroeger ook op de speelplaats, maar dan is het einde dicht bij.
   In het westen bestaat geen “Democratie, Vrijheid, Soevereiniteit, zelfstandigheid, autonomie en Waarheid”..!!

 1. Er komt nog meer aan kijk de expert hearing WHO verdragen die in mij 2024 worden getekend. Dit is een bijeenkomst van gisteren en verteld welke van onze rechten als mens straks worden weggegeven op een manier die ook nog eens super geniepig is. De hel is hier en velen realiseren zich het niet. Verder valt op dat er GEEN ENKELE NEDERLANDER bij zit. Kijk en huiver. https://youtu.be/wEK4-YZS9M4?si=D8cEq3anm6VZsxDG

  • S. oktober 30, 2023 Bij 16:34
   Bedankt voor de link. MSM noch ASM seem to be giving this much attention. Almost as if a takeover by the WHO is predestined and desired.

 2. Mag je niet straffeloos met een palestijnse vlag zwaaien in Duitsland, Frankrijk en Engeland? Moet je hier eens gaan zwaaien met de vlag van Israël. Of gaan lopen met een keppeltje op. Ik weet het: van de Nederlandse overheid mag dat wel, maar in de praktijk maakt dit voor de vrijheidsbeleving natuurlijk niets uit. Dan wordt de Jood niet door de overheidshond gebeten, maar door de moslimkat. De pijn blijft hetzelfde.
  Of maakt het toch wel uit? Als je in Duitsland met zo’n palestijnse vlag zwaait word je gearresteerd, maar in Nederland moet je voor je gezondheid of zelfs leven vrezen. Als ik MOET kiezen tussen leven in een tirannie of in een anarchie dan kies ik voor de tirannie.

  • In de eerste plaats , en ik bedoel dit niet hatend of negatief , wordt het voor de joodse gemeenschap niet eens tijd om meer en duidelijker afstand te nemen van een groep binnen de gemeenschap die ervoor zorgt dat alle joden negatief over één kam geschoren worden , in plaats van telkens in het collectieve onschuldige slachtofferschap te vervallen?
   Helaas is het overgrote gedeelte van de mensheid nog niet zover dat ze bij een minderheidsgroep naar de individuen kijken in plaats van de hele groep als een deel van die groep (mis)daden pleegt ten koste van de grotere groep. Niet goed , ben ik het helemaal mee eens maar het is tot nu toe , met het lage bewustzijnsniveau van de mensheid ,helaas niet anders. Dit geldt natuurlijk voor iedere minderheidsgroep.
   In het geval van Israël specifiek , het idee van een eigen staat is begrijpelijk , maar wanneer je een land overspoeld met massa-immigratie en met geweld koloniseert om je eigen staat te stichten ten koste van een bevolking die er al leefde , en dan ook nog eens diegene die niet gevlucht zijn terroriseert , kleineert , discrimineert , als minderwaardig ziet en langzaam stukje voor stukje verder etnisch probeert te zuiverend dan maak je je problemen uiteindelijk alleen maar groter in plaats dat het iets oplost.
   En kom a u b niet met het domme argument dat die bevolking dan toch naar buurlanden kon/kan gaan die ongeveer dezelfde cultuur en/of godsdienst hebben. , het is hun gebied waar ze leefden/leven.
   Je zou hetzelfde probleem krijgen als in Nederland bijvoorbeeld een migrantengroep zou besluiten hier een eigen staat te willen stichten , Nederlanders zouden toch naar Duitsland of België kunnen gaan.
   En het is ook een onzinnig argument dat een groot deel van de rest van de wereld gaat/mag bepalen dat een bevolking in een gebied maar grond in moet inleveren om een probleem op te lossen wat ze zelf niet gecreëerd hebben. Als de rest van de straat besluit dat jij je huis (of een groot gedeelte daarvan ) moet verlaten om plaats te maken voor iemand anders zou je dan vrijwillig vertrekken ?
   Wat dat zwaaien met een Israelische vlag betreft , velen zien dit hetzelfde als het zwaaien met een nazi hakenkruis vlag vanwege de misdaden die Israël gepleegd heeft en nog steeds pleegt , en dit zijn niet alleen moslims.
   Dat verschillende landen besloten hebben om het zwaaien met een Palestijnse vlag te verbieden maakt het probleem ook allen maar groter in plaats van dat het bijdraagt aan een oplossing.
   Ten tweede anarchie ,zoek de etymologische betekenis op , betekend NIET chaos , wetteloosheid en geweld zoals zovelen denken maar een samenleving zonder heersende klasse , waar ieder individu zoveel mogelijk vrijheid heeft en autonoom (soeverein) is en gezamelijke problemen op een vreedzame wijze probeert op te lossen. Dus eigenlijk zou je hier voor moeten zijn , in plaats van een tirannie waar ineens en zonder een grondige raden jij of de groep waartoe je behoord vervolgt kan worden.
   Het woord anarchie wordt net zo misbruikt als het woord fascisme , iedereen die het niet met een bepaalde denkwijze eens is is een fascist tegenwoordig. Of ook het woord antisemitisme , de arabieren behoren ook tot de volkeren uit de Semitische taalgroep bijvoorbeeld.

   En nogmaals ik bedoel hetgeen onder “ten eerste” niet slecht maar denk dat dit cruciale punten zijn waarover serieus nagedacht moet worden voor er iets van een oplossing bereikt kan worden.

 3. Aanvulling: ‘Als je in Duitsland met zo’n palestijnse vlag zwaait word je gearresteerd, maar in Nederland moet je voor het zwaaien met de Israëlische vlag voor je gezondheid of zelfs leven vrezen’.

 4. Gisteren zag ik Thierry Baudet een speech geven voor een bijna lege 2e kamer. De enigste politieke party vertegenwoordigd door 1 dame v/d die aandacht schonk aan zijn woorden. This really said it all. Vraag mij nog steeds af of er ook maar 1 persoon van de FvD ooit gehoord had/heeft van Dr. Shiva die zich als onafhankelijke kandidaat beschikbaar heeft gesteld voor het presidentschap. https://m.youtube.com/watch?v=ia5UT-2_8jU Dr.SHIVA™ – We Are About Destroying This Brahmanical Swarm… https://m.youtube.com/@drvashiva/videos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in