Het nieuws over de dood van Matthew Perry deed de wereld deze week versteld staan. De Hollywood-acteur die een begrip werd als Chandler Bing in de iconische serie Friends werd op 54-jarige leeftijd dood aangetroffen in een badkuip, bericht Thepeoplesvoice.

Maar dat is niet het hele verhaal. Verre van dat. Net als veel andere beroemdheden die de afgelopen jaren voortijdig zijn gestorven, had Matthew Perry gezworen om een pedofiele elitekring in het hart van de Hollywood-entertainmentindustrie te ontmaskeren.

Toen het nieuws over zijn verdachte dood op zondag doordrong, uitten veel van zijn naasten hun angst dat hij eindelijk het zwijgen was opgelegd door de elite.

Matthew Perry was in de maanden voor zijn dood bezig met het schrijven van een allesomvattend boek, de opvolger van Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, en het manuscript zou diep in de verborgen hoeken van de Hollywood entertainmentindustrie duiken en licht werpen op de duistere geheimen van de elite.

Volgens vrienden is Perry al jaren bezig met het verzamelen van informatie en anekdotes, met als doel een ongekende blik te werpen op de machinaties van Tinseltown in de vorm van de meest explosieve tell-all memoir sinds Hollywood Babylon.

Velen hebben gespeculeerd over de beweegredenen van Perry’s onthulling. Sommigen geloven dat het een persoonlijke vendetta was, aangewakkerd door tientallen jaren navigeren door het complexe web van Hollywood politiek en allianties. Anderen geloven dat het Perry’s poging was om een zekere vorm van verlossing te krijgen, zijn manier om zich los te maken van de duisternis, de vernietiging en de drank- en drugscultuur die hem vanaf zijn 14e jaar in beslag namen toen hij van Canada naar Hollywood verhuisde.

Wat de motivatie ook was, Perry was vastbesloten om de Hollywood-elites te ontmaskeren die op kinderen azen, ze verkrachten, als betaalmiddel gebruiken en hun bloed drinken om de adrenochrome high te verkrijgen.

Perry’s Instagram-account werd de afgelopen twee weken plotseling actief na een lange periode van sluimering en fans waren geschokt door de inhoud. Er waren veel posts over Batman, die niemand op dat moment kon begrijpen. Toen was er deze post – een oproep om de pedofielen te ontmaskeren die Hollywood beheersen, jonge levens verwoesten en de massa vergiftigen met hun giftige product.

  EU keurt 'digitale ID' van Bill Gates goed die niet-conforme burgers uitsluit van deelname aan samenleving

Perry werd gewaarschuwd dat hij nooit meer in Hollywood zou werken tenzij hij zijn plannen voor de publicatie van het allesomvattende boek zou opgeven. De chantage hield hem echter niet tegen. Perry’s dikke darm explodeerde in 2017, het resultaat van jarenlang zwaar alcoholgebruik, wat hij omschrijft als zelfmedicatie om het verdorven Hollywoodsysteem te overleven dat zijn ziel langzaam aan het verpletteren was sinds hij een 14-jarige jongen was. Toen hij na 14 operaties herstelde van zijn dikke darm stortte Perry in, weigerde hij te luisteren naar de bedreigingen en volgde hij zijn hart en zijn eigen morele code.

Als er één manier was om boete te doen voor zijn jarenlange verkwistende leven in het hart van het Hollywoodsysteem, de jaren waarin hij zijn ogen sloot voor de kwaadaardige excessen van de elite, dan was het volgens Perry wel het blootleggen van de pedofilie in het hart van het duistere hart van de industrie.

Verhalen over nachtelijke geheime ontmoetingen met andere acteurs, regisseurs en producenten hebben olie op het vuur gegooid. Er wordt gezegd dat Perry samenwerkte met andere insiders, getuigenissen toevoegde en de juistheid van zijn onthullingen verzekerde.

Volgens zijn vrienden wist Perry dat zijn dagen geteld waren. Een van de laatste dingen die hij online zette was een video van zijn handen die drie veenbessen op een tafel legden.

De zangeres van de Cranberries, Dolores O’Riordan, stierf in 2018 door verdrinking.

In combinatie met de andere vreemde dingen wordt het duidelijk dat Matthew Perry wist dat hij het doelwit was van een Satanisch bloedoffer als waarschuwing voor andere beroemdheden, net als velen daarvoor.

Vernietigend genoeg was zijn allerlaatste foto in een warm bad, waar hij uiteindelijk “verdronk”.

De elite houdt ervan om het ons in te wrijven. Deze duistere Satanische praktijk heet Openbaring van de Methode. Dit concept is afkomstig uit oude Rozenkruisersteksten en verwijst naar het proces om de massa’s bloot te stellen aan duistere realiteiten, vaak op een verhulde en slinkse manier, om impliciete acceptatie van de massa’s te krijgen.

  Bill Gates beveelt overheid om burgers die 'non-mainstream' online content delen op een zwarte lijst te zetten

Matthew Perry heeft zich gevoegd bij een lange lijst van beroemdheden die de ultieme prijs hebben betaald voor het ter discussie durven stellen van de Satanische logica in het hart van de entertainmentindustrie. Laten we eens kijken naar de lotgevallen van een paar andere individuen die weigerden de morele code van Hollywood te onderschrijven en zich uitspraken tegen kinderhandel en pedofilie van de elite.

Hollywoodacteur Isaac Kappy, die bekend werd omdat hij zich uitsprak tegen Hollywoodpedofilie en Satanisch ritueel misbruik, werd op 42-jarige leeftijd dood aangetroffen in Arizona. Voor zijn dood uitte Kappy explosieve beschuldigingen aan het adres van Hollywood A-listers zoals Steven Spielberg, Tom Hanks en Seth Green, waarin hij hen ervan beschuldigde pedofielen te zijn. Hij zei ook dat hij nooit zelfmoord zou plegen.

Paul Walker, die net als Anne Heche omkwam bij een verdacht auto-ongeluk, zou informatie hebben ontvangen over pedofilie van de elite en werd het zwijgen opgelegd door de machthebbers.

Chris Cornell werd ook dood aangetroffen onder verdachte omstandigheden en er werd ook gezegd dat hij werkte aan een explosieve onthulling over kinderseks.

Net als zijn goede vriend Chester Bennington, wiens dood de wereld schokte.

En Avicii, de superster DJ, die een verontrustende videoclip uitbracht, die door zijn label “commerciële zelfmoord” werd genoemd, waarin hij de volwassen versie van een kinderslachtoffer speelde. In de laatste scène van de video was een politicus te zien met het woord pedofiel op zijn huid gebrandmerkt. Wat wist Avicii en wat was hij aan het onthullen aan de massa? Hij werd dood aangetroffen op 27-jarige leeftijd, dus we zullen het nooit weten.

De lijst van beroemdheden met banden met pedofilie van de elite, die plotseling en verdacht stierven, gaat maar door… en door.

  Artsen faken 'hersendode' diagnoses om te experimenteren op mensen als laboratoriumratten

Tragisch genoeg voegde Anne Heche zich vorig jaar bij hun rangen, gedood onder bizarre omstandigheden waarvan velen geloven dat het een ritueel bloedoffer was.

Heche had één belangrijk ding gemeen met veel van de andere dode beroemdheden. Als kind leed ze onder de handen van een pedofiel en ze was vastbesloten om kinderen te beschermen tegen hetzelfde lot dat zij als jong kind onderging.

Als jong meisje werd Heche seksueel misbruikt door haar pedofiele vader. Heche onthulde deze informatie in haar openhartige memoires uit 2001, getiteld ‘Call Me Crazy.’

Slachtoffers kunnen twee kanten op. Of ze groeien op om zelf daders te worden en de cyclus van het kwaad voort te zetten. Of ze verwerpen het kwaad. In plaats van haar jeugd haar geest te laten verpletteren, beloofde Heche haar tijd op aarde te gebruiken om er voor anderen een betere plek van te maken.

In de afgelopen jaren, na zijn bijna-doodervaringen, deed Matthew Perry een soortgelijke gelofte om kinderen te beschermen tegen de handen van elite roofdieren – om zijn leven zin te geven.

In tegenstelling tot de overgrote meerderheid van de Hollywoodsterren had Perry het gevoel dat hij niets meer te verliezen had en was hij bereid zijn nek uit te steken om zich uit te spreken over het kwaad in het hart van de entertainmentindustrie.

Daarom is de manier waarop hij stierf zeer verdacht.

Als succesvolle en populaire Hollywood insider met een social media aanhang van miljoenen mensen over de hele wereld, bevond de man met de scherpe tong die zijn mening begon te verkondigen zich in een unieke positie om de massa een rode pil te geven.

Werd Matthew Perry “uitgeschakeld” door de Satanische pedofiele elite?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWetenschappers verklaren dat Ivermectine kanker geneest – Media blackout
Volgend artikelJohn Kerry eist dat burgers “klimaatherstel” betalen aan WEF om te herverdelen onder de rest van de wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Het is vreemd dat beroemdheden eerst aankondigen dat ze naar buiten komen met verhalen over kindermisbruik. Waarom niet in het diepste geheim werken aan bewijzen om vervolgens alles in 1 keer op tafel te leggen.

  • Dat deed hij al zeker 5 jaar. Waarschijnlijk is hij erachter gekomen dat de pedofiele kring het wist dat hij een book wilde schrijven hierover en wilde hij snel aan de buitenwereld bekend maken dat hij met een hollywood pedofielen ring onderzoek bezig was.

 2. Ik denk dat perrey het werk heeft overgenomen van zijn voorgangers voor zover ik wist waren zijn samen bekende van elkaar en deden zij gezamenlijk onderzoek, ik vermoed dat degene die erbij betrokken zijn en ook stiekem mee onderzoek deden binnenkort wel alles naar buiten zullen brengen om te voorkomen dat er nog meer doden vallen. Het is niet voor niets dat perry werd weggezet door de media als alcoholist en drugsverslaafde om zijn personage te vermoorden en af te voeren naar een niemanddalletje. Typeert de narcist pedofiel zoiets te ondernemen.

  • Zijn voorgangers net als …
   Michel Jackson ,Prins ,Avicii etc,
   Deze hadden al jaren door .
   Al die liedjes die door hen geschreven werden ,onthuld ,en niemand had door!

  • Het is heel simpel; aangezien er zoveel mensen plotseling overlijden door een hart aanval… en deze man pro- vaccin bleek (weet ik niet zeker maar volgens bronnen zoals YT wel), komt het natuurlijk héél goed uit om targets onder de noemer; hartaanval te laten verdwijnen.

   Hebben de “complotmensjes” ook weer voeding.. win win voor die wereld…

  • Idd.
   Vorige bericht gaaf aan dat hij een T-shirt droeg met de text over vaccine !
   Wat moet je nou toch geloven ,want ik snap het niet meer…

   • @neli..Mensen als Matthew Perry kun je beschouwen als goedgeklede gevangenen. (mijn mening). Financiële (en bijna alle andere ) beslissingen worden voor hun genomen. Door politici, studiobazen, managers, advocaten en/of familie.
    (Meewerken met de Covid vaccin coup is zo’n besluit. Het kan zijn dat Matthew dit moest doen).
    Perry’s vader zat/zit in de H’wood film wereld. Dat zegt wellicht genoeg.

 3. PHARMAGEDDON – Hoe het COVID-‘vaccin’-biowapen doodt

  En omdat er nu een GROTE PUSH gaande is om alle ‘conventionele’ ‘vaccin’-’technologie’ te vervangen door deze Nieuwe Genocidale Technologie, zouden de daders van de COVID-PHARMA-GENOCIDE er binnenkort in kunnen slagen hun ruimingsactie om te zetten in EEN NOG GROTERE RAMP die wellicht verdienen een nieuwe naam zoals “PHARMAGEDDON”

  “Raak GEEN ENKEL mRNA ‘vaccin’ aan, ongeacht wie je wat vertelt; want ze zullen niet beter zijn dan de COVID ‘vaccins’ die aantoonbaar honderdduizenden, zo niet miljoenen mensen hebben gedood.”

  – Patrick O’Carroll

  • De duivels zullen niets nalaten de mensheid tot een kleine kolonie terug te dringen. Het gif zal in onze voedsel keten verwerkt worden of simpel in ons drinkwater vermengt gaan worden.
   Het grootste gevaar komt vanal die WEF dienaren in ons eigen parlement,waar de domoor met zijn/haar stem de volmacht aan weg geeft.Helaas de populatie domoren in ons land is schrikbarend groot.

 4. Tuurlijk de elite zijn immers onschendbaar. Als je nog hoopt dat je met wetten of het huidige recht systeem deze honden kan ontmaskeren en verantwoordelijk houden ben je delusioneel srr.

 5. Misschien. Maar één ding is zeker: hij had zich helemaal vol laten gooien met vaccins. Dus daar houd ik het maar bij als doodsoorzaak.

 6. Deze man heeft zijn bek uitgestoken.
  Met alle info over kinderen, misbruik en erger, de rottigheid in de wereld.,, is het geen wonder dat hij alcoholist werd. Depressief.
  Hij is gewoon een handje geholpen om een eind aan dit leven te maken..
  Noem het cabal of de zionisten,, bolsjewieken populisten of al die debielen in Hollywood Noem het Satan, satanisme,, DUIVEL, . Noem het de duivel, het slechte, Koud,
  Geen liefde,,, in hun hart,

 7. Beste Mensen

  Wilt men de Wereld verbeteren
  Dan beginne men bij zichzelf
  Als men de Homofiel , Pedofiel , Lesbi , Flikker en dergelijke afwijkingen meer uit zichzelf verbant dan word de wereld een stuk beter en leefbaarder voor alle levende Wezens

  Dank U

  • Aanvulling

   Ziekten moeten worden bestreden door de zieke personen in kwestie zelf
   LGBTQXYZ++++++ En meerdere ziekten overkoepel beschermings organen moeten ook worden bestreden
   Dezen worden buiten het belichaming opgericht om die waan praktijken kracht bij te zetten
   De hersenen op een dwaalspoor trachten te zetten
   De mensheid verdwaald dienen te houden
   Via hersenspoel praktijken indoctrinaties
   Dat zijn de sluip moordenaars via All Aliens in het leven geroepen

   Dank U

  • Onzin, iedereen moet zelf kunnen bepalen hoe die sex beleeft zolang de sexpartner zijn weldoordachte toestemming wil, mag en kan geven. Kinderen, zwakzinnigen, dementen en dieren kunnen dat niet dus afblijven. Voor de rest leef je SAMEN uit.

   • Klopt wel. Dat onsamenhangende gebral van deze RD met dat danku aan ieder eind, noopt tot fronsen en negeren.
    Kloot maar een eind heen. Dat doen we allemaal. Onderdeel van het leerproces van het bestaan.

    Probeert alles uit. Behoudt alleen het goede.

    Confucius, geloof ik .

 8. En hier in Nl nog steeds 1500 kinderen “kwijt”..waarvan een 3e officieel dood id en waarvan de ouders een paar honderd euro (zwijggeld)vergoeding hebben gehad.
  Het is mij, officieel, nog steeds een raadsel hoe ruim 400 kinderen, die officieel onder staatstoezicht staan, kunnen sterven..
  Hoe vaak sterft er nou een kind..
  Met ernstig aangeboren letsel misschien..of door een auto geschept…maar ruim 400???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in