Mensen zullen wandelende parasieten worden als de mondiale elite haar zin krijgt en iedereen vlees opgeeft en insecten en krekels gaat eten. Wetenschappers waarschuwen nu dat het vleesvrije ‘WEF-dieet’ het grootste deel van het menselijk ras zal uitroeien en dat degenen die overleven zwakke, door ziekte geteisterde omhulsels van hun vroegere zelf zullen zijn, schrijft Thepeoplesvoice.

Het WEF en de VN sporen de mensheid aan om tegen 2050 af te zien van vlees en over te stappen op een volledig plantaardig en op insecten gebaseerd dieet, inclusief het synthetische vlees van Bill Gates.

Volgens de globalisten is het eten van vlees slecht voor onze gezondheid en schadelijk voor de planeet.

Maar wat gebeurde er toen tientallen voedingswetenschappers werden gevraagd de wetenschap achter deze beweringen te onderzoeken?

In een speciale uitgave van een tijdschrift genaamd Animal Frontiers werden tientallen wetenschappers gevraagd de wetenschap achter de beweringen dat vlees eten slecht is voor de gezondheid en schadelijk is voor de planeet te onderzoeken.

Toen de wetenschappers het “WEF-dieet” analyseerden in een speciale uitgave van het tijdschrift Animal Frontiers, konden ze niet geloven wat ze zagen. Dit dieet is zo slecht, zo arm aan voeding en voedsel, dat het ons onvruchtbaar zal maken, niet in staat om ons voort te planten, en de meerderheid van het menselijk ras binnen één generatie zal doden.

De wetenschappers waarschuwen nu tegen de drang van de globalistische elite naar plantaardige diëten, en wijzen erop dat arme gemeenschappen met een lage vleesinname vaak te lijden hebben onder dwerggroei, vermagering en bloedarmoede door een gebrek aan vitale voedingsstoffen en eiwitten.

Duizenden wetenschappers over de hele wereld hebben zich ook aangesloten bij de Verklaring van Dublin, een groep die stelt dat de veehouderij te belangrijk is voor de samenleving om “het slachtoffer te worden van fanatisme.” Zij zeggen dat veel van de negatieve beweringen over vlees in onze voeding gewoon niet waar zijn.

De wetenschappers benadrukken met name dat vlees zorgt voor de opname van vitamine B12 in de menselijke voeding, een belangrijke rol speelt bij de levering van retinol, omega-3 vetzuren en mineralen zoals ijzer en zink, evenals belangrijke verbindingen voor de stofwisseling, zoals taurine en creatine.

Wetenschappers merken op dat alleen welgestelde mensen uit rijke landen de middelen hebben om af te zien van vlees in hun dieet en alleen groenten en koolhydraten te consumeren. Met andere woorden, veganisme is een eerstewereldideologie die onpraktisch is voor de meerderheid van de wereldbevolking.

  Globalisten lanceren nieuwe aanval op voedselvoorziening, dreigen landbouw wereldwijd te vernietigen

Pro-veganistisch onderzoek wordt meestal gefinancierd door globalistische instellingen zoals de VN en het WEF, die duidelijk hebben gemaakt dat zij willen dat vlees een luxeartikel of “zeldzame traktatie” wordt in plaats van een hoofdbestanddeel van het dieet.

De VN zegt een volledig vlees- en zuivelvrij dieet te willen afdwingen tegen 2050 om “de klimaatverandering te bestrijden”, hoewel ze er in het verleden op zijn betrapt dat ze sterk overdreven hebben hoeveel methaan uit vee bijdraagt aan de totale uitstoot.

Zelfs als u gelooft dat er een echte klimaatcrisis is (hoewel er geen bewijs is om de hype te ondersteunen), is er nog steeds het feit dat de uitstoot van vee een verwaarloosbaar deel is van de veronderstelde “broeikasgassen”. U zou niets bereiken om de planeet te redden door veganist te worden.

En als het aankomt op de insecten en krekels, waarschuwen de wetenschappers dat het “WEF-dieet” ronduit giftig is.

De wetenschappers waren stomverbaasd over de resultaten – maar dit bewijst alleen maar dat ze niet hebben opgelet bij de agenda van de elite. Wij weten al lang dat wij worden aangevallen.

Als u regelmatig insecten gaat eten, omdat u denkt dat dit de aarde zal redden van de opwarming van de aarde of de “klimaatverandering”, dan brengt u uzelf (en uw eventuele kinderen) mogelijk rechtstreeks in gevaar en helpt u de kwade agenda van globalisten die de planeet willen ontvolken.

Als u kijkt naar het wetenschappelijk onderzoek dat in de afgelopen decennia is gepubliceerd, voordat de elites en de media insecten als voedsel begonnen te promoten, komen er al snel enkele verontrustende feiten bovendrijven. De belangrijkste: Iinsecten zijn giftig voor mensen.

Uit een studie uit 2019 met de titel A parasitological evaluation of edible insects and their role in the transmission of parasitic diseases to humans and animals blijkt dat het consumeren van insecten ernstige gezondheidsrisico’s voor de mens oplevert door de overdracht van parasitaire ziekten. Volgens de studie:

“Eetbare insecten zijn een onderschat reservoir van menselijke en dierlijke parasieten.”

Andere studies richtten zich op chitine – een natuurlijk structureel bestanddeel van het exoskelet van insecten. Een studie uit 2007, gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift Nature, concludeerde dat chitine een allergische reactie veroorzaakt bij mensen.

Misschien is dat de manier waarop ons lichaam ons vertelt dat we het exoskelet van insecten niet moeten eten.

Een andere studie over chitine concludeert:

En een andere studie over chitosan – een chemische verbinding gemaakt van chitine – ontdekte dat de consumptie ervan leidt tot de uitputting van vitamines in het menselijk lichaam, wat rampzalige gevolgen heeft.

Alsof dat nog niet genoeg was, is hier een krantenkop uit 2018, voordat de media meegingen in de insectenpropaganda.

Het eten van chitine is als het aanzetten van de kill switch voor parasieten.

Met dat alles wil de mondiale elite (met name het World Economic Forum) dat we kakkerlakken in onze mond stoppen, op hun knapperige buitenkant kauwen en hun kleverige groene binnenste doorslikken. Ze willen dat we kakkerlakken eten terwijl we glimlachen, niets bezitten en doen alsof we gelukkig zijn.

Het eten van sprinkhanen, krekels, mieren, kevers, wormen, bijen, wespen, rupsen, larven en slakken kan de volgende doodsgolf van mensen aanwakkeren – precies wat de globalisten willen.

De insecten-etende agenda is geen grap. Het begint door te sijpelen in de massamedia en zelfs het onderwijssysteem. Het doel is de consumptie van insecten te normaliseren en zelfs te verheerlijken.

Dus waarom zijn de machthebbers erop gericht de massa te dwingen krekels, meelwormen en kakkerlakken te eten? Hier volgt een blik op de situatie.

Eerst moet u een belangrijk feit onder ogen zien: het WEF wil opnieuw definiëren wat het betekent om een mens op aarde te zijn. Zij vinden dat wij te veel vrijheden hebben en te veel hulpbronnen verbruiken.

Het WEF probeert niet alleen regeringen te penetreren en economieën te controleren, het wil de betekenis van het leven op aarde herdefiniëren. Niets minder dan dat.

Dit is een artikel op de eigenlijke website van het WEF. Als ze dit in ons gezicht zeggen, stel je dan eens voor wat ze achter gesloten deuren zeggen.

Kortom, ze zien ons als vee. Behalve dat ze elk aspect van ons leven controleren, willen ze ook dat we minder hulpbronnen verbruiken. Dit is waar de insecten-etende agenda om de hoek komt kijken. Met behulp van modewoorden als “duurzaamheid” bepaalt de mondiale elite wat een “verantwoord” dieet is, terwijl zij degenen die vlees eten steeds meer aan de schandpaal nagelt.

Naast het indoctrineren van milieubewuste mensen met behulp van grafieken en cijfers, is de elite in volle propagandamodus om het eten van insecten te promoten. En weet u wat de propagandamodus inhoudt? Dat klopt, beroemdheden.

  Niemand komt ons redden! "De advocaten gaan ons helemaal niet redden en we moeten ophouden op hen te vertrouwen"

De insecten-etende agenda is nu overgegaan naar de volgende fase van het plan. Beroemdheden eten insecten voor de camera. Journalisten in de mainstream media schrijven artikelen waarin het eten van insecten als onvermijdelijk wordt gepropageerd. Scholen dwingen kinderen insecten te eten in de klas.

Kijk eens naar deze griezelige video van Nicole Kidman die levende insecten eet, die zij bizar genoeg “micro-vee” noemt.

Dat klopt, een filmster van de eerste orde werd gerekruteerd om voor de camera verleidelijk insecten te eten om de massa te overtuigen hetzelfde te doen. Dit is huiveringwekkende propaganda 101. Gelukkig geven de YouTube commentaren ons hoop.

Maar één filmster is niet genoeg. Ze hebben er veel nodig. Robert Downey Jr. promoot krekel proteïne op de late avond. Nicolas Cage promoot het plezier van het eten van kakkerlakken. En Lupita Nyong’o gebruikt haar acteertalent om enthousiast te worden over het eten van mieren in L.A.

Natuurlijk weten de elites heel goed dat indoctrinatie het meest effectief is bij jonge mensen, en daarom richten ze zich nu op kinderen. Kijk maar eens naar deze poster die momenteel in de openbare scholen van Californië hangt.

Ondertussen is Bill Gates officieel Amerika’s grootste privé-landeigenaar geworden met zo’n 269.000 hectare in tientallen staten.

Er wordt veel gespeculeerd over Bill Gates’ greep naar landbouwgrond in Amerika. Waarom koopt hij zoveel landbouwgrond? Een blik op de officiële website van de Bill en Melinda Gates Foundation geeft enkele aanwijzingen.

Maar wanhoop niet, er is ook goed nieuws. Wij, het volk, verwerpen het globalistische complot om ons te dwingen vlees te eten dat in een laboratorium is gekweekt.

Twee van de bedrijven van Bill Gates hebben onlangs toegegeven dat ze op de rand van de financiële afgrond staan nu de verkoop van giftig, synthetisch vlees blijft dalen.

De bijbel zegt: “Alle vliegende insecten die op handen en voeten lopen, moet u verfoeien.”

De wereld moet meer tijd besteden aan het raadplegen van oude wijsheid en minder aan het luisteren naar de valse profeet Klaus Schwab en zijn globalistische trawanten.

KIJK:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Gemalen insecten “additief” zit nu in pizza, pasta en granen in de hele EUVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOnverbeterlijke bullebak: NAVO gebruikt WOII Overwinningsdag om oorlogszucht op te voeren
Volgend artikel“Eric met de grote clitoris” in plaats van Pippi Langkous en Winnetou
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Niet alleen mensen en vooral de kleine kinderen moeten aan de insecten.
  De honden en kattenbrokken zijn NU al aan de beurt. Staan open en bloot tussen de andere zakken brokken. Zal geen merken noemen.
  Op zoek naar een andere hondenbrok werd mij de brok met insecten aangeprezen. Gelijk dat verhaal afgekapt door te zeggen dat het voor vogels is en niet voor viervoeters. Als je je huisdier dood wil hebben moet je dat kopen.
  Blijkbaar zijn huisdieren nu een proefproject geworden voordat ze het op mensen loslaten.

   • Als je op https://hond.nl/hondenvoer-van-insecten/ kijkt wordt iedereen een heel stuk wijzer
    Vooral teds die alleen maar brokken van insecten verkoopt en een insectenkwekerij heeft, waarschijnlijk ook leverancier is voor andere merken. Mij werd jarco aangeprijst in de winkel.
    Dan kun je ook kijken op sites van veterinary HPM…..yora….bugsforpets etc.
    Als je wilt kun je heel diep spitten in deze materie.

  • Pressies.
   Ik ben honden verzorger en wol graag weten waat ik niet moet halen.
   Geen zin in de dierenartsen meer met hun kwartaal 10dubbele onnodige
   vaxinatie kaartje is de bus.

   Mijn laatste verlies old english bulldog werd kinologisch geschat op een levensduur van -+9/10 jaar vanwege de grote.

   Na het dierenbescherming asiel nooit meer 1 spuit gehad en 19 jaar een maand en dag geworden , en alleen omdat hij een ongeluk ervoer. Anders had hij de 20 gehaald.

   (((Ze))) noemen ons toch niets anders als dieren..?
   (((Zij))) zijn beesten!

  • Hallo man , juist hier moet je dat merk noemen . Dan doe je wat voor de gemeenschap. Die Bill Gates officieel Amerika’s grootste privé-landeigenaar moet meteen worden uitgeleverd aan India. Daar verwachten ze hem en is hij doods bang voor . Dat onmens is dodelijk ziek en voelt het einde naderen.

 2. Dit soort “wetenschappelijke” artikelen is net zo dom als de “reguliere”.

  Natuurlijke produkten met mate. Dus niemand gaat dood van het eten van een insect. Hele volkstammen aten dit zo nu en dan. Dat moet wel vrije keuze blijven!
  Alleen de synthetische rotzooi: Ze moeten de bek van gates ermee volproppen totdat hij erin stikt!!!

 3. hoe herken je dan zooi met insecten in de schappen? Ik kijk tegenwoordig op alle labels maar zie (nog) geen insecten voorkomen.

 4. hoe herken je dan zooi met insecten in de schappen? Ik kijk tegenwoordig op alle labels maar zie (nog) geen insecten voorkomen.

 5. wij MENSEN lezen en lezen maar ! maar wij doe hieraan geen MOER sta eindelijk eens op met zijn allen ga hier tegen in zorgdragend dat deze personen die dit allemaal veroorzaken achter het PRIKKELDRAAD komt te zitten totdat ze geen leven meer hebben of anders !dan kunnen onze boeren blijven boeren gaat dat tuig uit andere landen dood of levend het land uit en leven wij gewoon voort ook dat tuig uit den haag wat ongekozen is op pakken en daar waar zij horen PRIKKELDRAAD EN NIET ?? TE LANG MEE WACHTEN !

  • Herriner je de roemende communistische Caucescu nog?….

   Zoek maar eens een filmpje ergens zal je moed geven.

   Het volk dat op orders moet komen juigen voor de dictator en zijn vrouw met duizenden op het plein voor dat belachelijk grote paleis omsingeld door stasi achtige ordediensten , klapt waneer het moet klappen , juigd waneer het moet juigen, en 1 man die het zat is en gebroken denkt “ Fok It!!” En begint te schreeuwen , twee doen er mee , en binnen vijf minuten schreeuwde iedereen , fuck caucescu !!
   Een uur later eerden Caucescu en zijn vrouw door de zelfde ordediensten samen met het volk zonder proces geëxecuteerd en Roemenië baande zich een weg naar vrijheid.

   Ben niet van de doodstraf maar er zijn voor alle oorzaken onvermeidelijke gevolgen.

   Dat punt gaat komen ,100%
   En ze weten dat het gaat komen.
   Vluchten kan niet meer.
   Dit is gewoon een
   verbrande aarde techniek.

   En schijterig Nederland steekt bij hun buren het huis in de fik….

 6. Liberté sur tout! mei 12, 2023 at 08:29

  Natuurlijke produkten met mate. Dus niemand gaat dood van het eten van een insect.
  Dat klopt.Maar je hele voeding daarop baseren?Domdomdom.
  Heb wel eens een bij en een vlieg ingeslikt tijdens het fietsen.Vies niet leuk,maar je overleeft het wel.
  Maori’s hielden zichzelf op de been met larven volgens mij.
  Maar die hebben wel een beetje meer weerstand dan de westerse mens,dunkt me.

 7. Hoe zijn wij zoveel miljoen jaren geleden van plantenetende dikbuikige kruipende aap naar ‘verstandige’ mens geëvolueerd? Eerst planteneters, daarna rechtopstaande aaseters en daarna jagers met een grote herseninhoud waardoor we instrumenten om te jagen zijn gaan maken. Sedert hoe lang is de mens een jager = vleeseter? Bij mijn weten ongeveer 1,5 miljoen jaar. Da’s lang. Bij hongersnood hebben we uiteraard eender wat gegeten om te overleven, maar de hoofdmoot is altijd vlees geweest.

 8. ” dwerggroei ” Ik ben al 42 jaar vegan sinds ik 6 was en ik ben 180 cm. Mijn 3 vleesetende zussen zijn 159, 160 en 162 cm.

  Er zijn zo’n 1,1% vegans op de wereld.
  https://worldanimalfoundation.org/advocate/how-many-vegans-are-in-the-world/

  Hoeveel mensen er b12 deficient zijn daarover verschillen de meningen nogal, maar dat is ergens tussen de 15% vd mensen tot 40 of zelfs 50% vd mensen.
  De meeste vegans zijn heel goed geïnformeerd over vitamines, Proteïne etc. Dus de meeste daarvan hebben geen deficiencies.
  https://www.nutranews.org/en–vitamins–is-everyone-lacking-in-vitamin-b12-why-is-there-such-widespread-deficiency-what-are-the-consequences–1481

  https://www.livekindly.com/b12-deficiency-genetic-makeup/

  B12 tekorten hebben dus niets met veganisme te maken.

  De meeste pro- dierlijke producten onderzoeken worden overigens gefinancierd door de vlees en zuivel industrie. Absoluut onbetrouwbaar dus.

  Een vegan lifestyle is het beste voor mens en dier.

  Ik ben het wel 100% eens met: DONT EAT THE BUGS.
  Opzouten met die walgelijke WEF troep.

 9. Gemalen insecten ‘ additief’ zit nu in pizza pasta etc 26 januari 2023
  Frontnieuws

  Antichrist zit in het Vaticaan
  Heeft een informatieve reactie gegeven op E nummers.

  Gelezen enige tijd geleden dat EU het niet verplicht meer stelt om te vermelden waarin ‘ Insekten’ zitten.

  Komt er wel mn op neer dat ALLE half fabrikaten, risico heeft, insektenmeel etc

  Ook GMO zetmeel , alle koekjes, gebak is van zetmeel naar gmo gegaan.

  Het is wel een stuk eenvoudiger de boodschappen
  Er valt veel af 👋

 10. daarom werken bijv. ivermectine, fenbendazole, chloordioxide en hydroxychloroquine zo goed

  ons voedsel is steeds zuurder geworden (koffie, frisdrank, granen, suiker etc.)
  fantastische voedingsbodem voor microscopisch gespuis

  https://cairnsnews.org/2023/02/09/eating-insect-chitin-is-like-flipping-on-the-kill-switch-for-parasites

  CV19, kanker, diabetes, lyme etc.: allemaal by design

  daarom staat in de (staten!) Bijbel dat u regelmatig moet vasten = detoxen

  step 1: inject hydra vulgaris
  step 2: feed that beast

  Openbaring 9️⃣:6️⃣

 11. Chitine / Pesticide
  Chitin is a natural polymer that is a major component of the exoskeletons of insects and
  other arthropods, as well as the cell walls of fungi. Chitin-based pesticides are made from
  chitin or chitin derivatives and are used to control pests such as insects and fungi. These
  pesticides work by disrupting the normal growth and development of the pests, causing
  death or inhibition of reproduction. Chitin-based pesticides are considered to be relatively
  safe for use around humans and other non-target organisms, and are often used as an
  alternative to synthetic pesticides.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in