Screenshot Tlc uk YouTube

Er is een segment van de samenleving dat u moet vermijden om uw risico op het “oplopen” van het Covid-19 virus te minimaliseren, maar het zijn niet de anti-mondkapjes mensen of degenen die nee zeggen tegen de experimentele Covid-19 injecties. Het blijkt dat zwaarlijvige mensen de echte “superverspreiders” zijn die de meeste mensen infecteren.

Omdat mensen met overgewicht en obesitas tot 1000 keer meer aerosoldeeltjes produceren dan mensen met een normaal gewicht, lopen de mensen om hen heen een groter risico het virus in te ademen elke keer dat ze ademhalen, zeggen wetenschappers.

Hoe dikker en ouder je bent, hoe groter de kans dat je Covid-19 ziektekiemen naar mensen in je nabijheid blaast. Door overgewicht en ouderdom behoor je tot de 20 procent van de mensen die 80 procent van alle door mensen veroorzaakte aërosoldruppeltjes uitademen, zo suggereert een nieuwe studie.

Gepubliceerd in het tijdschrift Proceedings of the National Academy of Sciences, suggereert het rapport dat simpelweg ademen als een zwaarlijvig mens een dodelijke bedreiging is voor anderen, en op de een of andere manier moet het stoppen.

“Het oppervlak van het slijm kan uiteenvallen zoals de zee uiteenvalt in een sterke windstorm”, zegt David Edwards, een “wetenschapper” van de Harvard Universiteit die hielp bij het onderzoek voor de studie.

“Dit stuurt, net als bij de zee, nevel omhoog, in dit geval een nevel van potentieel besmettelijk slijm”.

Het is echter niet zomaar slijm dat een bedreiging vormt. Volgens Edwards is het slijm van dikke mensen bijzonder schadelijk, net als het slijm van oude mensen, omdat de kans groter is dat het de Covid-griep verspreidt naar andere mensen.

  Kwam het Coronavirus toch uit een lab? Linkse media woedend over studie

“Het punt dat vaak wordt gemaakt is dat superverspreiding een omgevingsverschijnsel is”, voegt hij eraan toe. “En het is duidelijk dat waar is. Maar het is ook duidelijk een biologisch fenomeen. We hebben superverspreiders gevonden die 50.000 deeltjes uitademen en kinderen die twee deeltjes uitademen”.

Wil Edwards dat dikke bejaarden worden opgeofferd voor het welzijn van de mensheid?
De enige logische conclusie die uit Edwards’ gedachtegang kan worden getrokken is dat oude en dikke mensen moeten stoppen met ademen als we ooit de verspreiding van het Covid-19 virus willen stoppen.

Deze schrijver maakt natuurlijk een grapje, want deze “studie” leest als iets uit The Babylon Bee. Niettemin, dit is wat de nieuwste “wetenschap” te zeggen heeft over hoe we het Covid-19 virus voor eens en voor altijd kunnen “verslaan”.

Hoewel overgewicht zeker ongezond is, waardoor iemand om verschillende redenen het risico loopt vroegtijdig te overlijden, is het idee dat simpelweg dik zijn je een “superverspreider” maakt, een beetje, nou ja, belachelijk.

Covid-19 ziektekiemen, ervan uitgaande dat ze echt zijn en zich verspreiden zoals de “wetenschap” ons vertelt dat ze doen, zijn waarschijnlijk niet kieskeurig als het gaat om de grootte van hun gastheer. Of een virus verspreidt zich in menselijk speeksel, of het doet het niet. Punt uit.

Toch wilden we u een beetje inzicht geven in hoeverre ze bereid zijn om dit ding te pushen, waarbij de zich ontwikkelende “wetenschap” erachter exponentieel krankzinniger wordt met elke dag die voorbijgaat.

“Vitamine D is in olie oplosbaar en vetweefsel zuigt het op, waardoor het niet beschikbaar is voor het lichaam”, schreef een van onze eigen reageerders over een mogelijke reden waarom zwaarlijvige mensen vatbaarder zijn om ziek te worden.

Bronnen:
Archive.fo
NaturalNews.com
Pandemic.news

“Hoe meer vetweefsel je hebt, hoe meer vitamine D je nodig hebt. Iedereen die een gezond niveau van D wil krijgen, raad ik aan om met uw arts te praten en een online vitamine D calculator te gebruiken. Je kunt leeftijd, gewicht, blootstelling aan de zon, dieet kwantificeren en een gezond D-niveau nastreven”.

PCR-bedrog: na Cola is nu ook ijsthee en appelmoes positief getest voor Corona

Vorig artikelVaccineren tot de dokter komt: Duitse gezondheidsautoriteit meldt honderden sterfgevallen
Volgend artikelWat te doen met de uitnodiging voor corona vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/dikke-mensen-mogen-niet-meedoen-met-fieldlab-evenementen-risicogroepen-zijn-uitgesloten-van-deelname/

  Songfestival fan Caroline van der Plas (BBB) heeft de gratis tickets die ze ontving voor het Eurovisie Songfestival retour gestuurd.
  Omdat de voorvrouw van de BoerenBurgerBeweging steeds meer een BN’er begint te worden, ontving ze de felbegeerde kaartjes voor het Songfestival in Rotterdam.
  Maar, zo stelt Van der Plas: “Aangezien ik als dikkerd eigenlijk niet welkom ben, heb ik dit afgeslagen”.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/caroline-van-der-plas-bbb-stuurt-tickets-songfestival-retour-aangezien-ik-als-dikkerd-niet-welkom-ben-heb-ik-dit-afgeslagen/

  Eigenlijk is het te gek voor woorden dat een evenement, dat pretendeert heel erg inclusief te zijn, mensen discrimineert op basis van leeftijd en (over)gewicht.

 2. virus kun je niet van je medemens krijgen. En nee je kunt niet hallucineren dat die virus als ie bij een dik iemand is nu wel besmettelijk wordt. Volstrekt onzin. Het is om verdeel en heers te veroorzaken. Het enige is dat dikke mensen met zeer grote waarschijnlijkheid ondervoed zijn in de nutrienten als essentiele aminozuren vetten en mineralen. Daarom proberen ze hun maag te vullen echter ze doen het met de verkeerde dingen met als gevolg het overgewicht. De verkeerde dingen zit zowat in alles wat je in de supermarkt koopt. En dat zijn net de dingen dat ook nog gif bevat. En wat wilt een het lichaam de juiste nutrienten en niet gif die willen ze uitscheiden en dat heet EXOSOMEN. En nee er is geen magischie virus die je van hun kunt krijgen.

  Nu zul je ook zien mensen die de gifspuit hebben genomen dezelfde verschijnselen laten zien. Maar het blijft zo een virus is kun je niet van je medemens krijgen. Lees het book contagion myth van dr Cowan kun je bestellen op bol.com en die heeft ook het boek dat verschil tussen pasteur en belchamp duid. Het is een must read zodat juist dit soort onzin artikelen voorkomen kan worden als je in feiten land wilt gaan zitten.

 3. Dat jullie dit publiceren maken jullie je schuldig aan het verspreiden van informatie om schuldigen aan te wijzen die niet schuldig zijn aan covid19.
  Schandalig vind ik het!
  We weten inmiddels allemaal wat we moeten doen en dat is niet dit.

 4. Deze David Edwards, een “wetenschapper” van de Harvard Universiteit heeft niet goed opgelet tijdens de les, want al zou je letterlijk de kweekschaaltjes leegdrinken, dan nog wordt jij er niet ziek van. Alles hangt en valt met jou innerlijke immuunsysteem, alles wat op een natuurlijke manier binnen krijgt zal onderworpen worden aan jou immuunsysteem en alles wat niet bruikbaar is op een natuurlijke samenstelling zal weer ons lichaam verlaten via onze ontlasting. Elkaar besmetten is dan ook niet mogelijk, maar voor de onwetende is dat wel beangstigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in