© michael_swan (CC BY-ND 2.0)

Canada’s hoogste gezondheidsautoriteit heeft de Canadezen er zaterdag aan herinnerd dat zelfs degenen die volledig gevaccineerd zijn nog steeds ontvankelijk blijven voor Covid-19.

Tijdens een virtueel gemeentehuis voor Yukoners zei Dr. Theresa Tam dat het risico op asymptomatische infectie en transmissie veel lager is voor iedereen die twee injecties krijgt van de Pfizer-BioNTech, Moderna, of Oxford-AstraZeneca vaccins, bericht ctvnews.ca.

“Maar het is niet absoluut. Er is een vermindering van het risico op overdracht, maar het elimineert niet noodzakelijk het risico op overdracht”, zei Tam, eraan toevoegend dat het risico vooral na de tweede dosis afneemt.

“Sommige studies hebben aangetoond dat het de hoeveelheid virus achter in je neus vermindert. Als je mensen bemonstert, is er minder virus, wat betekent dat er minder risico is op overdracht”.

Jongeren, die vaak in de frontlinie of bij vitale diensten werken en in de wachtrij staan om gevaccineerd te worden, hebben nu enkele van de hoogste percentages gevallen en kunnen het virus overdragen ook al vertonen zij geen symptomen, voegde Tam eraan toe.

“De groepen die het virus het meest overdragen zijn eigenlijk jongere volwassenen, van wie velen moeten werken. Zij kunnen niet thuis blijven”, zei ze.

“Het is belangrijk dat we hen beschermen, want als ze beschermd zijn, kunnen we de overdracht van het virus in de gemeenschap verminderen”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canada stuurt COVID-positieve reizigers naar ‘internerings’-faciliteiten – verwekomt 400.000 nieuwe immigranten die zijn vrijgesteld van quarantaine

  Carlson waarschuwt: "Als de machthebbers u kunnen dwingen om een injectie te nemen, waar kunnen ze u dan nog meer toe dwingen?"
Vorig artikelSterfgevallen door vaccins is dit jaar tot nu toe met 4.000 procent gestegen in vergelijking met heel 2020
Volgend artikelVaccineren tot de dokter komt: Duitse gezondheidsautoriteit meldt honderden sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • Mensen bemonsteren is een woord dat het GGD gebruikt om personeel te vinden die testen willen afnemen bij andere.

   Ik heb maar even gezocht en zover ik iets vind gebruikt de GGD tegenwordig dit woord.
   Met de beste wil van de wereld had ik dit niet kunnen raden.
   Ik vraag me af hoeveel er hier zijn die dit wisten.

  • Ik ga vandaag eens aan mensen vragen of ze zich al hebben laten bemonsteren.
   Dan kom ik wel achter hoe bekend dit woord is.
   Ik denk dat ik alleen reacties krijg als, waar heb jij het nou weer over.

   • Tot nog toe aan 3 mensen gevraagd.
    Allemaal dachten ze dat ik ze in de zeik liep te nemen, ze kende het woord niet.
    Maar nou zijn ze ook niet allemaal even slim als de reageerders hier, hier weten ze alles.

 1. Het is jammer dat de slapende burger zig zo voor de gek laten houden.,deze genocide onder de mensheid hier in Nederland door de 1% élite en overheid vanuit 2013 al uitgerold is in de false flag acties en de rampen die nu gebruikt worden door de main stream media die er vuist diep in.Zit vd 1% labbekak ..oa de doodskisten angst Waren Legen Kisten., India was vorig jaar gasexplosie in fabriek wat door de Media Nu gebruikt wordt uitbraak corona ,Wat Next NosLijers ,AMC staatsziekehuis met je verwante doosziekenhuis de Dijklander , en de 2 miljoen killers mensen vd bedrijven en de multinationals en de journalisten die bewust hieraan mee doen in Nederland voor dikke bonussen oa : Supermarkten , T Zorg , Zorginstellingen ,met de ouderen , gehandicapten en cronischezieken om zeep brengen en om kleine bedrijven voor een habbekrats overnemen senario , alles gepland vanaf 1950 vd farmeuten metbhun patenlijer Ab Oosterhaus en nu de Philips fabriek in Eindhoven .om de luchtwegen te verzieken in Opdracht vd WEF waar de Bilderbergkartels inzitten , 9 miljoen van deze 3 groepen moeten uit gemoordt worden .voor Rutte en Kaag hun opdracht vd Vaticaanlijer Poopie Jooppie , de killers .volkeren ombrengen vieze manier voor de orgaanhandel , pensioenpotten, want in 2024 komt er een grote groep 3,5 miljoen in de aow , en dat willen ze niet , geld geven AOW aan deze hardwerkende werknemers met bijstandliners erin , ..dat geld willrn ze in hun eigen zakken hebben de 1% élite en overheid hier in Nederland met de gelden van 1,5 miljoen uit onze geboortetrusten van 15 miljoen burgers .tel uit hun vermogens winst .Over onze ruggen vanaf je geboorte ben je ,, dood op zee,,,, verdienmodel en wij betalen ongkozen hun rente ..wat heet in hun mond de Belastingen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in