Een Roemeense arts die in Amerika werkt, Dr. Ana Maria Mihalcea, waarschuwt voor shedding – de overdracht van het spike-eiwit van gevaccineerde naar ongevaccineerde mensen – en verwijst naar studies en documenten van Pfizer.

Sinds de lancering van de Covid-19 vaccins hebben veel mensen ongewone symptomen waargenomen en ervaren. De term “shedding” (“uitscheiding”, “verspreiding”) is veel gebruikt en “factcheckers” hebben de mogelijkheid van zo’n verschijnsel ontkend, door te zeggen dat er geen levend virus in het mRNA-product van de gentherapie zit.

Volgens de conventionele medische opvatting werd shedding ontdekt na de toediening van vaccins. Dit betekent dat de virusdeeltjes door de gevaccineerde persoon worden geproduceerd en dan in de lucht worden uitgescheiden via lichaamsvloeistoffen zoals speeksel, feces of in de lucht via de ademhaling, schrijft Dr. Ana Maria Mihalcea op haar website.

Na toediening van het rotsvirus-vaccin aan pasgeborenen bijvoorbeeld, werd rotavirus op dagen 3 tot 7 in de ontlasting opgespoord en bij 70% van de pasgeborenen aangetroffen, zo blijkt uit deze studie.

Virusuitscheiding in de neusholten na toediening van levend verzwakt griepvaccin is ook gedocumenteerd.

Deze virale uitscheiding betekent dat gevaccineerde personen de ziekte waartegen zij gevaccineerd zijn ook werkelijk kunnen doorgeven.

De term “shedding” in verband met die vaccins die speciaal bedoeld zijn om zichzelf te verspreiden, is een iets ander begrip. Bij dieren is onderzocht hoe vaccins zo ontworpen kunnen worden dat zij zich automatisch verspreiden, bijvoorbeeld door huidcontact, uitwisseling van lichaamsvloeistoffen en overdracht via melk van moeders op hun baby’s.

Dergelijke vaccins zijn al lang in ontwikkeling, zelfs vaccins om dierenpopulaties te steriliseren en anticonceptie van dier tot dier te verspreiden (zie het artikel “Wetenschappers werken aan de ontwikkeling van vaccins die zich verspreiden als een ziekte. Wat zou er mis kunnen gaan?)

  De Storm voor de Kalmte

Luigi Warren, bekend van zijn werk met Derrick Rossi, mede-oprichter van Moderna, dat vaccins maakt op basis van mRNA-technologie, zei in 2021:

“Ik denk dat het idee van uitscheiding slaat op het feit dat de gevaccineerden het eiwit uitscheiden, niet het virus. En het is zeker waar dat mensen die gevaccineerd zijn met mRNA-vaccins het spike-eiwit uitscheiden, maar slechts in minieme hoeveelheden, en het kan geen ziekte/aandoening veroorzaken bij andere mensen.”

Hoe weet hij dit, vragen wij ons af, aangezien minieme hoeveelheden van het spike-eiwit klonters vormen die resistent zijn tegen ontbinding door het menselijke fibrinolyse-systeem? [Anticoagulans] – vraagt Dr. Ana Maria Mihalcea.

Zie deze studie: “SARS-CoV-2 S1 Spike protein induces fibrin(ogen)-resistant fibrinolysis: implications for microclot formation in [case] COVID-19

Wat zeggen de documenten van Pfizer

Vervolgens presenteert de arts uittreksels uit de documenten van Pfizer over uitscheiding: “Een fase 1/2/3 studie om de veiligheid, verdraagbaarheid, immunogeniciteit en werkzaamheid van RNA kandidaat-vaccins tegen COVID-19 bij gezonde personen te evalueren”.

In de paragraaf “Blootstelling tijdens zwangerschap of borstvoeding en beroepsmatige blootstelling” wordt melding gemaakt van situaties waarin mensen kunnen worden blootgesteld aan uitscheiding door contact met degenen die aan het klinisch onderzoek deelnemen. Bijvoorbeeld: “een vrouwelijk familielid of een zorgverlener meldt zwanger te zijn na blootgesteld te zijn aan de klinische proef door inademing of direct contact. Of een mannelijk familielid of een zorgverlener die door inhalatie of rechtstreeks contact [huid-op-huid] aan de klinische proef is blootgesteld, stelt vervolgens zijn partner bloot vóór of rond het tijdstip van de bevruchting. De onderzoeker moet gevallen van PDE [blootstelling tijdens de zwangerschap] binnen 24 uur na ontdekking melden aan Pfizer Safety, ongeacht of er al dan niet een SAE [ernstig ongewenst voorval] is opgetreden. De aanvankelijk verstrekte informatie moet de verwachte leveringsdatum bevatten.”

Zoals Dr. Ana Maria Mihalcea opmerkt, “blijkt uit dit schrijven duidelijk dat het inademen van de lucht rond een gevaccineerde of het aanraken van zijn huid als zo gevaarlijk wordt beschouwd dat het binnen 24 uur als een ongewenst voorval moet worden gemeld. Bovendien kan iemand die eraan blootgesteld is, het overbrengen op een andere ongevaccineerde persoon. Het is duidelijk dat [deze opmerking] gevaarlijke vaccins beschrijft die zichzelf vrijgeven. Mijn vraag is deze: als deze blootstelling gevaarlijk genoeg is om als ongewenst voorval gemeld te worden, waarom laten we het publiek dan niet weten dat het gevaarlijk is om de lucht rond gevaccineerde mensen in te ademen en hun huid aan te raken – omdat die persoon [die in contact komt met de gevaccineerden] daardoor gevaccineerd kan worden?”

Veel artsen willen de kwestie van de uitscheiding niet in overweging nemen, omdat “er geen gegevens zijn”. Recente studies tonen wetenschappelijk aan dat uitscheiding inderdaad reëel is.

  Farmaceutische slangen: Dertien onweerlegbare feiten over slangengif, Big Pharma en biologische wapens

“Neustests van kinderen die in huishoudens woonden met gevaccineerde personen spoorden SARS-CoV-2-specifieke IgG op, terwijl neustests van kinderen die in huishoudens woonden met ongevaccineerde personen geen SARS-CoV-2-specifieke antilichamen opspoorden.”

De arts verwees ook naar de studie “Evidence of airborne transmission of SARS-CoV2-specific humoral immunity”.

In het volgende deel: verslagen over uitscheidingseffecten en klinische waarnemingen van Dr. Ana Maria Mihalcea uit haar praktijk na raadpleging van niet-gevaccineerde personen.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGeen concessie: Boeren beëindigen nutteloze besprekingen “voor de galerij”
Volgend artikelZelensky’s nieuwe eis aan Europa: Sluit de Russen op in hun land
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Als dat werkelijk zo is betekend dat de wereldbevolking vroeg of laat die shit binnenkrijgt. En dus eingelijk ten dode is opgeschreven. Al zal er wat langere tijd overheen gaan als met de gevacineerden.
  De wereld straks weer alleen voor de dieren.
  Zouden de kippen weer terug veranderen in carnivoor dinosaurussen?

 2. Rotsvirus vaccin ook echt. Hahaha ik ga zowat stuk. Na de apepokken een rotsvirus… LOL. Pas op mensen, raak geen stenen aan, voor je het weet spuugt ie in je gezicht en GA JE DOOD! Hahahahaha. Dit stuk is een totaat BS verhaal. Spike eiwit is net zo’n dom verhaal. Een “virus” is te klein om te kunnen zien met welke microscoop dan ook, maar een “spike-eiwitje” afkomstig van zo’n onzichtbaar “virus” zullen we wel eventjes manipuleren, shedden of wat dan ook. Mensen trap niet in die onzin. Er is geen virus, er is geen spike-eiwit, er is NIKS AAN DE HAND!! Ja die moordspuiten, maar die zijn wél zichtbaar en voor iedereen te fotograferen. Al dat shedding echt bestaat had ik al lang en breed morsdood geweest, vanaf dag 1 doe ik niet mee aan deze hoax en ik knuffel, zoen, geef handen, houd uiteraard absuluut GEEN AFSTAND en was niet overmatig mijn handen, nies NIET in mijn elleboog LOL, deel een fles, glas of vork en ik ben geen seconde snotterig, verkouden, grieperig of wat dan ook geweest. Hou toch op met al die onzin, wees een vent of vrouw en DOE NORMAAL!!!!!!!

   • Idd, vrijheid is ver te zoeken, dan had ik allang wat van die zogenaamde shedding moeten merken, maar nee hoor, nog steeds geen last van gehad, net zoals ik nog steeds geen last heb gehad van het niet bestaande ´virus’ 😂

 3. Als dit echt waar is, hebben we een groot probleem. Die spike eiwitten, de S-antigenen die aangemaakt worden door het geintegreerde mRNA dat ingespoten is, die zijn funest voor de gezondheid, heel duidelijk overduidelijk. En stel dat die troep echt via de adem of zweet rond de ingespotene zweeft, en jij kan het op de eoa manier innemen, dan is dat slecht voor je gezondheid. Alsnog vraag ik me af, hoe die troep ingenomen wordt door een ander mens, zonder dat het disintegreert, en hoe het dan ook nog eens functioneel wordt in die persoon. Waarschijnlijk is het meer een broodje aap. Is er nog nieuws over die moskieten van Gates, die in Florida rondvliegen?

 4. Dat is al HEEL LANG bekend: waarom komt u hier nu pas ineens mee?
  En de overdracht van grafeen dioxide noemt u niet eens……….

  U loopt zwaar achter.

 5. Totale onzin, jammer dat hier de bangmakerij hoogtij viert….. medisch onmogelijk en als het zou kunnen dan is inenten vanaf morgen nooit meer nodig!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in