De presentator en de deelnemers aan een debat op de Italiaanse televisie (de particuliere Italiaanse televisiezender La7) waren even van slag.

Tijdens een debat over de Coronapandemie en de maatregelen die in Italië genomen zijn, onthulde een arts live in de uitzending dat de getelde doden vaak gevaccineerden en/of bejaarden waren, maar geen “ongevaccineerden” zoals gepropageerd wordt. Alle maatregelen ten nadele van mensen die niet gevaccineerd zijn, hadden dus geen basis en geen rechtvaardiging. Een antwoord dat duidelijk niet verwacht werd:

“Wij hadden niet de moed om vanaf het begin te zeggen dat de 160 sterfgevallen per dag niet te wijten waren aan de ongevaccineerden, maar aan de gevaccineerden en de zieken…”

Via Unser-mitteleuropa.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

En de schapen kijken wezenloos toe – Italië: Reanimatiepoging in het vaccinatiecentrumVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Vaccinbijwerking: Baby verdrinkt in acht centimeter badwater nadat moeder was flauwgevallen na COVID-19 prik
Vorig artikelPoetin over het Westen: “Zij hebben al verloren”
Volgend artikelHet “drinken van de Kool-Aid” over de oorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Het volk moet het heft zelf in handen gaan nemen want van rechters en OM en politie hoeven wij niets te verwachten zij zijn allemaal onderdeel van deze misdaden tegen de mensheid, waar moeten wij beginnen eerst en vooral het WEF uitschakelen en tegen de muur zetten vervolgens de leiders die eraan mee gedaan hebben allemaal tegen de muur en de rechters opsluiten en samen wel met het OM personeel weg laten rotten geen aandacht meer aan schenken, en tenslotte artsen en een iedereen die geld heeft aan genomen om het volk uit te moorden er is geen tijd meer te verliezen steun de boeren sluit je aan het is zij of wij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in