Premier François Legault van Québec heeft dinsdag tijdens een persconferentie aangekondigd dat de provincie een “gezondheidsbijdrage”-belasting zal opleggen aan alle inwoners van Québec die om “niet-medische redenen” ongevaccineerd blijven, bericht Lifesitenews.com.

“We zijn op zoek naar een gezondheidsbijdrage voor volwassenen die weigeren zich te laten vaccineren om niet-medische redenen. Ik weet dat de situatie moeilijk is, maar we kunnen hier samen doorheen komen. We moeten onze inspanningen richten op twee dingen: het verkrijgen van de eerste, tweede en derde vaccinatiedosis en het verminderen van onze contacten, vooral met ouderen”, zei Legault op de nieuwsconferentie.

Hoewel Legault niet vermeldde wanneer de discriminerende belasting van kracht zal worden of hoeveel deze de Canadezen zal kosten, zei hij dat de prijs aanzienlijk genoeg zal zijn om te fungeren als een “stimulans om je te laten vaccineren – meer dan $50 of $100,” en dat deze waarschijnlijk in “de komende weken” zal worden opgelegd, volgens een verslag van de Canadian Broadcasting Corporation.

Onmiddellijk na de aankondiging namen velen hun toevlucht tot Twitter om de premier te bekritiseren voor zijn dictatoriale acties, terwijl ze de inwoners van Quebe opriepen om in opstand te komen tegen het opkomende autoritaire getij dat hun provincie overspoelt.

“Legault kondigt zijn belasting aan op de onvaccineerden. De medische tirannie in Canada komt echt in een stroomversnelling,” schreef Dakota Christensen van Rebel News.

“De premier van Quebec, Francois Legault, gaat nu mensen beboeten omdat ze niet gevaccineerd zijn. Hij heeft alle legitimiteit om te regeren verloren en zijn mandaat moet worden ingetrokken. Degenen die met hem meegaan zijn geen overheidsambtenaren en ambtenaren, het zijn collaborateurs,” voegde Breitbart’s Chris Tomlinson toe.

  Terwijl het enthousiasme voor het vaccin steeds verder afneemt en miljoenen ongewenste doses verlopen, ontdekt de Duitse pers dat de grote farmaceutische bedrijven en hun politieke medestanders misschien toch niet onze vrienden zijn

De aankondiging van Quebec’s gezondheidsbelasting komt minder dan een week nadat de provincie voor opschudding zorgde toen ze het publiek informeerde dat vanaf februari alleen diegenen die drie injecties hebben gekregen zullen worden beschouwd als “volledig gevaccineerd” onder het discriminerende vaccinpaspoort systeem van de provincie.

Ongeacht de wens van Quebec om de ongevaccineerden te discrimineren, hebben proeven met het coronavirusvaccin nooit bewijs opgeleverd dat de vaccins infectie of overdracht tegenhouden. Nu beweren wetenschappers dat ze niet eens de ziekenhuisopname verminderen; de maatstaf voor succes is het voorkomen van ernstige symptomen van de COVID-19 ziekte. Er zijn ook sterke aanwijzingen dat de gevaccineerden evenveel kans hebben om het virus te dragen en over te dragen als de ongevaccineerden.

Wat de incompetentie en het falen van het leiderschap van Quebec tijdens de COVID-crisis verder benadrukt, is het feit dat de provincie, ondanks het feit dat de vaccinatiegraad uitzonderlijk hoog is, er een streng op QR-codes gebaseerd vaccinpaspoort is, en bijna twee jaar verplichte maskering in binnenomgevingen is, nog nooit zoveel COVID-gevallen heeft gehad als in de afgelopen paar weken.

De druk om het grootste deel van de wereldbevolking te vaccineren om ernstige ziekten te voorkomen voor degenen die om te beginnen geen risico lopen – de CDC meldt een infectieoverlevingspercentage van meer dan 99,95% voor degenen onder de 50 jaar – draagt ​​bij aan de scepsis rond de toegenomen druk voor COVID-prikken nu ook boosters.

Ondertussen is de lijst van door de FDA erkende bijwerkingen gegroeid van ernstige anafylactische reacties tot fatale tromboseverschijnselen, de inflammatoire hartaandoening myocarditis en neurologische invaliderende aandoeningen zoals het Guillain Barré Syndroom, evenals duizenden geregistreerde sterfgevallen en blijvende handicaps.

  Ziekenhuis stopt met bevallingen na ontslag van kraampersoneel over Covid-19 vaccinatiemandaten

Ondanks het aandringen van de regering dat vaccinatie “veilig en effectief” is en onze beste “verdedigingslinie” tegen COVID-19, spreekt een toenemend aantal Canadese en internationale medische professionals zich uit om de praktijk van massavaccinatie te veroordelen, vooral in het licht van de talrijke meldingen van verwondingen en sterfgevallen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse politicus geeft openlijk toe: De Coronacrisis dient om de natiestaten af te schaffenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet ‘vaccin’kaartenhuis stort in elkaar: Europese geneesmiddelenregulatoren veranderen abrupt van koers over boosters
Volgend artikelWetenschappelijke gegevens tonen aan dat de gevaccineerden “superverspreiders” zijn geworden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Weer zo’n fassistise staat, net als Australië, VS, China, noem ze maar op ,de hele wereld is totaal van het patje af, wordt tijd dat de WHO, WEF, NWO, VN, opgedoekt wordt,

 2. Als dit in Nederland gaat gebeuren , en de gekkigheid is voorbij , dan ga ik korting vragen op mijn zorgverzekering. Daar zit nu geen enkel financieel voordeel aan vanwege mijn gezonde sportieve lichaam en dito leefstijl.

 3. Pure drang en dwang om iedereen een booster te geven, want met 2 “vaccinaties” die al niet werken ben je ook daar een “ongevaccineerde”. Wetende dat Canada in zijn maag zit met 400.000.000 spuiten op een inwonertal van 38.000.000 dan is het sommetje snel gemaakt dat er voor iedereen nog 10 spuiten klaar liggen, mits elk van die 38.000.000 de experimentele rotzooi in zijn lijf wil hebben. Dat gebeurd niet dus Canada heeft een grote financiële strop net als menig ander land en dan krijgt de “ongevaccineerde” de rekening gepresenteerd als pressiemiddel.

  • Vreemde situatie wel… dat er een hoop spuitjes blijven liggen. Als de spuitjes een lichaam ingespoten worden, dan hoeft niemand er voor te betalen? Klopt dat? Maar als ze niet ingespoten worden dan gaat het de regering geld verliezen, lijkt het. Dat zou dan betekenen dat Canada mss geld bovenop het ingespoten spuitje krijgt? Dus per inspuiting in een lichaam krijgen ze geld toe, als een incentive om zoveel mogelijk mensen zo gek te krijgen? En als het ze niet lukt om de rotzooi in een lichaam te krijgen, dan moeten ze voor elk spuitje betalen? Ik denk dat het zo in elkaar zit. Dus de niet-vax moet nu dokken, want jij levert geen geld op. En je bent ook automatisch niet-vax als je niet gaat boesteren. Dus zowel vax als niet-vax worden goed genaaid met die smerige spuiten scam. Stel je voor, 400.000.000 spuitjes in die hele kliek van Gates zijn reet duwen…En daar komen straks de NLse spuitjes ook nog bij. Of denk je dat de Nederschapen gewoon lekker blijven boesteren… jawel he? Ik denk van wel.

 4. Terecht!

  Wat denken ze wel niet. Gezond blijven, dus geen klant worden van de farmacie.
  Overheden die het beste met je voor hebben en je een experimentele injectie voor eigen risico gunnen. Zelfs een levenslang abonnement. Je behoeden voor het benoemen van enge bijwerkingen en ingrediënten.

  Flink de premies omhoog van deze egoïsten.

  Ik denk dat een mooie vervolgstap is om sporten en moestuinvoer te verbieden.

  (ben zelf nu zoooo blij dat ze mij hier in het buitenland onterecht nooit in de zorgverzekering hebben gekregen)

  Zelfs openbaar aan de schandpaal of galg binnen enkele maanden zou me nu niet meer verbazen.

 5. Het is een experimenteel vaccin.
  Ze kunnen je toch niet dwingen om een experimenteel vaccin te nemen?
  Dat druist keihard tegen de Nürnberg code in.
  De Nürnberg code is er opdat het nóóit meer zou gebeuren.

  • Ach ja… ze doen het toch? Ze storen zich nergens aan. Maar dat Neurenberg tribunaal komt met een paar weken las ik. Dat is geloof ik een herhaling van vorig jaar… toen ook met een paar weken. De Neurenberg wordt gewoon dichtgetimmerd. Toen was het om de Joden te beschermen, nu willen de goyim het toepassen, dus wie interesseert zich voor de Neurenberg code….Niemand. Einde verhaal en de spuit er in, in dat goyim.

 6. Gewoon Trudeau omkopen met extra vrouwen kleding…

  Vreemd, Canada, Frankrijk, Duitsland, nederland, worden “geregeerd”door sexuele devianten; in USA: een gek als president en kijk eens naar de miskleunen van een psychiatrisch institituut die “burgemeester”zijn in Chicago…

 7. Maar het niet willen nemen van de prikken is juist wel een medische reden. Gebruik hun eigen tactieken tegen hen (definities van woorden zodanig uitrekken).

  Zich met “Experimentele injecties” (btw ik noem dit geen vaccins, want ze helpen toch geen enkele moer) laten prikken is wel een medische ingreep, want alleen geschikt personeel mag dit uitvoeren en omdat we toch al genoeg data hebben om aan te tonen dat er te veel bijwerkingen mogelijk zijn…
  Als we al zelfs onze eigen wonden verzorgen door EHBO en dat valt onder dezelfde noemer als ‘medische ingreep’ dan is de kous af geloof ik!

  Gewoon NIET betalen en NIET toegeven, stand up for what you believe in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in