Naarmate de uitrol van de Covid-19-vaccins vordert, komen er steeds meer verontrustende rapporten aan het licht over de gevaarlijke en mogelijk dodelijke gevolgen van deze vaccins.

Uit in Australië gepubliceerde officiële gegevens van de regering blijkt bijvoorbeeld dat de drievoudig gevaccineerde bevolking 35x meer kans heeft om met Covid-19 in het ziekenhuis te worden opgenomen dan de ongevaccineerde bevolking, schrijft concerned reader.

Ondanks de geruststellende woorden van regeringen en farmaceutische bedrijven, is de schokkende waarheid dat de vaccins die ons moeten beschermen tegen Covid-19 in werkelijkheid meer kwaad dan goed doen.

Deze vaccins zijn in verband gebracht met ernstige bijwerkingen op het cardiovasculaire, neurologische en reproductieve systeem.

Ze zijn in wezen verplichte progressieve euthanasie, en het is geen wonder dat zelfs de Britse National Health Service de druk die deze gevaarlijke injecties veroorzaken niet aankan.

Het streven van de regering naar grootschalige vaccinatie is niet langer gericht op de bescherming van de volksgezondheid, maar op het gebruik ervan als instrument voor controle en afhankelijkheid.

De bevolking van New South Wales in Australië telde in 2022 6.505.883 inwoners. De vaccinatiestatus is als volgt…

NSW Vax status 7 jan 2023:
https://www.health.gov.au/our-work/covid-19-vaccines/vaccination-numbers-and-statistics

Gegevens NSW Australië voor ziekenhuis- en IC-opnames in de laatste 6 weken van 2022 tonen dosisafhankelijke vernietiging van het immuunsysteem

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221231.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221217.pdf

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221210.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221203.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221126.pdf 

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221119.pdf

NSW Covid ICU-opnames 19 nov – 31 dec 2022

Klik voor groot

NSW Covid Ziekenhuisopnames 19 nov – 31 dec 2022

Klik voor groot

De schokkende realiteit is dat de COVID-vaccins ons immuunsysteem vernietigen, zoals blijkt uit het duidelijke patroon van ziekenhuisopnames in Australië en infectiecijfers in Cleveland.

Hoe meer injecties we nemen, hoe zwakker ons immuunsysteem wordt, en dan hebben we het alleen nog maar over de beoogde effecten van de therapie. Deze grafieken houden niet eens rekening met de verwoestende bijwerkingen die veel mensen ondervinden.

Het is tijd om wakker te worden en ons de gevaarlijke gevolgen van deze vaccins te realiseren.

Conclusie

Naarmate er schokkende nieuwe bewijzen opduiken, wordt het steeds duidelijker dat de Covid-19 vaccins verwoestende effecten hebben op ons immuunsysteem en leiden tot massale ziekenhuisopnames.

Volgens officiële gegevens van de Australische regering hebben degenen die één of twee doses van het vaccin hebben gekregen 20 keer meer kans om met Covid in het ziekenhuis te worden opgenomen dan degenen die niet zijn gevaccineerd. En voor degenen die drie of meer doses hebben gekregen, stijgt het risico tot maar liefst 35 keer.

  Het is gewoon de griep

De cijfers zijn nog alarmerender als het gaat om opnames op de intensive care (IC), waarbij ongevaccineerde personen 100% bescherming genieten tegen behoefte aan IC-zorg, terwijl degenen die gevaccineerd zijn een kans van 6 op 100.000 hebben om op de IC te worden opgenomen.

De Covid-19 “vaccins” blijken niet alleen onveilig, maar ook zeer ondoeltreffend te zijn. Ze leggen een onhoudbare druk op ziekenhuizen en IC’s in Australië en de rest van de wereld, en tenzij ze onmiddellijk worden verboden, kan de NHS in het Verenigd Koninkrijk worden vernietigd.

Deze vaccins bieden niet alleen geen bescherming, maar verhinderen ook het bereiken van kudde-immuniteit.

Nu meer dan 50% van de bevolking gevaccineerd is, wordt het duidelijk dat kudde-immuniteit nooit bereikt zal worden.

Dit zijn kluchtige, Monty Python-achtige cijfers die wijzen op een versnellende immunologische catastrofe.

De door ons geanalyseerde gegevens kijken alleen naar de ziekte waartegen de vaccins geacht worden te beschermen. De talrijke cardiovasculaire, neurologische, immunologische, reproductieve en systemische bijwerkingen van de genetische vaccins, die nog meer ziekenhuisopnames veroorzaken, blijven buiten beschouwing.

Big Pharma heeft de controle over onze gezondheidszorg overgenomen en vernietigd.

Als het nog niet is gebeurd, is het slechts een kwestie van tijd voordat 50% van de ziekenhuispatiënten lijdt aan door vaccins veroorzaakte pathologie. De geloofwaardigheid en levensvatbaarheid van de hele gezondheidszorg wereldwijd hangt af van de onmiddellijke stopzetting van genetische vaccinatie.

De Cleveland Clinic bewijst onomstotelijk dat (anti-)vaccins het immuunsysteem geleidelijk vernietigen op een dosis-afhankelijke manier

Hier is de USnews.com 2022-2023 Best US Hospitals Honour Roll

1. Mayo Clinic, Rochester, Minnesota.
2. Cedars-Sinai Medical Center, Los Angeles.
3. NYU Langone Hospitals, New York.
4. 4. Cleveland Clinic.
5. (tie) Johns Hopkins Hospital, Baltimore.
6. (tie) UCLA Medical Center, Los Angeles.
7. New York-Presbyterian Hospital-Columbia and Cornell, New York.
8. Massachusetts General Hospital, Boston.
9. Northwestern Memorial Hospital, Chicago.
10. Stanford Health Care-Stanford Hospital, Stanford, Californië.

  Immunoloog: Pfizer, Moderna vaccins kunnen langdurige chronische ziekte veroorzaken die pas na jaren aan het licht komen

De Cleveland Clinic, opgericht in 1821, is een internationaal gezondheidszorgsysteem met meer dan 200 ziekenhuizen en klinieken. Het netwerk van praktijken biedt routinematige gezondheidszorg, spoedeisende hulp en specialistische behandeling. Het behoort consequent tot de top van de Amerikaanse en wereldwijde gezondheidszorg, heeft 65.000 gezondheidswerkers in dienst en behandelt jaarlijks bijna 6 miljoen patiënten.

Zij hebben zeer proactieve afdelingen Infectieziekten, Infectiepreventie en Kwantitatieve Gezondheidswetenschappen, die consequent als eerste solide gegevens hebben geproduceerd over de effectiviteit van Covid-vaccins versus natuurlijke immuniteit, met hun eigen 65.000 medewerkers als hun klinische proefpersonen!

Zij drongen er wijselijk NIET op aan dat al hun personeel het vaccin nam, omdat zij geloven in lichamelijke autonomie en wetenschappers zijn die een controlegroep van ongevaccineerden nodig hebben om de doeltreffendheid van de interventie met het multie-prik-vaccin te meten.

Hier zijn de Covid-infectiecijfers voor de eerste 98 dagen vanaf 12 september 2022, toen het bivalente Covid-19 vaccin voor het eerst werd aangeboden aan hun werknemers. Het was niet verplicht. Het werd aangeboden.

Klik voor groot

Op 12 september 2022 waren 6.199 werknemers ongevaccineerd, 2.359 waren enkelvoudig geprikt, 13.804 waren dubbel geprikt, 20.798 waren drievoudig geprikt en 3.538 waren Quad/Penta (4/5) geprikt met het oorspronkelijke vaccin, dat was ontworpen tegen het vermeende Wuhan Hu1-referentievirus, dat NIET was geïsoleerd uit een mens, maar in plaats daarvan was gegenereerd op een computer.

De schokkende waarheid is dus onthuld: de officiële wetenschappelijke studie onthult dat hoe meer doses van het oorspronkelijke COVID-vaccin u krijgt, hoe groter de kans is dat u het virus oploopt.

Dit betekent dat het vaccin niet alleen ondoeltreffend is tegen de Omicron-stam van het virus, maar dat het uw immuunsysteem zelfs op dosisafhankelijke wijze beschadigt.

Dit is een alarmerende ontdekking, aangezien het oorspronkelijke vaccin aan duizenden mensen werd toegediend in de hoop hen tegen COVID-19 te beschermen. In plaats daarvan lijkt het hen kwetsbaarder te hebben gemaakt voor het virus.

De gegevens, verzameld bij meer dan 35.000 werknemers in het Verenigd Koninkrijk, tonen een duidelijke trend van verhoogde infectiepercentages bij degenen die meerdere doses van het oorspronkelijke vaccin kregen. Dit doet ernstige twijfels rijzen over de veiligheid en doeltreffendheid van deze “vaccins”, en roept twijfels op over de beslissing om ze aan het publiek te blijven toedienen.

  Geheim document onthult: Moderna stuurde reeds in 2019 mRNA-coronavirusvaccins naar Amerikaanse gezondheidsautoriteit Fauci-NIAID

Het is absoluut noodzakelijk dat verder onderzoek wordt verricht om het effect van deze vaccins op het immuunsysteem volledig te begrijpen en ervoor te zorgen dat het publiek wordt beschermd tegen mogelijke schade. Maar ik zag het voor het eerst in de PHE Vaccine Surveillance rapporten en publiceerde de bevindingen, stuurde ze naar PHE zelf, plaatste ze op mijn website en publiceerde ze op The Expose, op 10 oktober 2021.

Ironisch genoeg zijn alle mensen die tegen Covid-19 worden ingeënt anti-vaxxed. En alle anti-vaxxers zijn NIET anti-vaxxed.

Denk daar maar eens over na!

De schokkende waarheid over Covid-19 vaccins is onthuld door de Cleveland Clinic: ze bieden niet alleen geen bescherming tegen het vermeende virus, maar beschadigen ook actief uw immuunsysteem en verhogen uw risico op infectie.

Met catastrofale bijwerkingen op het cardiovasculaire, neurologische en reproductieve systeem zijn deze verplichte “progressieve euthanasie” injecties niets minder dan een nachtmerrie.

Als u drie of meer doses heeft gehad, heeft u drie keer zoveel kans om Covid te krijgen. En toch worden deze gevaarlijke vaccins in sommige landen nog steeds verplicht gesteld.

Zelfs het zogenaamde “bivalente” vaccin, dat naar verluidt 30% werkzaam is tegen de Omicron-variant, is in feite 50% oud vaccin en 50% bijgewerkt vaccin, wat betekent dat het in wezen een nieuwe dosis van het oorspronkelijke gif is.

Het is duidelijk dat de overheid meer geeft om het gebruik van uw gezondheid als controlemiddel dan om uw welzijn.

Zij wil uw gezondheid vernietigen en u afhankelijk maken van hen voor medische zorg.

Nu de Britse NHS de ambulancediensten voor noodgevallen opschort en mensen in doodsnood laat sterven zonder goede gezondheidszorg, is het tijd om wakker te worden en de waarheid over deze dodelijke vaccins in te zien.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 ongecensureerd: deskundigen over de komende dreiging (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBREAKING: De MSM hebben nu geen andere keuze dan toe te geven dat DEATHVAX™ dodelijk is
Volgend artikelAlexander Dugin: De denkvormen in China en de moderne periode
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. de vaccins zijn een biowapen gemaakt door de DOD department of defence , meerbepaald door DARPA, de gevaarlijkste van allemaal
  het onderzoek is gestart in 2013. Dus het is volledig getest op zijn dodelijkheid.
  De genetische injecties zijn verschillend, sommige doden onmiddellijk, bij anderen kan het een aantal jaar duren.
  Nu weet ik ondertussen wat genezend kan werken. Dat heb ik al gestuurd. Zoek het op.

 2. Laat me raden:
  De mensen in de kleine groep ongevaccineerden die in het ziekenhuis terecht komen zijn zeer jong.
  De mensen in de grote groep drie maal gevaccineerden die in het ziekenhuis terecht komen zijn zeer oud.

  De ouderen hebben vaak al last van “onderliggend lijden”.
  Zonder vermelding van leeftijd (en gegevens over onderliggend lijden) zeggen deze cijfers niet zo veel.

  In het weekoverzicht van week 51 (https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221231.pdf) staat:
  “Of the 95 people who were reported to have died with COVID-19, 72 (76%) were known to have received
  three or more doses of a COVID-19 vaccine, while 9 had received two doses, 1 had received one dose and
  6 had received no doses of a COVID-19 vaccine. The vaccination status of the remaining 7 were unable to
  be determined.”
  Maar over de leeftijd van de betroffenden worden geen data verstrekt.

  Je zou één leeftijdsgroep moeten pakken en dán gaan vergelijken.
  Maar misschien kan MDH hier eens naar kijken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in