PANTSIR

De Derde Wereldoorlog is begonnen. Ik hoop dat meer Westerlingen beginnen te begrijpen dat de oorlog in Oekraïne geen strijd is tussen de krachten van Kiev en de krachten van Moskou. Oekraïne is slechts een proxy. Rusland vecht tegen de NAVO en Rusland begrijpt dit volledig. Rusland beseft dat het een existentiële bedreiging confronteert en handelt dienovereenkomstig. Het lijkt erop dat de meeste Westerse leiders denken dat Rusland bluft en zich, als het genoeg internationale druk ondervindt, zal terugtrekken. Door dat soort domheid dreigt een wereldoorlog, schrijft Larry Johnson.

Tot nu toe heeft Rusland zijn militaire reactie beperkt tot het treffen van Oekraïense doelen en het aanvallen van Oekraïense en buitenlandse huurlingen op het slagveld. Maar de recente besluiten van de VS en de NAVO-landen om meer wapens en voertuigen naar Oekraïne te sturen in een wanhopige poging om de nederlaag van Oekraïne op het slagveld af te wenden, riskeren een dramatische uitbreiding van het conflict buiten de grenzen van Oekraïne.

Zoals Helmholtz Smith in zijn laatste artikel opmerkt, doen de Verenigde Staten en Europa er alles aan om een nieuwe lading wapens en voertuigen te leveren (waarbij ze hun eigen middelen uitputten). Er hangt een sfeer van wanhoop en de vooruitgang van Rusland in de Donbas tijdens de afgelopen week versterkt hun angsten. Ik denk dat Poetin en zijn team van militaire leiders precies begrijpen wat er op het spel staat en zeer zichtbare stappen nemen om te laten zien dat zij zich op het ergste voorbereiden. Het radioprogramma Hal Turner plaatste vandaag deze kop:

  De VS en het VK sturen aan op totale oorlog op alle fronten

Rusland installeert “PANTSIR-S” luchtafweer op daken van ministeries en overheidsgebouwen in Moskou

De PANTSIR is een luchtdoelraket en luchtafweergeschut. Rusland heeft verschillende modellen, waarbij de PANTSIR SM het meest capabele systeem in zijn inventaris is. Rusland is voorbereid op de mogelijkheid dat Oekraïne, met aanmoediging van de VS en de NAVO, een aanval op Moskou zal uitvoeren met door het Westen geleverde raketten of drones. Als dat gebeurt, zal dat een verschrikkelijk keerpunt zijn voor een escalatie in deze oorlog.

Als of wanneer een Amerikaanse of Europese munitie een doelwit op de Krim of in Moskou treft, zal Rusland de zaken versnellen en waarschijnlijk Amerikaanse of Europese doelen in Oekraïne aanvallen. Afhankelijk van de ernst van de aanval, denk ik dat Rusland bereid zal zijn om bases in Polen of Duitsland aan te vallen die worden gebruikt om Oekraïense troepen te trainen. Maar voordat ze dat doen, denk ik dat ze de ambassades in DC, Londen en Duitsland zullen sluiten en ervoor zullen zorgen dat het Westen de Russische diplomaten en inlichtingenofficieren niet kan gijzelen. In het ergste geval raken wij Moskou en Moskou raakt DC. Dit kan heel snel uit de hand lopen.

Ik probeer u niet bang te maken, maar de manier waarop het Westen reageert is niet rationeel en zeker niet gebaseerd op een strategische visie. Rusland beseft duidelijk dat dit een hete oorlog is. Het Westen verkeert nog steeds in de waan dat de VS en de NAVO geen strijders zijn. Nee, zij leveren alleen de instrumenten, inlichtingen en planning die Oekraïne nodig heeft om Russen te doden. Als dit een moordzaak was, zouden de VS en de NAVO als medeplichtigen kunnen worden aangeklaagd.

  "Wellicht is Duitsland in oorlog met Rusland. Veel geluk, misschien loopt het deze keer beter af dan de Tweede Wereldoorlog" - Kroatische president

Ik zou de politici en deskundigen in Washington DC, die pleiten voor meer wapens in Oekraïne, willen vragen hoe de Verenigde Staten zouden reageren als Rusland Mexicaanse drugskartels zou bewapenen met wapens die Amerikaanse burgers doden? U weet het antwoord. Het Amerikaanse publiek zou brullen van woede en vergelding eisen. Als u denkt dat de Russen, wier geschiedenis is geschreven in het bloed van eeuwenlange indringers, zich niets aantrekken van de dreiging die de NAVO vormt aan hun westelijke grens, dan weet u niets van de hardnekkigheid waarmee Rusland dergelijke bedreigingen terugslaat. Dit zijn zeer gevaarlijke tijden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïense nazi’s in tank overrijden gewonde Russische soldaat (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGoing, Going, Gone: Vioolspelen terwijl het westen brandt
Volgend artikelHet vet is weg, snij de spieren door
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Een ding weet ik heel zeker als de plof begint. De USA ( en Brussel met vele Europese hoofdsteden en militaire doelen) komt er niet ongeschonden uit. Daarvoor is er al teveel gebeurd.
  De arrogantie die usa lijers en haar marionetten in Europa voor ogen hebben is compleet waanzinnig.
  Arm volk dat zulke idioten als zgn regeringlijers heeft. Ook arm volk dat nog slaapwandelt en achter die zooi staat. Het gezonde verstand is verdwenen, de waanzin regeert.

  • Interessant. Als het waar is dat de Russische SU-57 de hypersonische mach 8 lucht – lucht raketten heeft… dan ben ik zeer benieuwd of deze F-16 toestellen ooit terugkomen. Gelukkig ben ik niet de piloot. Meteen kunnen ze meteen die geweldige JSF’s inzetten (F-35).
   Belastingen maar omhoog.. want die toestellen zijn niet gratis

   • Je bedoelt de f35’s die minimaal 40KM afstand moeten houden van onweersbuien?

    Hahaha zijn we vergeten wat er op cosmonautendag gebeurde in de zwarte zee met de 2 fregatten (aegis nodes) van de VS?

    Als ze met een magnetron en richtantenne niet neer krijgt dan is een donderbuitje zo gegeoengineered en vallen ze uit de lucht.

    Beter omruilen voor wat sukhoi’s en het wisselgeld gebruiken om de dijken te verstevigen?

 2. Tussen al dat tromgeroffel over wapenleveringen van kleine bananenlandjes zoals Denemarken, Nederland en België vraag ik mij af hoe het nu zit met het spierballenrollen van de Navo. De Navo, zijn grote chef Stoltenberg, moet die eens niet bij Navo-lid Turkijë gaan aanporren voor wapenleveringen aan Oekraïne? Turkije geldt immers als grootste Navo-leger na de VS. Of is Stoltenberg bang voor een wip onder zijn achterste?

 3. Als Moskou met Westerse wapens bestookt wordt, dan zullen Westerse hoofdsteden wellicht ook hetzelfde lot ondergaan. Langzaam maar zeker worden we ongevraagd WO3 ingeluisd.

  Het toenemend aantal plotse doden ander de Westerse burgerbevolking als gevolg van de corona gifspuiten, zal toegeschreven worden aan NBC (Nucleaire, Biologische en Chemische) oorlogsvoering van de Russen.

  Deze oorlog komt uiterst ‘conveniently’ net op tijd om de echte oorzaak van het toenemend aantal ‘onverwachte’ doden onder de bevolking en de ineenstorting van de Westerse economieën te maskeren.

  Onze politici zullen met een aura van (schijn)heiligheid de schuld van dit alles bij Poetin leggen en de grote meerderheid van het domme kl**tjesvolk zal het verhaaltje geloven.

 4. DC staat leeg en wordt afgebroken.
  Wiite huis staat leeg en wordt afgebroken.
  Het zijn evil plaatsen!
  Niet meer geschikt om een regering met goede bedoelingen in te huisvesten.
  Net als omze 2e kamer die gebouwd is op de vloer van de vrij metselaarsloge in Denhaag

  • Het is 1 grote smerige satanische sekte.
   Dankzij de plandemi die ze gelanceerd hebben weten we eindelijk wie ze zijn.
   We hoeven ze alleen maar op te sporen in in het gevang te gooien.

   • Maçonniek

    Heb je wel eens van het woord “maçonniek” gehoord? Wij leven nu in het maçonnieke tijdperk ofwel het tijdperk van de vrijmetselarij. Het woord Maçonniek betekent “de vrijmetselarij betreffende”. Een beetje rare definitie die op zich niets betekent. Als je vrijmetselaars observeert zie je dat zij het liegen tot een hoge kunst hebben verheven. Op medisch gebied is Louis Pasteur, een vrijmetselaar, begonnen met virussen te verzinnen die ‘besmettelijk’ zouden zijn. Deze Louis Pasteur was beroemd omdat hij had uitgevonden dat de verhitting van melk tot 70*Celsius de melk minder snel deed verzuren. Het is ook Pasteuriseren genoemd tot de dag van vandaag. Als Pasteur het daarbij gelaten had was er niets aan de hand geweest. Maar hij was ontevreden en jaloers op Robert Koch die met de microscoop de ’tuberkel’ heeft ontdekt, de veroorzaker van tuberculose, een ziekte die miljoenen mensen doodde in die tijd, vooral de massa’s mensen die ondervoed waren. Er was nog geen antibiotica, (wel colloïdaal zilverwater) dus veel meer dan mensen in een sanatorium verplegen konden ze er niet aan doen. Louis Pasteur wilde ook iets ontdekken, dat werd dan het “virus” wat een Griekse naam is voor “smetstof” maar niet voor een “virus”, een organisme wat Pasteur er van maakte. Een virus is dus puur door Louis Pasteur verzonnen om beroemd te worden en als verdienmodel. Dit is nooit veranderd tot de dag van vandaag.

    • Op dit moment wordt Nederland en Europa vrijwel volledig bestuurd door vrijmetselaars die ons meesleuren in een levensgevaarlijke oorlog onder leiding van de jesuïten Joe Biden en Paus Franciscus. Het wordt pas beter als de ridders de Jesuïten en de vrijmetselaars verboden zijn. We leven mu in een maçonnieke wereld.

 5. Zolang het westen Poetin als “bedreiging” ziet kan Elendsky blijven bedelen om meer geld en wapens.

  Niets voor niets en als je als zetbaas van de massamoordenaars van het fascistische westen het vuile werk moet doen wil je daar wel wat voor terug, lijkt me logisch. Elendsky speelt het spel zoals het gespeeld dient te worden te volle uit! Natuurlijk vooral voor eigen belangen, want er zal vast een heleboel geld en wapens aan de strijkstok blijven hangen en verdwijnen.

  Daar zal de EU later nog wel weer van horen als de ’terroristen’ weer wakker worden (gemaakt)…

 6. Een handje vol mensen zorgen er voor dat Nederland en andere Europese landen de oorlog in wordt getrokken.
  Zouden ze wel beseffen dat er terug geschoten kan worden. Dat RTM , Schiphol en militaire strategische plekken als eerste op de korrel worden genomen om te voorkomen dat mensen en militaire spullen getransporteerd worden na het front.
  Denken ze nou echt in Den Haag dat Nederland en landen die oorlog materieel leveren buiten schot blijven!
  Blijft er nog wel wat over om ons eigen land te verdedigen. Ik als burger begin me echt zorgen te maken.!

 7. Nederlanders wordt wakker de Oorlog is niet de onze Mark Rutte.
  Jullie zijn fout bezig en luisteren alleen naar een Dementerende oude man die alles op de top drijft.
  Wereld Oorlog drie ligt op de loer.
  En de EU NAVO NATO USA werken hier aan mee .
  Niets is wat het lijkt,beste medemens.
  Wij moeten geen wapens leveren aan een Corrupte overheid .
  Met een Clown aan de top.
  Die niets doet dan ophitsende taal spreken.
  Denk hier goed over na voor dat het grandioos uit de hand loopt.

  • Tja. De tijd is voorbij dat ik mijzelf kon identificeren als Nederlander. Als ze in Den Haag roepen: “Nederland dit.. en Nederland dat…”. Dan weet ik diep van binnen dat het NIETS te maken heeft met mij. Ik distantieer mij van alles wat Nederland is geworden.
   Zo sprak ik onlangs een Duitse man. Hoog opgeleid. Intelligent. Hij zei: “ik schaam mij een Duitser te zijn”.
   De kloof tussen de mensen en de elitaire vertegenwoordigers is duizelingwekkend groot.

   • Jerome,
    Dit is exact wat ik ook tegen sommigen om mij heen zeg, schaamte is netjes verwoord, maar boosheid is ook een woord wat in mijn hart geschreven staat, wat een zooitje is het toch geworden door het beleid van sommigen!!!!

   • Het is duidelijk dat de politici die ons (beweren te) vertegenwoordigen, in de eerste plaats zichzelf (en duistere machten achter de schermen) vertegenwoordigen.

 8. Gelijk aan de cojona waanzin,vertouwde bijna iedereen op de leugens die werden verspreid door msm invloedrijke mensen,leiders en ga zo door.
  Dit is niet anders,enkel dat het voortbestaan van de aarde op het spel staat.
  Nergens word over vredesonderhandelingen gesproken,de Minsk akkoorden niet besproken.
  Agenda 2030 staat voor je deur.
  6.8 miljard mensen,waarvan een heeeel klein deeltje uit is op macht. Laat een ander heeeel klein deeltje aub hier wat aan doen.

 9. Vroeger had je allerlei vredesbewegingen, waar zijn die nu ? Akelig stil, voor mij geen toeval. Het gaat naar mijn inschatting over een paar maanden helemaal los. Zorg voor voldoende houdbaar voedsel en brandstof zou ik zeggen en op hoop van zegen.

 10. Aanrader.

  Gevonden op ;
  scholieren.com / verslag/ werkstuk-levensbeschouwing-satanisme-8740

  Verslag uit 2003 over satanisme,
  Veel onderdelen vind ik logisch in elkaar steken.

  Verslag waaruit je gevolgtrekkingen kunt beschouwen
  Over de mindset van de deelnemers .

  Probleem is denk ik de agglomeratie van deze ( satanisten) denkers met hun filosofie maar ook tunnelvisie. Waaruit ze door hun mindset niet zullen toegeven.

 11. Het belangrijkste nieuws vandaag op NSB radio Staatsjournaal was dat netflix er meer abonnee’s bij heeft gekregen. Belangrijk, dat u dat maar even weet.

 12. Hadden ze 16 jaar geleden al aangekondigd hier want ze willen naar 1 nieuwe wereldregering en hebben dit samen met Nederland al jaren geleden opgetuigd toen agenda 21 en nu Agenda2030 en rollen ze gewoon verder uit en schijt aan de hele wereld bevolking als je hem doorhebt. Sterker nog werkt iedereen mee op onbewustniveau.

  Skull & Bones Orde en de Bush familie
  Volgens diverse auteurs is Skull and Bones machtig geworden in de oorlogsjaren toen er door het Amerikaanse grootkapitaal grof geld is verdiend aan de nazi’s. De schandelijke rol die de grootvader van de voormalige Amerikaanse president George W.Bush, daarin heeft gespeeld wordt uitvoerig belicht. De Bush familie speelt sowieso een belangrijke rol in het hele Skull and Bones verhaal.
  THE AMERICAN NEW WORLD ORDER https://youtu.be/hhV0DiahdO0
  George Bush New World Order https://youtu.be/Rc7i0wCFf8g With Agenda2030 Biden To Order US Dollar Replaced with Trackable “Spyware” Version?

  De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen. De vrijmetselarij is geen geheim genootschap, maar een genootschap met een geheim. Zij streeft naar een beter mens. Maar uiteindelijk worden mensen met extra kwaliteiten verleidt om hun diensten te bewijzen aan het beest. Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.
  https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

  Vandaag ga ik zitten met Esther Krakue, een in Ghanees geboren schrijfster en omroepster gevestigd in het VK, om te praten over culturele kwalen die de ontwikkelde westerse wereld in haar greep houdt, van postmodernistische ideologie tot COVID-dogma tot het uiteenvallen van het gezin.

  “We hebben een crisis van de ziel en van de identiteit…Veel westerse landen weten niet wat ze zijn, waar ze voor staan. Ze kunnen niet eens meer basale vragen beantwoorden over wat het betekent om een ​​man of vrouw of een oprechte burger te zijn. En dus wankelen we maar voort en rollen we de heuvel van ultieme vernietiging af’, zegt Krakue. Maar wel duidelijk onderdeel van de strategie =
  Wordt Agenda 21-2030 door de VN geïmplementeerd in de hoop ons ervan te weerhouden te evolueren naar een hogere staat van bewustzijn……

  Continuity of Government and the Economy, Disruption of the Global Financial System, Disinformation
  Sino-US Tech Competition, Post Pandemic Health, Fragmentation of Democratic Societies, Trade and Deglobalisation https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020
  Als je wil weten hoe het zit dan zie je het hier = Decoded https://youtu.be/4pmvJYsDeLY
  Their main rule is Own Nothing.

  The world renowned docuseries THE FALL OF THE CABAL.
  They are like the mafia, only much worse… https://stopworldcontrol.com/cabal/?inf_contact_key=f5f61f448cfda4d9a7f984df5189c85b09c74070ac2bf3cfa7869e3cfd4ff832

  They Have A “New Plan” That Will Make You Poor https://youtu.be/bJ0YxQUy25Y WEF now promoting ’15-minute cities’ globally – Paris, Milan, Melbourne https://youtu.be/b0ybH5DPHMU A lot of people don’t know what’s really going on. A worldwide operation is going on = Mass leafleting in Oxford against 15-minute cities
  https://youtu.be/XypqPNHLl2U THE GREAT RESET Explained In Their Own Words when we arrive in 2030…..
  https://youtu.be/JBQIgi7i_T8 ‘de grootste CRISIS ooit !! Een leerzame show over de Nederlandse proeftuin, cash geld en (de gevaren van) een digitale munt. https://youtu.be/vMVDhIfIz9Y

 13. En dan belanden we hier is Karma The collective memory that needs to be healed in 2023 https://youtu.be/ZmCcu4qMsn0

  “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.” Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire. By restoring this you never walk alone anymore.

  Karma The collective memory that needs to be healed in 2023
  https://youtu.be/ZmCcu4qMsn0

  “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden,
  maar meer in onszelf.”

  Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire.
  By restoring this you never walk alone anymore.

  By aligning the Earth favorably with the heart of “The Great Mother”, the Galactic Alignment heralds a rebirth of the divine feminine qualities of the Triple Goddess – intuition, emotional creativity and renewal.

  So, what does it all mean? What can you expect from the Age of Aquarius?

  Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing! This is exactly what all of us are going through
  a massive collective detox. We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world.

  The Aquarian age. “Humanity does not actually have an economic, logistical or social problem, but a deep spiritual problem. It is an existential crisis: we still do not know what the real meaning of life is. Not who we are, where we come from and where we are going”.

  The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality and not with specific rulers.

  As we all moving from Materialisme to Spiritualisme is from Desire to Intelligence. Take this into account if our body is exposed to the new sun, which is now not yellow but white, penetrates deep into our body and changes our DNA/rDNA and these complaints can present themselves = Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and Feeling stress, A feeling of disorientation, Unusual aches and pains, Waking at night between 2 and 4 am, Memory loss, Heightened sensitivities to your surroundings, Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision, Heart palpitations with difficulty in breathing, Headaches.

  The various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth.
  https://energeticsynthesis.com/what-is-ascension

  Karma en levensbestemming uitwerken in de Waterman periode….en er staat toch echt een waterman op…….It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA?

  ✨️Oude ziel:
  Een ziel die vaak heeft geïncarneerd op Aarde. Je kon het niet weten als je het reeds eerder deed……Het is bewezen dat water bewustzijn is, geheugen kan behouden en doordrenkt kan zijn met intentie – je bent meestal water, hoe krachtig is je DNA dan? De ZON VERLICHT het DNA in alle voelende wezens. Het is een goddelijk proces in menselijk bewustzijn en evolutie. Wees stil en absorbeer het.
  DNA is Deoxyribonucleic Acid. Deoxy-Deus in Latin = GOD. Ribo or Rabbi = Master. Nucleic means Center. Acid is Alchemical Fire. DNA means GOD, Teacher & Master — the Internal Fire at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being. It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work. mRNA is “messenger” RNA & its job is to carry out the duties of the DNA GOD molecule. When our body heals, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal.

  GOLDEN AGE voor de mensheid! https://youtu.be/6QWRw0obWw8 don’t be afraid…..Het stond wel beschreven in die Photon belt waar we nu in belanden…..krijgt iedereen wereldwijd hoger bewustzijn en verhuizen we van begeerte naar intelligentie en worden we meer bewust van het kwaad wat zich afspeelt om ons heen.

  Het is een maand van een scherpe overgang naar nieuwe inspiratie en verandering en om jouw unieke plek in te nemen. Dat vraagt moed en loslaten van pijn. Het is een iconisch jaar van grote omkering en megavernieuwing. Er zijn vanaf zaterdag 14-1 constant hoge M-klasse zonnevlammen. Op donderdag 19-1 waren er weer 3x M-Klasse zonnevlammen en op vrijdag 20-1 veel verschillende verstoringen die in het extreem hoog of laag kwamen. Dus we hebben op deze vrijdag alle hoeken weer gezien. Pittig dus. Lees in dit artikel ook de vooruitzichten voor de komende week.
  Lees meer in het artikel op de website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-do-19-1-vr-20-1-vooruitzichten-week/ VERDER STAAN ER EEN PAAR INTERESSANTE ARTIKELEN OP DE WEBSITE OVER WAAROM DE ZON ZO ACTIEF IS EN WAT JE VERDER KAN VERWACHTEN. EN NOG EEN ARTIKEL OVER WAT DE ELEKTROMAGNETISCHE VERSTORINGEN IN JE LICHAAM DOEN EN GEEFT DUS MEER INZICHT IN HET HOE EN WAAROM VAN KLACHTEN EN WAAROM SOMMIGE NIETS ERVAREN EN ANDERS WEL.

 14. World Humanism

  Humanism is a philosophical and ethical stance that emphasizes the value and capacity of human beings to be able to act independently and to feel benevolence toward one’s fellow humans through practicing humanitarian values imparted by humane learning and in our interpretation, Consciousness development.

  World Humanism is based in the re-education of human value which emphasize the importance of shifting anti-human ideological beliefs into humanist based ethics and related philosophical and egalitarian principles. All human beings deserve humane treatment in order to live upon the planet with dignity through having basic access to supply Fundamental Human Needs. Our goal is to apply humanistic ethical philosophy blended with the spiritual egalitarian principles of the Law of One to expand consciousness which inspires direct knowledge or “Gnosis” of direct Consciousness and Awakening experiences.
  https://energeticsynthesis.com/world-humanism

  “Gnosis” of direct Consciousness and Awakening experiences.
  https://ascensionglossary.com/index.php/Consciousness

  Astrologie is de benaming voor de leer die de samenhang tussen de stand van de hemellichamen (vooral planeten en sterren) en het leven op aarde beschrijft. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het beschrijven of verklaren van iemands karakter, en om het voorspellen van iemands toekomst en van grote wereldgebeurtenissen. Een astroloog kan bijvoorbeeld iemands horoscoop trekken: zijn levensloop aflezen aan de stand van de sterren.

  The Ancient Art and Science of Awakening Consciousness https://glorian.org/learn/courses-and-lectures/astrology/

  Astrologie is de studie van de bewegingen en relatieve posities van hemellichamen en hun interpretatie als het beïnvloeden van menselijke aangelegenheden en de natuurlijke wereld.

  I am an astrologist and I especially like the message you are delivering here. A good astrologist always gives this impression to their client. 12 houses mean 12 parts to the self/inner self/super self that is something I immediately express to others. Each house cusp connects us to ALL the SIGNS.

 15. HOW KARMA WORKS explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/EA5HLuvZNek hij komt altijd weer terug om het in een andere tijdlijn met een 2e,3e,4e kans net zo lang tot je het geleerd hebt. MAW je komt er niet onderuit…..is het collectieve geheugen van de aarde alleen nu is het 2 eeuwen geen karma ingelost en is de reden van de wereldwijde ellende als niemand zich hier in verdiept en het we nu een tweedeling op onze aarde. Het kwaad lees WEF, Bilderberg met Skull en Bones en het Vaticaan die samenzweren tot die nieuwe wereld regering en totale macht over de mensheid wil met hun digitale GBDC met geld en gezondheid.
  WHY WE DON’T REMEMBER OUR PAST LIVES https://youtu.be/kSlyw45zDyo
  Yugas The Cycles of Time Explained Man as a creation, is evolving. But it’s not only man that is evolving, but the planet earth is also evolving and also the entire universe is evolving. https://youtu.be/iDw4hVTztJQ
  https://www.newagepower.net/the-real-bible/the-12-zodiac-signs-the-12-apostles/

  Is the cosmos currently playing out the devils until 2024 and is watching over who is real and who is not and who has the best intentions is blown….. We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels.
  Speelt de kosmos momenteel de duivels uit tot 2024 en is ervoor waken wie echt is en wie niet en de beste bedoelingen heeft is opletten geblazen…..We could invite a room full of little devils with pitchforks (WEF, NWO, BILDERRBERG) or a room full of angels wij het volk die het nu anders willen en hebben de macht voor de komende 2000 jaar en verhuizen we van Yang (ego) naar Yin is balans terugvinden in onze wereld die die duivels om zeep helpen. The photon belt will due til AD 4000 is nu 2022 en zitten we net in het begin van het ontwaking proces naar hoger bewustzijn wereldwijd.

  For the next 2000 years = Divine DNA and the New Earth https://youtu.be/QL_0n7MFzGc Set your intention for the coming year with this sense of joy….Share this with others. The enormous changes that are happening on an energetic and spiritual level and the enormous possibilities that you have. The Divine Plan is an impulse for Earth and humanity that makes possible a completely new reality. So above, so down below.
  The elements of the 4th each will attract individually, be able to “see,” and interact with depends entirely on our consciousness.

 16. De Nieuwe Wereldorde. Met een verbazingwekkend gebrek aan zelfbewustzijn dringen zij nu het narratief op, als de gewetenloze houwdegens zonder principes die zij zijn. Zonder zich iets van de feiten en de context aan te trekken, propaganderen zij onophoudelijk oorlogspropaganda om deze vijandigheid tegenover hun eigen belegerde bevolkingen te rechtvaardigen, schrijft Eamon McKinney. De waarheid ligt natuurlijk dieper, de echte oorlog die de Globalisten voeren is tegen de burgerbevolking van elk land op aarde. Dat kunnen zij niet laten gebeuren, daarvoor hebben zij te veel te verliezen. Davos heeft de eens welvarende en vrije samenlevingen die zij regeerden vernietigd. De dystopische toekomst die zij voor de wereld gepland hebben is nu voor iedereen duidelijk te zien. Zij is te zien geweest in Canada en Australië, Nieuw-Zeeland en in heel Europa. Het is een vooruitzicht dat iedereen zou moeten verontrusten. Dezelfde Globalisten die de wereld in chaos hebben gestort, na de komende onvermijdelijke ineenstorting nog steeds de baas zijn. De Groene agenda en de 4e industriële revolutie gaan over het de-industrialiseren van de wereld en het vernietigen van. Het Imperium geeft niet om de wereldburgers, net zo min als het geeft om de mensen in hun eigen landen. Het gaat erom de controle over de mensheid te behouden. In een wereld die van ons allemaal is neigt dit wel naar de grootste arrogantie ooit en zijn toch echt de baby’s die niet volwassen zijn geworden en alleen maar aan ikke, ikke, ikke denken en eerst iets optuigen waar we niets van af weten en verschrikkelijk veel geld aan uitgeven. 

  Daarna een oorlog ontketenen met onnoemelijk veel leed en hier de hele wereld in betrekken waar niet om gevraagd is. Is globalisation coming to end? | Inside Story
  https://youtu.be/5CJFaJAicd8

  As we all moving from Materialisme to Spiritualisme is from Desire to Intelligence.
  It’s all those toxins surfacing!
  This is exactly what all of us are going through – a massive collective detox. We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all – we come out completely renewed and ready to take on the world ✨
  “Without wise concentration of thought, the experience of the truth is impossible.”
  https://youtu.be/KFoVpWfaVVk

  Aquarius Begins
  January 20 marks the beginning of the influence of Aquarius, the bringer of knowledge. Real knowledge is not acquired through books or lectures, but through practical experience. It is wise to take advantage of the help that the Aquarian influence brings, and work practically with the consciousness to acquire genuine knowledge, gnosis as the evolutionary progression of humanities consciousness expansion on the earth.

  De kick-start van een nieuw tijdperk soul-vrienden!

  Tijdperk van Waterman
  The Age of Aquarius benadrukt het belang van samenkomen en stijgen naar collectief bewustzijn. In echte Waterman-stijl is het een tijd om onconventionele manieren van denken te omarmen en ons te concentreren op het creëren van een gemeenschap met anderen waar we allemaal kunnen gedijen. In plaats van ons alleen te concentreren op individuele groei, worden we geleid om het grotere geheel te zien en in eenheid te omarmen wat goed is voor het universum. De opkomst van deze luchtenergie wil dat we vrijer en vloeiender worden als het gaat om besluitvorming.

  Kansen voor groei zijn oneindig, we worden geroepen om te resetten en te verschuiven van oude paradigma’s naar een nieuwe manier van leven. Neem de tijd om zowel de innerlijke als de uiterlijke aspecten van jezelf te verkennen voordat je deze in zoete harmonie combineert om een ​​nieuwe structuur van je eigen werkelijkheid te creëren. De term ‘think outside the box’ is nu meer dan ooit van toepassing…

  • De bevolkingsexplosie in derde wereldlanden is de reden waarom de burgers in Westerse landen moeten inleveren. Hoe meer mensen, hoe minder er nog te verdelen valt (uitgezonderd voor de elite natuurlijk).
   En die bevolkingsexplosie in de derde wereld is te danken aan de medicijnen en talloze andere uitvindingen van de ‘racistische’ witte man. Zoals ze in Engeland zeggen: “No good deed goes unpunished…”

 17. Ik veronderstel dat de meeste hier de stappen al ondernomen hebben maar sla nu het nog kan maar wat extra blikvoer in.
  Alles van eten dat niet in de diepvriezer moet, de rus zal onze infrastructuur lam leggen eens de escalatie kinetisch wordt.
  Wit zand of andere vormen van filters om drinkwater te produceren en alle andere basic survival tools zijn je beste vriend.
  Zodra europa hypersonische pakketjes ontvangt vanuit het oosten is de €uro ook kapoet dus voedsel en overlevings producten dienen beter als geld/ ruilmiddel.
  Wat idiote diplomaten doen kunnen wij niet stoppen, we moeten naar elkaar omkijken.
  Ik woon in noord Zweden en zie hier al weken lang cv90’s op vrachtwagens richting de haven gaan, hun wapen cadeautje
  was waarschijnlijk al beslist in december maar ze maken het pas op het nieuws bekent wanneer het gebeurd is.
  Waar ze ook mee bezig zijn, het pride legertje van de nato wilt knokken en dat is te merken. Binnenkort identificeren ze zich
  misschien allemaal als transhumus.
  Groetjes

 18. Zitten de oude Duitsers van WWII in de USA zoals je hier kunt zien en gaan dan gewoon weer verder = You keep reincarnating back here on Earth until you have learned all of the lessons you wanted to learn from human life. When you feel this level of comfort, you won’t find a need to reincarnate back here any longer. Life on Earth is a fast track for our spiritual evolution. When we reach the point where we can treat other people with love, respect, and dignity, we won’t feel a need to come back here any more. It’s just that simple.
  https://www.quora.com/How-does-reincarnation-work-What-is-the-cycle-of-reincarnation

  Nazi’s in Amerika en hoe Amerika een thuishaven bood aan Hitlers mannen. Een schokkend, onbekend verhaal over niet-berechte nazi’s in Amerika.
  https://www.meulenhoff.nl/producten/nazis-amerika-9789402304183

  Skull & Bones Orde en de Bush familie
  Volgens diverse auteurs is Skull and Bones machtig geworden in de oorlogsjaren toen er door het Amerikaanse grootkapitaal grof geld is verdiend aan de nazi’s. De schandelijke rol die de grootvader van de voormalige Amerikaanse president George W.Bush, daarin heeft gespeeld wordt uitvoerig belicht. De Bush familie speelt sowieso een belangrijke rol in het hele Skull and Bones verhaal.

  De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen. De vrijmetselarij is geen geheim genootschap, maar een genootschap met een geheim. Zij streeft naar een beter mens. Maar uiteindelijk worden mensen met extra kwaliteiten verleidt om hun diensten te bewijzen aan het beest. Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.
  Ik schat dit laatste niet onwaarschijnlijk, zeker als men kijkt naar de invloed van Bones t.o.v. de CIA en als de naam Bush weer om de hoek komt kijken.

  Angela Merkel (1954)  is een dochter van Adolf Hitler (1889 – 1965?), net als Theresa May (1956) en Barack Obama (1961) is hun neef, en dus een kleinzoon van Onkel Wolf. Merkel trad aan als bondskanselier op 22.11.2005. Herkennen wij deze datum? Precies 52 jaar na de moord (eigenlijk staatsgreep) op John F. Kennedy. Merkel is o.a. door het door de Rockefellers gefinancierde Tavistock Institute middels MKUltra-technieken onderhanden genomen, om slaafs de bevel van de dertien bloedlijnfamilies & hun bazen uit te voeren.
Het in 2010 gelanceerde Obama care is niets meer dan een dekmantel om de handel in kinderen & organen en het zorgen van een voldoende aanvoer van adrenochroom richting de ‘elite’ te legitimeren.

  Ja, zo ontstellend ziek zijn de ‘bovenonsgestelden’. 
  https://www.bol.com/nl/nl/p/skull-bones/1001004004726938/

  De Internationalisten waartegen de Duitsers vochten- waaronder de Amerikanen- streven sinds de Eerste Wereldoorlog naar een ‘Verlicht’ wereldbestuur, wat ook wel Nieuwe Wereld Orde heet.
  Die hebben een broertje dood aan nationale soevereiniteit, en gebruiken de EU als ontmanteling van natie-staten.
  https://www.interessantetijden.nl/2018/11/20/adolf-hitler-was-optimist-tot-in-de-kist/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in