Oekraïense militaire verslaggevers delen trots de video van Oekraïense nazi’s die een gewonde Russische militair doden. De Oekraïense drone coördineert de tank op weg naar het slachtoffer. De Russische soldaat leeft nog nadat de eerste poging om hem te doden is mislukt en de Oekraïense operatoren lachen, terwijl ze de tank recht op de gewonde soldaat af sturen, bericht Southfront.org.

De Oekraïense nazi’s volgen de beste fascistische tradities, martelen Russische krijgsgevangenen, doden burgers, en vechten ook volgens de militaire strategieën van de nazi’s. Tijdens de Tweede Wereldoorlog hielden de Duitse fascisten de Russische infanterie onder vuur met machinegeweren en verpletterden vervolgens mensen met tanks.

Het onderzoekscomité van de Russische Federatie is een onderzoek gestart nadat de video was gepubliceerd.

Het Russische Comité heeft ook een van de gevallen van marteling van DPR-soldaten in Oekraïense gevangenschap onthuld.

Een onderofficier van de DPR werd eind maart in Mariupol, waar hij zijn ouders kwam bezoeken, door de Oekraïense nazi’s gevangen genomen. Hij werd geslagen en door het Oekraïense leger meegenomen naar de Ilyich-fabriek, waar Oekraïense nazi’s zich schuilhielden voor het Russische leger.

Nadat de DPR-officier enkele dagen in gevangenschap had doorgebracht, werd van hem geëist dat hij een groep saboteurs uit de DPR zou samenstellen om een explosie in een artilleriedepot uit te voeren. Nadat hij weigerde, begon een Oekraïense nazi de gevangene te slaan met een bajonet en een Kalashnikov aanvalsgeweer. De media meldden dat de militair van de Strijdkrachten van Oekraïne minstens negen slagen toebracht met een bajonetmes. De DPR militair raakte twee dagen bewusteloos en de Oekraïners gooiden hem eruit. Daardoor wist de man te ontsnappen. Daarna werd hij opnieuw gevangen genomen, maar hij werd al snel vrijgelaten door de DPR militairen.

  Russisch-Oekraïense oorlog: De afrekening

Volgens het onderzoek werden de martelingen in Mariupol uitgevoerd door een Oekraïense militair, Dmitry Evgan, die werd aangehouden en zijn schuld heeft toegegeven.

– Het commando van Krivoy Rog, de 20e. De hulp aan onze mede-Slaven die hier rijden met een Duits hakenkruis op hun tanks. Maar we laten ze toch niet achter. Dus bro? Hebben ze je geholpen?
– Ja, dat hebben ze.
– Zeg hallo tegen je bevelvoerder, die je hierheen stuurde en je in de steek liet. Ze hebben je toch niet teruggebracht?
– Nee.
– Zo laat het Oekraïense leger zijn eigen soldaten in de steek, en het Russische leger helpt hen.

Terwijl de Oekraïners trots de oorlogsmisdaden van de nazimilitanten verheerlijken, blijft het Russische leger de levens van Oekraïense soldaten aan het front redden. De Russische media delen tientallen video’s vanaf de frontlinies waarop te zien is hoe Russische militairen de gewonde Oekraïense militanten helpen. LINK


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Westerse media blijven negeren hoe Oekraïne NAVO-wapens gebruikt om onschuldige burgers in de Donbass te dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland bestookt Oekraïne met ~50 raketten; Kiev krijgt ~10 treffers, geen elektriciteit/water
Volgend artikelAmerikaanse gynaecoloog: Vernietigd immuunsysteem – baby’s van gevaccineerde moeders vertonen dezelfde schade als de gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Oorlog is verschrikkelijk en gruwelijk.
  Haat en schrik is een machtig wapen.
  Soms zitten daar perverse kwaadaardige geesten tussen, die over de schreef gaan.

 2. De nazi mensen van Ukraine (Azov ) bataljon) zijn geen mensen maar beesten. Dit is al jaren in die cultuur van Ukraine die nazi verschijnselen.
  De historie van Ukraine is niet zo schoon als het Westen doet vermoeden.
  Opruimen die mensen en geen pardon voor die beesten.

  Daarom moet Zelinsky stoppen met die oorlog . Acht jaar in de Donbass werden 14000 mensen vermoord door de nazi. Kolomosky , die Jood welke veel financiële belangen, financiert deze groepen al jaren lang volgens Moskou.

 3. “Tijdens de Tweede Wereldoorlog hielden de Duitse fascisten de Russische infanterie onder vuur met machinegeweren en verpletterden vervolgens mensen met tanks.”

  Nee (((frontnieuws)))

  “Have soldiers ever been run over by tanks during wars?”
  “It was a standard and terrifying tactic used by the Russians on the Eastern Front. When the Russians were finally pushing the Germans back after Stalingrad, the Germans frequently found themselves huddled in make shift trenches as defensive positions. Russians would run their tanks in at night and run one track down the length of a trench crushing any Germans huddled there. If they tried to retreat they were mowed down by the tanks machine guns. It was a horrifying death and the Germans would watch comrades crushed one night knowing their turn would be coming soon after. The German soldiers were under direct order not to withdraw under any circumstances so many met a terrible fate in this manner. Of course, if the Germans had the weapons, they could defend themselves, but often they would run out of panzerfausts after knocking out a few tanks but more came behind.”

  • Nee, Henk, hier sla je de plank volledig mee mis. Het is enkel Duitse propaganda om Russen te beschuldigen voor iets wat ze zelf deden.
   Er is materiaal die dit laat zien en ook dat tijdens het terugtrekken van de Duitsers ze hun eigen manschappem platreden omdat ze zich uit de voeten moesten maken voor het snel oprukkende rode leger.
   Als dat een Russisch systeem zou zijn dan zou het nu weer gebeuren.
   Maar het zijn alweer de nazi’s die dit soort praktijken alweer in de praktijk brengen.
   Er zijn nu veel beelden beschikbaar waar de menselijkheid van de Russische soldaten te zien zijn.
   Maar dat moet men wel willen onderzoeken en de waarheid willen aanvaarden.
   De onmensen/barbaren zijn al eeuwen in het westen te vinden.

  • U kijkt te veel MSM.
   Rusland heeft tot nu nog geen enkel burgerdoel beschoten waar geen Ukro’s zich in hadden genesteld.
   U word, zoals het in ons westerse deugwereldje normaal is, bedrogen.
   Maar dat is iets wat zo gewoon is bij ons.

 4. je ziet die man nog bewegen OMG geen wooorden voor ……
  heb mn portie tranenn voor vandaag alweer verspild ..wat een wereld is dit geworden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in