Dinsdag heeft de Russische Eerste Plaatsvervangend Permanent Vertegenwoordiger bij de Verenigde Naties Dmitry Polyansky de VN-Veiligheidsraad toegesproken:

Wij zijn een speciale militaire operatie begonnen om een einde te maken aan de bombardementen van Oekraïne op Donbas, en ook om ervoor te zorgen dat dat land (dat de westerse staten geholpen hebben om zich anti-Rusland te wenden) en zijn nationalistische leiders ophouden een bedreiging te vormen voor zowel Rusland als de mensen die in de zuidelijke en zuidoostelijke gebieden van Oekraïne wonen. De speciale operatie zal doorgaan totdat deze doelen bereikt zijn. Door uw wapens te leveren verlengt u alleen maar de lijdensweg van het misdadige regime in Kiev, dat bereid is zijn eigen bevolking op te offeren. Hoe eerder u zich dit realiseert, hoe eerder de Oekraïense leiders naar een onderhandelingstafel komen met een realistisch standpunt in plaats van hoogdravende slogans en fantoompijnen.

Een laatste brandhaard in de Volksrepubliek Lugansk (LPR) blijft de stad Lisichansk, waar nu meer dan 1.000 Oekraïense soldaten dood zijn gemeld. De LPR heeft ook aangekondigd dat de eerste van de door de VS gemaakte en verzonden lange-afstands meervoudige lanceerraketsystemen M142 HIMARS gebruikt is om burgerdoelen in de provincie Lugansk te beschieten. Het Pentagon heeft zojuist aangekondigd dat er nog vier van deze HIMARS raketsystemen naar Oekraïne zullen worden verscheept.

Nu NAVO-lid Litouwen met zijn blokkade op agressieve wijze de bevoorrading van de Russische enclave Kaliningrad probeert af te snijden, heeft Poetin op 25 juni zijn belangrijke Oost-Europese regionale bondgenoot Wit-Rusland “binnen enkele maanden” nucleair capabele lange-afstandsraketten beloofd. In een op televisie uitgezonden ontmoeting met de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko beloofde Poetin:

In de komende maanden zullen wij aan Wit-Rusland Iskander-M tactische raketsystemen overdragen, die ballistische of kruisraketten kunnen gebruiken, in hun conventionele en nucleaire versies.

Iskander-M raketten dragen de mogelijkheid van conventionele of nucleaire kernkoppen met een bereik van 500 km (300 mijl). Nu het Westen de spanningen de laatste weken, (maanden en jaren) opzettelijk heeft opgevoerd met non-stop provocaties, lijkt de normaal zo terughoudende Poetin er eindelijk genoeg van te hebben, en evenaart hij nu in overvloed de escalerende dreigementen van het Westen, en laat hij de wereld zien dat hij niet bang is om de VS en de NAVO de loef af te steken, zelfs niet als dat een nucleaire wereldoorlog betekent. Terwijl het historische patroon van het Westen op het gebied van de nucleaire oorlogsvoering bestaat uit een gestage stroom van bluf, speelt Poetin geen spelletjes en neemt hij geen blad voor de mond, en de Westerse elite weet dat.

Maar dit is wat er gebeurt als idioten als generaal Patrick Sanders als pas benoemde bevelhebber van het Britse leger te ver gaan met de oorlogszuchtige retoriek, en zijn troepen en de wereld openlijk vertellen dat ze zich klaar moeten maken voor de Derde Wereldoorlog in Europa tegen het machtigste atoomland op aarde. Hij mobiliseert momenteel het Britse leger voor een oorlog tegen Rusland, en zegt zelfs mee te werken aan de “4e industriële revolutie” van Klaus Schwab tegen Rusland. Hij werkt niet voor het volk, maar voor de heersende elite. En dan zijn er oude Amerikaanse generaals als Wesley Clark, die herinneringen ophaalt aan zijn gloriedagen als NAVO-commandant die Joegoslavië balkaniseerde met zijn meedogenloze bombardementscampagne van 1999, die onlangs in het openbaar kwam beweren dat de enige manier om een einde te maken aan het Oekraïne-conflict het inzetten van NAVO-strijdkrachten tegen Rusland is. We zijn nog nooit zo dicht bij een paddestoelwolk geweest, en dat allemaal door de demonische bloedlijn.

  De echte reden waarom Macron de Franse troepen naar Oekraïne wil sturen

Over balkaniseren gesproken, of het opbreken van een land in kleinere, uitgebuite stukken, dat is precies wat het neocon unipolaire ontwerp van de VS met de vijandige omsingeling van de Russische Federatie al enkele tientallen van plan is. Alleen zijn het nu de Verenigde Staten die veel meer geneigd zijn uit elkaar te worden gerukt, gescheiden in blauwe en rode staten. Het opdelen van de VS in dystopische FEMA-kamp-regio’s strookt met het plan van de VN Agenda 2030 om zowel voedsel als natuurlijke hulpbronnen te onttrekken aan Amerika’s uitgestrekte binnenlanden, die juist voor dit doel onbewoond zouden moeten blijven, waar de overgebleven bevolking van de VS gedwongen wordt aan de Oost- en Westkust te gaan wonen.

Maandag heeft de naaste bondgenoot van Poetin en voormalig Russisch president Dmitri Medvedev een Russische rode lijn aangegeven:

Voor ons is de Krim een deel van Rusland. En dat betekent voor altijd. Elke poging om de Krim binnen te dringen is een oorlogsverklaring aan ons land.

Ondertussen heeft Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO, woensdag het maar al te voor de hand liggende toegegeven:

De realiteit is ook dat wij ons hier al sinds 2014 op voorbereiden. Dat is de reden waarom wij onze aanwezigheid in het oostelijk deel van het bondgenootschap hebben versterkt, waarom de NAVO-bondgenoten meer zijn gaan investeren in defensie, en waarom wij onze paraatheid hebben verhoogd.

Ander groot nieuws dat woensdag uit de NAVO-top van Madrid kwam, is dat de Turkse president Recep Erdogan gezwicht is voor zijn veto tegen het NAVO-lidmaatschap voor Finland en Zweden, waardoor de 30 NAVO-lidstaten vrij zijn om formeel nog twee vijandige NAVO-leden op de stoep van Rusland uit te nodigen en toe te voegen, die binnen twee weken een volwaardig NAVO-lidmaatschap op versnelde weg worden aangeboden. Een week eerder daagde de Finse generaal Timo Kivinen, die de leiding heeft over de Finse strijdkrachten, provocerend uit:

Finland bereidt zich al tientallen jaren voor op een Russische aanval, en zal hard verzet tonen als het gebeurt.

En om de spanningen nog verder op te voeren, stond er in het document van de NAVO-top ook nog de volgende verklaring:

  Wat zeer elementaire dingen over de Russische verdediging in de Speciale Militaire Operatie

In het licht van het veranderde veiligheidsklimaat in Europa hebben wij besloten tot nieuwe maatregelen om de op maat gesneden politieke en praktische steun aan onze partners, waaronder Bosnië en Herzegovina, Georgië en de Republiek Moldavië, op te voeren. Wij zullen met hen samenwerken om hun integriteit en weerbaarheid op te bouwen, capaciteiten te ontwikkelen en hun politieke onafhankelijkheid te handhaven.

Nu meer Russische buren Georgië en Moldavië als NAVO-partners worden genoemd, heeft Rusland het volste recht om op te lossen wat het moet doen om zijn nationale veiligheid te handhaven tegen de niet aflatende agressie van het Westen met over-de-top rekrutering die probeert al zijn grensnaties in vijandige vijanden van de Russische Federatie te veranderen. Biden en Johnson voegden zich bij de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, op de laatste dag van de NAVO-top in Madrid. Het is zo klaar als een klontje dat de bloedlijnbeheersers er zeker van zijn dat hun “Grote Reset” een wereldoorlog met Rusland inhoudt. Ter voorbereiding van WOIII bracht Reuters gisteren zojuist het nieuws naar buiten dat:

De leiders van de NAVO zijn overeengekomen om vanaf medio 2023 meer dan 300.000 manschappen in hoge staat van paraatheid te brengen, tegen 40.000 nu, om Rusland tegen te gaan, het land dat door de alliantie is aangewezen als de grootste bedreiging in het komende decennium.

Een Oekraïens winkelcentrum in Kremenchug dat vol zou zitten met Oekraïense winkelende mensen en waarvan de notoire leugenaar president Zelensky beweerde dat het geraakt was door een Russische raket, was in werkelijkheid, volgens het Russische Ministerie van Defensie, een brand die overgeslagen was naar het “niet operationele winkelcentrum” vanuit een nabijgelegen Oekraïense autofabriek die gebruikt werd voor de opslag van overtollige Westerse wapens en munitie, die getroffen was door een Russische precisieaanval. Zelfs de voorzitter van de autofabriek gaf dit feit toe. Maar Zelensky had nog meer Boetsja-achtige leugens nodig om zijn melodrama te doen ontvlammen, net op tijd voor de G7 bijeenkomst, die hij opportunistisch gebruikte om om nog meer wapens te bedelen. Het laatste videopraatje van de van acteur getransformeerde marionet was op de NAVO-top van deze week in Madrid, waar hij niet alleen grotere wapens eiste, maar ook nog eens 5 miljard dollar per maand van melkkoe NAVO, waarbij hij beriep dat hij dat verdient omdat hij voor de hele westerse beschaving vecht:

Het is of dringende hulp aan Oekraïne, voldoende voor de overwinning, of een uitgestelde oorlog tussen Rusland en u… Financiële hulp aan Oekraïne heeft niet minder betekenis dan wapenleveranties. Wij hebben elke maand zo’n 5 miljard dollar nodig, dat weet u. En dit is een fundamenteel iets, nodig voor verdediging en bescherming… Is onze bijdrage aan de verdediging van Europa en de hele beschaving niet onvoldoende geweest? Wat is er nog meer nodig?

  Opiniepeiling: Meeste Amerikanen aanvaarden "Oekraïense nederlaag"

En nu minder dan een week verder, zal Oekraïne het nieuwe tijdperk van de oorlogsvoering met robots op het moderne slagveld ontketenen, door zijn gloednieuwe TERMINATOR robottoestellen GNOM genaamd, in te zetten om de Russen aan de frontlijn van Zaporzjzja te bestrijden en te doden. Behalve dat het een gemonteerd 7.62 machinegeweer heeft, heeft het wapen meerdere functies die de volgende taken kunnen uitvoeren: munitie en voedsel afleveren, bewaking, verkenning, evacuatie van gewonden, repeater om het bereik van radiocommunicatie en -controle te vergroten, en satelliet voor grotere robotplatforms. Het is een volledig metalen wapen van 110 pond (50 kilo) van 2X2 voet op 4- of 6-wielen, dat op afstand bestuurd wordt tot op 5 km afstand.

In een artikel in de New York Times van 25 juni wordt melding gemaakt van een uitgebreid spionagenetwerk van de CIA dat samenwerkt met Westerse NAVO-commando’s die in commandocentra op de grond in Oekraïne achter de frontlinies opereren, en die ook verschillende ondersteunende diensten verrichten tijdens het meer dan vier maanden oude conflict. Dit is geen schokkend nieuws, aangezien een aantal generaals en vlagofficieren van de VS en de NAVO gevangen zijn genomen, met name tijdens de belegering van Mariupol Azovstal. In de as van een geïmproviseerd crematorium onder de staalfabriek Azovstal werd een gedeeltelijk verbrand Amerikaans paspoort gevonden tussen de verbrande as van de lijken van buitenlandse huurlingen. Ondertussen werden de lichamen van Oekraïense soldaten in koelkasten opgeslagen gevonden.

Westerse militaire inlichtingencellen die opereren binnen het Europese Commando van het Pentagon en in Oekraïne en daarbuiten functioneren, zorgen voor een heimelijk logistiek, opleidings- en inlichtingennetwerk “om de geallieerde hulp aan de Oekraïense troepen te bespoedigen”. Een gecoördineerd VS-NAVO commandocentrumsysteem is gedurende de hele Russische inval operationeel geweest, vanuit ook operaties zowel binnen Oekraïne als op afstand van het oorlogsgebied in nabijgelegen landen als Frankrijk en Duitsland. De misvatting dat Oekraïne een proxy-oorlog is, wordt door het feit gelogenstraft dat die oorlog vanaf het allereerste begin door het Pentagon, de CIA en de NAVO gecommandeerd is geweest. Biden en de corporatieve propagandaspin dat er geen Amerikaanse laarzen op de grond zijn in Oekraïne als noodzakelijke voorzorgsmaatregel om een directe oorlog met Rusland te vermijden, is meer pure onzin gebleken. Het Westen heeft al jaren een geschiedenis van non-stop provocatie, met het doel de spanningen te laten escaleren en nu het kookpunt te bereiken om een wereldkernoorlog te ontketenen, als onderdeel van het eigenlijke al die tijd “reset”-plan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Puur, onversneden kwaadVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHongaars parlementslid brengt drastische daling van geboortecijfers in verband met massale “vaccinaties” tegen Covid (Video)
Volgend artikelDe ontvolking voltrekt zich onder onze ogen! Geboortedaling in Taiwan: -23,34%, in VK: -8%, in Duitsland: -13%… En wij weten allemaal wat de oorzaak is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Er komt geen kernoorlog.
  Het is spierballentaal!
  Elke nucli wordt na lanceren meteen uitgeschakeld of is al onklaar.
  De hulp van buitenaardse mogendheden is groot ter voorkoming ve wereldbrand!
  En poetin krijgt sowieso al technologische hulp van buitenaardse mogendheden.
  Het zou mooi zijn als hier berichtgeving over zou zijn.
  Evenzo komt er geen WO 3.
  Het wordt niet toegestaan.

 2. Ook zou er wel ww3 komen die eindigt met een atoom oorlog. Er zullen ongetwijfeld enkele idioten zijn die denken dat europa nog leefbaar genoeg is na een paddestoelen bombardement. En het zijn die mensen die erop aan sturen.

  • @K,

   Beste,

   Graag zou ik van u een LOGISCHE VERKLARING willen krijgen waarom de beide Japanse steden, u welbekend onder de namen Hiroshima en Nagasaki, gelijk nadat ze elk met een “atoombom” waren verrijkt weer binnen 2 weken werden herbouwd, of althans met de wederopbouw ervan werd begonnen en dit nu, na pak ‘m beet 77 jaar weer megasteden geworden zijn.

   Blijft de logica hier niet op zijn minst eventjes steken of….ehhh…..

   Denk er eens over na beste.
   En kijk eens op wiki wat de “halveringstijd van verrijkt U238 en Plutonium is……en de halveringstijd wil niet zeggen dat het na die tijd weer oké is, want na de 1ste halveringstijd gaat de 2de pas beginnen, deze gehalveerd en DAARNA weer enz enz enz m.a.w……nou ja, ik denk dat u weet wat ik hiermee bedoel.

   Wake up!

   Fijne dag verder,

   Gladiator
   ps denk hierbij ook eens aan het begrip FEARPORN!!!!!!!!

   • Daar zitje fout in ,ww3 komt er wel zeker die is ook al begonnen en zal jaarlijks escaleren.
    Ieder land zal in oorlog komen met zijn eigen volk.

   • Beide japanse steden waren voor het grootste gedeelte volgebouwd met traditionele huizen. Heel veel hout dus..dus ook snel weer opgebouwd.
    En de atoombommen waren (vergeleken bij wat de russen nu hebben ) knikkers in een plas water. 100 megaton moderne kernwapens staan voor totale vernietiging. Europa zal zo vergiftigd zijn dat een gezond denkend mens ( zijn er nog weinig geloof ik) niet eens in die overlevingshel wil leven. Angstporno is van alle tijden . Alleen hebben ze nu wapens en ook steeds meer de wil om ze een keer te gaan gebruiken. Persoonlijk maakt het me geen reet meer uit of ze er mee smijten of niet. Tegenhouden kunnen we het toch niet. Dus ik leef van dag tot dag en zie wel . Ik doe mijn eigen ding en maak lol.

   • Ik zag wel een documentaire met allemaal misvormde babys, die na de atoombom waren geboren en ontelbare kankergevallen, dus onder schat die straling niet, dan ben je ignorant bezig!

 3. Tja de expansie drift van de US kent grenzen en die hebben ze bijna bereikt met Europa als marionet.
  De machtsverhoudingen zijn aan het veranderen en daar is de US niet blij mee. Die zullen alles doen om nog wat te redden en die doen niet zo moeilijk met napalm op dorpjes of atoombommen op een paar steden dat is al eens bewezen. Als ze niet overleggen (praten) met elkaar gaat het fout en daar zijn ze op uit maar Rusland haalt met gemak de US dat zijn ze denk ik vergeten.

 4. Wie zegt dat de neutronenbom niet verder ontwikkeld is? 24 uur straling; daarna nul straling.
  Maar ook de electro/magnetische bom is super effectief…

  En niet het westen, maar de linksen in het westen willen een atoom oorlog.

 5. Ik denk dat er geen kernoorlog komt als de burgers van Europa hun regeringen omver werpen….want het zijn de politici die de weg van oorlog inslaan en ons ondertussen ook omvolken in opdracht van Herr Schwab en consorten….en niet de belangen van de burgers behartigen….

  Revolutie zou wel eens de sleutel kunnen zijn tot normalisatie en mogelijk een toekomst zonder constante dreiging …. het is de enige manier voor ons om deze waanzin van de Great Reset sekte te stoppen….

  Deze week gaan er doden vallen en ik vermoed dat een deel door politzei geweld zal komen….

 6. Alleen staat in de profetieën : Europa wordt onbewoonbaar en de mensen vluchten naar het Zuiden waar ze even welkom zullen zijn als de migranten bij ons. Wanneer? Als halfoogst voorbij is en alpenweiden bruin verkleuren als naderend teken van de winter. Dus geniet van uw laatste zomer dankzij Ursula en haar misdadig clubje die ons tot de bedelstaf veroordelen.

 7. Om verschillende redenen: voor het volgende staat: “van horen zeggen”of “het gerucht gaat”en zo.

  ..dat ik 4 trailors met “machines”buiten alle controles om NL in heb gekregen, en zeven trailers met “machines’door 5 landen heb vervoerd buiten alle controles om.

  Nou sla ik mijzelf niet te hoog aan–dat in tegenstelling tot de linksen, van wie hun opinie over hun IQ en inzicht omgekeerd evenredig is met de werkelijkheid.

  Maar allez: WO3. Is makkelijk te provoceren.
  Stel je voor, iemand smokkelt een trailor met een atoom raket in Rusland of aansluitend land.
  Of koopt er eentje ter plaatse.
  En die wordt op een Nato land afgevuurd…..zo simpel gaat dat

  Er is zelfs een serie: Ultieme attack–over de Colorado, een onderzeeër met atoomwapens, die ziet hoe een WO3 wordt begonnen….

  het is levensgevaarlijk; de middelen zijn eenvoudig, het systeem ook, en de wens is er (naziland, USA, GB, FR)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in