Een voormalige Scotland Yard rechercheur heeft geopenbaard hoe de Londense politie de elite pedofiele ringen beschermt.

In een diepgaand interview (zie onderstaande video), onthult Jon Wedger, die 27 jaar bij Scotland Yard heeft gediend en gespecialiseerd is in pedofiele ringen, hoe de politie politici, beroemdheden en andere machtige mensen beschermt die zich aan kinderen vergrijpen.

Na het alarmeren over de doofpot van de politie, werd Wedger geïntimideerd en bedreigd.

Hij zegt dat de zorghuizen, de verblijven voor kinderen die van hun families zijn gescheiden, de bron van seksueel misbruik en verkrachting waren, en tot prostitutie, druggebruik en andere misdaden leidden. Hij werd na het aan het licht brengen van het seksueel kindermisbruik uit een aantal posities verwijderd, omdat politiemensen in hoogste posities medeplichtig zijn, of voor politici, beroemdheden en andere machtige mensen proberen te verduisteren.

Hij werd door de hoofdcommissaris gewaarschuwd dat de kinderprostitutie zo diep reikte in personen die eraan verbonden waren dat hij, als hij deze kwestie zou blijven doorzetten, zijn baan, zijn huis en zijn kinderen zou verliezen.

Wedger onderzocht de kinderbescherming industrie en ontdekte de lucratieve zaken van particulier gerunde verzorgingshuizen, die de eigenaars meer dan €2.500 per kind per week kan opleveren. Hij zegt dat het misbruik en de prostitutie in de verzorgingstehuizen een georganiseerde misdaadoperatie is waarbij hoge politiemensen en politici betrokken zijn. Wedger zegt dat de kinderen uit de verzorgingstehuizen worden opgehaald, misbruikt en na het weekend worden teruggebracht. 80% van de mensenhandel bevindt zich in het gezin of mensen die het ouderlijk gezag over de kinderen hebben gekregen. Seksuele mishandeling van kinderen gebeurt in alle raciale groepen. Alle religieuze instellingen hebben een probleem met pedofilie, maar worden beschermd door wetshandhaving. Er is slechts 2% vervolging wegens kinderprostitutie.

Moslim inteelt is een groot probleem - en mensen willen er niet over praten

Momenteel werkt Wedger met slachtoffers van misbruik, voert campagnes voor klokkenluiders van de politie en helpt slachtoffers om zaken weer in de publiciteit te brengen nadat de politie deze in de doofpot heeft gestopt. Verschillende slachtoffers hebben Edward (Ted) Heath, de Britse premier van 1970 tot 1974, geïdentificeerd als een seksueel misbruiker van jonge jongens uit verzorgingshuizen, waaruit blijkt dat misbruikers, ondanks (of misschien juist vanwege) hun misdaden, de hoogste posities kunnen bereiken.

Dit is een lang interview, maar als je wilt weten hoe het is in de echte wereld van misbruik en mensenhandel tot hoog in de regering werkt, kun je geen betere bron vinden dan dit.

Duitse bureaus voor Jeugdzorg overhandigen kinderen aan pedofiele pleegvaders

4 REACTIES

  1. Het Grootste Geheim | Het Bureau voor Occulte Zaken en Complotten #6 – 03/07/2020

    ‘Na de dubieuze “zelfmoord” van Jeffrey Epstein, de steenrijke handelaar die op het punt stond berecht te worden voor mensenhandel en het seksueel misbruiken van minderjarigen, leek zijn zaak met alle macht onder het tapijt geschoven te worden door hen die door hun banden met hem in verlegenheid gebracht konden worden. Nu zijn compagnon Ghislaine Maxwell is gearresteerd lijkt de mogelijkheid teruggekeerd dat de duistere geheimen van de elite alsnog aan het licht gebracht gaan worden.

    De vertakkingen van het netwerk zouden wel eens veel verder kunnen reiken dan men zich voor kan stellen. Hoe diep gaat het konijnenhol? En wie komt men onderweg allemaal tegen? Zal ook president Trump ontmaskerd worden of het door Q beloofde Grote Ontwaken in volle gang? Zal ook Maxwell op mysterieuze wijze het leven laten voordat zij een boekje open kan doen over praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen, of zal zij het einde inluiden voor deze mensen zonder moraal en hun eeuwenoude geheimen?’

    https://www.youtube.com/watch?v=1bAzmkV81Eo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here