Pixabay

Er zijn mensen in de vrijheidsbeweging die veel te veel intelligentie toeschrijven aan de mondiale machtselites, tot op het punt dat ze schijnen te denken dat de globalisten altijd “tien stappen vooruit” plannen. Het grappige van tien stappen vooruit plannen is echter, dat als er iets mis gaat met stap 1-9, het onmogelijk zal zijn om bij stap 10 te komen en dat je zojuist een heleboel energie hebt verspild aan een uitgebreid plan dat uiteindelijk nergens toe leidde. De globalisten zijn NIET de slimste mensen die er zijn, niet eens in de buurt. Ze zijn niet eens zo effectief als hun plannen echt werken en er geen verrassingen zijn. Hun ideeën mislukken voortdurend, schrijft Brandon Smith.

Er is maar één reden waarom de centraliserende criminelen niet ten val zijn gebracht, en dat is omdat niemand hen ooit rechtstreeks heeft aangepakt. Telkens als er een regeringsopschudding is, of een opstand, of een massabeweging voor verandering, richten de mensen zich tegen “het systeem”; ze geven het systeem de schuld van al onze problemen (of ze geven een handjevol politieke marionetten de schuld) en ze proberen een nieuw laagje verf aan te brengen of enkele basisfuncties te veranderen, maar de mannen achter het gordijn eindigen altijd weer achter het gordijn. Het probleem is nooit “het systeem”, het zijn de mensen die het systeem besturen en beïnvloeden terwijl ze genieten van het comfort van de schaduwen.

Dit is hoe de globalisten te werk lijken te gaan, voor zover ik weet – Ze richten een vuist vol pijltjes op een bord en gooien zo hard als ze kunnen en wat blijft hangen is wat blijft hangen. Als een plan blijft hangen, dan lijken de globalisten briljant, nietwaar? In werkelijkheid hebben ze alleen maar geblinddoekt met plannen gegooid en de helft van die plannen is in de goot beland. Het probleem is dat terwijl de globalisten in het duister tasten op zoek naar een plan dat werkt, zij veel schade kunnen aanrichten en veel aandacht kunnen trekken.

Af en toe wordt het duidelijk wanneer zij een immense hoeveelheid tijd en planning hebben geïnvesteerd in één uniek plan, een steunpunt waar veel van hun andere plannen in de toekomst op zullen steunen. Het lijdt geen twijfel dat de reactie op de uitbraak van de covid bedoeld was om een groot aantal sociale en wettelijke conventies met de grond gelijk te maken en een volledige centralisatie te bereiken voordat de overgrote meerderheid van de mensen ook maar wist wat hen overkwam.

De pure opwinding en adrenaline die de globalisten tentoonspreidden bij het uitbreken van de pandemie was voelbaar. Ze dansten zowat op straat, brabbelend over hoeveel wereldwijde socialistische programma’s ze erdoor zouden jagen, om nog maar te zwijgen over hoeveel individuele vrijheden ze zouden uitwissen.

Dat gezegd hebbende, wanneer een plan niet werkt zoals zij willen, proberen zij het soms te forceren en dit loopt nooit goed voor hen af. We hebben dit meerdere malen gezien met hun pogingen om wapencontrole in te voeren in de VS en ze hebben keer op keer gefaald. Meer recentelijk is de covid agenda en in het verlengde daarvan de globalistische “Reset” in de VS in duigen gevallen en dit heeft geleid tot problemen voor hen in andere delen van de wereld.

  Uitvinder van mRNA-vaccins Robert Malone: Massavaccinatie brengt juist degenen in gevaar die tot de risicogroep behoren

Het Amerikaanse verzet tegen de vaccinmandaten en de lockdowns was de sleutel tot alles, meer dan ik denk dat veel mensen beseffen. Zelfs als de globalisten medische tirannie zouden kunnen doorvoeren in de rest van de wereld, met conservatieve Republikeinen deelstaten die de agenda bij elke stap blokkeren, creëerde dit een brandpunt voor verzet. Dat betekent dat alle mensen in de wereld nog steeds kunnen zien dat er een andere manier is om dingen te doen die geen autoritarisme met zich meebrengt. Het leven in de Republikeinen staten gaat door alsof covid nauwelijks bestaat. Conservatieven “sterven niet in de straten” zoals de gestoorde liberalen zeiden dat zou gebeuren. In feite zijn er miljoenen mensen die Democraten staten verlaten en naar Republikeinen staten komen, gewoon om vrij te zijn.

Wanneer je mensen alternatieven biedt, geef je hen een glimp van vrijheid, en soms is een glimp alles wat nodig is om rebellie te inspireren.

Ik geloof dat het verzet van de Republikeinen staten er rechtstreeks toe heeft geleid dat het Hooggerechtshof de illegale en ongrondwettelijke vaccinatiemandaten van Biden heeft tegengehouden. Als de Republikeinen staten niet zo’n agressief standpunt hadden ingenomen, zou het hele land nu misschien onder de duim van Biden zitten terwijl hij dictaten van hogerhand uitdeelt, of zouden we nu in oorlog zijn. Ik denk ook niet dat het toeval is dat de Britse regering besloot alle covid mandaten af te schaffen vlak nadat het Amerikaanse Hooggerechtshof de beperkingen in de VS had afgeschaft. Als vrijheid zichtbaar is, verspreidt het zich.

Het is moeilijk voor westerse regeringen om aan hun bevolking uit te leggen waarom zij slaven zouden moeten zijn van het covid-virus, terwijl zoveel andere mensen aan de andere kant van de oceaan hun leven normaal leiden, geconfronteerd met dezelfde ziekte. Dit betekent niet dat sommige van de ergste overtreders niet zullen proberen hun ellendige greep op hun bevolking te handhaven. Het lijkt erop dat de Australische regering voorgoed verloren is voor de globalistische tirannie, maar toch zullen ze de realiteit dat conservatieve Amerikanen vrij zijn, niet kunnen ontkennen. Er zal altijd een kans zijn op opstand in Australië, juist omdat wij het levende bewijs zijn dat covid mandaten niet hoeven te bestaan.

Vanaf het allereerste begin van de covid-pandemie heb ik betoogd dat het virus zelf een in het lab ontwikkeld biowapen was, hoogstwaarschijnlijk gecreëerd in de ingewanden van de Level 4-faciliteiten in Wuhan, vlak bij wat algemeen wordt gezien als ground zero. Ik heb ook vanaf het begin betoogd dat er bewijs is dat de NIH en Anthony Fauci betrokken zijn geweest bij de financiering van de manipulatie van coronavirussen in het Wuhan Lab gedurende vele jaren. Dit betekent dat er een collusie is geweest tussen westerse elitisten en Chinese wetenschappers om covid te bewapenen door middel van gain of function onderzoek. Dit is nu als FEIT onthuld.

Wat ik niet zeker weet is of het virus opzettelijk is vrijgelaten, of per ongeluk. Wat ik wel kan zeggen, is dat de globalisten van het World Economic Forum en de Bill en Melinda Gates Foundation een “simulatie” hielden van een wereldwijde coronavirus pandemie, slechts twee maanden voordat de echte pandemie plaatsvond. De simulatie, “Event 201” genaamd, leek bijna alles te voorspellen wat er uiteindelijk zou gebeuren met de echte uitbraak van het coronavirus die begon in China, tot en met nieuwsbedrijven en sociale mediagiganten die alle informatie die niet in het narratief paste, blokkeerden. Er was slechts één probleem: het virus was niet zo dodelijk als ze hadden gehoopt.

  Dit is wat er gebeurt als je kinderen NIET vaccineert

Event 201 voorspelde 65 miljoen initiële sterfgevallen wereldwijd en de WHO voorspelde een veel hoger infectiesterftecijfer van 3% van de bevolking of meer. Dit is nooit gebeurd. De globalisten en de media hebben de afgelopen jaren alles op alles gezet om het publiek ervan te overtuigen dat het sterftecijfer van covid veel hoger ligt dan het is, maar het feit blijft dat uit tientallen studies blijkt dat het gemiddelde IFR van covid slechts 0,27% bedraagt. Dat zal niet ten kwade veranderen, het zal alleen maar dalen naarmate covid blijft muteren in minder dodelijke vormen van zichzelf.

Waarom is dit gebeurd? Dat is onmogelijk te zeggen. Misschien presteerde het virus anders in het lab, maar veranderde het dramatisch toen het in het wild werd losgelaten? Dat zou mijn gok zijn. Misschien was het goddelijke interventie? Om wat voor reden dan ook, de globalisten hebben veel energie gestoken in het covid-virus en het heeft hen in de steek gelaten, en nu zitten ze vast in het proberen massale paniek te creëren over een niemendal.

Dus, wat gebeurt er nu?

Het is logisch dat ze een afleiding nodig hebben om het momentum te herleiden, en de globalisten zullen doen wat ze altijd doen, namelijk oorlogsspanningen creëren. Dit betekent niet dat een grootschalige oorlog het beoogde resultaat is, maar beperkte regionale oorlogen die kunnen uitgroeien tot iets meer liggen altijd op de tafel. Het is geen vergissing dat de VS op dit moment mogelijk verstrikt kunnen raken in niet één maar twee grote regionale conflicten, waaronder een Chinese invasie van Taiwan en een Russische invasie van Oekraïne.

Op dit moment wordt Oekraïne het meest gehypet. We hebben in het verleden al vaker dergelijke uitlopers met Oekraïne gezien en het is moeilijk te zeggen of dit weer een valse start is of dat er een regelrechte Russische aanval gaat plaatsvinden. Met de voortdurende invloed, financiering en bewapening van de VS in de regio veronderstel ik dat het niet zo moeilijk zou zijn om de Russen zover te krijgen dat ze binnenvallen. Ik ben niet echt geïnteresseerd om te proberen de dobbelstenen te lezen in deze zaak. Mijn enige interesse in Oekraïne is hoe het de globale globalistische agenda ten goede kan komen.

Ten eerste, de economische instabiliteit die de laatste jaren exponentieel is gegroeid, zal nu in overdrive raken. Inflatie, gasprijzen, de toeleveringsketen, alle dreigingen die ons nu al boven het hoofd hangen, zullen vertienvoudigen met twee nucleaire mogendheden die met elkaar in conflict zijn. Zelfs als het Oekraïense wapengekletter in het niets zou uitmonden, is alleen al het bestaan van het gevaar voldoende om wijdverspreide economische angst aan te wakkeren.

  Paniek: Twee ingrediënten van vaccins die niet goedgekeurd zijn voor mensen

Ten tweede kan het pandemieprobleem met weinig tamtam aan de kant worden geschoven. De globalisten weten dat het nergens toe leidt, maar ze hebben een manier nodig om eruit te stappen zonder de talloze leugens van de afgelopen twee jaar te verklaren. Oorlog is een manier om de lei schoon te vegen in de nieuwscyclus.

Ten derde openen de verhoogde spanningen met Rusland de deur voor een andere vorm van paranoia in eigen land. Hoe vaak hebben we de media niet horen beweren over “Russische invloed” op de Amerikaanse verkiezingen? Daar is NUL bewijs voor, maar het narratief is al geplant onder linkse mensen. Het zou me niets verbazen als de Amerikaanse verkiezingen worden “uitgesteld” of de uitkomsten worden genegeerd vanwege onbevestigde beweringen over Russische “inmenging”. Wat is een betere manier om een complete conservatieve veegpartij in de VS te voorkomen dan de verkiezingen gewoon helemaal te stoppen?

Ten vierde, bij uitbreiding, is het slechts een kwestie van tijd voordat er in de VS een conservatieve opstand zal ontstaan om de globalisten uit de macht te verdrijven. Het gebeurt vandaag al in verschillende vormen, voor degenen die opletten. De meest gebruikelijke manier voor corrupte regeringen om een opstand voor vrijheid te ondermijnen, is deze te beschuldigen van een astroturf-revolutie, gecreëerd door een buitenlandse vijand. Dat wil zeggen, de corrupte regering probeert het hart en de ziel van de opstand weg te nemen door te beweren dat ze niet voor vrijheid vechten, maar alleen in ruil voor geld of macht van een buitenlandse natie. Hun reden om te vechten is “nep”.

We zagen dit bij de Chinese CCP toen ze Hong Kong brutaal overnamen. We zagen dit ook in Kazachstan toen het volk in opstand kwam vanwege de prijsinflatie en Russische troepen werden gestuurd om een einde te maken aan wat een “buitenlands gecreëerde kleurenrevolutie” werd genoemd. Niets was minder waar.

Vergis u niet, wanneer de gevechten in de VS beginnen, zal onze opstand geen strijd voor vrijheid genoemd worden. We zullen beschuldigd worden als “Russische agenten”, verraders, oproerlingen, enz, enz. Ze zullen zeggen dat we vechten om buitenlandse regeringen te steunen, niet om vrijheid en gezond verstand terug te brengen in onze samenleving. Wij zullen de schurken zijn; het is belangrijk dit te begrijpen en niet te verzanden in de 4e generatie oorlogsvoering. Het is vooral om deze reden dat een conflict met Rusland heel zinvol is voor de globalisten. Misschien niet op de schaal van een wereldoorlog, maar genoeg om hun toekomstige bevolkingen in het gareel te houden. Of dit plan slaagt is een andere zaak. Zoals reeds gezegd, falen deze mensen regelmatig.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mensen van de GREAT RESET: Hoe de toekomst er uit zou kunnen zien in 2021 – als de heersende elites hun zin krijgenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBritse man tijdelijk verbannen van Facebook na delen gruwelijke foto van na-AstraZeneca, honkbalgrote bloedprop in zijn arm
Volgend artikelDe epidemie van waanzin overspoelt de wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Stop met het praten over de elites, de globalisten. Het zijn satans uitverkoren joden (niet Israeliten) die hun duizenden jaar oude plan voor werelddominantie aan het verwezelijken zijn, zonder het blanke ras en uiteindelijk zonder de rest van de goyim. Linksom of rechtsom. En zolang eender welke media weigeren hier moedwillg over te melden, gaan deze parasieten, vernietigers hun doel verwezelijken.

 2. Mijn idee over Oekraïne is dat het twee doelen heeft (vanuit een USA perspectief). Die doelen hebben niets te maken met de great reset. De eerste reden is makkelijk. Trump sprak er openlijk over. EUropa moet meer Amerikaanse wapens kopen. Het liefst veel meer.

  Ten tweede moet EUropa geen goedkoop Russisch gas kopen maar het veel duurdere Amerikaanse LNG (vloeibaar gas). Op die manier wordt de EUropese industrie niet concurrerend op de wereldmarkten en kan Amerika weer wat industrie opbouwen.

  Uiteraard is op het wereldtoneel aantonen dat EUropa een totale vassal is aan Amerikaanse belangen en zelfs economische zelfmoord pleegt voor Amerika mooi meegenomen als teken van kracht aangezien de macht van Amerika duidelijk aan het afbrokkelen is.

  Groeten,
  Hugo

  • @Hugo
   Wat wij nu nog Duitsland en Nederland noemen is in werkelijkheid bezet Amerikaans grondgebied sinds 04-05-1945 tot op heden. Dus dan is het nier echt verwonderlijk dat deze twee land moeten gehoorzamen aan Amerika. Sinds 19-07-2021 is Nederland officieel een Amerikaanse staat. Want het lease contract van de Staat der Nederlanden coöperatie is verlopen. Wat nu zogenaamd in Den Haag ons wil laten geloven dat zijn onze regering zijn, is 1 grote leugen. Want de Saat der Nederlanden coöperatie is failliet en dat iedere inwoner zich vanaf die datum soeverein is geworden. Dan is aan ieder de keus of hij/zij graag slaaf wil blijven van de coöperatie of soeverein wil zijn. Waar hij/zij dan onder het COMMEN LAW valt. De vrije levende mens van vlees en bloed staat juridisch hoger dan overheden, rechters, regeringen. Het hele covid hoax moest dat ten aller tijden voorkomen, dat de Nederlandse bevolking zijn soevereiniteit ging op eisen. Zodat de coöperatie niets meer te zeggen heeft in ons land.
   https://www.vrijheidsrechten.nl/rutte-president-of-ceo-het-bedrijf-nederland-privaatrechtelijk/

   • Juist Duitsland en Nederland zijn na de 2e WWO Amerikaanse protectoraten, hoe men het wendt of keert alle zgn. democratisch gekozen regeringen zijn na de oorlog feitelijk nep regeringen, de Verenigede Staten calling the shots.

    • Hoi Qvic en Adriaan W,

     Ik heb deze theorie wel eens onderzocht en vind het op zijn best dubieus te noemen. Idem dat de VS calling the shots. De achter de schermen clubjes uit het westen dat die de shots callen vind ik veel aannemelijker. Denk aan het financieel/militair/corporatische clubje uit het westen. Zo arrogant geworden dat ze zichzelf als een soort god zien. Tja, dat gaat fout en dat zien we nu.

     Groeten,
     Hugo

  • Het op de dollar gebaseerde VS imperium loopt op zijn laatste benen.
   Oorlog in Europa heeft een aantal voordelen: ongeacht wie er wint, is ook de andere partij sterk verzwakt.
   Dus bv. Rusland verliest (althans dat is de insteek van de VS) maar ook de EU is fors verzwakt. Maar die won al bij al wel dankzij US steun (op het eind, net zoals in WOII) waardoor de VS aan invloed wint.
   Op wereldschaal zien we dan dat 2 concurrenten: rusland en de EU beide verzwakt zijn, waardoor de VS minstens relatief weer de sterkste partij is. Rest alleen China nog …
   Lees het boek The Invisible War van Capt. Ramsay om the beseffen dat in WOII de VS het VK wel ter hulp kwam maar slechts zodanig dat die hun British Empire wel uiteen viel waardoor heel wat landen die voorheen onder Brits bewind stonden nu “vrij” waren om met de VS zaken te doen waardoor die hen economisch kon koloniseren (en er stemmen in de latere VN mee te kunnen kopen).

 3. Kazachstan was wel degelijk een colour-revolutie in wording.
  Dankzij de snelle russische interventie is dat land vooralsnog niet ‘opgenomen’ in de westerse woke cultuur en/of erger met alle ‘demokratische’ beginselen die daar mee gepaard gaan.

 4. 7 februari in de gaten houden.
  De NS en Schiphol gaan dan minder treinen inzetten en minder vluchten laten vertrekken, omdat er veel zieken zullen zijn. M.a.w, personeelstekorten. En dat weten ze nu al te vertellen ( helderziend ?)

 5. Het is vooral bluf. Het zijn allemaal zakenlieden, die gebakken lucht verkopen, gesteund door heelveel geld.
  Kijk hoe Gates aan zijn geld is gekomen.

 6. Oorlog is economie vernielen met het excuus dat de oorlog getechtvaardigd is. En het herstel gezien moet worden als een nieuwe kans op een betere wereld. . Klinkt heel erg bekend vind je ook niet.

 7. De spanningen met Rusland en Oekraïne…
  Ik gok dat ze een black-out in de schoenen gaan schuiven van de Russen.
  De coronapaspoort (datapaspoort) hebben ze al binnen dus na de black-out goed reden voor een internetpaspoort… stilaan maar zeker verliezen wij al onze rechten en vrijheden.
  En die gasten denken wel aan alles! Waarom? Omdat ze niet zelf moeten denken! Die huren de beste denkers op aarde en die gasten hebben niet leren denken met een ideële god of bijbel maar met hun eigen brein.
  Achter het gordijn hoeven ze dus niet slim te zijn; een andere slimme denkt voor hun.
  Wij onderschatten ze voortdurend?
  En als er dan toch iets mis gaat… dan hebben ze nog steeds de mainstream media met hun leugens.
  Zeker 80% geloofd blindelings zijn staatszender. De media moet de schuld tonen/geven aan een politieker, die wordt vervangen en alles kan verder.
  Zelfs indien ze worden opgejaagd door het volk rennen ze snel naar hun luxe bunker en starten daar wereldoorlog III. Dan hebben ze ook hun zin.
  Ze staan duidelijk heel sterk want al die overheden op wereldschaal, hebben een hele grond mond.
  Hun ideeën mislukken voortdurend? Is dat een grap?

 8. Kan iemand mij meer zeggen over het bedrog.
  De geheimen en of doel van 9/11, vaccin, Antarctica, draaizin Aarde, reuzen van mensen, dood van 2pac en Biggie, illuminati, nwo, guidestones -> zeespiegel, wereldbevolking naar slechts 500 miljoen, vrije of gratis energieopwekking, die platte aarde gedachten van sommige flat earthers (geloof ik niet), nep maanlanding…
  Wat geloven jullie hiervan niet.

  1 ding. Fuck the governement.

  • Wappie verhalen over god, bijbel of jezus zit je hier goed maar voor de rest zit je op verkeerde forum? Je twijfelt over alles zo erg dat je een duwtje nodig hebt? Ik ga even snel door de bocht:
   9/11 – Als we zien wat ze nu met de wereld aanvangen dan bestaat de kans dat dit opgezet is.
   Vaccin – alles is duidelijk waar ze naartoe willen.
   Antarctica – mens of geen mens, ons klimaat veranderd steeds, nooit anders geweest.
   Draaizin Aarde – Dat kan inderdaad een bepaalde cyclus zijn maar wetenschappers spreken zoals steeds elkaar tegen. Dus wacht tot je het zelf ziet?
   Reuzen van mensen – nog nooit gezien, wel in de cinema.
   Dood van 2pac en Biggie – Weet daar niks van.
   Illuminati – NWO – daar hebben we nu mee te maken?
   Georgia Guidestones – wilde verhalen?
   Zeespiegel – Vergelijk gewoon foto’s uit de oude doos van een strand en vergelijk die met een huidige foto. Wedden dat het strand er nog steeds op staat en niet gekrompen is tenzij 1 cm.
   Wereldbevolking – heb de berekening gemaakt en met maar 5 tot 6 buurlanden kan je ieder mens zeker 600m² grond geven met huisje op zonder probleem.
   Het groot probleem hier is dat al onze toestellen/machines van 7.6 miljard mensen heel snel defect moeten geraken zodat ze winst maken. Je zal zien dat wanneer wij alles moeten huren ze plots wel duurzame toestellen of machines maken.
   Vrije of gratis energieopwekking – die komt ook pas boven water wanneer de wereld in een communistisch systeem zit waar iedereen niks meer kan kopen maar wel alles moet huren met een klein basisloon. Ons huidig economisch systeem laat dat niet toe, alles draait nu om de winst.
   Ben bijna zeker dat ze alle kankers kunnen genezen met 1 pil maar kan je inbeelden welke impact dat heeft voor de medische sector en Big Pharma? Veel van die medicijnen zijn alleen bestemd voor die mannen achter het gordijn?
   Platte aarde – vraag gewoon hoe het zit met de zon dan worden ze wit.
   Die believers hebben voor alles een uitleg maar bij de zon slagen ze behoorlijk tilt.
   Als soldaat wisten wij in de nacht waar de vijand zat omdat ze met brandende sigaretje rondliepen, zeker 10 tot 20 kilometers van ons verwijderd… Dus vrij logisch dat je dan op een platte aarde steeds de zon zal zien. Robert Jensens weet zelfs niet waarom de aarde niet exact mooi rond is… en weet niet dat er sprake is van middelpuntvliedende kracht en denkt daarom dat deze plat is…
   Maanlanding – Zoals bij de platte aarde zal het hen 1.000.000 x meer energie kosten om alles te verdoezelen of te verdraaien. Nu kan je met 3D alles doen alsof het echt is maar dat was vroeger zeker het geval niet. En begin maar eens om alles te verdraaien bij de platte aarde; alle satellieten, vliegtuigen, boten, GPS navigatiesystemen, enz.…Pffff

   • Nou ik ben een trotse flat earther, en ben in 6 jaar nog geen vraag over de zon tegengekomen die mij daarvan doet weerhouden eigenlijk, laat staan dat ik er van schrik. Verder eens met de conclusie van Maher!

    • Om u argumenten te geven waarom de aarde rond is. Als je naar het voorbeeld kijkt dan is dat de maan. De maan ziet er voor ons uit als een platte schijf, doch zijn er meer oppervlakte zichtbaar van de maan, van circa 59% van de ronde bal zijn er beelden van ofwel 118% van uw platte schijf. Als je naar de inslagkraters kijkt van de maan dan zie je gewoon al dat in perpectief het om een bol gaat en niet om een platte schijf.
     Het enige waarover op onze aardbol weinig gekend is is over Antarctica… waarschijnlijk zijn daar veel geheimen die wij als burger niet mogen weten maar dit heeft niets te maken met die zogezegde ijsmuur waar flat earthers over dromen. Mocht men nu nog zeggen dat de aardbol het center kan zijn van het universum of dat alles omgekeerd is dan zoals wij zien of begrijpen.

     • Maher,
      Je hebt gelijk maar voor alles, dus ook voor de maan hebben ze allang redelijk goede onderbouwde argumenten waar je nog over kunt nadenken en zelfs moet gaan onderzoeken.
      Alleen met mijn zon lukt het ze langst geen kanten om deftige uitleg te presenteren.
      Vergeet de rest dat is verloren energie en focus gewoon op iets heel simpel zoals de zon.
      Daar zijn zelfs geen formules of berekeningen voor nodig; iedereen die beetje moeite doet om ‘s nachts naar de hemel te staren kan het met eigen ogen zien en toch blijven ze die sh*t geloven.
      Tja, wat doet dan zo een mens? Zeggen dat de zon hen niet boeit…. ik een trol ben, haha
      En als natuurfotograaf ben ik 2 x op Antarctica geweest, dus wat daar zo geheim aan is weet ik niet.
      Heb daar echt niks abnormaal gezien en ook niet op mijn foto’s.

      • @ Jossi – Ben je bekend met de rapportages van E. Byrd?
       https://www.youtube.com/results?search_query=E.+Byrd
       Hij heeft over Antartica gevlogen en naar ik me kan herinneren heeft hij er ook een expeditie gedaan en rapporteerde destijds dat de aarde – aldaar – meerdere locaties bevat dan ons wordt verteld. Ook zouden er oude kaarten zijn die dit zouden aantonen. Misschien heb jij aanvullende kennis? BvD.

       • Lol, zoek eens op wie de sponsorden waren van Richard E. Byrd
        Ik dacht vooral de Rockefeller’s… zoals nu agenda 21 -2030…
        Hoeveel geld hij ontvangen heeft is mij een raadsel maar hij kwam met verhalen over Ufo’s onder het ijs, geheime doorgangen naar andere werelden en betrok daarbij zelfs Nazi-Duitsland.
        Dit soort gekke verhalen komen steeds van die Amerikanen, met geld zit heel de wereld aan je voeten.

        Wij vlogen van Australië naar Antarctica en landen gewoon op het ijs… alles verliep perfect.
        Ja, 1x mochten wij niet verder vliegen!
        Maar dat was omdat de weersomstandigheden daar plots heel ruw zijn en je moet gek zijn om daarin te vliegen. Eén van mijn reizen zagen wij een vliegtuig die gecrasht was op het ijs met de skeletten nog aan boord. Wij hebben toen de coördinaten doorgeven en zijn verder gegaan.
        Wat daar heel raar is de stilte, wij beklimmen ook veel bergen maar die stilte daar is soms onbeschrijfelijk. En alles kan plotseling omslagen… Toestanden niet voor gevoelige zielen. Die hun toiletpapier zal snel opgeraken.
        Maar voor de rest niks abnormaals gezien en iedereen kan daar naartoe reizen voor een meerdaagse cruise. Je kan de lange route nemen of de korte en je kan kajakken tussen de pinguïns en helaas niet tussen de groene aliens of Ufo’s.

     • Een euro is evenwel ook rond?? welkom op platte aarde zou ik zeggen!! Let wel, de maan is niet de aarde, en FE gebruikt de maan niet om aan te tonen dat de aarde plat is. Noch claimen we een ijsmuur. U bent geloof ik in het keurig opgelijnde toneel van de gecontroleerde oppositie getrapt. Net als de fanaticus Jossie. Die valt helaas niet meer te redden.

        • Thomaske,
         Een euro is inderdaad rond en niet vierkantig maar ga je nu ook denken dat 3D gelijk is aan 2D is?
         Is de euro echt je argument om te geloven dat aarde plat is?
         Maher heeft gelijk, jullie willen wel aantonen aan de hand van de maan, ijsmuren(lol) en andere onzinnige zaken dat de aarde plat is! Behalve de zon, die gebruiken jullie nooit !
         Maar als roeptoeter mag je ons steeds uw argumenten geven waarom de aarde plat is, want onnozel doen kan elk klein kind van 6 !
         Christoffel Columbus dacht ook eerst dat hij met zijn boot aan de randen van je euro naar beneden ging vallen maar was gestuit op een nieuwe wereld, haha
         En dat ventje is serieus ver geweest…

        • ik toon daarmee de (zoveelste)logische denkfout aan, makker. Je toon is er 1 van arrogantie, iemand die denkt dat ie gelijkt heeft. Het tegenovergestelde is waar. Ok, dit is op mijn pad gekozen, een religieuze idioot genaamd Jossi. Daar gaan we dus: D. Weiss geeft je een bitcoin als je je Bal kan bewijzen. Presenteer het aan Nathan Oakley. Te laf? waarschijnlijk wel. Doe het, of ik noem je een lafbek.
         Verder: ik ben bereid je te onderwijzen over de aarde, tegen mijn reguliere uurtarief.

        • Gij toont just nikske, alleen hoe dom je brein werkt.
         Maar je bent grappig dat waardeer ik in jou.
         We moeten af en toe eens kunnen lachen.
         Dus ja, onderwijs me maar ik beloof om alles te zullen lezen, haha

    • Het is niet omdat je al 6 jaar geen kritische vraag leest over de zon dat jij daar niet rationeel mag over nadenken. En kan ook zijn dat je die terechte vraag niet wilt lezen en bewust of onbewust overslaat…
     God zal je echt niet in de hoek zetten wanneer je zelf gaat nadenken.
     Of is dat geloof van jullie ook een communistisch controle systeem waar je geen vragen mag stellen, niet kritisch mag nadenken en alleen mag geloven wat bijbel zegt? Ben je nu echt trots dat je niet zelf rationeel kan nadenken, meen je dat echt?
     Maar misschien geeft de bijbel wel uitleg waarom je op een platte aarde geen zon ziet bij nacht en heb je die niet goed gelezen. Kan je dat voor mij eens opzoeken?

     • Allemaal ad hominem aanvallen en over de zon heb ik geen claim gemaakt, strawman fallacy dus. Dat noemen we logical fallacy on steroids. Typisch gedrag van een religieuze zeloot die denkt dat ie op een grote ronddraaiende bal leeft die door de ruimte vliegt.
      En ja ik kan opzoeken in de bijbel waarom je geen zon ziet bij nacht, maar ook daar heb ik geen claim over gemaakt, idiot

     • Haha, u weet wat ik de afgelopen 6 jaar heb gelezen? U heeft een kristallen bal ? wat een zielige vertoning. Typisch gevalletje reddeloos verloren in een fantasiewereldje.

   • Wat ik denk…
    9/11 opgezet spel: Ja
    Vaccin: gevaarlijk, Ja (maar geloof niet in genocide dat de helft van de wereldbevolking in 2/3 jaar tijd dood is)
    Antarctica: Mijn gevoel zegt dat we daar niet veel van mogen weten, waarom weet ik niet… grondstoffen misschien.
    Draaizin Aarde: ik geloof dat dat kan veranderen, hoe weet ik niet. Maar betekent ook einde der tijd voor ons.
    Reuzen: Ik geloof dat de eerste mensen op Aarde reuzen waren van wel meer dan 20 meter. Hoe kunnen anders die grote stenen van piramides en die giorgia guide stones mooi geplaatst worden… er waren dan wel heel weinig mense, enkele duizenden maar geen miljoenen of miljard.
    2Pac: er zijn verhalen dat hij zijn dood gefaked heeft om weg te raken uit de media en vijanden. Doch acht ik de kans groter dat hij echt vermoord werd. Hij heeft een boodschap achter gelaten. Kill the Illuminati.
    Zeespiegel: zie ik niet echt veranderen, zeker geen meters. Mogelijk verwacht ik zelf een kleine daling doordat er in warmere lucht meer vocht opgeslagen kan worden, wel geloof ik in extremere weersomstandigheden. Meer droogte of meer hevige regen, hardere wind.
    Wereldbevolking: ik geloof dat er wel een elite bestaat die de wereldbevolking zal willen proberen reduceren, wie weet gaan we niet voorbij de 9 of 10 miljard maar wordt dat 500 miljoen of 1/20 ste. Maar hoe pak je dat dan aan. 20 huizen per gezin… weer veel kinderen maken dan.
    Vrije energie: Ik geloof ook dat die technieken moeten bestaan.
    Platte Aarde: geloof ik niet, wel geloof ik dat de Aarde een belangrijkere bol is dan dat wetenschappers nu denken.
    Maanlanding: Ik denk dat dit nooit gebeurd is en waarschijnlijk onmogelijk is. Net als Mars…

    • Maher,
     Mijn duwtje heeft geholpen want ik lees veel “denk” of “geloof”.
     Ik ga je verder helpen :
     Bill Gates geeft zelf openlijk toe op video dat een vaccin goed middel is om eindelijk iets tegen een overbevolkte wereld te doen. En heeft al vele experimenten uitgevoerd in Afrika.
     Moeten we daarin nog gaan twijfelen? Zoals ik eerder ook al zei; niet de mensen vernietigen de planeet maar de grote bedrijven die ons spullen verkopen die morgen kapot moeten gaan.
     Daarbij komt recyclage bij zien en daarvoor heb je vooral steenkool nodig wegens de hoge calorische waarde. Meer opgravingen voor meer grondstoffen naar boven te halen…
     En als je agenda 21 – 2030 goed heb gelezen dan zal (als voorbeeld) heel Rotterdam verhuizen naar 1 groot en hoog gebouw. Ieder van ons kan daar dan een kamertje of twee huren met in elke gang een camera (of bewaker?).
     – Antarctica is geen geheim, ik kan je mijn opgebruikte vliegtuigtickets en foto’s opsturen als bewijs.
     – Draaizin van de aarde kan een begin fase geweest zijn maar de baan van de zon is niet steeds zelfde omdat om de x aantal miljoenen jaren de banen van andere planeten ook anders zijn en zullen meer of minder aantrekkingskracht uitoefenen op de aarde? Factor zon wordt ook bij de climate change steeds geminimaliseerd zodat de mens schuldig is en moet betalen.
     Haha, goed gelachen bij de reuzen… geef mij 1.000 slaven en zal je tonen hoe je piramides moet bouwen. De farao’s waren duidelijk goed georganiseerd en hadden grote stad waar die mensen woonden of dit nu allemaal slaven waren kan niemand weten. En voor wat eten ben je ook bereid om arbeid te verrichten. De huidige mens is ook een soort slaaf die elke dag uit bed moet en kunnen meer dan piramides bouwen.
     Er is een video op YouTube waar 1 man grote rotsblokken van paar ton met gemak verplaatst met handgemaakte takels en balken. Hij gebruikt wel zijn creatief brein zoals het moet….
     Maar je mag mij steeds de skeletten tonen van al die reuzen al kan ik ze in 3D ook maken.
     – Zeespiegel… Obama is ook zo een groene kabouter die graag komt beweren dat morgen de zeespiegel aan onze neus zal staan. Maar koopt zijn villa’s wel dicht aan zee, haha. Moet er nog een tekening bij? En wist je dat de mens ook het weer kan beïnvloeden met allerlei chemische brol?
     De mens wilt alles controleren…
     Hier kan je wat over lezen : https://weathermodificationhistory.com/
     En of dat nu wel of niet extremere weersomstandigheden teweegbrengt daar vegen ze hun gat aan, winst maken is een grotere zorg.
     – Aarde : voor mij WAS de aarde steeds heel duidelijk de wieg van de mens want het universum is onze thuis. Wij kunnen heel duidelijk niet samen leven op zo een klein oppervlakte.
     Zelfs religie maakt van ons geen heilige paters, integendeel zelfs!
     De rijke transhumanisten die de mens perfect konden maken kiezen nu massaal voor euthanasie, macht en controle over de soort.
     – De maan : natuurlijk is dat wel gebeurd – stel dat jij alle video’s, foto’s, documenten, boeken, NASA, enz… over de maan en Mars en toekomstige reizen moet vervalsen… Haha, hoe ga je dat doen? Je zal 1.000 of 10.000 mensen nodig hebben om alles bij elke reis te vervalsen…
     Je zal zoals ik eerder zei; ook alle gegevens van satellieten, GPS,…. moeten vervangen. Enorm veel werk.
     Al eens nagedacht hoe groot bedrijf alleen de NASA is? En voor de NASA werken ook nog eens meer den 1.000 bedrijven. Die leven allemaal door fake News? Dan wil ik ook in fake News investeren.
     Trouwens veel prachtige video’s daarover te vinden op YouTube.
     En wist je dat ze op de maan niet alleen een vlag maar ook spiegels hebben staan?
     Daarmee berekenen ze ook de afstand tussen de aarde en maan.
     Enfin, de wappie verhalen en onwetendheid zijn onbegrensd dat is enige wat hier duidelijk is.

     • Nee hoor op de maan schijnt geen atmosfeer te zijn dus ook geen wind. Die vlag kan dus onmogelijk staan te wapperen. Er zijn zeker over de maan zaken te vinden dat dit fake is. Er zijn ook kadavers van reuzen gevonden. Ik ben moslim en ook wordt in ons geloof verteld dat voor de zonvloed er x aantal reuzen aanwezig waren.
      Verder is NASA een groot bedrijf maar de slang in het symbool staat wat mij betreft voor Satan. Vertaal Nasa maar eens uit het Hebreeuws naar het Nederlands en je zult al meteen anders piepen.
      Voor derest ben ik het wel eens met wat je verteld. Ik zei ook dat de zeespiegel zelfs kan dalen waardoor de Waddenzee droog kan komen te liggen als het klopt dat het klimaat ook op zeeniveau warmer wordt. Ik neem dat klimaatopwarmen ook met een korrel zout want hoe meer gebouwen hoe meer warmte blijft hangen, minder wind en dus hogere temperatuur op landniveau, en so what als het hier in Nederland of België 3 graden warmer wordt/is.

      • NASA – BETEKENIS IN HEBREW
       H5376 – nesa (Aramaic) corresponding to H5375: _ carry away, make insurrection, take. H5377 – nasa – a primitive root; to lead astray, i.e. (mentally) to delude, or (morally) to seduce: _ beguile, deceive, greatly, utterly. H5378 – nasa – a primitive root (perhaps identical with H5377, through the idea of imposition); to lend on interest; by implication to dun for debt: _ debt, exact, giver of usury.

       H5377 נָשָׁא
       lenen, uitlenen, bedriegen, misleiden
       Woordstudie
       nāšāʾ, ww.; TWOT 1425
       1) qal (uit)lenen (SP Deut. 24:11, MT נָשָׁה H5383); 1b) hifil uitlenen, meestal bedriegen → נָשָׁה H5383; 2) nifal נִשְּׁא֖וּ bedrogen, misleid worden (Jes. 19:13); 2b) hifal bedriegen, misleiden (Gen. 3:13)

      • Maher,
       Ik ben ook moslim…
       Uiteraard wappert die vlag op de maan niet maar dat is geen bewijs dat alles fake is, hé

       Heb je een bron over die reuzen? Ik zou het normaal moeten weten.
       Het is niet omdat een paar oude boeken reuzen beschrijven dat dit waar is. Je moet onderscheid maken tussen fictie en realiteit maar bij een gelovige wilt dat soms idd niet steeds lukken.
       Je zou ook kunnen zeggen dat er vroeger sterke reuzen waren die onze kerken en moskee ’s hebben gebouwd want zo 1 steen kan 1 persoon niet optillen.
       Verdiep je eens hoe een gewone katrol(takel) de krachten verdeeld. En bereken dan de kracht van 100 katrollen bij elkaar die bediend worden door 100 man.

       Waarom is een slang Satan voor vele gelovigen? Zal het je uitleggen :
       Die oude boeken zijn geschreven door een paar oude mannen in oorlogstijden die veel schuld aan de vrouwen toewezen, die aanzagen de vrouwen ook als kind-machines.
       Eva liet zich door de slang verleiden en beet van de appel en niet Adam. Eva maakte hier 2 fouten !
       Eva ontstond uit de rib van Adam en niet andersom…. Die boeken zijn zo dubbelzinnig dat er nu ook al sprake is dat Eva uit de penis van Adam ontstond… Ja watte ocharme ons Eva.
       Die prachtige boeken staan ook haaks op de rechten van de mens; veel gruwelverhalen en waar de vrouw steeds schuldig is, heeft bij een rechtszaak zelfs meer getuigen nodig, mogen als slaaf gebruikt worden en worden vooral gediscrimineerd… Best verkochte boek ter wereld…

       Is een logo met een slang nu Satan, is het hierdoor bewezen dat alles fake is?
       Organisaties zoals de – American Medical Association- kozen de esculaap als symbool.
       De esculaap is een staf waarrond zich (slechts) één (HEILIGE) slang kronkelt.
       Dit symbool gaat terug tot de Griekse mythologie. Ook veel apothekers gebruiken nog steeds een kruis met slang. Zijn dat daarom satanisten? Haha
       En sinds wanneer is een vertaling ook bewijs dat iets fake of Satan is?
       Zelfs je naam kan een andere betekenis hebben…
       Facebook is nu “Meta” wat in het Hebreeuws “dood” betekent maar iedereen valt plotseling echt niet dood, ze gebruiken nog steeds FB.
       Maar wie is Satan eigenlijk? Daar is weinig literatuur over maar wel heel veel misverstanden over!
       In de middeleeuwen kon je beter geen ziekte hebben zoals die Gilles-de la Tourette syndroom.
       Je belande onverbiddelijk (zonder pardon) op de brandstapel omdat ze dachten dat je bezeten waart door mijne vriend Satan. Waarom doen ze dat niet meer? Zijn de gelovigen beetje slimmer geworden? Het lijkt zo.

       Als laatste; ook bij NASA werken gelovige mensen, ze zijn niet allemaal atheïst of agnost.
       Moet ik nu echt anders gaan piepen? Nee, want veel kan je rationeel uitleggen.

       Bij de zeespiegel heb je het over meters en niet over centimeters of millimeters, lees maar na…
       Ons klimaat mag van mij ook warmer worden, dan moet ik in de winter minder hard stoken.
       En het sneeuwt en vriest momenteel op vele plaatsen… De grootste boosdoeners zijn de bosbranden, bliksem, vulkanen en vooral de zon, daarna komt misschien de mens.
       Ook logisch dat het in een stad warmer is en dat komt omdat de stenen van de huizen de warmte van de zon accumuleren. En die warmte komt vrij gedurende de nacht.
       Op mijn plat dak met roofing (zwart) kan je in de zomer een ei bakken.
       De wind kan dus wel koelte brengen, ga maar eens op je dak, zo hoog zijn onze gebouwen niet en staan niet dicht bij elkaar.
       De bergen kunnen wel wolken tegenhouden.

       Door het verkeer heb je fijnstof, vooral veroorzaakt door je autobanden en industrie.
       Dat is een probleem die we kunnen aanpakken maar doen we lekker niet. De kanker krijg je pas na 20 jaar?

       Wij sluiten onze steenkoolmijnen en gascentrales maar China is daardoor verplicht om meer steenkoolmijnen te openen. Wat doen wij? Gewoon alles verschuiven naar China, dus ook onze industrie en schudden uit ons mouw nieuwe belastingen. China is the big boss omdat ze leningen geven aan Amerika en Europa, ook die 5G is van hen.
       Het komt nog zover dat ze de kern- en gascentrales groen moeten bestempelen want die vervuilende windmolens en zonnepanelen produceren maar 30% van ons energie verbruik en vernietigen de planeet aan hoger tempo.
       Voor de rest staan we inderdaad op dezelfde golflengte.

    • @ Maher – Bedoel je Stonehenge in Engeland in plaats van de Georgia Guide Stones? De laatste zijn geplaatst in opdracht van een Vrijmetselaar waarvan ik de naam vergeten ben; gebouwd op 22 maart 1980 onder een pseudoniem die niets te maken heeft met Christus / Messias.
     https://www.vrijewereld.org/2011/11/16/georgia-guidestones/
     Stonehenge is vele malen ouder, maar zelfs daarvan heb ik vernomen dat ze door Vrijmetselaars is geplaatst om de zonnewende te vieren en aanschouwen. Met een beetje verder zoeken, zul je er zeker meer over vinden.

     • Oh, OK Greengo!
      Smithsonian Institution, nu begrijp ik de link pas met de reuzen want die verhalen hebben niks te maken met de piramides van Cheops, Gizeh, Chefren,… of ander zwaar gebouw.
      Maher had het over reuzen van wel 20 m die waarschijnlijk de piramides hebben gebouwd.
      Kan zich niet voor de geest halen hoe slim die mensen waren en wij veel aan hen te danken hebben.
      De bovenste stenen van de piramides werden meestal door de Egyptenaren zelf gemaakt. Die werden gemaakt met bekisting met daarin klei, zout en asresten en lieten het geheel drogen zoals wij beton maken. Ook de stenen met daarin gaten tot op de millimeter. De stenen werden naar boven getrokken door de grond nat te maken dan creëer je een glijbaan.
      Maar dat hebben de wetenschappers pas ontdekt wanneer ze minder in god zijn gaan geloven.
      Er waren er ook die de aliens erbij betrokken want hoe kon de mens toen zoiets uit de grond stampen?

      We mogen niet vergeten dat deze Smithsonian Institution gefinancierd is door de Amerikaanse overheid en als je nuchter bekijkt hoe nu de Amerikanen de planeet bespelen met hun leugens om toch maar over alles controle te krijgen dan weet je hoe laat het is.
      Het had in die tijd veel te maken met de theorieën van de menselijke evolutie… en iemand moest ten koste van alles zijn gelijk halen? Wat de reden juist was ben ik vergeten.
      Elk been dat ze vonden moest een mens vormen en wetenschappers gingen daar in mee zoals nu bij de COVID nonsens.
      Ze vonden beenderen van 39 cm van wie weet welk dier en maakte daarvan een menselijke vinger.
      Maar de ene had het toen over reuzen van 2,15 m, de ander over 6 m en Maher leest in zijn boeken zelfs 20 m. Wat is het nu en hoe gaan ze met die handel een menselijk skelet kunnen tonen?
      Dat skelet trok dus uiteindelijk op geen bal en belande onder het tapijt?
      Veel van die verhalen gebeuren (bijna) steeds in Amerika waar god woont, waaronder ook Area 51.
      Veel tekst daarover maar vraagt iemand naar bewijzen dan is alles steeds verdwenen, je krijgt geen toegang of het zijn gephotoshopte beelden.

      Ik lul verder :
      Zo kan je oneindig veel onzin verkopen, zoals die verhalen over Aliens tot zelfs verongelukte vliegende schotels met bemanning aan boord. Als Ufo’s bestaan dan is de kans wel heel groot dat ze door ons gemaakt zijn.
      Maar als we dan eens beelden te zien krijgen van zowel op video als foto’s dan zijn ze in 4 pixels of heel wazig, haha best grappig. Alles evolueert behalve die schotels want die zijn zelfde als die van 1418. Bijna iedereen op de wereld heeft een phone in HD… maar de beelden moet je ontcijferen.
      Op elk vliegtuig aan de buitenkant drie tot vier camera’s plaatsen en al die onzin is opgelost, vooral goed bij een ongeval.

      Maar opgelet! De Duitsers waren wel tijdens de oorlog bezig met vliegende schotels, ik dacht dat ze die de “lifter” of zoiets noemde. En je kan deze thuis ook op schaal maken!
      Daarvoor maak je twee driehoeken uit koperdraad met als zijde zo’n 50 cm, zet ze op elkaar maar houd ze 10 cm van elkaar met 3 houten stokjes. Neem nu zilverpapier en wikkel die tussen de draden er omheen. Je haalt uit een oude pc monitor de hoogspanning eruit en je sluit de twee draden aan op elke driehoek. Zet je nu spanning op de trafo (hoogspanning is gevaarlijk!) dan schiet die driehoek de lucht in, dus zonder motor aan boord. Dat komt omdat de luchtmoleculen rond dat zilverpapier heen gaan draaien en kracht uitoefenen op de driehoeken. Het werkt goed maar die krachten zijn heel miniem! Je wilt uiteraard de zware voeding aan boord hebben en niet via een draad op je tafel in de stekker. Maar de opwaartse kracht is daarvoor veel te klein.
      Kan mij inbeelden dat ze ondertussen dit heuvel wel opgelost hebben.
      En dat onderzoek kan natuurlijk wel in Area 51, waarom niet?
      Eens voltooit zullen ze pronken en dreigen met hun nieuwe uitvinding maar tot op heden NADA.
      Tot slot; hoog tijd dat mensen de wetenschappelijke methode leren gebruiken!
      Daar moet de waarnemer bewijs op tafel leggen en niet andersom.

      Indeed; Stonehenge of bermuda driehoek bestaan ook wilde verhalen over terwijl ook daar verklaring voor bestaat.

 9. Goed stuk. Er wordt inderdaad teveel intelligentie toegeschreven aan bestaande machthebbers. Er is geen plan. Er is hooguit een stoelendans, want iedereen aast op die ene uiteindelijke stoel. Er is een geest. Daarom gaat de beweging door, ook als doorgangen sluiten. De geest is die van wereldwijd menselijk denken. Met alle goede bedoelingen van de wereld. Maar wel met die ene ondertoon; ‘Iedereen is verplicht dit wereldwijde denken te volgen’. En dan is het een race wie als eerste zijn systeem sluitend kan opleggen aan de rest. Wordt het een familieclan, een bedrijfsconglomeratie, een land/landengroep of een (semi)hulporganisatie?

  Er is een (engelse) parabel over lichaams-onderdelen die elk voor zich de belangrijkste positie opeisen. Ogen, oren, alles, elk vindt zich superieur aan de rest. Totdat de kont z’n claim kracht bijzet door de boel op slot te gooien. Dan erkent elk deel van het lichaam: de baas is een ashole ?.
  (Moraal van dit verhaal: kunnen/mogen uitademen/uitscheiden is/wordt misschien nog belangrijker dan kunnen/mogen kopen)

 10. Ik heb het eerder geschreven en ik schrijf het nogmaals, het gedrag van de globalistische elite wordt gekenmerkt – mogelijk door aandringen van Gates – door een soort kinderlijk ongeduld. Het oorspronkelijke plan was de uitrol van Lock Step in 2050. Mogelijk waren ze dan klaar geweest met “vaccins” die een ogenschijnlijk beter effect hadden op een duidelijk virulentere pandemie in plaats van de overduidelijk schadelijke rommel waarmee nu gewerkt wordt. Ook de gen technologie had zo kunnen zijn dat er een duidelijk versnelde afbraak van de teleomeren kon optreden waarop elke dood natuurlijk zou schijnen. Voor een versnelde veroudering kunnen in eerste instantie gemakkelijk allerlei verhalen worden verzonnen en ontkend. Hoe dan ook, wat ze nu presteren is in de ogen van iedereen die enig verstand van geneeskunde heeft dom geknoei, waarmee men zich niet alleen onsterfelijk belachelijk maakt, maar waarme tevens de gehele farmaceutische industrie haar kwalijke ware gezicht laat zien.

  • Beter effect? Dodelijker bedoel je i.v.m. de genocide die nu bezig is. Enfin, weer een trol hier. Jullie zitten verkeerd. Ga met je vriendjes konkelen of ga die ongetwijfeld dikke vette lul van Klaus Schwaan alvast afzuigen. Dat zel het laatste zijn voordat ook jij een nekschot krijgt. Ik zou zeggen boosteren boosteren en blijven boosteren, alsjeblief want dan zal de aarde eindelijk verlost zijn van een heleboel duivels. Dat effect is namelijk het enige goede van de vaccins.

  • Wij mogen boffen van geluk dat ze door hun ongeduld zulke kanjers van fouten hebben gemaakt. Dit geeft ons de mogelijkheid om hierop te reageren en hun spel te sabotteren. Maar we moeten wel een beter alternatief ontwikkelen en dit wereldwijd waarvoor de meeste onder ons huiverig zijn. De mensheid moet zich verenigen in verscheidenheid en als een organisme het euvel bestrijden. PZG

   • Welke kanjers en fouten maken ze?
    Hoe ga je reageren en hun spel saboteren?
    Welk beter alternatief is er?
    Veel vragen maar ik weet 1 ding; de coronapaspoort (datapaspoort) hebben ze binnen met allerlei onzinnige verplichtingen en best goed gelukt!
    Alles gaat hen naar wens…
    Wat is volgende? Iedereen verplichten tot vaccinatie of hoge boetes?
    En jij denkt dat wij mogen boffen van geluk? Haha

  • Lol, de enige dikke Trol gaat nu zitten roepen omdat hij/zij geen aandacht krijgt?
   Geef ons liever jouw argumenten of standpunten!
   Ik wil naar je luisteren…

 11. Nadenker 😛
  Trouwens ik heb met diepe rust bovenstaande draadjes doorgelezen .
  Heb geen mening nog intresse om er dieper op in te gaan .
  Ik waardeer de posters(draadjes) en voel mij totaal niet geroepen om als Hornet ff een kant nog wal opmerking te plaatsen . 🙂

  Trollen kunnen verward worden met querulanten; vaak is een trol ook een querulant. Er is echter een belangrijk verschil. De trol gaat te werk met geen ander doel dan verstoren, treiteren; het trollen kan soms instrumenteel zijn om discussies te domineren en te beïnvloeden, maar voor de trol is dit slechts een bijzaak. De querulant daarentegen handelt met een doel voor ogen, terwijl trollen daarbij als middel wordt gehanteerd.[3]

  Een trol maakt bij voorkeur gebruik van argumenten die door anderen zijn gebruikt en effectief zijn gebleken in het zaaien van onrust en onduidelijkheid. Hij zal daarbij niet vermelden dat een ander (min of meer) geciteerd wordt. Een trol keert zich nooit tegen een hele groep, behalve in een poging zichzelf als slachtoffer van een deel daarvan te presenteren. Door zich namelijk tegen een beperkt aantal personen te richten, tracht een trol die te isoleren en daarmee de aandacht af te leiden. Door tevens controleerbaar juiste uitspraken te doen of handelingen te verrichten, geeft een trol de indruk serieus bezig te zijn, terwijl het werkelijke doel van zijn acties gelegen is in het stoken van onrust en het opzetten van mensen tegen elkaar, kortom: in het zaaien van tweedracht, door middel van leugens en halve waarheden. Trollen houden van discussiëren, ook over trollen zelf, zonder inhoudelijk doel. Zodoende is het mogelijk dat een trol (met de truc van al wat je zegt, ben je zelf!) anderen van trollen beschuldigt.

  Ik zie hier niemand aan bovenstaande regel voldoen . Mijn mening . 🙂

 12. Vind dit alles verbazingwekkend ! Echt perplex, sta met stomheid geslagen..Of hoe noemen ze dat ook weer…Duik er niet echt in, maar miste ’n paar kleine dingen. Waar blijft het argument dat vanaf Columbus, maar daarvoor vermoedelijk ook al, al ontelbare malen mensen rond de wereld zijn gereisd, waar het argument–het gegeven–dat vandaag de dag, nú, genoeg zakenmensen en anderen op reis gaan in één richting–steeds oost of west, maar steeds noord of zuid zou ook kunnen–en tenslotte gewoon weer in hun eigen landje terechtkomen ? Koop een vliegticket en probeer het zelf uit : proefondervindelijk, empirisch bewijs ! Waar het gegeven dat het ISS elk etmaal 16 x rond de aarde gaat ? O, sorry, dat bestaat natuurlijk niet…zoals vliegtuigen natuurlijk ook maar verzinsels zijn, hersenschimmen..auto’s misschien ook wel… Het enige systeem dat je hetzelfde effect zou krijgen is als de wereld een lang ‘plat’ (absoluut plat kan natuurlijk nooit, ééndimensionale wereld heeft geen massa, dus bestaat niet) lint zou zijn…Pak de uiteinden, draai een van de twee een slag om en zet ze aan elkaar, krijg je een soort lemniscaat..Op zo’n wereld zou je ook in één richting reizend weer op dezelfde plek uitkomen uiteindelijk en zowel boven als onderkant van het lint bereizen…Blijft het probleem van de dunne zijkanten….En we zouden een deel van onze lint-aarde boven ons hoofd op relatief korte afstand zien….Zomaar even een paar ‘denksels’…Zo kun je natuurlijk oneindig doorgaan met nog veel meer leuke argumentaties enz. Maar doe ik niet, want had hier toch wel een ‘ietsje meer’ aan normaal nuchter gezond verstand en éérlijk logisch redeneren verwacht…En ik word afgeleid, want meende net buiten weer een aliën van 20 meter lang uit een van die lastige mini-ufo’s te zien komen, hahaha !! Nog veel lol met deze vermakelijke discussie !!!

 13. Onze ‘familie in het universum’ (wij dragen vermoedelijk gedeeltelijk hun genetische info bij ons) heeft ik meen in 2020 doorgegeven dat zij het inderdaad als massavernietigngswapen bedoelde virus, (zij zeiden toen MILJARDEN DODEN had moeten veroorzaken) veel milder hebben gemaakt. Deze ‘familie’ houdt ook al langer een oogje in het zeil betreffende de atoomwapens; een nucleaire oorlog zullen zij blokkeren. Ik las een bericht over het slangeneiland waar de Mossad een dergelijk biowapen ontwikkelde vanuit de hondsdolheid ziekteverwekker die zodra het door de lucht verspreid kon worden die Miljarden zo niet de hele mensheid had kunnen uitroeien……maar ik heb dat bericht niet geverifieerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in