Verarmd uranium is het geschenk dat blijft doden. Vraag het maar aan de mensen in Irak. Het aantal gevallen van kanker en geboorteafwijkingen steeg beide exponentieel nadat het Amerikaanse leger systematisch hun lucht, water en bodem vervuilde met verarmd uranium. En het gaat niet weg. 10 jaar na de invasie van Irak “ontdekte een team wetenschappers hoge niveaus van uraniumbesmetting in bodemmonsters op drie plaatsen in de provincie Nineveh”, en die hoge niveaus werden rechtstreeks beschuldigd van “dramatisch stijgende percentages van kinderkanker en geboorteafwijkingen in plaatselijke ziekenhuizen“. In geen geval zou munitie met verarmd uranium mogen worden gebruikt in oorlogsvoering, en onze leiders weten dat. Maar nu sturen de westerse mogendheden munitie met verarmd uranium naar Oekraïne, en dit is niets minder dan een oorlogsmisdaad tegen het Oekraïense volk, schrijft Michael Snyder.

Barones Goldie, de Britse staatssecretaris van het ministerie van Defensie, zorgde voor heel wat opschudding toen zij maandag in het openbaar antwoordde op een vraag over munitie met verarmd uranium…

Naast de levering van een eskader Challenger 2 gevechtstanks aan Oekraïne, zullen wij munitie leveren, waaronder pantserdoorborende patronen die verarmd uranium bevatten. Dergelijke patronen zijn zeer effectief in het vernietigen van moderne tanks en pantservoertuigen.

Ik kan niet eens beginnen te beschrijven hoe moreel verkeerd het is om dit te doen.

Ja, deze munitie zal worden gebruikt om Russische troepen te treffen, maar het is het Oekraïense volk dat op de lange termijn echt zal lijden.

Als u hieraan twijfelt, ga dan naar Google images en zoek op “depleted uranium Iraq birth defects”.

Wat u te zien krijgt, zal u doen braken.

Dezelfde misvormingen zullen talloze Oekraïense kinderen overkomen als we geen manier vinden om dit te stoppen.

  Kiev valt Wagner PMC groep aan - Maar alleen in de media (Video 18+)

Het behoeft geen betoog dat de Russen de dreiging duidelijk begrijpen. Eerder dit jaar verklaarde een Russische functionaris zelfs publiekelijk dat het sturen van munitie met verarmd uranium naar Oekraïne gelijk zou staan aan het gebruik van “vuile kernbommen tegen Rusland“…

In januari zei Konstantin Gavrilov, hoofd van de Russische delegatie voor wapenbeheersing in Wenen, dat het Kremlin het sturen van dergelijke munitie naar Oekraïne zou beschouwen “als het gebruik van vuile kernbommen tegen Rusland met alle gevolgen van dien”, aldus de BBC.

En Vladimir Poetin heeft zojuist onheilspellend gewaarschuwd dat Rusland “dienovereenkomstig zal reageren” als het Verenigd Koninkrijk dergelijke wapens daadwerkelijk in handen van het Zelensky-regime brengt…

De Russische president Vladimir Poetin zei dinsdag dat Moskou “dienovereenkomstig zal reageren” als het Verenigd Koninkrijk Oekraïne militaire voorraden geeft, waaronder pantserdoorborende munitie met verarmd uranium.

“[Het V.K.] kondigde niet alleen de levering van tanks aan Oekraïne aan, maar ook munitie met verarmd uranium,” zei Poetin tegen verslaggevers na besprekingen op het Kremlin met zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping. “Ik wil opmerken dat als dit allemaal gebeurt, Rusland dienovereenkomstig zal moeten reageren … Het collectieve Westen begint al wapens met een nucleaire component te gebruiken.”

Een oorlog uitvechten is één ding.

Het is iets anders om een heel land generaties lang in een uiterst giftige hel te veranderen.

Verarmd uranium is uiterst effectief in het doorboren van pantser, maar het inademen van verarmd uraniumstof kan ervoor zorgen dat radioactief materiaal wordt “geabsorbeerd in skeletweefsel en organen“…

DU is een radioactieve en chemisch giftige stof die het Amerikaanse leger gebruikt in pantserdoorborende wapens. DU [Depleted Uranium] verbrandt bij inslag, en als DU-stof wordt ingeademd of ingeslikt of als er blootstelling is aan DU-fragmenten, kan radioactief materiaal worden opgenomen in skeletweefsel en organen. Verarmd uranium is een genotoxische stof die in verband is gebracht met de ontwikkeling van kanker en andere ziekten en die kan leiden tot toenemende volksgezondheidsproblemen als genetische schade wordt doorgegeven aan kinderen.

Wat wij Irak hebben aangedaan was echt een misdaad tegen de mensheid.

  Het Amerikaanse leger heeft meer onhaalbare plannen voor Oekraïne

In 2005 was het aantal Iraakse burgers met kanker 40 keer hoger dan in 1991…

Uit officiële statistieken van de Iraakse regering blijkt dat vóór het uitbreken van de Eerste Golfoorlog in 1991 het aantal kankergevallen in Irak 40 op 100.000 mensen bedroeg. In 1995 was dit aantal gestegen tot 800 op 100.000 mensen, en in 2005 was het verdubbeld tot minstens 1.600 op 100.000 mensen. Huidige schattingen laten zien dat de stijgende trend zich voortzet.

Hoe schokkend deze statistieken ook zijn, door een gebrek aan adequate documentatie, onderzoek en rapportage van gevallen ligt het werkelijke percentage kanker en andere ziekten waarschijnlijk veel hoger dan zelfs deze cijfers suggereren.

En studies hebben aangetoond dat het inademen van verarmd uraniumstof ook een enorme impact had op onze troepen

Terwijl Iraakse burgers het meest te lijden hebben onder de crisis, lopen ook Amerikaanse militairen en veteranen gevaar. Uit een onderzoek uit 2001 onder 30.000 veteranen uit de Golfoorlog bleek dat hun kinderen 1,8 tot 2,8 keer meer kans hadden op geboorteafwijkingen.

Het komt erop neer dat we dit niet moeten doen.

Op dit moment vertellen Britse functionarissen iedereen dat munitie met verarmd uranium veilig is voor het milieu, maar ze liegen.

Ja, deze wapens zullen in eerste instantie worden gebruikt tegen Russische troepen, maar deze oorlog wordt niet op Russisch grondgebied uitgevochten.

Uiteindelijk zijn het de Oekraïners die het meest zullen lijden, omdat hun lucht, water en bodem generaties lang vergiftigd zullen worden.

Waarom zou iemand in vredesnaam zoiets willen doen?

  Twee voorbeelden van het gebruik van drone-oorlogsvoering door Rusland

En als de NAVO-mogendheden deze wapens daadwerkelijk naar Oekraïne sturen, zullen de Russen dit als een enorme escalatie beschouwen.

Zullen de Russen dan reageren met een eigen grote escalatie?

Met elke week die voorbijgaat, komen we steeds dichter bij een volledig nucleair conflict.

Op de Amerikaanse televisie wordt hier niet veel over gesproken, maar op de Russische televisie hebben ze het voortdurend over de mogelijkheid van een nucleaire oorlog met de Verenigde Staten.

Ik wou dat ik wist hoe ik de mensen in dit land wakker kon schudden.

Lang voordat de oorlog in Oekraïne begon, waarschuwde ik al voor een dergelijk scenario, en sindsdien blijf ik eindeloos tieren over de gevaren die ons te wachten staan.

We mogen geen daadwerkelijke oorlog met Rusland krijgen.

Maar onze leiders lijken vastbesloten er toch een te krijgen.

Deze week nog hebben zij publiekelijk verklaard dat zij onder geen beding bereid zijn een staakt-het-vuren te accepteren.

We blijven dus onophoudelijk afstevenen op het ondenkbare, en het lot van onze hele samenleving staat op het spel…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Amerikaanse kolonel: “Oekraïne heeft 400.000 slachtoffers – De Russen hebben op vele fronten “grote vleesmolens” opgezet”!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHongaarse premier Orbán: “Europa lijdt aan oorlogspsychose”
Volgend artikelNazi wortels van EU Führer Ursula von der Leyen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Wat bezielt de mensheid toch❓
  Als je dit artikel leest dan gruw je van al dat wapentuig.
  Wat kan Rusland hiertegen doen?
  Alle mensen , burgers kinderen, militairen, zieken , ouderen, zonder vervoer, mensen die vanwege hun werk daar moeten zijn kortom alle mensen die er nog zijn, en heel het land wordt vernietigd. OPGEOFFERD DOOR MENSEN DIE NET ALS RUTTE ROEPTOETEREN ………. WIJ MOETEN DEZE OORLOG WINNEN…..‼️‼️‼️❓😩

  STELLETJE IDIOTEN😡‼️ HEBBEN RUTTE EN ZIJN EUROPESE CONSORTEN NOG VERSTAND❓❓❓
  Hoe stom kun je zijn….
  Amerika haakt in deze oorlog al grotendeels af.
  Nu neemt Engeland het voor een deel over met deze radioactieve rotzooi die ze nog “ op voorraad” had…… WAAR GAAT DIT NAAR TOE❓❓❓
  Hoe lang nog?..

  • Vragen die een antwoord zoeken: Ze zijn met een UN/US/WEF Agenda2030 bezig om de mensheid uit te roeien.

   Onze landverraders doen daar ook heel enthousiast aan mee want ze weten dat ze worden beschermd door de satanisten die hierachter zitten.

  • Zolang tot de poseidon 50 megaton afgaat in de buurt van de UK en dan zal de UK niet meer bestaan en tevens delen van nederland en belgie en frankrijk . Barones veel plezier met jouw elite ideeen ze moesten jou direct aan een lantaarnpaal bevestigen.

  • Het is hier zolangzamerhand wel bekend wie hier achter de schermen aan de touwtjes trekken.
   Het is een meedogenlose club mensenhaters die maar op 1 ding uit zijn en dat is de totale vernietiging van het christendom en het Arische ras die zij beschouwen als hun grootste vijand.
   Bekijk het in hun eigen woorden:
   https://www.bitchute.com/video/6zl3haAi73Q3/

 2. In het Midden Oosten hebben de amerikanen voor een langzame genocide gezorgd met de munitie waarmee ze hun nucleaire afval in andere landen achterlaten. Geen woord in de VN hierover. Vinden we allemaal héél normaal hoor, business as usual. Nee, maar Poetin, dat is zo’n massamoordenaar, die moet heel snel worden ‘opgeruimd’!

  Selectieve verontwaardiging is een heel vervelende ziekte aan het worden in de westerse wereld! Een “pandemie” zou je bijna zeggen.

 3. Tuig, een ander woord is er niet voor. Laten die oorlogophitsers zelf in Oekriland pang, pang roepen ipv jonge en oudere soldaten op te offeren. Hoeveel mensen moeten daar nog sneuvelen voor de krankzinnige ideeën van een paar machtgeile psychopaten?
  Stop die waanzinnige oorlog daar en ook elders in de wereld.

 4. Benieuwd hoe we zullen kunnen genieten van de fijnbesnaarde verantwoording afkomstig van hun intergalactische intellect

 5. >Ja, deze wapens zullen in eerste instantie worden gebruikt tegen Russische troepen, maar deze oorlog wordt niet op Russisch grondgebied uitgevochten.

  Uiteindelijk zijn het de Oekraïners die het meest zullen lijden, omdat hun lucht, water en bodem generaties lang vergiftigd zullen worden.<

  Euhm, correctie… dat wordt allemaal Russische grond daar waar ze vechten en terecht dat het Russische grond wordt.

  Dat wat er dan vele jaren gaat gebeuren met inzet van die rommel, komt dan op Russische grond te liggen, goh… vandaar dat ze het inzetten, kunnen wij het niet behouden, dan jullie met de ellende vandaar ook dat alles kapot geschoten wordt en of verbrand zodra de Nazi's daar weg zijn.

  Rusland zal alles daar weer moeten gaan opbouwen voor het volk wat daar gaat wonen. Oekraïne = KM/USA/UK/EU belangen deep shit zeg maar.

  vandaar dat ze ver zullen gaan met vernietigen van wat ze nu achter moeten laten.

 6. Het gebruik van ‘depleted uranium’ is in feite het dumpen van kernafval op het gebied van de vijand. Het land voor de eeuwigheid vergiftigen. Een extreem schofterige streek..

 7. DU – de nalatenschap van de Queen Mum. Het moet toch ergens gedumpt worden, oorlog als moneymaker. Goed dat Michael Snyder blijft tieren. Hier is nog wat:

  https://www.researchgate.net/publication/293649257_Depleted_Uranium

  This radioactive and chemical toxic waste should be kept in bunkers for billions of years, which requires stable and sustainable surroundings and an enormous amount of money. However, if one uses DU as contra weight in air-crafts, or in armour-piercing penetrators on the battle-field, one can make money with it. This happened first in Iraq and later on the Balkans in Afghanistan and elsewhere.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in