Die kom soep – die was dierbaarder dan vrijheid, dierbaarder dan het leven zelf, verleden, heden en toekomst.” ~ Aleksandr Solzjenitsyn, One Day In The Life Of Ivan Denisovich

In een wereld als deze, waar elke vrijheid wordt opgegeven, waar elk aspect van het leven wordt gecontroleerd, waar elke bedreiging voor de staat een leugen is, waar elke waarheid wordt gemeden; wat zal er van de mens worden? Macht en controle over grote bevolkingen kunnen alleen mettertijd bereikt worden, en aanvankelijk in kleinere stappen, maar naarmate de progressie van de tirannie de meerderheid verteert, zal extreem geweld gemakkelijker aanvaard worden. Alle totalitaire systemen steunen op vrijwillige dienstbaarheid om te kunnen bestaan, omdat er zo veel meer van ons zijn dan van hen. Zodra deze toestand van gewillige lafheid en onverschilligheid zich als een “virus” meester maakt van de bevolking, zal deze massale ziekte van de maatschappij zichzelf verteren, en het enige wat overblijft zal een leven van slavernij en ellende zijn; als gevolg van afhankelijkheid van dezelfde meesters die het complot om de mensen te beheersen tot stand brachten, schrijft Gary D. Barnett.

U hebt de leugens aanvaard, u hebt zelfgevangenschap in uw eigen huizen aanvaard, u hebt het gedwongen verlies van uw banen en levensonderhoud aanvaard, u hebt het verlaten van familie en vrienden aanvaard, u hebt het dragen van dodelijke maskers aanvaard, u hebt mandaten aanvaard om uzelf te verminken met experimentele injecties met biowapens, u hebt tirannie aanvaard, en u hebt dit alles en nog veel meer aanvaard zonder een doeltreffende strijd. Nu neemt diezelfde heersende klasse van kwaadaardige monsters, die zich tegoed gedaan hebben aan uw angsten, u uw voedsel af. Zij (heersers en regeringen) sluiten landbouwgrond af, zij spannen oorlogen aan die de voedselvoorziening zeer zullen schaden. Zij kopen landbouwgrond op om die slapend te laten liggen. Zij doden en verhongeren dieren die voor voedsel bestemd zijn, zij sluiten de aanvoerlijnen af, en zij doen deze dingen opzettelijk om u op de knieën te krijgen. Wat zult u doen als er geen voedsel is?

Vandaag wachten de mensen op hun volgende bevel, zij wachten op de volgende valse-vlag “noodsituatie;” zij wachten op toestemming om vrij te leven. Zij doen dit zonder veel verzet, voornamelijk omdat verzet moed vereist en een aanvaarding van de waarheid, en natuurlijk ook zelfverantwoordelijkheid voor het eigen wezen. Terwijl deze massale apathie welig tiert, is het kwaad dat de heersende klasse is, bezig met het beramen van een wereldomvattend regeringssysteem, bedoeld om controle te krijgen over elk aspect van het leven zoals wij dat kennen. Zij hebben het zelfs de “Nieuwe Wereldorde” genoemd, of nu de “Grote Reset”. Zij doen dit openlijk, en in het volle zicht van iedereen. De complotten van de machtigen, mensen als Klaus Schwab van het Wereld Economisch Forum, de hele meute van Davos, alle politieke topklassen en regeringen, inclusief presidenten en heersers over de hele wereld, de krankzinnig rijke hoeren die het bankwezen, de grote bedrijven, de landbouw, de medische zorg, de farmaceutica en de technologie beheersen, zijn allemaal aan boord van deze poging tot overname van de mensheid.

  De echte bedreiging voor de mensheid zijn de gehoorzame schapen, niet hun vrijwillig aanvaarde meesters

Natuurlijk zullen zij die zich vastklampen aan het narratief van de staat, en de door de staat gesteunde “factcheckers” die dat narratief beschermen, al degenen die de waarheid aan het licht brengen demoniseren, en gezien de goedgelovigheid van de massa zullen de meesten niet begrijpen wat er aan de hand is, totdat het te laat is. Naast alle andere risico’s die wij lopen, en alle terreur die vooral in de afgelopen twee plus jaren duidelijk is geworden, staan ons nu in de nabije toekomst en daarna enorme voedsel- en energietekorten te wachten; voedseltekorten die van tevoren worden aangekondigd door dezelfde politieke klasse die dit bedrog pleegt. Deze doelbewuste poging om te voorspellen welke gruwelen er komen, door de daders zelf, is psychologische marteling, bedoeld als dekmantel voor geplande snode daden. De waarschuwingen zijn niet meer dan aankondigingen van het staatscomplot om de maatschappij te vernietigen.

Het verzonnen bedrog dat de “viruspandemie” heet, en de daarop volgende reactie op die valse dreiging, waren bedoeld om de economische activiteit te verstikken of te vernietigen, de vrijheid te elimineren, de markten te schaden, massale angst te veroorzaken, en de aanvoerlijnen te decimeren. Om dat misdadige complot kracht bij te zetten, werd onlangs een opgezette oorlog tussen Rusland en Oekraïne gebruikt om de reeds bestaande gruwelen te versterken. Het toeval wil, nog een “toeval” natuurlijk, dat de voedsel-, energie-, en kunstmestproductie in die gebieden van levensbelang was voor vele delen van de wereld. Met deze oorlog kwamen enorme verstoringen van de aanvoerlijnen, monetaire waanzin, opzettelijke tekorten aan tarwe, kunstmest, dierlijke voedselvoorraden, en energie, waardoor alle prijzen bijna van de ene op de andere dag dramatisch stegen. Dit had gevolgen over de hele wereld, ook in de V.S., want deze geplande agenda’s tegen de mensheid begonnen allemaal op hun plaats te vallen.

  Waarom is prepping plotseling zo populair geworden bij links?

Met het sluiten van de aanvoerlijnen kwamen er tekorten, tekorten veroorzaakten veel meer prijsinflatie, prijsinflatie veroorzaakte meer armoede en hongersnood, en economische schade aan voedselproducerende boerderijen en ranches die al gedecimeerd waren door het sluiten van alle restaurants tijdens de “Covid”-zwendel. Deze dingen en nog meer leidden tot de vervulling van lang geplande agenda’s die eerder door de heersende klasse waren uitgestippeld. Vandaag gebruiken zogenaamde “wereldleiders”, zoals Biden, Trudeau, Schwab, Johnson, en vele anderen, deze huidige gebeurtenissen, die zij opzettelijk teweeggebracht hebben, om nog meer chaos en paniek te veroorzaken. Zij kondigen aan dat voedsel en energie schaars zullen worden, en dat er zeer moeilijke tijden aankomen; dit alles door hun toedoen alleen in gang gezet. Er zijn nog geen echte massale voedsel- en energietekorten, maar die zullen er waarschijnlijk zeer spoedig komen, en voor een langere periode.

De schappen zullen leeg zijn, maar niet door een “virus,” of een Russische “oorlog,” want precies die scenario’s zijn al minstens zeven jaar of langer uitgespeeld en gepland. Dit zijn geplande en uitgetekende gebeurtenissen, en zijn nooit natuurlijk geweest.

“In november 2015 – zoals u kunt vernemen uit een officieel persbericht op de website van Cargill – kwamen “65 internationale beleidsmakers, academici, zakenlieden en denkers bijeen in het hoofdkwartier van het Wereld Natuur Fonds in Washington DC om uit te spelen hoe de wereld zou reageren op een toekomstige voedselcrisis.” In de loop van twee dagen speelden de deelnemers aan deze “Food Chain Reaction” crisissimulatie een antwoord op een aantal samenkomende en elkaar overlappende crises in de jaren 2020, waaronder “twee grote voedselcrises, met prijzen die 400 procent van het langetermijngemiddelde benaderen; een reeks klimaatgerelateerde extreme weersomstandigheden; regeringen die omvallen in Pakistan en Oekraïne; en hongersnood en vluchtelingencrises in Bangladesh, Myanmar, Tsjaad en Soedan”.

“Onder de verwachte platitudes van het bedrijfsleven en het geblaat over “de curve voorblijven” om “het goed te doen,” benadrukt het Wereld Natuur Fonds de belangrijkste conclusie van deze oefening: “Alleen door de uitbreiding van de landbouw een halt toe te roepen, de landbouwproductie te verhogen, efficiënter gebruik te maken van de hulpbronnen, en de verspilling van voedsel te verminderen, kunnen wij zorgen voor het voedsel en de voeding die wij nodig hebben, en er tegelijk voor zorgen dat wij de natuur voor toekomstige generaties behouden.”

Ja, het komt allemaal terug op de fictieve “klimaatverandering” agenda, en nu worden er voedseldieren geslacht, oogsten vernietigd, aanvoerlijnen wereldwijd stilgelegd, de voedsel- en energie-inflatie tiert welig, en de geplande uithongering van het publiek is nu aan de gang; net zoals er al jaren mee gespeeld wordt. Miljoenen en miljoenen kippen en kalkoenen worden op regeringsdecreet geslacht in Iowa en het Midwesten, en over de hele wereld. Hetzelfde gebeurt in sommige streken met runderen, varkens, en de vernietiging van gewassen, terwijl de boeren failliet dreigen te gaan door manipulatie van overheidswege. De resultaten van deze misdadige daden zullen ons allen rechtstreeks treffen.

  Canada begint met euthanasie van klinisch depressieve mensen om geld te besparen

Met dit alles zijn de topprioriteiten van de regering-Biden voor verstoringen van de aanvoerlijn geconcentreerd op 4 niet-gerelateerde gebieden; “Covid-19” responsteams om nog veel meer experimentele, giftige biowapen-injecties te vervaardigen die “vaccins” worden genoemd,” de vervaardiging en het beheer van de aanvoerlijn van halfgeleiderchips, de “investering” van het Ministerie van Defensie (DOD) om grondstoffen te delven om de “klimaatverandering” tegen te gaan, en om de cyberveiligheid van de natie te verbeteren, nog een valse-vlag gelegenheid die binnenkort komt; allemaal per Uitvoeringsbevelen 14017 en 14028.

De hel komt eraan, en hongersnood komt mee. Dezelfde situatie deed zich voor tijdens de Grote Depressie, maar deze keer zal het waarschijnlijk veel erger zijn, want de overname van de maatschappij, de monetaire chaos en digitalisering, en de ontvolkingsagenda winnen op dit moment dagelijks aan stoom. Wat zult u doen om uzelf en uw gezin te beschermen? Wat zult u doen als u niet genoeg voedsel kunt krijgen? Deze wereld is verwikkeld in corruptie en krankzinnigheid, en is een totalitaire hel geworden. Wanneer zult u zeggen: genoeg is genoeg, en zult u standvastig zijn, of zult u niets doen tot het te laat is?

“Als wij in een staat van voortdurende angst leven, kunnen wij dan menselijk blijven?” ~ Aleksandr Solzjenitsyn, The First Circle


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemen

Vorig artikelNederlandse journaliste doet verslag van “ongekend NAVO-arsenaal” in Oekraïne
Volgend artikelWereldwijde leugens over Boetsja: Hoe de geesten van de mensen gemanipuleerd worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

67 REACTIES

  • Nog meer van jouw soort randdebielen naadt de spuitjunks en we zijn voorgoed naar de klote!!!

   Mooi verschil tussen boedhisme en goddienst is dat bij het laatste ELKE VERANTWOORDELIJKHEID WORDT GESCHUWD en eindeloos gevraagd wordt.

   Lafaards, loosers en egoisten bestaat jullie soort uit.
   Wordt volwassen en NEEM JE VERANTWOORDELIJKHEID!!!!

   Zo anno 1930 dit soort….

    • Mijn God… Nogmaals, Luchtsinterklazen bestaan niet, ook de zoon van een luchtsinterklaas niet, die komt je heus niet redden.
     Ik bestel voor 5 december liever een echte nepsinterklaas op zijn witte paard voor thuis….met een echte jute zak propvol zelfgebakken pepernoten, tenminste als de benodigde ingrediënten tegen die tijd überhaupt nog verkrijgbaar zijn. 😂

   • Boeddhisten gaan naar de hel straks en dat duurt eeuwig omdat alleen Jezus je zonde kan vergeven. En ieder mens is ergens schuldig aan en daarom heeft iedereen Jezus nodig en als je dat niet wil zal je zelf voor de zonde moeten betalen en dat is met een eeuwigdurende hel waar je 24/7 brandt, want dat is de straf voor de zonde. Dus je kan wel roepen wordt volwassen maar wordt jij eens wakker man want je slaapt.

    • Waar haal je dat vandaan?
     Jezus moest sterven omdat hij homofiel was en daar stond in die tijd de doodstraf op!
     Staat duidelijk beschreven in uw originele heilige boeken.
     Denk niet dat een homofiel mijn zonden moet vergeven… want mijn zonden zijn vooral mijn zaak.
     Wat een verspilling die eeuwigdurende hel waar je 24/7 brandt, wie gaat die energie betalen? De Russen alvast niet meer.
     Ben je bang dan betaal je zoals vroeger vlak voor je dood een 5 euro aan de kerk en al je stinkende zonden zijn vergeven.
     Je mag dan zeker naar de hemel tussen de blote engeltjes maar je mag er niet aan prutsen, hé! Want je moet dan 666 dagen in de hel verblijven.

   • Even voor de helderheid. Er is een hiernamaals. Dat je dat maar 500% weet.
    Komen die ons redden,NEE.
    Dan zou hetmakkelijk zijn, rijd je een kindje dood, oh laat maar liggen op straat een engel komt dat oppikken en blaast daar weer lucht in en zet het bij de ouders voor de deur weg.tja….
    Inderdd, het hiernamaals wil dat we verantwoording nemen tegen de schurken zelfs met bloed op de straat. Als dat er voor nodig is. Niet laf roepen god komt ons redden, maar hier zijn mijn vuisten schepper, gebruik ze goed.💪👊.
    En ik kan het weten,heb genoeg contacten aan die kant.
    Zij die geloven dat onze Schepper aan hun kant staan zullen niets te vrezen hebben en dapper kunnen optreden. Kijk maar naar watje willem engel. 💪
    De engelen zeggen steeds hetzelfde al 2 jaar lang.”STAND YOUR GROUND” EN VREES NIET.
    En daar houd ik mij aan. En voor 3 jaar voedsel inslaan voor huisdieren en jezelf.

    • OK, als brave gelovige ga je uw voeding toch wel aan ons delen hoop ik?
     De engelen zeggen dat als je dat niet doet je dan eeuwig zal branden in de hel zonder zwembroek of sokken aan! Dat je dat maar 666% weet.

   • sterker nog! Jezus vernietigd NWO+the Anti-christ De PAUS . eerst komt er een global Zondagwet .het merk teken van het beest pausdom/paus.
    wie het merkteken van van het beest ontvangt de laatste 7 plagen
    Dan Komt de HEERE, JEZUS
    ik doe aan zaterdag sabbath ,dat betekent dat ik vervolgd word door NWO/PAUS
    Vaccin komt ook van het pausdom af,waarom claus de swabber=vrijmeteselaar.

    nazi himler/goebels jezuieten
    sadam hoesein vrijmetselaar
    koning willem vrijmetselaar
    macron vrijmetselaar
    poetin vrijmetselaar
    Fauci Jezuiet
    napoleon vrijmetselaar
    karl marx vrijmetselaar
    allemaal kontenkussers van de Anti christ DE PAUS

  • Waarde Theo, na mijn missies in de Balkanoorlog vindt u het vast niet storend om te horen dat ik sindsdien ‘het geloof’ in de breedste zin van het woord overboord gegooid heb? De situatie Oekraïne anno nu bekijk ik dan ook met totaal andere zintuigen en bedenkingen.

   Voor alle slachtoffers die in pure nood zaten in de Balkan door toedoen van politieke bevelen kwam geen enkele god opdagen. Kijk om u heen en doorzie het vergelijkbare spel wat ook met ú gespeeld wordt! De uitkomst is mij al sedert lange tijd bekend: alleen verliezers.

   Ondanks alle vooruitstrevende technieken en ‘smart-apparaten’ heb ik om mij heen nog nooit zoveel domme, naïeve, passieve, ongeïnteresseerde en onbenullige mensen gezien als nu heden ten dage. De veelbelovende jeugd (ahum) maakt deel uit van de minst nieuwsgierige generatie die ooit op deze planeet heeft rondgelopen. Het grote gros van de jeugd weet niet, mag niet, durft niet, kan niet en vooral: wil niet.

   De grootste vooruitgang blijkt ons aller ondergang en de menigte blijft maar applaudiseren voor de politiek, die op haar beurt zichzelf maar blijft feliciteren.

   Ik heb vanaf 1993 ook altijd geroepen dat wat wij als militaire eenheid daar gezien en ervaren hebben ons binnen 25 jaar zou treffen, óók in Nederland. Iedereen moest daar vaak hard om lachen….. toen.

   • God of de engelen komen nooit opdagen om onze rotzooi op te ruimen. Hoe graag ze dat ook zouden willen. Het is niet god of engelen die anderen pijn doen,maar de mens zelf. Dus moet god of engelen mensen ook niet komen redden, als jij er voor koos om met je smoel in de shit te zitten moet je niet onze schepper de schuld geven,maar de varkens die dit veroorzaakte.
    Zoals jezus zei, geef aan god wat van god is en geef aan d koning wat van de koning is. Dus geen varkens smeerlaperij naar het hoofd van god gooien. Gooi dat naar de smerige varkens. Projecteer je walging naar mensen waar het thuishoort en stel dan de vraag aan onze schepper. Waarom houd je nog van ons na al wat wij anderen aan pijn hebben aangedaan.🌬✨✨✨✨✨✨

   • Ben het volkomen met je eens..de generaties van na 2000 zijn digitale zombies die niets van het verleden weten.Goden komen niemand redden..niet in alle oorlogen en rampen waar de mens om hulp aan het bidden waren en dus nu ook niet! We moeten ons bewapenen en organiseren zodat we ons ZELF kunnen redden!Of de vijand nu de duivel , z’n ouwe moer ,Schwab of Rutte is..doet er niet toe..Blijf eensgezind en ga elkaar in het echt ergens ontmoeten en een plan maken om de hel die er aangaat komen met ze allen te kunnen trotseren..De staat wil ons dood of als slaaf..die gaan ons niet redden..Vecht en sterf of leef op je knieën als slaaf aan jullie is de keus..

  • @ Theo VelzelGelezen in ander draadje .
   Voor het geval dat je deze gemist hebt ?
   https://verbodengeschriften.nl/

   Grapjas met je geneuzel . 🙁
   Het is met jouw gasten altijd weer een weg naar links .. overal een responce op ..
   Valt niet mee te lullen ..
   Moge de schellen van je ogen vallen mate 😛

  • Ik vertrouw wel op God, en Jezus. Hun grondpersoneel is in dienst van de Verenigde Nazi’s. En die vertrouw ik voor géén halve millimeter!!!! En als Corrupte Demagogische Appeltje communistenkreten á lá solidariteit gaan bezigen, berg u dan maar. Naast de ouwe Romeinen-uitvinding van “verdeel en heers”, hebben we ook nog “de leeuwen en het circus”. Die ouwe Julius Caesar was zo gek nog niet. Schiet op tegen de ontvolking, en heeft méér amusementswaarde, dan een zooitje geldgeile ballenjongens, omringd door een partij vernielzuchtig schorem. P.S., bestaat dat veldje nog, voor een re-enactment, voor de slag bij Beverwijk?

 1. IK heb voor 2 maand ingeslagen , ik dacht dat dat genoeg zou zijn , maar dan hield ik meer rekening met Cyberattacks en gigantische stroomstoringen en dergelijke

  Maar krijg steeds meer het gevoel dat wat gaat komen van een geheel andere orde is

  Men noemen het de NEW WORLD ORDER !!

    • Inderdaad ! 🤔
     En geen geld daarvoor te hebben ??
     K ga naar mijn schepper daar vertrouw k op , zo leven wil je toch niet op deze manier ?
     K laat het voor wat het is , strijd tot het laatste , maar niet als slaaf op me knieën leven ….. Amen 🙏🤍💯

    • Je nodigt je uit bij rijk crapuul die mogelijk handlangers van het aan voedseltekorten schuldige systeem zijn en ga daar eten, zo nodig de “gastheren”.

   • Lieve Greet dat is voor 1000 dagen voedsel, blik? zakken rijst? Wie weet de oplossing en zoveel spul opslaan is een schuur voor nodig.

  • Er zijn weer veel gelovige idioten aanwezig…
   Logisch dat alles naar de klote gaat met zo een dromers!
   Als onze Bill hen met zijn spuit slaat dan bieden ze hem wel hun andere kaak aan.
   Die gaan nog veel bidden en wenen, haha

   • Idd en helaas .
    Het is net een plaag die gasten OOHH de heer maar wel ff een ander dit laten doen .

    Peter april 6, 2022 at 09:55

    Ga je bek spoelen met afbijt schoft. Wat een onbeschoft commentaar. Walgelijk.
    Wat een malloot 🙁

    Zegt al genoeg . :T

 2. In Spanje en Griekenland zijn er al bepaalde levensmiddelen op ransoen. Er zou maar een idioot komen die dit handig lijkt om dit verder uit te werken met een qr code . Ik heb wel wat voorraad aan voedsel en ook kolen . Een jaartje of twee. Wat zonnepanel en een accu . Ook een beetje belegt in staal en lood . Maar ja hopen dat er niet zulke tijden gaan komen. Ik had eigenlijk het al in de gaten ( dat ze ons willen uithongeren ) toen het gezemel over zonnebloemolie begon. Dit kan niet na 3 weken. Ok, ik prep al 3 jaar . Toevallig had Pinball prepering (YouTube )het vandaag ook over dit verhaal, over boeren die betaald worden om hun land braak te leggen.

   • Met een grote accu 220ah en een betrouwbare omvormer kun je een gemiddelde vriezer zo’n 2 tot 2,5 week onderhouden in vriescapaciteit. Bij een stroomstoring langer dan 3 dagen is het grote gros van de mensen gelijk door hun ‘voorraad’ heen.
    Kost wat maar in tijden van crisis onbetaalbaar in aanwezigheid.

    • ‘Bij een stroomstoring langer dan 3 dagen is het grote gros van de mensen gelijk door hun ‘voorraad’ heen”….euh, hebben ze bij jullie geen rijke mensen met grote huizen, dubbele garages en gevulde kelders dan?

     De rekensom van je accu en omvormer is mooi, ik kwam echter tot de rekensom dat ik een kleine kachel op 110 Ah 12 volt net drie uur kan laten branden. Een vrieskist zal met veel mazzel op een accu van 220 Ah twee dagen draaien….als het beter kan hoor ik het graag….dat gezegd hebbende…tijd is ruimte voor oplossingen, en met een accu en omvormer maak je tijd. Handig is een accu scheider in je auto te zetten zodat je een tweede accu kan opladen als er geen stroom is. Ik heb enkel jaren geleefd met licht van auto accu’s, dat was iedere paar dagen accu wisselen, auto starten en stukje rijden. Het was een oplossing tot ik geld had voor stroom….

     Nu heb je zonne cellen, een stukje oplossing maar relatief….

     Het beste qua survival skills is niet vuur kunnen maken maar sloten kunnen openen…..we leven in een wereld met heel veel sloten, en wenig gebieden waar je onder een paar takken moet zien warm te blijven. Genoeg lege huizen met een gevulde voorraadkast en open haard met gehakt hout en ene bed met lakens en dons….only mad dogs and English men….

    • Heb een accu van 300 ampère en 24 volt . Hij laad zomers met 1kw/uur en in de winter 200 watt / uur . Heb geen noemenswaardige vriezer , maar een vriesdroger en heb ik geen stroom nodig voor koeling . De rest
     zit in blik en pot . Heb het stroom voor een compressor van 300 bar . Kan ik mijn duikfles vullen voor een airrifle .

   • Groentetuin is mooi en wijs, mensen weten te wonen met ene groentetuin is ook handig. Je moet alleen een kalender hebben met oogsttijden en de voortgang der natuurlijcke groei en bloei volgen tot het moment des oogstens…

    Blijft mooi zelf eten te kweken/telen/fokken….het opeten is de beloning….zowel voor de boer als voor de dief. Het is de boer die het meeste werk doet en het minste slaapt en de dief die buit en tijd kiest in alle rust. Wie is de meest wijze?

    • Precies, heb je zo hard gewerkt en geïnvesteerd in je prachtige groentetuin, sta je uiteindelijk alsnog met lege handen…

    • Ja, dat moet je net proberen bij mij, als het echt mis gaat geldt dat zodra iemand over het hek (met bramenstruiken) klimt ik die wel door de kop schiet. En ik heb er geen probleem mee om dat vlees dan aan de honden te voeren.
     Ook afgelopen jaren wel wat eigen groente verloren, maar nooit overdreven. En af en toe in de achtertuin wat ’target practice’ doen met de familieleden heeft dat vrijwel tot nul gereduceerd. 1x ’s nachts een waarschuwingsschot gedaan, sindsdien eigenlijk nooit meer last gehad.
     Maar als het echt een ‘shit hits the fan’ situatie wordt doe ik niet meer aan waarschuwen.
     Al die ‘maffe complotdenkers’ en ‘achterlijke preppers’ zoals ik hebben voorraden aangelegd, maar echt niet alleen voedsel. Iets anders wat veel ‘preppers’ zoals ik hebben gedaan is banden aangehaald. Sommige familieleden, sommigen uit de vriendenkring en dan goede bekenden binnen de preppersgroepen.
     Want alleen ga je het sowieso niet redden. Samenwerking is belangrijk, in ieder geval genoeg mensen hebben om wacht te kunnen lopen.
     Nou scheelt het dat ik hier in de VS in een redelijk landelijk gebied woon, uren van de dichtsbijzijnde grote stad vandaan. Veel mensen hier hebben dezelfde mentaliteit, hebben een kas of groentetuin of houden wat beesten, of van alles wat. Stadsvolk (of anderszins) dat denkt hier wel even gratis wat te komen plunderen hebben een goede kans inderdaad nooit meer een tekort aan voedsel te hebben…je hebt niet veel voedsel meer nodig als je niet meer ademt.

     • Denk goeiezet. Vraagje: heb je een nachtkijker, zo ja, digitaal of restlicht. De reden is dat bijna iedereen digitaal heeft, wat uv licht nodig heeft om te functioneren. Dat maakt van iemand met digitaal nachtzicht een vuurtoren in het donker voor iemand met een restlicht versterker….het alternatief is een kijker met een gorte lens, dus 50mm of meer zodat licht inval maximaal is, dat werrkt redelijk goed zonder stroom op gemiddelde nachten…

      De beste koop is een Thermische kijker, maar die zijn heel duur.

      Mijns inziens is het grootste probleem dat je wakker moet zijn om een dief te betrappen, en schiet jij op een tengere blond vrouw met grote tetten? Je instinct zal zeggen dat je gevangenen moet maken, je vrouw zal wel schieten denk ik….

      Succes in de VS, denk dat jullie ook snel in chaos komen. Voordele is wel dat jullie wapens kunnen kopen die gaten maken. Meeste mensen vergeten trouwens dat wapens onderhoud nodig hebben, dus olie en pompstok…communicatie is handig in groepsverbands….onafhankelijk van het netwerk.

      Maar goed je zal het wel weten. Hier weinig goede organisaties, ieder voor zich zoals altijd en een enkel verwante ziel…ons grootste probleem worden rovende kampers, plunderende agenten en doorflippende moslims. En dan nog de simpele slaven die in de weg lopen en ook willen eten.

      • Ik heb een grote generator die het hele huis en dan nog meer kan voorzien van stroom, bedoeld voor kortere periodes, zeg maar een week of twee of zo. En een kleinere die veel minder benzine verbruikt, om alleen de meest essentiele zaken te laten werken, wat dan voor veel langer kan. Een heel kleine draagbare solar-generator met 2 paneeltje, bedoeld om kleine electronica op te kunnen laden; telefoons, radio, ham-radio, oplaadbare batterijen, zaklampen, walkie-talkies etc. En een wat grotere met wat grotere panelen als een back-up voor mijn kleine generator. Je kunt nu eenmaal slechts een beperkte hoeveelheid benzine bewaren, zelfs met toevoeging blijft die maar beperkt goed.
       Ik heb een restlicht scope op mijn kruisboog en jachtgeweer, geen digitale. Maar de tuin en kas zijn ook omringd door spotlampen met bewegingssenoren op zonne-energie. Dus wie daar langs komt staat opeens in het licht, is goed zichtbaar en verliest zijn eigen nachtzicht.
       Eigen arsenaal is diverse pistolen, jachtgeweren en shotguns, evenals een paar jachtkruisbogen en een semi-automatisch geweer. Afgezien wat anderen nog meebrengen als het misgaat.
       Binnen de directe familie /prepgroep is mijn huis een van de afgesproken verzamelpunten, dus we zullen zeker 10-12 mensen hier hebben, misschien meer. Krap, maar wel veilig en met meerdere mensen kun je altijd mensen op wacht hebben staan. Alleen al bij mij in huis 6 walkie-talkies om contact te kunnen houden (gebruik ze af en toe als ik achter in de tuin bezig ben en mijn vrouw binnen is bv). Noodradio, plus ham-radio (zender/ontvanger) om contact te kunnen houden buiten de directe omgeving.
       Groentetuin, kippen, konijnen, (en honden) en wat fruitstruiken. Ieder jaar maken we zelf veel in en wordt een deel met de dehydrators gedroogd om op te slaan.
       Voldoende voedselvoorraad om 12 mensen 3 jaar te kunnen onderhouden, mits we in ieder geval wat kunnen oogsten ieder jaar. Voldoende ammo, medicijnen, vitaminen, waterfilters, verband etc in huis.
       Deel van de voorraden in luchtdichte vaten begraven. Electronica -inclusief de solar-generators- meestentijds in een eigen gemaakte faraday-kooi (niet moeilijk overigens) zodat ook in het geval van een EMP of zonnevlam ik daarna nog werkend materiaal heb.
       Grootste probleem is dat in de VS de meeste huizen van hout zijn, niet super kogelbestendig. Maar in de vrije tijd ben ik bezig extra isolatie aan te brengen en wat binnen- en buitenmuurtjes te metselen.
       Dat is een ander voordeel van een hecht groepje; diverse vaardigheden en goede adviezen om je beter voor te bereiden.
       Wanneer de zaak klapt heeft onze groep een aantal plekken zoals mijn huis waar we kunnen verzamelen. En contact kunnen houden tussen deze plaatsen, waardoor we elkaar eventueel te hulp kunnen komen. Een dergelijke opzet geeft mogelijkheden.
       En alleen al het feit dat er minimaal 10 zwaar bewapende mensen bij elkaar zijn op 1 locatie zal in ieder geval veel mogelijke plunderaars eerst naar andere mogelijke doelwitten laten kijken.

       • Klinkt als een plek waar ik zou moeten wonen. Helaas hier in Brabant veel varken, moslims en simpele zielen die alles geloven, dus het word mobiel gaan denk ik. Gelukkig is er ene moerasgebied net om de hoek, dus ook nog een optie. p.s. opslagtijd lion accu en batterij is beperkt….

        succes, mocht ik om een of andere reden, een vluchtroute van Trump voor de Europeanen ofzo, in de VS komen, welke staten zijn de beste optie?

        Regards, a fellow human.

      • My tailor is rich ik heb nog geen nachtkijker. Ik heb een 60mm dust and dawn richtkijker met geëtst en verlicht draadkruis en parralax correctie. Heb wel een thermische camera gezien bij conrad voor een schappelijke prijs. Ik ben van plan om deze te kopen en kijken of ik de richtkijker er voor kan zetten.

       • De thermische kijkers zijn duur, onder de 1500 moet je niet veel verwachten. De goedkoopste optie is een reddings dekentje of wat inslaan, er enkele met stof in camo maken en als een wijde cape bij je hebben, de thermo kijker van een ander kan dan niet veel meer zien. Lexaan plaat camoufleren is ook een optie, warmte lekkage hou je toch maar hoe kleiner jou hitte beeld is, hoe minder interessant…
        En aan thermo zitten nadelen. Een restlicht versterker is de beste keus in het geheel der dingen….de thermo is handheld wel handig voor het veilig stellen van een gebied, ter controle. Dan spreek je over ene kijker van 800/1500 euro met een zicht van misschein 0 meter redelijk goed. Hoe duurder, hoe beter, maar duur is niet altijd wijs…ligt totaal an je situatie. Persoonlijk denk ik dat gebiedsbewaking met thermo handig is, maar als je beweging sensors zet met een infra rood lamp eraan vast dan kun je met een nachtkijker een simpel en mobiel bewakings systeem maken. En richtmicrofoon, ook verrekte handig, je hoort dan iets voordat het zichtbaar is. Niemand kan geluidloos door een bos sluipen, altijd geluid. Idem in geouwen….Bionic ear was vroeger een goede, hoe het nu zit weet ik niet….succes.

     • Heel goed ..doe precies het zelfde..je bent dood als je aan mijn voedsel komt!Laat die sukkels maar komen….Ik ben al 10 jaar geleden begonnen met preppen van alles wat wij nodig hebben om deze ellende te kunnen overleven…voor hoelang??dat zie ik dan wel weer maar wij zijn voorbereid om dieven en ander gajes naar de eeuwige jachtvelden te teleporteren..

      • Rini ik woon in de stad, maar best lang aan het preppen maar ik ga niet zonder stroom of water komen. Ja bij een nucleaire fall-out moet ik zien te overleven met mijn 1000 liter voorraad. . Ook zal ik mijn kleine moestuintje niet meer kunnen gebruiken maar heb een flinke voorraad. Ook kolen voor 2a3 jaar.

   • Heb ik ook. Maar is te klein voor koolhydraten. En al helemaal om er ook dieren bij te houden. Alleen wat verse groenten.

  • Het braak leggen van land is soms goed om parasieten te minderen door voedsel weg te halen, er zijn meer redenen om land niet te benutten. Boeren in Frankrijk wordne betaald met subsidies om iets wel en iets neit te verbouwen. Wie op advies geen tabak plant maar tomaten kan dubblee subsidie krijgen, en wie ene strook van 10 meter langs d eakker met wilde bloemen melange inzaait kan ook geld beuren van de staat.
   door subsidies te geven en bepalde gewassen door te draaien zoals tomaten in Italie word de natuurlijke markt werking totaal verstoord, en is landbouw een wankel iets waarbij de boer steunt op de staat en niet op de vraag en aanbod cyclus. Dat is net zoiets als asieleisers hier ene huis en miele en uitkering geven. Als het geld stopt heb je hele boze boeren die geen niewue Mercedes meer kunnen kopen. Als de uitkering stopt heb je hele boze Ali en Hassan types die geen nieuwe Audi meer kunnen kopen….en er steeds moeilijker een kunnen stelen……

   Al met al is de inmenging van overheid in de landbouw en veeteelt te ver gegaan. Behalve controle op meststoffen en groeihormonen etc moet de overheid niet de prijs willen bepalen, dat is niet logisch en maakt een valse economie met kunstmatige prijzen. Dat de winst voor de overheid zit in de hogere BTW inbreng is dan misschien wel gehaaid, het is ook een doodlopende weg. Aan het einde van die weg zitten heel veel boze
   mensen met oude Mercedes en afgeleefde Audi wiens beeld van de wereld ineens een grote teleurstelling is geworden die compensatie vereist….de buren betalen daarvoor.

  • Als de psychopaat z”n zonnescherm uitklapt kan je je zonne energie vergeten.

   Daarnaast is de zonne energie opzettelijk gepromoot zodat de roverheden goed verdienen en het dure electriciteitsnet niet meer hoeven te onderhouden.
   Binnenkort een drone die komt kijken hoeveel m2 aan panelen je hebt om belasting over te gaan betalen.

   Voer inslaan of groentetuin als je straks je huis wordt uitgezet…..

   Ik weet niet wat wel wijs is, want wat er nu gaat gebeuren is van ongekend niveau.

   Ik denk dat we beter fysiek strijdend ten onder kunnen gaan (met kans op winnen) dan proberen iets aan zekerheid op te bouwen.
   Hoe graag ik dat laatste ook zou willen.

   Aangezien we het boek van George beleven zouden wij zijn raad vlak voor zijn dood in 1953 beter kunnen opvolgen:

   DON’T LET IT HAPPEN, IT DEPENDS ON YOU!

   • Als ik niet ziek was geweest, was ik jaren geleden naar Hongarije vertrokken.
    Nu ben ik blij dat ik daar niet woon.
    Zover ik weet zijn er in Hongarije nauwelijks protesten tegen de vaccinaties.

   • Ik ben het niet helemaal met je eens Ab . De zonnepanelen die worden gepromoot , worden aangesloten op het lichtnet. Een off-grid systeem wordt helemaal niet gepromoot, dit maakt je onafhankelijk van nutsbedrijven. Dat van het huis uitzetten moet ik eerst nog zien , ik geloof dat er nog wel een dosis bangmakerij bij zit . Dit gaat de bevolking echt niet pikken. Laat ze maar eens uitleggen dat ik mijn huis uit moet voor een vluchteling en ik naar een kamp . Waarom niet die vluchteling naar een kamp ? Lijkt me lastig om de bevolking uit te leggen. Ja zeker , strijdend ten onder gaan, maar wel sterk met voldoende te eten en drinken en niet vanuit een verzwakte positie. De overheid wil graag dat je negatief en passief wordt, want dan hebben ze eigenlijk hun zin.

 3. ““Als wij in een staat van voortdurende angst leven, kunnen wij dan menselijk blijven?” ~ Aleksandr Solzjenitsyn”

  Misschien is dat wel het hele punt: Angst. Zolang je angst als leidende factor je leven laat beheersen zul je uit angst handelen. Handel uit overtuiging , uit woede , uit de drang te scheppen en te behouden, te cultiveren en te beheren, en uit de gedachte dat overleven misschien wel het grote avontuur is van dit leven, met vele leermomenten en het afschudden van aangeleerd geconditioneerd gedrag.

  Erger dan sterven is niet geleefd te hebben maar geleefd te zijn. ( Duchesne)

  En vertrouwen moet je hebben in meneer Smith, Neef Wesson en grootvader Colt. Uiteindelijk zijn we dieren die kunnen beredeneren, maar die in de grond eerst overleven. Het verschil is dat mensen bereid zijn voor elkaar en de groep te sterven, en dat enkel mieren en bijen dat in de natuur ook doen. We zijn dus insecten…of de insectie mini mensen….kwestie van de boel anders zien dan je is aangeleerd.

  Wat moet je doen als er geen eten is: aanpassen aan wat er wel te eten is en dat leren te koken en op te vreten. En niemand, ook niet in uniform of met een clownspak jou eten laten afnemen. Macht is wat je een ander geeft…tot dat moment heeft de ander enkel geweld als middel, iets wat altijd overtrefbaar is.

  Fight violence with violence, don turn the other cheek. ( all the lessons/ Rose Tatoo)

  En zo is het. geweld is een schone zaak, geduld een bewijs van luiheid en de onwil te bewegen. ( Duchesne)

  • …. gezien die zich verstoppen kun je wel hun medestanders een keer heen en weer schudden…lokaal hebben ze foldertjes van hun partij en foto erop…en hoernalisten, absoluut schuldig….nu lijstje maken in jou omgeving en je kan een goede vruchtbare discussie voeren met de fundering van alle ellende…

 4. is er wel iemand ,die hier echt iets aan wil doen ?
  ik hoor en lees heel veel over hoe erg het is en word
  maar waar zijn de mensen die er iets aan/tegen gaan doen??
  reactie, graag alleen iets opbouwends

  • Allereerst is internet het wapen vd vijand, dus hier zal je geen concreet antwoord krijgen.

   Gisteren na 2 jaar polsen de eerste niet geïnjecteerde buiten onszelf om hier in het buitenland tegengekomen.

   Eerlijk gezegd, het is heel moeilijk om betrouwbare mensen te vinden en dan nog die zouden willen strijden.

   We zijn met weinig, er zullen steeds meer verklikkers zijn….

   Ik hoop dat velen elkaar, ondanks alle tegenwerkingen, weten te verenigen.
   Zodra dit netwerk ons bereikt staan we voorbereid klaar.
   (ik ga met alle plezier in mijn eentje de mairie hier met een hooivork te lijf, maar dat zal niks opschieten)

   Ook al waren we niet geëmigreerd, ik heb het idee dat al mijn oud bekenden spuithoeren zijn geworden.

  • Geen kritiek, maar je vraag suggereert dat je verwacht dat “iemand” er iets aan gaat doen? Waarom jij dus niet? Wat weerhoudt jou er van er iets aan te doen? En mss is dat wel hetzelfde als wat een ander er van weerhoudt? Het is sowieso al godsonmogelijk door te breken bij de spuithoeren; zelf ken ik ook maar een paar vaxvrijen. Dan is het ook nog eens bijna onmogelijk kritische denkers te vinden. Waar zitten ze? En kritische denkers zijn normaal gesproken toch al geen kuddedieren, of social blenders per se. Daar komt bij dat mensen zo snel vergeten – kijk om je heen, de vaxxies zijn nu al vergeten dat ze gisteren nog met een lap op hun bek liepen en de vaxvrijen vals beschuldigden. Straks komt er weer een nieuwe lading shit aan, en de runderen doen weer gewoon mee. In andere woorden, je zit gevangen in een baggermeer van goyim runderen die de macht voeren. Ze kiezen zelf hun patientenbegeleiders, en jij hebt daar niks over te zeggen, ook al ga je naar de stembus. Dus waar wil je beginnen? En hoe denk je dat we het eea moeten aanpakken? Waar beginnen we? Met hoeveel man? Met wat? En ga jij mensen vertellen dat ze moeten ophouden met hun werk, zoals bijvoorbeeld die gasten die in de geoengineering werken, en door Bill betaald worden om te experimenteren met zonsverduisteringen? Nee, die lui die gaan echt hun inkomen niet opgeven omdat wij er tegen zijn. En die plannen van het WEF – ga jij Klaus vertellen dat hij er volkomen naast zit? Als je ideeen hebt, deel ze hier dan, en dan komt er wellicht een discussie op gang. Vergeet verder niet dat de kwaadaardigen hier ook mee lezen. P.s. hoe staat het met die clubs – defendBlaBla, bestaan die nog, en wat doen ze? Of was dat ook govt graphisch ontwerp om de fopspeen te verkopen?
   Zucht.

 5. P.s. trouwens een vraag aan de “Jesus komt” medemensen: waar maken jullie je zo druk om als andere mensen dat niet geloven? Is iedereen verplicht aan te nemen dat Jesus komt? Maakt het wat uit in hoe de zaken lopen? En maakt het wat uit voor de duur van een mensenleven? En als iemand er niet in gelooft, dan komt hij niet bij God? Moet hij dan eerst de QR code halen, en de spuit nemen, voor hij God’s kroeg in mag? Wat is nou precies jullie boodschap, en wat moet men doen om over de streep te komen? Of gewoon alles laten welgevallen, vrolijk blijven, je geen zorgen maken, want Jesus komt?

 6. open6:5  En toen Het het derde zegel geopend was, hoorde ik het derde dier zeggen: Kom en zie! En ik zag, en ziet, een zwart paard, en die daarop zat, had een weegschaal in zijn hand. 
  En ik hoorde een stem in het midden van de vier dieren, die zeide: Een maatje tarwe voor een penning, en drie maatjes gerst voor een penning; en beschadig de olie en den wijn niet.

  63 ad door johan 1 maat is dag maal voor 1 pers
  1 penning = dagloon
  olie en wijn zijn luxe artiekelen voor de rijkenl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in