Democratie Wereld Oekraïne wordt donker. Zijn wij getuige van het ontstaan van een nieuwe beweging van de Donkere Democratie? Iedereen in Oekraïne wordt aan palen vastgeplakt en gemarteld. Onze waarden en wie wij zijn zijn zojuist in Dark Mode gegaan, schrijft Unz.com.

Bekijk deze onmiddellijk, want ze blijven niet lang op Twitter staan.

Ik denk dat die draad en het naakte commentaar erop vrij goed voor zichzelf spreekt, maar om het samen te vatten: het Oekraïense leger, neonazi’s, en burgers hebben een nieuwe klasse van “verraders” uitgeroepen, die bestaat uit mensen die weigeren zich te laten inlijven bij de dienstplicht, mensen die in het openbaar Russisch spreken, en mensen die “plunderen”, waartoe ook uitgehongerde mensen die voedsel stelen schijnen te behoren.

  Scenario's voor het Oekraïense conflict na de hereniging van Novorossiya met Rusland

De standaardmethode om met deze nieuwe klasse van nationale verraders om te gaan is hen niet te arresteren of zelfs maar neer te schieten, maar hen in het openbaar te martelen.

Dit lijkt me geen erg gezonde of pro-sociale samenleving, maar ik moet toegeven: ik heb democratie, mensenrechten, onze waarden, of zelfs wie wij zijn, nooit echt begrepen.

Er zijn honderden en honderden van deze video’s op Telegram. De Oekraïners zijn er trots op. Let op de burgers die zich met deze rituele vernedering en marteling inlaten.

Er zijn vast goede mensen in het land die bang zijn om zich uit te spreken – zoals de meme luidt – maar de hele Oekraïense samenleving lijkt te zijn gedegenereerd tot een soort uitzinnige, satanische barbarij, waarbij de bevolking zich tegen zichzelf keert omdat zij maar al te goed beseft dat het zinloos is om tegen de Russen te vechten.

Ik denk dat het belangrijk is op te merken: de enige reden waarom dit alles gebeurt – inclusief de gestoorde massapsychose die u in de bovenstaande video’s ziet – is dat het door het Westen gefinancierde Joodse en neonazistische regime van Zelensky elke poging om tot een diplomatieke oplossing te komen blijft weigeren, en in plaats daarvan iedereen volspamt met die overduidelijk onzinnige bewering dat de Oekraïners het Russische leger gaan verslaan in een soort fantastische strijd van het type Marvel-film.

De gemiddelde Oekraïner heeft letterlijk niets te zoeken in deze strijd. Dit is veruit het armste land ter wereld, armer dan veel of de meeste derdewereldlanden, dus het idee dat normale mensen geven om “onze waarden van democratie” is net zo schandalig en kluchtig als de bewering dat Oekraïne een oorlog tegen Rusland gaat winnen vanwege hun “sterke geest”.

  Dit is de manier waarop het Westen eindigt

Arme mensen zijn zich slechts vaag bewust van hun regering, gebaseerd op een klein aantal directe interacties die zij ermee gehad hebben, hebben geen begrip van abstracte regeringsfilosofie, en hebben geen interesse om ook maar iets te begrijpen dat verder gaat dan de onmiddellijke behoeften.

Dus zeggen de mensen “Waarom geen voedsel in de winkel? Waarom bom groot geluid maken? Waarom iedereen op straat rondrennen met geweer?” Dan zetten zij de tv aan en elk kanaal zegt “dit is omdat Rusland slecht is – zij doen dit allemaal. Iedereen moet vechten of het wordt erger, is er nooit meer voedsel en veel lawaai gaat boem.” (Alle media van de oppositie zijn jaren geleden verboden door de Zelenski anale neonazi democratie).

Als zij de fijne kneepjes begrepen van wat er gebeurt, en het feit dat Zelensky, gesteund door de VS, een deal weigert om het leger volledig terug te trekken als hij instemt met neutraliteit en gebieden afstaat die al in Russische handen zijn, dan zouden al deze mensen die ingelijfd zijn en wapens hebben gekregen, zich tegen het Oekraïense leger keren en een lynchmob formeren om op Zelensky te jagen (ik denk niet dat ze hem zouden vinden).

Ik weet niet of Rusland zijn eigen propaganda uitzendt in Kiev, maar ze zouden echt moeten proberen om die bij de gemiddelde burger binnen te krijgen. Wat Fox News en CNN u ook vertellen: niet één van deze mensen wil dat zijn huis verwoest wordt of ontheemd raakt of gedood wordt vanwege “onze waarde democratie mensenrechten wie wij zijn is liefde.”

  De stille grafrede - Scott Ritter

Zelfs als we teruggaan naar de Maidan van 2014: vrijwel al die mensen werden betaald. Degenen die niet betaald werden, waren etnische Oekraïners die in het Westen opgegroeid zijn en naar Georgetown zijn gegaan, vrouwen, Joden, homoseksuelen, of neo-nazistische ware gelovigen. (Misschien waren er ook mensen bij die te horen kregen dat ze door te protesteren niet meer zo arm zouden zijn).

Niemand gelooft eigenlijk in “democratie”, omdat normale mensen niet eens kunnen begrijpen wat dat in hemelsnaam is.

Azov Satanisme

Ik moet opmerken dat het laatste filmpje in het draadje Azov is, dat hun menselijke schilden op de grond houdt, terwijl ze lachen en piano spelen. Ik heb dat geüpload, omdat het klein genoeg is om hier te uploaden, en omdat ik denk dat we dat filmpje moeten bewaren lang nadat Twitter al die berichten van mensen die aan palen vastzitten verwijderd heeft.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJK

Vorig artikelZelensky dreigt met een Derde Wereldoorlog als de onderhandelingen met Rusland mislukken
Volgend artikelWereldoorlog ESCALATIE wordt agressief gepusht door Biden en de NAVO, omdat tirannen een voedselschaarstecrisis nodig hebben om wereldwijde ontvolkingsmijlpalen te bereiken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • Opmerkelijk??? Dat zijn NWO/WEF nazi’s die de bevolking wilden laten afspuiten! Daarnaast: grotere landverraders hebben in de geschiedenis niet gehad.

 1. “Dus zeggen de mensen “Waarom geen voedsel in de winkel? Waarom bom groot geluid maken? Waarom iedereen op straat rondrennen met geweer?”

  Kent het Oekraïens geen indicatief?

 2. Kan het zijn dat het in een soort van ziekelijke S&M club voor mannen aan het veranderen is? Zelensky liep toch ook in stiletto’s en leren behaatje? Er is verder weinig te doen daar, lijkt het.

  Er moet toch maar gauw een mRNA therapie komen om het DNA van mannen te verbeteren. Dan maakt de wereld nog kans. Ja toch?

 3. Euronieuws: dat symbool op de trui van Zelensky: toeval dat het op het nazi symbool lijkt, en verzwijgt het Azov battaljon totaal.

 4. foto’s van twitter? zijn al weg… wilde ze bekijken maar niks meer.. zie deze pagina al die twitter vlakken zijn geheel wit en als je erop klikt zijn de berichten al van twitter gehaald…

  twitter is dus mede schuldig aan wat er gebeurt, magoed dat wisten we al van big tech, maar toch, erg kwalijk dat de harde waarheid niet gezien mag worden.

  • Ja die zijn al lang weg.. maar eigenlijk vind ik dat beter zo op die manier hoef ik dat ook niet te bekijken..ik geloof de schrijver wel en soortgelijke beelden waren er een jaar geleden ook al..dat zit nog in mijn hoofd..dus medelijden met dat volk heb ik ook niet.. creperen zullen ze uiteindelijk vlug genoeg…Navo !!! Brussel, vs, vk,…

 5. Ongeacht van de situatie in Ukraine, het komt er uiteindelijk op neer dat mensen individueel beslissen of ze mens of beest zijn. Zolang de meerderheid der mensen beslist om BEEST te zijn, of willoos toe te zien hoe deze beesten zich gedragen, is vrede onmogelijk. Het is aan ieder van ons om daar wat aan te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in