In de zoveelste aanwijzing dat regeringen van de wereld zich voorbereiden op een komende nucleaire oorlog met Rusland, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) instructies uitgegeven over welke medicijnen landen een voorraad moeten aanleggen in geval van een “nucleaire noodsituatie,” schrijft Hal Turner.

Het internationale gezondheidsorgaan gaf gisteren in een nieuw rapport richtlijnen voor het overleven van een nucleaire ramp en waarschuwde voor “opzettelijk gebruik van radioactieve materialen met kwade bedoelingen.”

Het rapport werd gepubliceerd nu het spookbeeld van een kernoorlog boven de wereld opdoemt nadat het Westen tot woede van Rusland geavanceerde tanks aan Oekraïne heeft geleverd.

Het Kremlin beschuldigde de NAVO van een “schaamteloze provocatie” en waarschuwde voor een “wereldwijde catastrofe” als reactie op de overeenkomst.

Vandaag zei Stefano Sannino, secretaris-generaal van de Europese Dienst voor extern optreden van de Europese Unie, dat Poetin “is overgestapt van een concept van een speciale operatie naar een concept van een oorlog tegen de NAVO en het Westen.”

Hij zei verder dat de EU er niet op uit is de vijandelijkheden te laten escaleren, maar “alleen de mogelijkheid biedt levens te redden en de Oekraïners in staat te stellen zich tegen deze barbaarse aanvallen te verdedigen.”

Dr. Maria Neira, waarnemend adjunct-directeur-generaal van de WHO, waarschuwde dat veel regeringen vandaag de dag niet voorbereid zijn op een nucleaire of stralingsramp.

Zij zei:

“Bij stralingsnoodsituaties kunnen mensen worden blootgesteld aan straling in doses variërend van verwaarloosbaar tot levensbedreigend. Regeringen moeten snel behandelingen beschikbaar stellen voor mensen in nood.

Het is essentieel dat regeringen voorbereid zijn om de gezondheid van de bevolking te beschermen en onmiddellijk op noodsituaties te reageren. Dit houdt ook in dat er voorraden levensreddende geneesmiddelen klaarliggen om de risico’s te beperken en verwondingen door straling te behandelen.”

De WHO schetst dat een nationale voorraad normaal gesproken persoonlijke beschermingsmiddelen, traumakits, vloeistoffen, antibiotica en pijnstillers omvat.

  Duitsland, Frankrijk kampen met nieuwe recessie, maar goedkope Russische energie is nog steeds van de baan

Maar het gezondheidsorgaan zei: “Veel landen beschikken echter nog steeds niet over de essentiële elementen om voorbereid te zijn op noodsituaties als gevolg van straling.”

Ondertussen zei het Kremlin vandaag dat de VS de sleutel tot het beëindigen van de oorlog in Oekraïne in handen heeft, maar weigert deze te gebruiken.

Woordvoerder Dmitry Peskov beschuldigde Joe Biden ervan “wapens in Oekraïne te pompen,” terwijl hij in plaats daarvan een staakt-het-vuren zou kunnen bevorderen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse Abrams tanks zijn zelfs kwetsbaar voor wapens uit het Sovjettijdperk, zegt expert
Volgend artikelDe vampirische orgie van wapens naar Oekraïne – Een angstaanjagende uitlokking van wereldoorlog en wereldwijde catastrofe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. (Zij zei:

  “Bij stralingsnoodsituaties kunnen mensen worden blootgesteld aan straling in doses variërend van verwaarloosbaar tot levensbedreigend. Regeringen moeten snel behandelingen beschikbaar stellen voor mensen in nood.)

  Welke mensen in nood ? De mensen die in nood zijn gaan dood. Het is niet meer dan nog meer geld binnen te halen. Want wij de bevolking, draaien op voor de kosten. Wat een onzin verhaal weer. Mocht er een nucleaire oorlog met Rusland komen. Dan is het gewoon einde oefening, voor ons mensjes. Fijn weekend 🙂

 2. Wat betreft de verklaring van de nato en eu dat Poetin zegt gebruik te maken van nukes is zever heeft hij nooit gezegd , het westen zegt dat keer op keer , Vandaag zei Stefano Sannino, secretaris-generaal van de Europese Dienst voor extern optreden van de Europese Unie, dat Poetin “is overgestapt van een concept van een speciale operatie naar een concept van een oorlog tegen de NAVO en het Westen.”
  ZOLANG EEN LEUGEN MAAR VELE MALEN HERHAALD WORD ZAL ZIJ WERKELIJK WORDEN.

 3. Beste Mensen

  Een Nucleaire aanval is nog lang niet zo gevaarlijk als de Radioactieve , Chemicalische Troep van de Farmatie
  Dus laat de bommen regen maar beginnen

  Dank U

 4. Aangezien we weten dat de medische wereld net zo corrupt is als de WEF en B-Pharma is dit het volgende verdien model. Alles wordt betaald uit de zak van de burger, De frikandellen vreter uit den haag kan weer een zwart verdien spelletje opzetten

 5. Wat een angstzaaierij door de nieuwe wereldregering de WHO!?
  Snap je het al? Ha ha ha, lach ze toch uit.
  Ga niet in angst! Of zorgen.
  Er komt geen derde en ook geen nucli oorlog.
  Draag de vrede in je hart. De oplossing toy beeindiging van de oorlog in Oekro zit heel ergens anders. Die trouwens samenvalt met de ineenstorting van de beursen aardbevinge , modderstromen. Hoge zeegolven. Oppakken van the Bidenbende, etc.

 6. Bij een nucleaire oorlog, gaan we eraan. Klaar. Kan je beter geen pilletjes slikken die je leven rekken. Je kan dan veel beter bidden tot God.

 7. Stefano Sannini staat gewoon openlijk te liegen daar hoef ik niets aan toe te voegen en dan dat WHO dat plots weer raskalt dat regeringen bevolkingen moet beschermen!!!Mijn hemel wat een hypocrisie ze willen met het WEF de halve wereld uitroeien en dan nog praten over bescherming. Ze geven geen moer om ons!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in