YPR-kaput

Intrigerende video’s van een Oekraïense eenheid toont M113’s en door Nederland geleverde YPR-765’s (die gebaseerd is op de M113) in een aanval op posities van Wagner PMC’s, waarbij de horizon van het slagveld slechts een troosteloos, hels landschap van vermorzelde infanteriegevechtsvoertuigen achterlaat. De video’s hebben een zeer sterke WOI-sfeer.

De voertuigen van de compagnie gaan achter elkaar vooruit en achteruit, voorzichtig om niet stil te staan onder vijandelijk vuur terwijl de troepen onder vuur liggen.

Op de eerste verjaardag van de oorlog vertelde de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin aan CNN dat de VS “verschillende brigades gemechaniseerde infanterie aan het trainen en uitrusten zijn” die in staat zijn de Russische verdediging langs een steeds statischere frontlijn te doorbreken.

Er is echter meer nodig dan alleen gepantserde infanterievoertuigen om de Russische linies te doorbreken. Zoals in de gevechten van het laatste jaar van de oorlog is gebleken, zijn gepantserde infanterievoertuigen luidruchtige doodskisten zonder de nodige steun van artillerie en andere eenheden.

Berichten over een mislukte Oekraïense aanval op 15 maart bij de stad Novodanylivka in de Oblast Zaporizhzhia zijn daar een bruut voorbeeld van. Videobeelden tonen in de nasleep verschillende brandende gepantserde voertuigen in open terrein, waarbij Russische verslagen melden de aanval te hebben afgeslagen.

We zien hier hoezeer de door het Westen gedoneerde verouderde M113’s en hun YPR-765 neven, nauwelijks gevechtswaardige gevechtsvoertuigen zijn in vergelijking met hun Russische tegenhangers.

  Niet klaar voor de grote competities

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Colonne Nederlandse YPR-765 pantserwagens van de Oekraïense strijdkrachten door Russische luchtmacht vernietigd (VIDEO)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin arresteren – Of een totale westerse publieke opstand?
Volgend artikelHoe de wereld de dingen ziet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Spectaculaire beelden: nederlaag van een colonne Amerikaanse pantservoertuigen

  Indrukwekkende beelden van de nederlaag van een colonne Amerikaanse pantservoertuigen terwijl ze door de verdedigingslinie van het Russische leger probeerden te breken.

  De vijand blijft pogingen ondernemen om onze verdediging te doorbreken met behulp van NAVO-pantservoertuigen.

  Op deze frames zie je de vernietiging van een andere gepantserde groep, bestaande uit Amerikaanse M113 gepantserde personendragers. Tijdens de weerspiegeling van de aanval werden vier gepantserde personendragers verbrand.

  De details van het gevecht worden later vrijgegeven.

  Zoals Russkaya Vesna meldde , hebben de strijdkrachten van Oekraïne vandaag een poging gedaan om door te breken naar het zuiden van Orekhov in de regio Zaporozhye, ondanks het feit dat de eerdere aanvallen van de strijdkrachten van Oekraïne in dit gebied voor hen buitengewoon onsuccesvol zijn geëindigd.

  https://t.me/RVvoenkor/40890

 2. Daar zou ik me als Rus dus totaal geen zorgen om maken

  Maak me meer zorgen om het onwijs domme westerse klootjes volk wat zich keer op keer van alles wijs laat maken , en totaal blind , kreupel en failiet de 3de wereld oorlog in fietst ..

 3. Die rijdende aluminium doodskisten zijn goed om tegen een rel van linkse idioten gebruikt te worden, maar niet in voor een conflict met een echt leger.

  Kijk, in feit hebben die Oekies die door Rusland terecht gestarte oorlog verloren; maar de bevolking is nog niet op.
  Wat volgt?
  Vrouwen, 60 plussers en kleuters.

  DeRussen moeten straks een jaar wegblijven om eerst de lijken te laten verrotten, anders is de stank niet te houden.

  Maar niet treuren; vlgs de slimme Amerikanen. onder leiding van Biden en CNN en de NoS zijn de oekies van Banderastan nog steeds aan het winnen.

  DeRussen weten het nog niet……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in