Vanwege de kenmerken van Omicron en hoe het een hoge overdraagbaarheid combineerde met een zeer laag sterfte- en ziekenhuisopnamepercentage, wordt er steeds meer gespeculeerd dat Omicron in een laboratorium zou zijn ontwikkeld door “white hat” wetenschappers die het uitbrachten als een zelfverspreidend tegengif voor de coronapandemie, schrijft Mike Adams.

Omdat Omicron naar verluidt veel efficiënter is in het verspreiden – maar schijnbaar niet gevaarlijker dan een gewone verkoudheid – verspreidt het zich over de bevolking en verdringt het Delta en andere stammen die een veel groter gevaar voor de mensheid vormden.

Belangrijk is dat een Omicron-infectie een natuurlijke immuunrespons lijkt op te roepen die mensen beschermt tegen alle andere stammen, wat betekent dat een eenvoudige blootstelling aan en infectie met Omicron de covidvaccins overbodig maakt en een natuurlijke immuniteit opbouwt om weerstand te bieden tegen Delta en andere stammen.

Met andere woorden, het beëindigt zowel de pandemie als de rechtvaardiging van het vaccin in één keer.

In wezen functioneert Omicron als een soort zelfverspreidend vaccin – of tegengif – dat wijdverspreide immuniteit creëert en de coronapandemie tot staan brengt. Het enige echte debat is of de Omicron-stam opzettelijk is gemaakt en vrijgelaten door een team dat de mensheid probeert te redden.

Zelfreplicerende vaccin technologie is al vele jaren in het bezit van DARPA

De technologie van “zelfreplicerende vaccins” is goed gedocumenteerd en het is bekend dat het in het bezit is van DARPA, dezelfde groep die een financieringsverzoek van EcoHealth Alliance afwees om de aerosol-afgifte van giftige nanodeeltjes-spike-eiwitten in vleermuisgrotten in China te financieren. Om wat voor reden dan ook, DARPA erkende het gevaar van een wilde vrijlating van SARS-CoV-2 en besloot dat een dergelijk experiment een te grote bedreiging zou vormen voor de mensheid.

Zoals we sindsdien hebben geleerd, is de echte bedreiging voor de mensheid niet “covid” zelf, maar eerder de covidvaccins. De vaccins bevatten het spike-eiwit biowapen (of de instructies voor het lichaam om deze giftige nanodeeltjes te vervaardigen), en dus is het voortdurende injecteren van mensen met vaccins de werkelijke bedreiging voor de mensheid.

Covidvaccins worden gepusht vanwege het narratief dat covid mensen naar de eerste hulp stuurt en mensen met een onderdrukt immuunsysteem doodt. Het ontkrachten van dit narratief van de criminele vaccinpushers – Big Tech, Big Media, Big Pharma en Big Government – zou dus een belangrijke prestatie zijn die honderden miljoenen levens zou kunnen redden (of zelfs miljarden, zie Frontnieuws Wereldwijd alarm: Naar schatting 10 miljoen mensen PER DAG worden onherroepelijk op de dodenlijst gezet door vaccinatie die MILJOENEN kan uitroeien als het volgend jaar niet wordt gestopt) als de vaccinholocaust in zijn spoor kan worden gestopt.

Omicron, met andere woorden, zou uiteindelijk wel eens datgene kunnen zijn dat een einde maakt aan de pandemie en de mensheid redt van totale uitroeiing.

Nieuw bewijs voor de oorsprong van Omicron in muizen

Deze wetenschappelijke studie, gepubliceerd in het Journal of Genetics & Genomics, onthult nieuw bewijsmateriaal voor de oorsprong van Omicron bij muizen. Het is getiteld: “Evidence for a mouse origin of the SARS-CoV-2 Omicron variant” en werd gepubliceerd op 24 december 2021. Het is geïndexeerd in de PubMed Central-database van de National Library of Medicine.

De studie wijst op de mogelijkheid (misschien zelfs een waarschijnlijkheid) dat Omicron van muizen afkomstig is. Als dat zo is, is de meest waarschijnlijke plaats waar de 45 mutaties tot stand zijn gebracht een laboratorium met muizen.

In de samenvatting van de studie staat:

Het moleculaire spectrum van mutaties (d.w.z. de relatieve frequentie van de 12 soorten basissubstituties) die door de stamvader van Omicron werden verworven, verschilde aanzienlijk van het spectrum voor virussen die in menselijke patiënten evolueerden, maar leek op de spectra die in verband worden gebracht met virusevolutie in een muizencelomgeving.

De studie lijkt ook te wijzen op een poging om de evolutie van de gastheer van het virus snel te versnellen door doelbewuste selectie van gastheeraanpassingen, wat betekent dat de wetenschappers die het experiment uitvoerden opzettelijk muizen selecteerden met zeer milde symptomen maar een hoge overdraagbaarheid. Uit de studie:

We ontdekten dat de Omicron spike-eiwitsequentie aan sterkere positieve selectie onderhevig was dan die van alle gerapporteerde SARS-CoV-2 varianten waarvan bekend is dat ze zich blijvend ontwikkelen in menselijke gastheren…

Deze waarnemingen zijn volledig in overeenstemming met een “white hat lab” dat een operatie uitvoert om Omicron te produceren als een soort zelfverspreidend “tegengif”. Dit is geen absoluut bewijs dat dit heeft plaatsgevonden, maar het is bewijs dat overeenkomt met de theorie. Meer bewijs is nodig om het zeker te weten.

Strijd tegen biowapens
Als deze theorie klopt, dan zijn de wereldburgers gevangen in het kruisvuur van een wereldwijde strijd tegen biowapens, waarbij concurrerende laboratoria betrokken zijn en salvo’s van zichzelf verspreidende biowapens of tegengiffen die om de paar maanden op de mensheid worden gedumpt. Het is alsof we allemaal in een stad wonen terwijl Godzilla en een reusachtige Transformer-robot boven ons tot de dood vechten, gebouwen en reusachtige betonbrokken op de trottoirs laten vallen terwijl wij allemaal proberen de brokstukken te ontwijken.

Beter dan Hydroxychloroquine? Twee nieuwe studies tonen aan dat Quercetine de resultaten van COVID verbetert – Gemakkelijker te verkrijgen

Of deze “white hat” theorie nu waar is of niet, ik geloof dat de beste verdediging bestaat uit goede voeding en immuunversterkende supplementen zoals vitamine D, zink, quercetine, artemisinine enzovoorts. We hebben geen idee wat voor gekke biowapens ze nu weer gaan vrijgeven, maar een volledig functionerend immuunsysteem is absoluut de sleutel om dit alles te overleven. Het zou ook geen kwaad kunnen om op de hoogte te zijn van Quercetine, Chloordioxide, Hydroxychloroquine en andere medische noodinterventies.

Biofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid

Helaas hebben degenen die de covidvaccin injecties hebben genomen hun immuunsysteem vernietigd en zullen zeer kwetsbaar zijn voor wat er daarna komt. Dat is natuurlijk allemaal onderdeel van het ontvolkingsplan: mensen doden met gewone griepstammen door ervoor te zorgen dat hun immuunsysteem van tevoren is vernietigd (met de prik).


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Shedding” en zelfverspreidende ‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGriezelige video van 75 atleten die instortten door hartfalen – Honderden atleten zijn dood
Volgend artikelZelfs vaccinpusher NY Times geeft toe dat covid “booster”-injecties immuniteit beschadigen, lichaam weerloos maken tegen virus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Zou dit verband kunnen houden met de brieven die Hoekstra en Kaag kregen van het WEF waarin gesuggereerd werd dat de ‘pandemie’ dit jaar voorbij zou zijn?

 2. Nee, mijnheer Mike Adams, want iets dat alleen maar bestaat in de media is gecreëerd achter een bureau.
  Maar leuk dat u uw 15 seconds of fame krijgt.

  • Elders stelt een amerikaanse verpleegster dat Omicron precies de symptomen zijn van vaccinatie schade. Mike Adams van Natural News ondersteunt dus net als vele andere de heersende Virustheorie, Waarvan Louis Pasteur zelf op zijn doodsbed erkende dat die niet klopte en het ging om Het Terrein. Door Bruce Lipton Epigenetics genoemd. Vlgs dr Stefan Banka, dr Tom Cowan en anderen bestaan virussen niet, zijn dood materiaal van apoptose. Laat staan dat ze overspringen van species naar species. Door dr Andrew Kaufman Exosomen genoemd. Het lijkt alsof Controlled Opposition overal is om het heersende narratief omhoog te houden. Vqndaag kwam ik erachter dat ook de zgn uitzaaiingen van kanker via de bloedbaan nooit bewezen is. Nog nooit kankercellen reizend door het bloed gevonden. Interessante theorie van dr Ryke Geert Hamer, die nooit geverifieerd werden, ondanks zijn verzoek, zijn hele carriere kapot maakten en hem deden vluchten naar een ander land. Deze fake medische theorien leveren Big Pharma triljjoenen op. Video Dr Peter Gotzsche over de vele doden door reguliere medische drugs. Er schijnen alleen al over het celmembraan, incl de theorie over receptoren, talloze verschillende theorien te bestaan.

 3. Hier geloof ik helemaal niets van, wat er ook verzonnen wordt, het blijft mind fucking.
  Want nog nooit in de geschienis wordt de hele mensheid voortdurend bezig gehouden met virussen, injecties, pcr testen en noem maar op.
  Want in feite hoeft niemand zich zorgen te maken over ziek worden of zelfs sterven.
  De enige zekerheden die je hebt in het leven, want normaal gesproken doet ons eigen immuunsysteem ervoor zorgen dat wij weer genezen en sterven hoort bij het leven!
  Maar sinds er door de overheden wereldwijd misbruik gemaakt werd van het kuddegedrag van de mens, door te verkondigen dat er een levensgevaarlijk virus voor een pandemie kon zorgen met de dood als gevolg, zijn wij helemaal de weg kwijt!

 4. Ah! Van Puntmuts tot Alu Hoedje tot Witte Hoedje. Ik ga nog ff een paar boestertjes doen voor ze op zijn. Wie gaat er mee? Gezellig!

 5. Dit is de natuurlijke ontwikkeling van een virus. Zo is dat in het verleden bij meerdere virussen gegaan: steeds zwakker, maar steeds besmettelijker. Dat het “ze” niet goed uitkomt is waar, dus misschien komen de Rothschilds met iets anders op de proppen, maar dat er zekere white hats achter zouden zitten lijkt me heel sterk,
  Dit is de natuurlijke gang van het virus.

 6. Kom Mike Adams, hou nu eens op met “controlled opposition” te spelen, Maat. Het is genoeg geweest. Sars-2 of hoe je het ook wil noemen, het heeft geen belang want het bestaat niet, en een bijhorende ziekte al evenmin. Het virus bestaat niet, punt. Het is nooit geisoleerd geworden en nooit zijn de postulaten van Koch behaald, noch zelfs een poging gedaan om ze te behalen. Varianten van een niet-bestaand-virus bestaan dus al evenmin. Bovendien is alles gebaseerd op een test die geen test is. Dus het hele delta en omicron narratief is een verzinsel en het wordt hoog tijd dat de alternatieve media, Frontnieuws redactie inclusief, eindelijk eens een duidelijk standpunt inneemt hierin, want door enkel de halve waarheid te vertellen, doen ze mee aan de verwarring, aan de desinformatie, aan de passiviteit van de bevolking. STOP. COVID bestaat niet !!!!!

  • Ik gooi er even een aanviulling tegenaan: De beloning voor degene die dit “ding” geïsoleerd heeft en daarmee het bestaan kan aantonen, staat op 5 miljoen dollar.

   Allerhande varianten zijn varianten op een niet-bestaand origineel. Virussen zijn niet besmettelijk en waaien niet door de lucht van mij naar jou en omgekeerd.

  • Al zo vaak gepost, hier en andere sites. Is niet interessant – het “virus” moet blijven bestaan, anders is er geen houvast meer voor alle spannende verhalen. Het is bewezen dat het “virus” op een computermodel gebaseerd is, en dat je met sequencing dit model kan verkrijgen. Met het erwten recept maak je erwtensoep, met het bonen recept maak je bonensoep, met het rijgen van rode en blauwe kraaltjes maak je een rood-blauwe ketting, en met het computermodel en de juiste DNA library maak je het “virus” – maar dat “virus” stelt niks voor, het is gewoon een ketting van DNA molecuultjes. De griep, ja, de griep. Dus, tsja, mensen vinden het gewoon fijn het woord “virus” te horen, want dan hebben ze iets dat de oorzaak van alles was: het “virus” en zijn vele “varianten”. Net zoals Sinterklaas een kadootje in jouw schoen gooit door je schoorsteen.

  • Altijd getwijfeld over hem maar ook over Mercola, Bobby Kennedy en anderen. Ze blijven het narratief gaande houden. Mike Adams heeft zijn eigen laboratorium en hield eerder een verhaal over het feit dat er geen isolaat bestaat van het Covid virus. Bestaat hij nog wel of ook al vervangen. Een ander verhaal. Ze proberen alle zorg rond de bevalling via verloskundigen etc. af te breken. Bevallling medicaliseren houdt in dat Ziekenhuizen controle krijgen over wel of niet vaccineren en verplichte PCR testen voor pasgeborenen. Alleen al de Oxytocine pomp, die al na 1 uur weeen ingezet wordt. leidt tot het komen vastzitten van het hoofd van de baby, de onmogelijkheid om natuurlijk via het geboortekanaal in te dalen en gebaard te worden, dus een giga stijging in Keizersneeen. Plus traumas bij de babies in de hersenen. Mijn eigen kleinzoon zat uren lang vast. En toen keizersnee. Pas achteraf, terwijl ik dacht veel te weten rondom het proces, leerde ik het bestaan van het risicio van het inzetten van de oxytocinepomp. https://noodalarmgeboortezorg.nl/

 7. Net zoals Corona grote flauwekul is, is Omicron dat ook.
  De zogenaamde remedie tegen deze ‘virussen’ is de allergrootste flauwekul waar niemand in zou moeten trappen, de zogenaamde en zichzelf benoemde ‘elite’ geen speeltoneel meer zou hebben en dus uitgespeeld zou zijn.

  • Vlgs amerikaanse verpleegster precies de officieel vastgestelde Vaccinatieschade symptomen. Die dus zo wegverklaard worden.
   Echter op de Vaccin Vrij FB pagina opvallend veel mensen ziek. Noemden het Covid. Maar de lucht door Chemtrailen was de afgelopen weken gruwelijk. Wie meet wat daar allemaal in zit. ken Caldera, werkt voor Bill Gates quote. Pathogenen aan regen toevoegen die bij je vijand valt.

 8. Het beste wat wij kunnen doen = ieder laboratorium waar ze knoeien met genetische materiaal, vernietigen met vuur, de mensen die daar werken opsluiten in psychiatrie met dwangbuizen, omdat die instituten meer dan slechte dingen doen als goede, de mensheid is niet geholpen met manipulatie van de genetische DNA. Of manipulatie van gewassen. In de natuurlijke natuur zijn genoeg producten om gezond te blijven, en je te wapenen tegen ziekte’s.

  • Vlgs amerikaanse verpleegster precies de officieel vastgestelde Vaccinatieschade symptomen. Die dus zo wegverklaard worden.
   Echter op de Vaccin Vrij FB pagina opvallend veel mensen ziek. Noemden het Covid. Maar de lucht door Chemtrailen was de afgelopen weken gruwelijk. Wie meet wat daar allemaal in zit. ken Caldera, werkt voor Bill Gates quote. Pathogenen aan regen toevoegen die bij je vijand valt.

  • This man must have read a lot of written theories, scientific researches. The internet is full of links. But any person wanting to be taken seriously should first prove Viruses exist. Dr Stefan Lanka won his courtcase, regarding the Measles virus because noone could. All this research is done on paper and with computers and no live virus has ever been isolated. Or as Louis Pasteur said on his deathbed about his virus and germ theory, I was wrong it is the Terrain and Bechamp is right. That said are all these people, scientists, doctors, keeping up the narrative, Controlled Opposition? Is all of this not about disease but about Dis Ease. Fragmenting diverse groups in populations ever further, destroying any cohesion still left, destroying Cooperation, steering us towards Civil wars, which the Goverments???? can then legitimately strike down. Even in the Netherlands we have now heavy armoured vehicles. Sorry. Glitch in my brain. Because hearing the vid in english i responded in english.

  • Geweldig verhaal. Alsnog hoor ik niet hoe die “virus” gevonden is, en ook die “varianten” niet. Waar baseert die Campbell zijn verhaal op? Waar zijn de wetenschappelijke artikelen die uitleggen hoe je een “virus” ontleedt? Ik heb al een keer het duitse onderzoek doorgenomen (die het virus zgn hadden geisoleerd) om te concluderen dat ze een dna sliertje hadden gemaakt dat overeen kwam met het computer model, zoals ze zelf beweerden. En wat dan nog? Waar is het virus?? Waar is de variant? Waar is die tekening in de video op gebaseerd? Er moet wetenschappelijk onderzoek zijn gedaan om dit soort dingen te postuleren, maar waar is het?? Bovendien moet zulk onderzoek “herhaalbaar” zijn door anderen, om te bevestigen of het inderdaad water houdt. Mss weet iemand het beter, maar op mijn komt dit verhaal ook weer als larie over. Ik ga ook maar eens een video maken met leuke grafiekjes, en een heel verhaal verzinnen, en dan krijg ik ook betaald voor de 5 sec reclame die vooraf gaat. Nou, ga maar gauw je boester halen, die is echt heel goed voor je hoor!

 9. Al dat gezwets over een “virus” is afleiding. Het “virus” diende ooit om mensen aan de spuit te zetten, en dat is goed gelukt. Hier en daar werd er ook nog een variant op het toneel gegooid om de vax-vrijen effe lekker de schuld te geven, en dat hielp ook goed. Momenteel zijn er meerdere Grote Koppen die maar over het virus blijven volharden (je kent ze wel, Malone, Yeadon, en nog anderen), en die met nieuwe wijsheden en spreuken komen, om mensen er op te wijzen dat het “vaccin” niet “effectief” is. Van alle kanten word je gebombardeerd met boesters die zo goed zouden zijn, maar het is dezelfde rotzooi als de gifspuit. (Weet iemand wat de samenstelling is van de boester? Nee dus.)

  Mensen worden bezig gehouden met de boesters en met de testen. De hele wereld doet smakelijk aan testen! En ondertussen komen er steeds meer mensen bij die inzien dat die hele spuiterij niks oplevert en dat het groot bedrog is, zo niet zeer gevaarlijk bedrog. Maaaaaarrrrrrr…. al die Grote Koppen die jij volgt, die weten dat er meer aan de hand is. En ze doen net of hun neus bloedt… Ze geven je lip-service.. ze praten je naar de mond, want ze weten dat jij nu weet dat die gifspuit inderdaad shit is, dus nu praten ze mee met je. Want jij mag er niet achter komen wat er achter de schermen speelt! Er speelt namelijk nog meer. Waarom denk je dat er DWANG achter die spuit zit, en waarom denk je dat mensen steeds rotter worden en elkaar steeds meer in elkaar slaan? Omdat er een pandemie is, zeg je? Ja, omdat er een pandemie is, en jij gaat straks lekker een biertje drinken met de agent die een ouwe vrouw in elkaar beukte omdat ze geen bekluier op had achter haar rollatertje in het park. En d’r hond slaat hij ook dood. En nu ga je als de hazewind een boester halen, omdat het heel goed is voor je!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in