Injecties met te veel “vaccins” van Operation Warp Speed kunnen je immuunsysteem vernietigen, waardoor het weerloos wordt tegen het coronavirus (Covid-19). Zelfs de New York Times waarschuwt hier voor in een nieuw verslag over de introductie door Israël van een vierde covid-griepvaccin, bericht Ethan Huff.

Mensen die hun mouwen opstropen voor de zoveelste “booster” zouden kunnen lijden aan een vorm van “immuunsysteemmoeheid” die hen vatbaarder maakt voor infecties.

“Israël overweegt of het een vierde dosis Covid-19 vaccin moet goedkeuren voor kwetsbare mensen om de snel verspreidende Omicron-variant in te dammen, ondanks discussie onder wetenschappers en een gebrek aan bewijs voor of tegen nog een booster,” meldt de Times.

“Het panel van deskundigen dat de Israëlische regering adviseerde over de pandemie, erkende die onzekerheid, maar adviseerde dinsdag een vierde dosis toe te dienen, met de conclusie dat de mogelijke voordelen opwegen tegen de risico’s. Het wees op tekenen van afnemende immuniteit een paar maanden na de derde injectie, en zei dat elke vertraging in extra doses te laat zou kunnen blijken om degenen die het meeste risico lopen te beschermen.”

Te veel injecties kunnen echter het vermogen van het lichaam aantasten om elke vorm van coronavirus te bestrijden, met inbegrip van de nieuwe variant Omicron, ook bekend als een gewone seizoensgebonden verkoudheid.

Slechts een handvol regeringsfunctionarissen heeft het hierover. En als ze dat doen, gaat het meestal over ouderen – wat betekent dat jongeren nog steeds kunnen worden aangespoord om een vierde (en later een vijfde) injectie te nemen met de wonderserums van Donald “vader van het vaccin” Trump.

  15-jarige jongen sterft aan een hartaanval twee dagen nadat hij was ingeënt met Pfizer/Biontech

Naftali Bennett wil hoe dan ook een vierde booster prik

De Israëlische premier Naftali Bennett staat volledig achter het plan van de vierde prik, ook al zal het waarschijnlijk leiden tot weer een nieuwe “golf” van ziekten en sterfgevallen onder de volledig gevaccineerden.

“De prijs zal hoger zijn als we niet vaccineren,” voegde Dr. Boaz Lev, een lid van Bennett’s regeringsadviespanel, eraan toe. “We hebben niet veel tijd om beslissingen te nemen.”

Het plan is om nu te injecteren, en snel, en later vragen te stellen. Zoals Lev zegt, er is geen tijd te verliezen, dus stop die injecties nu snel in je armen.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) waarschuwt ondertussen stilletjes dat het merendeel van de gevallen van de Omicron-variant zich nu voordoet bij “volledig gevaccineerde” mensen. De ongevaccineerden zijn grotendeels beschermd.

Dit staat haaks op beweringen die Trump onlangs deed tegenover Candace Owens over hoe zijn Trump-vaccins altijd volkomen veilig en effectief zijn.

“Degenen die erg ziek worden en naar het ziekenhuis gaan, zijn degenen die het vaccin niet nemen,” vertelde Trump aan Owens nadat ze had gezegd hoe ziekenhuizen nu worden overladen met volledig gevaccineerde zieke patiënten.

“En als je het vaccin neemt,” voegde Trump eraan toe, “ben je beschermd. Kijk, de resultaten van het vaccin zijn zeer goed, en als je het toch krijgt, is het een zeer milde vorm. Mensen gaan niet dood als ze het vaccin nemen.”

Kon Trump dat maar vertellen aan de honderdduizenden mensen in Amerika die al zijn overleden aan zijn injecties. Zelfs als hij de tijd zou nemen om zijn verkooppraatje aan hun graven te houden, zouden ze hem nog steeds niet kunnen horen – hoewel miljoenen van zijn nog levende voormalige aanhangers hem luid en duidelijk horen.

  Dr. Coleman: Vragen en antwoorden nr. 1

“Trump bespeelde ons en deed alsof hij tegen de booster was en zei ‘kinderen moeten het niet nemen’ en zo,” wijst een commentator op National File.

“Het was niet het eerste verraad, niet de eerste keer dat hij zijn achterban met lippendienst (leugens) opzadelde en vervolgens probeerde de VS te verneuken om andere achterbannen of kortetermijnbelangen te dienen in plaats van het juiste te doen.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Alex Jones haalt uit naar Donald Trump voor doorgaan met promoten van COVID-19 vaccins in ‘Dringende kerstdag waarschuwing’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWerd Omicron gecreëerd als een zelfverspreidend tegengif om de coronapandemie te beëindigen?
Volgend artikelDood door Covid-injectie is met voorbedachte rade en gecoördineerd, concluderen deskundigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

  • Hoi Jeroen,
   Op het moment vraag ik me precies hetzelfde af.
   Zou het nog een tijdje duren of is er binnenkort de Big Bang?
   Groet, Ankie

 1. Als mensen dood gaan zijn ze zeker beschermd tegen de corona. En als ze de corona wel hadden gekregen, dan zijn de verschijnselen voor de dode inderdaad heel mild. Het eea staat ds echt niet op instorten, er is alleen een andere bijwerking die zich steeds vaker aanmeldt: de dood. Maar dat is ook slechts een bijwerking. Dus gewoon volhouden, vaxxers, lekker blijven boosteren. Het beschermt echt, zelfs na de dood.

 2. Geld is inderdaad de enige drijfveer. En de dood is maar een bijverschijnsel, en een gewenst, want het slachtoffer zal niet klagen. Familie en/of verwanten hebben het nakijken.

 3. Dat Oostenrijk, Frankrijk en ook Italië een vaccinatieplicht willen invoeren laat zien dat ze wanhopig zijn. Teveel mensen worden wakker en dat willen ze niet. Ze zullen falen. Het kaartenhuis gaat ineenstorten.

 4. De links naar de ny times zelf ontbreken.

  Ik ben al maanden gevaccineerd en mijn vrouw kan mij vaak nog steeds niet vinden.
  Binnenkort de boostervaccinatie, misschien dat dan de trackingfunctie wel gaat werken, ik hoop het ten minste

  • Ach, dan heb je vast nep ingespoten gekregen. Vervelend… ik hoor het wel van meerdere die geen bijwerkingen hebben. Maar mss komt je kans nog hoor. Ik hoop het voor je.

   • Nou… was meer sarcastisch richting deze website bedoeld.
    Wat een wanstaltig platform met fakenews is dit gebeuren hier, om droevig van te worden dat er mensen zijn die in de artikelen als op deze website gepubliceerd trappen.

  • “De pagina kon niet worden gevonden
   Sorry, deze pagina kon niet gevonden worden. Mogelijk bestaat deze pagina niet meer, of is ze verhuisd. Tikte u zelf het webadres in? Mogelijk staat er een foutje in. Corrigeer het en probeer opnieuw.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in