Maar afgezien van de conservatieve obsessie om linkse globalisten als nazi’s aan te merken, in plaats van ze gewoon als linksen en globalisten aan te merken, is Klaus Schwab echt een belachelijk figuur. Ik heb nog nooit een Duitser met zo’n accent ontmoet. Hij heeft een heel vreemd gezicht. Hij loopt rond in ruimtegewaden en houdt opzettelijk dreigende toespraken over hoe zijn groep de wereld bestuurt, schrijft Unz.com.

En u hebt zoiets van “oh nee, alsjeblieft… hou op, ik smeek het je…”

Hij lijkt wel een schurk uit een stripboek.

En om duidelijk te zijn, het is niet alleen de rechterzijde die over deze man praat. De mainstream media brengen hem nu de hele tijd ter sprake, als een soort democratie-expert. Het WEF wordt een zeer openbare organisatie, vermoedelijk omdat zij willen dat de mensen weten dat deze voorheen half geheime cabal de wereld openlijk controleert.

Het is een vreemde beslissing om een soort Bond schurkenfiguur te hebben als het hoofd van de globalistische cabal die de wereld controleert. Ik bedoel, het is niet echt zijn plan, specifiek – hij is gewoon een soort boegbeeld voor een heleboel verschillende personen en instellingen.

Het meeste van Schwab’s gepubliceerde materiaal, waaronder het “COVID-19: The Great Reset” boek, blijken geschreven te zijn door Noah Harari, de homoseksuele Israëlische sidekick van de nazi Schwab.

Waarom dan geen vrouw, of een jonge knappe Fransman als Macron of Trudeau, gebruiken als frontman voor deze organisatie? Waarom niet Barack Obama gebruiken?

  "Begin etiketten te lezen": Voedselproducenten betrapt op het stilletjes, bedrieglijk toevoegen van insecten aan ons voedsel

Schwab kan net zo goed “CEO” van het WEF blijven, maar een minder verfoeilijk en onheilspellend persoon de “directeur” laten zijn, en als publiek gezicht laten fungeren.

Het lijkt wel of zij de conservatieven tegen de muur willen jagen met dat “linkse globalisten zijn eigenlijk stiekeme nazi’s” gedoe.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Australische senator verbijstert parlement: Ontmaskert Klaus Schwab en zijn “Marxistisch Wereld Economisch Forum” (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa richt zich na de zomer op de ongevaccineerden
Volgend artikelEuropol voorziet straatgeweld zoals in Latijns-Amerika
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in